« Lions Gate »
کاربر سایت
مشکل اینجاست که از اکانت ترکیبی استفاده نمیکنم.جالب کد errorی که میده حتی تو دیتابیس سونی نیستکنسول شما بن شده احتمالا یا از شیرینگ و یا از اکانتهای ترکیبی استفاده کردید بنده الان 6 روزه کنسولم از psn بن شده ، ایمیل نیست باید از آدرس زیر باهاشون چت آنلاین بکنید
https://scea.secure.force.com/LiveChatRequest/?lang=en_US
ساعات کاری پشتیبانی آنلاین سونی از ساعت 5:30 عصر ایران شروع میشه
ایمیلی که زدید باید با ریجن کنسول و کشور اکانتتون هماهنگ باشه ، در چت از آی پی آمریکا باید استفاده کنید چون در زمان چت برای شناسایی آی پی به شما لینکی میدن که باید باز کنید . بن به سه صورت یک هفته - 1 ماه یا بن دائم از اکانت استفاده کرده باشید 1 ماه کامل بن هستید یا اگه اسپم و آواتار نامناسب و مشکلات دیگر آنلاین داشتید یک هفته ، چنانچه کنسول شما ناقض کپی رایت بوده باشه و از کلون بازی ها استفاده کرده باشید بن دائم هستید . قبل چت باید شماره سریال کنسول رو داشته باشید .
در ضمن پشتیبانی یکبار جوابتونو میده و بعد اون بشما حتی اجازه چت کردنم داده نمیشه چون مشخصات اکانت بن میشه پس سعی کنید خیلی کامل بار اول چت مشکل رو مطرح و توضیح بخوایید .
من بشما قول میدم تمامی کسایی که دارن از اکانتهای ترکیبی استفاده میکنن بن میشن مخصوصا آپدیت 4 که منتشر بشه قوانین سخت گیرانه تر خواهد بود .

با پشتیبانی صحبت کردی چی گفتن ؟؟ جالبه من اصلا کار خلافی انجام ندادم شاید تو بازی انلاین یه حرکتایی زده باشم ول نه اینکه بیاد کنسول رو بن کنن فوقش دیگه
اکانت باید بن میشد.خودم احتمال میدم برای team kill تو بازی رینبو سیکس باشه چون چند دفه بن شده بودم از بازی .دفه اخری هم که بازی کردم کار به فحاشی و team kill رسید
یعنی احتمال میدم که ریپورتم کرده باشن نامردا واسه همین بن شده باشم .خدا کنه همین باشه

حالا من خودم خوشبینم چون یکی از دوستان کنسول بن دایم شده بود قشنگ نوشته بود کنسول شما به صورت همیشگی بن شده ولی واسه من چنین جیزی نوشته نیست.
آخرین ویرایش: