هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان دوتا سوال داشتم:
۱-من از سایتا با سرعت ۴۰۰-۵۰۰ دانلود میکنم ولی میخوام ریجن ۲ اردر رو دانلود کنم به ۱۰۰ تا هم نمیرسه.لینک بهتری نیست؟
۲-اردر رو گذاشتم با ps4 دانلود شه ولی دیدم داره فقط ۷.۲ گیگ دانلود میکنه!حالا کلا بازی ۷ گیگه یا این قسمتیشه؟
ممنون میشم جواب بدید
1- یا اینجا رجیستر کن و پارت 4گیگی رو ریموت کن و دانلود کن
ZiiFile File Sharing - Easy way to share your files
2- یا قندشکن بزن دانلود کن
3- یا تعداد کانکشنهارو دستکاری کن ببین رو کدوم بیشتره.برا من الان رو 32 هست و کل پهنای باندو میگیره اما زمانی که مشکلی مثه شما داشتم رو 1 یا 2 میذاشتم اوکی بود.باید تست کنی

• Like
Reactions: BlackGamer
سلام داداش.
یه سوال داشتم ازت.
میگم من هیچوقت ایمیل تولدت مبارک از طرف سونی دریافت نمیکنم و فقط ایمیل خریدهایی که میکنم میاد.اخه تاریخ تولد واردی اکانتم یادم رفته یعنی سالش رو میدونم ولی روز و ماهش رو نه و الان 3ساله همچین ایمیلی برام نیومده که ببینم روز و ماهش چی بوده.
خواستم بدونم گزینه ای چیزی ناخواسته غیر فعال کردم و الان جایی هست برم فعالش کنم که ایمیل بیاد؟
جالبی اینجاست ایمیل اینکه مثلا چقدر دیگه پلاسم تموم میشه یا دعوت به تست بتای فریمورها یا خریدهایی که با کیف پولم میکنم یا اصلا هرچی که بگی این ها همه میان ولی مال جشن تولد نمیاد !
مگه تولد هم تبریک میگه سونی؟ :D
برای منم نمیاد هیچ وقت

• Like
Reactions: ps34
مگه تولد هم تبریک میگه سونی؟ :D
برای منم نمیاد هیچ وقت
اره داداش:D
پس نه حتی خبرش توی بازی سنتر یا گیمفا منتشر شد که به مناسبت روز تولد یه سری عکس کاردستی با شکل های کریتوس و بتمن و... میفرستاد توی ایمیل که ما خودمون باید چاپش میکردیم بعد خودمون سرهمش میکردیم.
حالا از این ها گذشته کلا هیچ راهی برای فهمیدن تاریخ تولد واردی اکانتم نیست نه؟؟؟

• Like
Reactions: shahriyar_pc
اره داداش:D
پس نه حتی خبرش توی بازی سنتر یا گیمفا منتشر شد که به مناسبت روز تولد یه سری عکس کاردستی با شکل های کریتوس و بتمن و... میفرستاد توی ایمیل که ما خودمون باید چاپش میکردیم بعد خودمون سرهمش میکردیم.
حالا از این ها گذشته کلا هیچ راهی برای فهمیدن تاریخ تولد واردی اکانتم نیست نه؟؟؟
اینجا یه راه حلی داده، تست کن ببین نتیجه میده یا نه:
How to Get find out the DOB for your account. - PlayStation Forum

• Like
Reactions: ps34
من چند مدتیه تو فکر خرید کنسول هستم...حالا قبلا در نظر داشتم XBOX بخرم ولی بنا به دلایلی نظرم عوض شد...حالا در مورد این کنسول چند تا سوال داشتم...اول این که اگه بازی رو دیجیتالی بخریم از استور.. ریجن خود بازی با خود اکانت ساخته شده هماهنگ میشه؟؟؟ مثلا کنسول ریجن 1 هست اکانت هم ریجن یک...! دوم این واقعا راسته میگن اکانت های PSN خیلی راحت هک میشن؟:Shocked: کسی تا حالا بازی دیجیتالی خریده مشکلی واسش پیش نیومده؟ سوم ساخت اکانت چجوری هست تو پلی استیشن؟ کجا باید بریم دقیقا؟ (: خرید از استور واقعا راخت هست؟ چجوری هست؟ موقع پرداخت چه چیز های باید پر کنیم؟ چهارم این که کنسول قابلیت متوقف کردن دانلود و از سر گرفتن ادامه دانلود رو داره؟

