هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان من موقع ريختن ديتاي the evil within مدام با ارور CE 37732 2 مواجه ميشم

تو سايت سوني هم در رابطه با اين ارور نوشته كه بايد بازي را از ليست دانلود پاك كنم و دوباره دانلود كنم. ولي به غير از حذفش هيچ راهي وجود نداره، بشه دانلودشو درستش كرد؟

خوب دوستان رسیدم خونه و 2.5 گیگ تمام شده بود و وارد بخش آنلاین شدم با اون پلاس دو روزه ای که سونی بهم داده

واییییییییییییییی عجب چیزیییییییییییییییییییییه خیلی حال میده

یارای من هر کدوم از یه کشوری هستن و من چون تازه شروع کردم مثل آش خور هاست لباسم و اون ها کاملا حرفه ای هستن ! :))

من در دو دور بازی تونستم 1 نفرو بکشم که یکی از هم تیمی هام کلی ازم تشکر کرد خیلی حال کردم \:D/

در کل دیدم عوض شد به همه بازی ها وقتی دیدم آنلاین چه دنیاییه

• Like
Reactions: shahriyar_pc
درود
دوستان چه چطوری میشه دیتا بازی رو پاک کرد که فقط خود بازی بمونه بدون دیتا؟
خب اگه شما بازی رو خریده باشید مشکلی نداره دوباره میتونید بازی رو ادد کنید ولی اگه منظورت اکانت هکیه نه راهی نداره بازی رو پاک کنی کلا پریده

• Like
Reactions: Behnams923
نمیدونم غیر از پاک کردن بازی و ریبیلد دیتا بیس زدن فک نکنم راه دیگه ای باشه (سیو پاک نمیشه )
سلام خوبین ببین من این کارم انجام دادم کامل پاک کردم بازی رو(دلیت اپلیکیشن)زدم دیسکو گزاشتم نصب انجام شد به ترتیب سه تا فایل هم دانلود شد
اول آپدیت 1.11
بعد وارد بازی شدم گفت برای بازی کردن آنلاین دیتا آنلاینو میخاد 2.5گیگ که گزاشتم دانلود ونصب شد و بعدم یه آپدیت برای بازی کردن قسمت fob
اون هم دانلود و نصب شد و باز هم همون اخطار کذایی
ce-34878-0

واقعا دیگه نا امید شدم

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

یه مورد خیلی عجیب داشتم الان بازی میکردم دیدم نوتیفیکیشن چت یه گروه اومد یه حیوانی نوشته hahahahaha منو چن نفر دیگه هم اد کرده بود درصورتیکه من با هیچکدومشون فرند نبودم حالا این به کنار شاید بهتون بگم دوروبره 100 بار این تکرار شده ینی من الان 100 تا مسیج از اون گروه با همون آدما با همون متن دارم نوتیفیکیشناش اعصابمو خورد کرد بعد اینکه از گروه نمیتونم لفت بدم!ینی چی این چه مسخره بازی ایه
اون یارو ام ریپورت کردم
سلام...
این یک Account Boomber هست که با یک آکانت میشه تا 100 مسیج در 1 ثانیه به یک یا چندین اکانت یا حتی در گروپ ارسال کرد....شما ریپورت هم کنید هیچ فایده ای نداره چون با اکانت اصلی این کار رو انجام نمیدن
اگر درخاست بالا باشه و تاپیک بنده هم پاک نشه میتونم این آموزش رو به صورت فایل ویدئویی در انجمن قرار بدم...

سلام خوبین ببین من این کارم انجام دادم کامل پاک کردم بازی رو(دلیت اپلیکیشن)زدم دیسکو گزاشتم نصب انجام شد به ترتیب سه تا فایل هم دانلود شد
اول آپدیت 1.11
بعد وارد بازی شدم گفت برای بازی کردن آنلاین دیتا آنلاینو میخاد 2.5گیگ که گزاشتم دانلود ونصب شد و بعدم یه آپدیت برای بازی کردن قسمت fob
اون هم دانلود و نصب شد و باز هم همون اخطار کذایی
ce-34878-0

واقعا دیگه نا امید شدم

سلام...
شما PS Camera به کنسولتون وصله؟

Last edited by a moderator:
خیر چطور؟

از تمامه سیو هاتون بک آپ بگیرید و از قسمت Settings/Initialization کنسول رو Initialize کنید...((( البته اگر بازی رو یک بار پاک کردید و نتیجه نگرفتید این کار رو انجام بدید )))

از تمامه سیو هاتون بک آپ بگیرید و از قسمت Settings/Initialization کنسول رو Initialize کنید...((( البته اگر بازی رو یک بار پاک کردید و نتیجه نگرفتید این کار رو انجام بدید )))
بعد دیتای گیم هایی (گیم های دیجیتالی)که دارم نمیپره؟دقیقا با این کار چ اتفاقی میفته برای کنسول ریست فکتوری میشه؟

