انوقت اگه ایران دوباره بره تو لیست تحریم ها و سونی نتونه واسه ما اس بفرسته تکلیف چیه؟(مثل یاهو و توئیتر)
در ضمن حتی اگه این کار هم اجرا بشه من که دیگه طرف تعویض دیسک نمیرم چون هر دفعه خواستم برم یه بازی رو تعویض کنم احساس کردم فروشنده منو گاو فرض میکنه. پول اضافه میدم از استور بازی ها رو میخرم ولی به این مفتخورا نون نمیرسونم
درود
شما تو سایت دیوار یا سایت های همانند دیوار بازی هایتان را بفروشید .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
درود
به لینک زیر بروید و برای افزوده شدن زبان پارسی به PS4 رای دهید .
Persian language for PS4 – PlayStation.Blog Share
اگر تونستید یک
عکس از خودتون به همراه PS4 و بازی ها و لوازم جانبی تون هم بگیرید و تو سایت بالا بذارید و کامنت بدهید شاید بیشتر توجه کنند .
این تاپیک پایین رو هم تو فروم پلی استیشن ساختم اونجا هم در خواست بدهید :
Persian language for PS4 - PlayStation® Forums
از مدیران میخوام که این گفتگو را جزء گفتگو های مهم کنند تا زودتر زبان پارسی به PS4 افزوده شود .
اگر تونستید با چند نام کاربری PSN به این سایت برید و رای بدید .
این لینک برای اضافه شدن زبان عربی بوده که سونی پس از آن زبان عربی رو به PS4 افزود .
Arabic language and keyboard support – PlayStation.Blog Share
تعداد همه ی رای ها کنار دکمه ی منفی ـه و اون به معنی تعداد منفی ها نیست برای شمردن منفی ها ، رای های مثبت را از همه ی رای ها (که کنار دکمه ی منفی است) کم کنید .
یک راهی برای بالا بردن مثبت ها با یک اکانت پیدا کردم . شما باید تمام کوکی های سایت playstation.com و سایت sonyentertainmentnetwork.com را از مرورگر خود پاک کنید و وارد همون لینک درخواست پارسی کردن بشید و به پی اِس اِن لاگین کنید . رای بدید .
کسانی که مرورگر فایرفاکس دارند مراحل زیر رو طی کنند :
1- وارد صفحه ی درخواست بشید
2- راست کلیک کنید
3- روی view page info کلیک کنید
4- روی تب Security کلیک کنید
5- روی view Cookies کلیک کنید
6- روی Remove All کلیک کنید
*******7- از قسمتی که Search نوشته شده sony بنویسید
*******8- روی Remove All کلیک کنید .
9-دوباره وارد صفحه درخواست بشد و لاگین کنید و رای بدید .
البته مرحله 7 و 8 برای محکم کاریه و بعد از 6 میتونید مرحله 9 رو انجام بدید .
تاکنون همه ی رای ها 2,521 تا و رای های مثبت 2,415 تا و رای های منفی 106 تا است .
همچنین به صفحه ی توییتر یوشیدا
Shuhei Yoshida (@yosp) | Twitter ، رئیس بخش سرگرمی های سونی بروید و پیام زیر را برایش توییت کنید .
Hello Mr Yoshida Please Add Persian Language for PS4 and Persian Language Subtitle for Exclusive PS4 Games.*Persian language Speakers