هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان من دانلود نصف که قطع می کنم بعد دستگاه رو خاموش می کنم دوباره از اول شروع به دانلود می کنه راهی هست با خاموش کردن دستگاه از اول نره دانلود و ادامه دانلود انجام بده
می خوام از دانلود شبانه استفاده کنم میترسم تو سیف مود بزارم برق بره
این قابلیت hdr چیه دقیقا؟

سلام دوستان من دانلود نصف که قطع می کنم بعد دستگاه رو خاموش می کنم دوباره از اول شروع به دانلود می کنه راهی هست با خاموش کردن دستگاه از اول نره دانلود و ادامه دانلود انجام بده
می خوام از دانلود شبانه استفاده کنم میترسم تو سیف مود بزارم برق بره
این قابلیت hdr چیه دقیقا؟
باعث میشه تصاویر شفاف تر بشن!کیفیت بصری بهبود پیدا کنه به قول خودشون.منتها باید تلویزیونت پشتیبانی کنه ازین قابلیت.که گویا اگر نکنه هم یه بهبود هایی مشاهده خواهد شد:D
hdr رو کنسولای 2013 هم اضافه خواهد شد با اپدیت جدید.
سوال اینجاس که غیر از قابلیت 4k دیگه چی اضافه شده؟بزا منی که تلویزیون 4k ندارم و نخواهم داشت:D امتیاز مثبت به حساب نمیاد!
تفاوت 30 فریم و 60 فریم رو هم به عینه مشاهده نکردم!و فریم دهی همین کنسول کفاف میده برام:P دوستان یه شفاف سازی کنن در مورد فریم دهی که تفاوتش زیاده ب ا30 یا نه!
در کل عاقلانس گرفتن این کنسول؟! تفاوتی تو کارایی VR ممکنه باشه بین نسل جدید و قدیم؟!

سلام دوستان
این سونی بعد یه نیم ساعت بیست دقیقه که ازش استفاده نمیکنم میره رو ریست مود که خیلی رو مخمه
از کجا میتونم غیرفعالش کنم یا حداقل زمانشو زیاد کنم؟
ممنون میشم جواب بدید

فرستاده شده از C5502ِ من با Tapatalk

سلام

دوستان من یه مشکلی دارم

اونم اینه که جدیدا تو بازی فیفا کرش میکنه خیلی وقته فیفا 16 بازی میکنم فقط افلاین و تو این هفته دو بار ارور CE-34878-0 زده

قبلش چهار روزی deus ex بازی کردم فقط یکبار این اتفاق افتاد

عادی؟ برا کسی هم پیش اومده؟

من بیشتر از یک سال که ps4 دارم و تازه این اتفاق برام پیش اومده

میخواستم بدونم چه کنم حالا؟

یه سرچ تو نت زدم گفتن راه حل اخرش Initialize PS4 هستش

اما بعضی ها گفته بودن این ارور اینقدر براشون اومده تو یه بازی که نتونسن دیگه بازی کنن من نمیخوام این یه مشکل روز مره و تکراری بشه

ممنون
اگر بازی هات قانونی هستند (دیسک یا اکانت) باید کل هاردت رو فرمت کنی دوباره فریمور بریزی احتمالا 90 درصد مشکل حل میشه

بچه ها این پرو داستانش چیه؟ خسته شدیم دیگه نئو و اسلیم و اینم پرو. پلی استیشن شده گوشی های سامسونگ هر روز یه مدل
اسلیم که همین پلی استیشن 4 هست که منو شما داریم فقط تغییر ظاهر داده
پرو همون نعو هست که قوی تر از پلی استیشن ما ها هست

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Arios 22
سلام...
شما باید از توییچ میدیدید....پلی استیشن نئو به پلی استیشن پرو تغییر اسم داده و حالت 3 طبقه شده...بقیه کنفرانس رو خودتون ببینید
من که خودم تو آپارات دیدم ولی فک کنم منظوردوستمون شبکه ماهواره ای بود نه اینترنتی!

دوستان بنظرتون نوع hdmi یی که از کنسول به تی وی میزنم رو کیفیت تاثیر میذاره؟چون hdmiیی که داخل جعبه کنسول هستو استفاده نمیکنم و Hdmi گیرنده دیجیتال رو استفاده میکنم
مثلا رو رنگ و شفافیت و....
تاثیرش ملموس هست؟

دوستان بنظرتون نوع hdmi یی که از کنسول به تی وی میزنم رو کیفیت تاثیر میذاره؟چون hdmiیی که داخل جعبه کنسول هستو استفاده نمیکنم و Hdmi گیرنده دیجیتال رو استفاده میکنم
مثلا رو رنگ و شفافیت و....
تاثیرش ملموس هست؟
تاثیر نداره . من 50 تومن دادم کابل HDMI ورژن 2 خریدم با این 10 تومنیا فرق نداشت .

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

• Like
Reactions: ehsas1
سلام دوستان خواهش میکنم راهنماییم کنید
من Ps4 دارم و میخام بفروشم
به نظرتون Xbox One s بخرم یا معمولیش؟؟
یا Ps4 Pro بخرم؟؟
ایکس باکس وان خرید و فروش بازیاش چطوره؟؟
مزایاش چیه؟؟
اصن ارزش داره اینکار که کوچ کنم؟؟
با تشکر

سلام دوستان خواهش میکنم راهنماییم کنید
من Ps4 دارم و میخام بفروشم
به نظرتون Xbox One s بخرم یا معمولیش؟؟
یا Ps4 Pro بخرم؟؟
ایکس باکس وان خرید و فروش بازیاش چطوره؟؟
مزایاش چیه؟؟
اصن ارزش داره اینکار که کوچ کنم؟؟
با تشکر
خرید و فروش گیم های ایکس باکس وان تو شهر ما (تبریز) افتضاحه، یکی دوتا گیم به زور میتونی از اونهمه مغازه پیدا کنی
و اگه کیفیت 4k میخای ارزششو داره کوچ کنی
ولی برای نهایت استفاده از پی اس پرو باید تلوزیون 4k هم داشته باشی
ولی اگه ندارید پیشنهاد نمیشه کوچ کنید

خرید و فروش گیم های ایکس باکس وان تو شهر ما (تبریز) افتضاحه، یکی دوتا گیم به زور میتونی از اونهمه مغازه پیدا کنی
و اگه کیفیت 4k میخای ارزششو داره کوچ کنی
ولی برای نهایت استفاده از پی اس پرو باید تلوزیون 4k هم داشته باشی
ولی اگه ندارید پیشنهاد نمیشه کوچ کنید

ممنون
بیخیال ایکس باکس بشم؟؟
سرویس ea accses و گلد و لایو و این همه امکانات
تازه میشه بازیاش رو از اینجا خرید>>>>http://gamesharing.ir/

سلام کسی بازی ورلد اف تانک رو با ps4 بازی میکنه ؟ من نمیتونم وارد بازی بشم عکس به قفل وقتی میرم تو بازی زده هر کاری می کنم نمیشه ؟ ارور e: e0p0 میده

دوستان یه سوالی دارم راجع به سیو بازی. GTA V دیجیتالی (اکانت ترکیبی) گرفتم، میخواستم بدونم سیو این بازی با نسخه ی دیسک اورجینال هم کار میکنه یا نه؟ چون چند ماه دیگه قصد دارم دیسکش رو خریداری کنم.

دوستان یه سوالی دارم راجع به سیو بازی. GTA V دیجیتالی (اکانت ترکیبی) گرفتم، میخواستم بدونم سیو این بازی با نسخه ی دیسک اورجینال هم کار میکنه یا نه؟ چون چند ماه دیگه قصد دارم دیسکش رو خریداری کنم.

سلام داداش.

نه مشكلي نداره. فقط وقتي خواستي رو ديسكشو بگيري، ريجنش بايد دقيقا مثل همين اكانتي باشه كه خريدي.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or