AVENGER GHOST
کاربر سایت
دوستانم چجوری من مانتیور دارم و میخام صدا بگیرم از بلند گو های pc واسه ps4 میشه کرد هی نخوادکابل از pc یکنم بزنم به دسته در کل نمیدونم وصدا گرفتن دقیق چکار کنم ممنون میشم ر اهنمای کنید
خدا خیرت بده من فکر کردم خبرش فیکه ممنون.سلام...
طیق این خبر که منبع اون رو ذکر میکنم شرکت سونی قراره برای اکانتهای پی اس عن رمز دو مرجله ای قرار بده...یکی پسورد که همه ازش ستفاده میکنن. یکی هم کد فعال سازی که به شماره همراهتون ارسال میشه جهت استفاده در هر کنسول...با این تفاسیر پرونده این اکانتهای هک شده برای همیشه بسته خواهد شد...
جای تقدیر داره
منیع» Sony Implementing Two-Factor Authentication for PS4, Other Platforms – Report « GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog
سلام...دوستانم چجوری من مانتیور دارم و میخام صدا بگیرم از بلند گو های pc واسه ps4 میشه کرد هی نخوادکابل از pc یکنم بزنم به دسته در کل نمیدونم وصدا گرفتن دقیق چکار کنم ممنون میشم ر اهنمای کنید
باید دسته رو ریست کنی.دوستان چجوری میشه دسته رو روشن کرد ولی ps4 روشن نشه؟(بجز از پریز دراوردن ps4میخوام وصل کنم ب لپتاپ هرسری روشن میشه..
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
سلام.. دوستان لینک هایی که از PSX می گیرم به صورت عدده! مشکلی داره ؟ اگه مشکلی داره لطفا توضیح بدین چه کار کنم.. با تشکر... نمونه اسم لینک (178.79.242.128)
پاسخ دوستمون هم درسته ولی من این کار رو میکنم وقتی نشونگر موس رو ببری روی لینک هایی که گرفته psx...یه اسم ب صورت پاپ آپ و نارنجی رنگ نمایش میده که شما بگرد و توی لینک اون قسمتو پیدا کن که به.pkgختم میشه وبجای اون عدد بگزارش فقط بپا قاطیشون نکنی(فایل های مختلفو منظورمه به ترتیب انجام بده ک بفهمی چی ب چیه)سلام.. دوستان لینک هایی که از PSX می گیرم به صورت عدده! مشکلی داره ؟ اگه مشکلی داره لطفا توضیح بدین چه کار کنم.. با تشکر... نمونه اسم لینک (178.79.242.128)
جالب بود امتحان کردم اینم جواب داداز آخر لینک تا سرِ & پاک کن درست میشه
&serverIP....
سلام دوستان
آقا من بخوام با دستگاه یه بازی رو دانلود کنم اگه رو حالت reset mode بذارم روی سرعت دانلود تاثیر میذاره یا نه؟ سرعتش نسبت به حالتی که دستگاه کاملا روشنه کمتر میشه؟
بازی کال اف هست و حدود 50 گیگ هست که میخوام با نت 3g هات اسپات کنم روی دستگاه.
دستگاه رو میخوام از ساعت 1 تا 7 صبح بذارم دانلود شه. تو کدوم حالت سرعت بیشتره؟
ممنون
سلام سرعت دانلود پی اس 4رم نسبت به سرعت دانلود خودم خیلی پایین تر هست چی کار کنم؟
خیر!حالت Rest Mode اتفاقا کمی هم در دانلود بهتر از حالت روشن هست ، برای دانلود در این حالت باید مشترک Playstation Plus باشید .
save مختص به یه اکانت هستن و جابجایی ندارن!سلام دوستان.. سیو بازی رو هم نمیشه به یه اکانت پلاس دیگه انتقال داد؟ سیو BloodBorn می خوام منتقل کنم