هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستانم چجوری من مانتیور دارم و میخام صدا بگیرم از بلند گو های pc واسه ps4 میشه کرد هی نخوادکابل از pc یکنم بزنم به دسته در کل نمیدونم وصدا گرفتن دقیق چکار کنم ممنون میشم ر اهنمای کنید

سلام...
طیق این خبر که منبع اون رو ذکر میکنم شرکت سونی قراره برای اکانتهای پی اس عن رمز دو مرجله ای قرار بده...یکی پسورد که همه ازش ستفاده میکنن. یکی هم کد فعال سازی که به شماره همراهتون ارسال میشه جهت استفاده در هر کنسول...با این تفاسیر پرونده این اکانتهای هک شده برای همیشه بسته خواهد شد...:-q
جای تقدیر داره
منیع» Sony Implementing Two-Factor Authentication for PS4, Other Platforms – Report « GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog
خدا خیرت بده من فکر کردم خبرش فیکه ممنون.
امیدوارم هر چه زودتر اجرا بشه

دوستان چجوری میشه دسته رو روشن کرد ولی ps4 روشن نشه؟(بجز از پریز دراوردن ps4:)) میخوام وصل کنم ب لپتاپ هرسری روشن میشه..

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

دوستانم چجوری من مانتیور دارم و میخام صدا بگیرم از بلند گو های pc واسه ps4 میشه کرد هی نخوادکابل از pc یکنم بزنم به دسته در کل نمیدونم وصدا گرفتن دقیق چکار کنم ممنون میشم ر اهنمای کنید
سلام...
یا باید از مبدل استفاده کنید یا از کابل اوپتیکال که نیازمنده ساپورت از اسپیکری هست که استفاده میکنید.

• Like
Reactions: AVENGER GHOST
درود
به لینک زیر بروید و برای افزوده شدن زبان پارسی به PS4 رای دهید .
Persian language for PS4 – PlayStation.Blog Share
اگر تونستید یک عکس از خودتون به همراه PS4 و بازی ها و لوازم جانبی تون هم بگیرید و تو سایت بالا بذارید و کامنت بدهید شاید بیشتر توجه کنند .
این تاپیک پایین رو هم تو فروم پلی استیشن ساختم اونجا هم در خواست بدهید :
Persian language for PS4 - PlayStation® Forums
از مدیران میخوام که این گفتگو را جزء گفتگو های مهم کنند تا زودتر زبان پارسی به PS4 افزوده شود .
اگر تونستید با چند نام کاربری PSN به این سایت برید و رای بدید .
این لینک برای اضافه شدن زبان عربی بوده که سونی پس از آن زبان عربی رو به PS4 افزود .
Arabic language and keyboard support – PlayStation.Blog Share
تعداد همه ی رای ها کنار دکمه ی منفی ـه و اون به معنی تعداد منفی ها نیست برای شمردن منفی ها ، رای های مثبت را از همه ی رای ها (که کنار دکمه ی منفی است) کم کنید .
یک راهی برای بالا بردن مثبت ها با یک اکانت پیدا کردم . شما باید تمام کوکی های سایت playstation.com و سایت sonyentertainmentnetwork.com را از مرورگر خود پاک کنید و وارد همون لینک درخواست پارسی کردن بشید و به پی اِس اِن لاگین کنید . رای بدید .
کسانی که مرورگر فایرفاکس دارند مراحل زیر رو طی کنند :
1- وارد صفحه ی درخواست بشید
2- راست کلیک کنید
3- روی view page info کلیک کنید
4- روی تب Security کلیک کنید
5- روی view Cookies کلیک کنید
6- روی Remove All کلیک کنید
*******7- از قسمتی که Search نوشته شده sony بنویسید
*******8- روی Remove All کلیک کنید .
9-دوباره وارد صفحه درخواست بشد و لاگین کنید و رای بدید .
البته مرحله 7 و 8 برای محکم کاریه و بعد از 6 میتونید مرحله 9 رو انجام بدید .
تاکنون همه ی رای ها 2,521 تا و رای های مثبت 2,415 تا و رای های منفی 106 تا است .
همچنین به صفحه ی توییتر یوشیدا Shuhei Yoshida (@yosp) | Twitter ، رئیس بخش سرگرمی های سونی بروید و پیام زیر را برایش توییت کنید .
Hello Mr Yoshida Please Add Persian Language for PS4 and Persian Language Subtitle for Exclusive PS4 Games.*Persian language Speakers