من چند مدتیه تو فکر خرید کنسول هستم...حالا قبلا در نظر داشتم XBOX بخرم ولی بنا به دلایلی نظرم عوض شد...حالا در مورد این کنسول چند تا سوال داشتم...اول این که اگه بازی رو دیجیتالی بخریم از استور.. ریجن خود بازی با خود اکانت ساخته شده هماهنگ میشه؟؟؟ مثلا کنسول ریجن 1 هست اکانت هم ریجن یک...! دوم این واقعا راسته میگن اکانت های PSN خیلی راحت هک میشن؟:Shocked: کسی تا حالا بازی دیجیتالی خریده مشکلی واسش پیش نیومده؟ سوم ساخت اکانت چجوری هست تو پلی استیشن؟ کجا باید بریم دقیقا؟ (: خرید از استور واقعا راخت هست؟ چجوری هست؟ موقع پرداخت چه چیز های باید پر کنیم؟ چهارم این که کنسول قابلیت متوقف کردن دانلود و از سر گرفتن ادامه دانلود رو داره؟

شما اکانت ریجن1 بسازی بری تو استور هر بازی بخری خودش ریجن1 هست...

درباره هک شدن من اطلاعی ندارم، ولی اکانت هک شده زیاد میفروشن

من خریدم مشکلی هم نداشتم
شما میری تو این قسمت:
(Settings) > [PlayStation™Network/Account Management] > [Sign In to PlayStation™Network]
بعدش Create an account و ...

بله خرید بسیار راحته، شما از یک سایت معتبر گیفت کارت میخری و حسابتو شارژ میکنیو هر چی میخوای میخری

چی پُر کنی؟ مگه قرار داده؟:D

نه تنها قابلیت توقف و ادامه داره، بلکه شما میتونی از طریق pc هم دانلود کنی و به کنسول انتقال بدی...

کسی نبود کمک کنه؟
سلام...

مشکلی نیست

سلام من بازی بتل 4دارم میخوام مولتیشو بازی کنم نمیشه چجوری میتونم اکانت ea بسازم پلاسم دارم مشکل از کجاست
بهتره از سایت EA اقدام به ساخت اکانت کنید و بعد در کنسول وارد کنید

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: alone19933
ممنون از دوستان برای پاسخ گویی:"> چند تا سوال دیگه هم دارم:-"
1- بازی دیجیتالی خریده شده بعد دانلود حالا به هر دلایلی یک وقت نت تموم شد%-( قابل اجرا هستن؟8->:D
2- منظورم از پر کردن اینه معمولا خرید از مستقیم از فروشگاه ها حالا فرقی نداره هر کدوم باشه... ولی برای خرید یک سری موارد رو میخواد مثل - شماره تلفون-ادرس منزل-کد پلاک- کد پستی...#:-S PSN از این موارد کدوم رو داره؟:-?

ممنون از دوستان برای پاسخ گویی:"> چند تا سوال دیگه هم دارم:-"
1- بازی دیجیتالی خریده شده بعد دانلود حالا به هر دلایلی یک وقت نت تموم شد%-( قابل اجرا هستن؟8->:D
2- منظورم از پر کردن اینه معمولا خرید از مستقیم از فروشگاه ها حالا فرقی نداره هر کدوم باشه... ولی برای خرید یک سری موارد رو میخواد مثل - شماره تلفون-ادرس منزل-کد پلاک- کد پستی...#:-S PSN از این موارد کدوم رو داره؟:-?
سلام...
1.بله اجرا میشن بغیر از موارد زیر که نیاز 100% به نت دارن وگرنه به حالت قفل در میاد بازی:
بازی هایی که پلاس باشند
بازی هایی که نیاز به چک شدن لایسنس دارند
2.اگر منظورتون خرید از استور هست هیچکدوم از این موارد نیاز نیست

• Like
Reactions: Paradise Lost
دوستان اگه ممکنه یکم راجب این اکانت های ترکیبی توضیح بدید وقتی بخریم مثل اکانت های پی سی نیست که ریستور بشه ؟
استفاده از اکانت های ترکیبی باعث بن شدن دستگاه می شه ؟
ممنون

دوستان تاپیک بخش آنلاین بازی متال گیر فانتوم پین رو کسی لینکش رو داره بده ؟! یا اگه کسی انلاین این بازی رو انجام داده سوال دارم ازش

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or