هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

کنسول شما بن شده احتمالا یا از شیرینگ و یا از اکانتهای ترکیبی استفاده کردید بنده الان 6 روزه کنسولم از psn بن شده ، ایمیل نیست باید از آدرس زیر باهاشون چت آنلاین بکنید

https://scea.secure.force.com/LiveChatRequest/?lang=en_US

ساعات کاری پشتیبانی آنلاین سونی از ساعت 5:30 عصر ایران شروع میشه

ایمیلی که زدید باید با ریجن کنسول و کشور اکانتتون هماهنگ باشه ، در چت از آی پی آمریکا باید استفاده کنید چون در زمان چت برای شناسایی آی پی به شما لینکی میدن که باید باز کنید . بن به سه صورت یک هفته - 1 ماه یا بن دائم از اکانت استفاده کرده باشید 1 ماه کامل بن هستید یا اگه اسپم و آواتار نامناسب و مشکلات دیگر آنلاین داشتید یک هفته ، چنانچه کنسول شما ناقض کپی رایت بوده باشه و از کلون بازی ها استفاده کرده باشید بن دائم هستید . قبل چت باید شماره سریال کنسول رو داشته باشید .
در ضمن پشتیبانی یکبار جوابتونو میده و بعد اون بشما حتی اجازه چت کردنم داده نمیشه چون مشخصات اکانت بن میشه پس سعی کنید خیلی کامل بار اول چت مشکل رو مطرح و توضیح بخوایید .
من بشما قول میدم تمامی کسایی که دارن از اکانتهای ترکیبی استفاده میکنن بن میشن مخصوصا آپدیت 4 که منتشر بشه قوانین سخت گیرانه تر خواهد بود .
مشکل اینجاست که از اکانت ترکیبی استفاده نمیکنم.جالب کد errorی که میده حتی تو دیتابیس سونی نیست :| . شما اکانتت بن شده یا دستگاه ؟پیغامی که میگیری مثل منه ؟؟
با پشتیبانی صحبت کردی چی گفتن ؟؟ جالبه من اصلا کار خلافی انجام ندادم شاید تو بازی انلاین یه حرکتایی زده باشم ول نه اینکه بیاد کنسول رو بن کنن فوقش دیگه
اکانت باید بن میشد.خودم احتمال میدم برای team kill تو بازی رینبو سیکس باشه چون چند دفه بن شده بودم از بازی .دفه اخری هم که بازی کردم کار به فحاشی و team kill رسید
یعنی احتمال میدم که ریپورتم کرده باشن نامردا واسه همین بن شده باشم .خدا کنه همین باشه :|
حالا من خودم خوشبینم چون یکی از دوستان کنسول بن دایم شده بود قشنگ نوشته بود کنسول شما به صورت همیشگی بن شده ولی واسه من چنین جیزی نوشته نیست.

آخرین ویرایش:
مشکل اینجاست که از اکانت ترکیبی استفاده نمیکنم.جالب کد errorی که میده حتی تو دیتابیس سونی نیست :| . شما اکانتت بن شده یا دستگاه ؟پیغامی که میگیری مثل منه ؟؟
با پشتیبانی صحبت کردی چی گفتن ؟؟ جالبه من اصلا کار خلافی انجام ندادم شاید تو بازی انلاین یه حرکتایی زده باشم ول نه اینکه بیاد کنسول رو بن کنن فوقش دیگه
اکانت باید بن میشد.خودم احتمال میدم برای team kill تو بازی رینبو سیکس باشه چون چند دفه بن شده بودم از بازی .دفه اخری هم که بازی کردم کار به فحاشی و team kill رسید
یعنی احتمال میدم که ریپورتم کرده باشن نامردا واسه همین بن شده باشم .خدا کنه همین باشه :|
حالا من خودم خوشبینم چون یکی از دوستان کنسول بن دایم شده بود قشنگ نوشته بود کنسول شما به صورت همیشگی بن شده ولی واسه من چنین جیزی نوشته نیست.
اصلن امکان نداره برا تیم کیلو این چیزا بن داعم کنن حتی اکانت ترکیبی هم بن نداره که شما میگی استفاده نکردی
همون یک هفته ای هست :)

اولا داداش گلم سونی هیچوقت بشما نمیگه چیکار کردی ، فقط یه تاریخ آنبن میده یا توضیح میده شما برای همیشه بن شدی که امیدوارم اینطور نباشه و نیستم .
من فکر نکنم برای همیشه بن شده باشی ( اگه مشکلت چیزی که میگی باشه ) - ارور شما اشتباه نکنم : WS - 37338-4 باید باشه و منم همین ارور رو دارم .
access to playstation network form this ps4 has been banned or temp arity suspended
در کل اگه دنبال اینی بفهمی برای چی بن شدی هیچوقت نمیتونی ازشون بپرسی و بپرسی هم میگن در حیطه فعالیت پشتیبانی نیست و دسترسی نداریم و از این حرفا ...
حداقل 1 هفته و حداکثر 1 ماه باید صبر کنی.

این داستان اکانت های ترکیبی واقعا داره مسخره میشه !
دوستان کسی بوده تا حالا از ترکیبی استفاده کرده باشه بدون اینکه دستکاری کرده باشه و بن شده باشه ؟
آخه یه سری خیلی خوشحال میرن اکانت هکی رو میخرن میان پسوورد رو عوض میکنن قبلشم با پول تو اکانت خرید هم میکنن بعد توقع دارن بن نشن :|
کسی بوده فقط اکانت رو فعال کرده باشه و بازی کرده باشه اما باز بن شده باشه ؟ (بدون اضافه کاری!)