بعد دیتای گیم هایی (گیم های دیجیتالی)که دارم نمیپره؟دقیقا با این کار چ اتفاقی میفته برای کنسول ریست فکتوری میشه؟

کلا هرچی دیتا دارید بک آپ بگیرید... SAVE DATA نه Save Game
بهینه سازی مجدد

سلام دوستان

یه دو هفته ای میشه یه مشکل با battlefield 4 پیدا کردم
وقتی سرور رو انتخاب میکنم میزنم وارد بازی بشه وسط های لود شدن میپره بیرون و میزنه :

the connection with ea server was lost

در صورتی که اتصال اینترنت قطع نشده و لتنسی هم خوبه 3 خط از 5 خط دارم
اینم یه تست از پینگ :
vwmbeq4thettvxei5lha.png

کسی میدونه مشکل از کجاس ؟

آخرین ویرایش:
آپدیت 4.00 به زودی برای کسایی که تو بتا ثبت نام کردن منتشر میشه. مهم ترین قابلیتی که قرار اضافه بشه، Folder بندی هست.

UI Refresh
We’ve made a lot of adjustments and improvements to PS4’s main user interface. That includes some changes you may notice right away, like new system backgrounds and a revised What’s New tab, to smaller changes like updated popup notifications and redesigned system icons. As a whole, it all adds up to a more refined and easy to use UI. The overall look and feel of the UI remains the same — it just has a fresh coat of paint.

Quick Menu
As you know, pressing and holding the PS button on your DualShock 4 brings up the Quick Menu. We’ve overhauled this menu to make it faster and easier to use. One big change is that the menu now only covers a portion of the screen, meaning you don’t need to leave gameplay entirely.
We’ve added several new items to the Quick Menu, letting you quickly get info without having to back to the home screen. You can see the online status of your friends, and shortcuts to quickly access your Party, Favorite Groups, Communities, and more. You can also customize the Quick Menu, removing or adding items as you see fit.

Share Menu
We’ve given a similar overhaul to the Share Menu, which appears once you press the Share button on your DualShock 4. Like the Quick Menu, it only covers a portion of the screen. It will save the last social network you shared video clips or screenshots to, making the process of sharing a screenshot or video a bit faster and more streamlined.
You can also upload longer video clips to Twitter (was 10 seconds, now up to 140 seconds).

Folders and Library Organization
One of the big requests we get is for more options to organize content on PS4. With this update, we’re adding functionality to create folders on PS4’s content launcher and Library. This will help collect your favorite games and select apps in one place for quick and easy access.
We’re also making some pretty big changes to the Library. We’ve added a new tab called Purchased, which will show all of the content you own — games, applications, demos, and betas you’ve participated in. As a result, the Games and Applications tabs focus on content currently installed on your system. This should help de-clutter your library, and make it faster to find the content you’re looking for.
There are some new sorting tools for your Library as well. You’ll be able to sort content by purchase date or install status, and search for specific games and apps via text input.

Trophy Improvements
This update brings the ability to view the Trophy offline. You’ll see a new “offline mode” option if your system is unable to connect to the network, letting you view your entire Trophy collection without an Internet connection.
We’ve also added a button that will let you view the content of a Hidden Trophy. The Trophy will still be hidden by default, but you can now choose to show the Trophy name and info.
Lastly, we’re changing the icons that show how rare a Trophy is. Instead of four boxes that fill, the icon looks like a pyramid with the ultra-rare Trophies at the top.

User Profile
We’ve updated the look of the User Profile, making it easier to see relevant info for a player at-a-glance. For instance, you can now see your Trophy progress compared with another player right from their profile. You can also add a background image to your own profile — perhaps a screenshot you took in one of your favorite games.
The update has even more features that won’t be available in the beta, so stay tuned for additional info on what to expect. We’ll be back with more info on 4.00, including its launch date, in the coming weeks.

دوستان پیشاپیش بابت اطلاعات پایینم عذر میخوام
من الان یک اکانت مورتال X دارم که ریجنش 2 هست
اکانت شخصی خودم 1 امریکا
قصد دارم XL pack رو بگیرم...کدوم ریجن باید خریداری بشه؟
ممنون

سلام دوستان

یه دو هفته ای میشه یه مشکل با battlefield 4 پیدا کردم
وقتی سرور رو انتخاب میکنم میزنم وارد بازی بشه وسط های لود شدن میپره بیرون و میزنه :

the connection with ea server was lost

در صورتی که اتصال اینترنت قطع نشده و لتنسی هم خوبه 3 خط از 5 خط دارم
اینم یه تست از پینگ :
vwmbeq4thettvxei5lha.png

کسی میدونه مشکل از کجاس ؟
سلام...
مشکل از اینترنت شماست ربطی به پینگ نداره....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or