• Like
Reactions: reza7272
سلام.. دوستان لینک هایی که از PSX می گیرم به صورت عدده! مشکلی داره ؟ اگه مشکلی داره لطفا توضیح بدین چه کار کنم.. با تشکر... نمونه اسم لینک (178.79.242.128)

سلام.. دوستان لینک هایی که از PSX می گیرم به صورت عدده! مشکلی داره ؟ اگه مشکلی داره لطفا توضیح بدین چه کار کنم.. با تشکر... نمونه اسم لینک (178.79.242.128)

از آخر لینک تا سرِ & پاک کن درست میشه

&serverIP....

پاسخ دوستمون هم درسته ولی من این کار رو میکنم وقتی نشونگر موس رو ببری روی لینک هایی که گرفته psx...یه اسم ب صورت پاپ آپ و نارنجی رنگ نمایش میده که شما بگرد و توی لینک اون قسمتو پیدا کن که به.pkgختم میشه وبجای اون عدد بگزارش فقط بپا قاطیشون نکنی(فایل های مختلفو منظورمه به ترتیب انجام بده ک بفهمی چی ب چیه)
be500068b1d51b4355bf474b96d1fc19.jpg

وقتی میخای renameبزنی کل عدد رو بگیر مشکلی پیشه نمیاد اینطوری
2eca99c1c1a878108e17c04c2704ba4f.jpg

از آخر لینک تا سرِ & پاک کن درست میشه

&serverIP....
جالب بود امتحان کردم اینم جواب داد :D البته راه منم بد نبود یکم ناشیانه بود البته
:D
f380a00593fad2486d2ded8c1b643548.jpg

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
آقا من بخوام با دستگاه یه بازی رو دانلود کنم اگه رو حالت reset mode بذارم روی سرعت دانلود تاثیر میذاره یا نه؟ سرعتش نسبت به حالتی که دستگاه کاملا روشنه کمتر میشه؟
بازی کال اف هست و حدود 50 گیگ هست که میخوام با نت 3g هات اسپات کنم روی دستگاه.
دستگاه رو میخوام از ساعت 1 تا 7 صبح بذارم دانلود شه. تو کدوم حالت سرعت بیشتره؟
ممنون

سلام دوستان
آقا من بخوام با دستگاه یه بازی رو دانلود کنم اگه رو حالت reset mode بذارم روی سرعت دانلود تاثیر میذاره یا نه؟ سرعتش نسبت به حالتی که دستگاه کاملا روشنه کمتر میشه؟
بازی کال اف هست و حدود 50 گیگ هست که میخوام با نت 3g هات اسپات کنم روی دستگاه.
دستگاه رو میخوام از ساعت 1 تا 7 صبح بذارم دانلود شه. تو کدوم حالت سرعت بیشتره؟
ممنون

حالت Rest Mode اتفاقا کمی هم در دانلود بهتر از حالت روشن هست ، برای دانلود در این حالت باید مشترک Playstation Plus باشید .

حالت Rest Mode اتفاقا کمی هم در دانلود بهتر از حالت روشن هست ، برای دانلود در این حالت باید مشترک Playstation Plus باشید .
خیر!
دانلود در رست مود هیچ نیازی به پلاس نداره!

سلام دوستان.. سیو بازی رو هم نمیشه به یه اکانت پلاس دیگه انتقال داد؟ سیو BloodBorn می خوام منتقل کنم
save مختص به یه اکانت هستن و جابجایی ندارن!

• Like
Reactions: ehsas1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or