اولا داداش گلم سونی هیچوقت بشما نمیگه چیکار کردی ، فقط یه تاریخ آنبن میده یا توضیح میده شما برای همیشه بن شدی که امیدوارم اینطور نباشه و نیستم .
من فکر نکنم برای همیشه بن شده باشی ( اگه مشکلت چیزی که میگی باشه ) - ارور شما اشتباه نکنم : WS - 37338-4 باید باشه و منم همین ارور رو دارم .
access to playstation network form this ps4 has been banned or temp arity suspended
در کل اگه دنبال اینی بفهمی برای چی بن شدی هیچوقت نمیتونی ازشون بپرسی و بپرسی هم میگن در حیطه فعالیت پشتیبانی نیست و دسترسی نداریم و از این حرفا ...
حداقل 1 هفته و حداکثر 1 ماه باید صبر کنی.
اقا همین الان داشتم با لایو چت صحبت میکردم خدا رو شکر بند دایم نشدم :D 6 روز دیگه از بن در میام \m/طرف نگفت واسه چی بن شدم فقط گفت بخاطر نقض قوانین
psn بوده :|

دوستان امروز من ps4 ریجن 2 خریدم 1.300 خوبه به نظرتون قیمتش؟ دوم اینکه همین که وارد دستگاه شدم وارد یک اکانت شد و 7-8 تا بازی توش بود:|:|:|:|:|:|:|:|:|:| حالا میگم چطور میشه این اکانت رو از سیستم حذف کنم خدای نکرده همین اول کاری مشکلی برام پیش نیاد :/

ا
کسی بوده فقط اکانت رو فعال کرده باشه و بازی کرده باشه اما باز بن شده باشه ؟ (بدون اضافه کاری!)
من و خیلی از دوستام بن نشدیم در ضمن شما یه سری به این چنلا بزنی میبینی چقدر سریع فروش میره اگه مشکلی داشت ملت انقدر راحت که نمیخرریدن

• Like
Reactions: reza7272
دوستان امروز من ps4 ریجن 2 خریدم 1.300 خوبه به نظرتون قیمتش؟ دوم اینکه همین که وارد دستگاه شدم وارد یک اکانت شد و 7-8 تا بازی توش بود:|:|:|:|:|:|:|:|:|:| حالا میگم چطور میشه این اکانت رو از سیستم حذف کنم خدای نکرده همین اول کاری مشکلی برام پیش نیاد :/
سلام.
اکانت که حذف نمیشه.فقط میتونی ساینگ اوت کنی.
قیمت ریجن 2 مدل 500 گیگ سری جدید الان 1190 تومن هست.فقط اکانت رو هم روش خریدی دیگه؟اخه جوری شما کامنتت رو نوشتی ادم احساس میکنه کنسول دست دوم رو جای پلمپ انداختن بهت.معنی نداره همینجوری روشن کنی و توی یه اکانت باشه

سلام.
اکانت که حذف نمیشه.فقط میتونی ساینگ اوت کنی.
قیمت ریجن 2 مدل 500 گیگ سری جدید الان 1190 تومن هست.فقط اکانت رو هم روش خریدی دیگه؟اخه جوری شما کامنتت رو نوشتی ادم احساس میکنه کنسول دست دوم رو جای پلمپ انداختن بهت.معنی نداره همینجوری روشن کنی و توی یه اکانت باشه
سلام.
مال من ریجن 2 _ یک ترابایت با دو دسته هست...کنسول هم پلمب بود.. فروشنده اومد برام امتحان کنه جلو چشچمام کنسول رو باز کردیم این اکانت رو زد توش کنسول رو چک کردم نکنه خرابی چیزی داشتبه باشه بعد هم اومدم خونه دیدم توش هست هنوز اون اکانت با بازی هاش:Shocked:

• Like
Reactions: ps34
سلام.
مال من ریجن 2 _ یک ترابایت با دو دسته هست...کنسول هم پلمب بود.. فروشنده اومد برام امتحان کنه جلو چشچمام کنسول رو باز کردیم این اکانت رو زد توش کنسول رو چک کردم نکنه خرابی چیزی داشتبه باشه بعد هم اومدم خونه دیدم توش هست هنوز اون اکانت با بازی هاش:Shocked:
خب قیمت پس عالیه با این مشخصات.
در مورد اکانتم فقط ازش خارج شو هیچ مشکلی نداره خیالت راحت.
مبارکت باشه و به خوشی استفاده کنی انشالله

اقا همین الان داشتم با لایو چت صحبت میکردم خدا رو شکر بند دایم نشدم :D 6 روز دیگه از بن در میام \m/طرف نگفت واسه چی بن شدم فقط گفت بخاطر نقض قوانین
psn بوده :|
نقض قوانین شاید همون حرکاتی بوده که تو بازی زدی .هیچی بعید نیست :sweatsmile:
چون اکانتو میشه ریپورت کرد که بعد اگه تعداد زیاد باشه بن موقت کنن.خودم فیفا آنلاین میزدم طرف ایرانی بود دقیقه 119گل زدم بردم فحش خارمادر میداد.میگفت ریپورتت میکنم.قبل اینکه ریپورن کنه خودم بلاکش کردم زودتر :p

• Like
Reactions: reza7272

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or