c r y s i s 2
کاربر سایت
با سلام يه بار خواستيم اين psx امتحان كنيم بيچاره شديم اين nat type 3 اصلن عوض نميشه ماله من راهي هست درست شه سرعت دانلود ٢ ٣ mb شده خودم شب دانلود ميكردم از psn سرعتش بيشتر بود كسي كمك كنه ممنون ميشم مرسي
سلام...دوستان خسته نباشید چندتا سوال.
1- آیا استفاده از اکانت های ترکیبی (اکانت هک ) باعت ban شدن کنسول میشن . فقط میخوام بازی رو فعال کنیم و دیگه هم واردش نشیم حتی برای آنلاین. کلا آفلاین بازی میکنم.
2- این بازی ها تا چند وقت فعال هستند . دستگاه برای آفلاین بازی کردنه.
3- هارد پر بازی شد و هارد رو عوض کردم بدون اینکه بازی ها رو از هارد قبلی پاک کنم بعد اگر باز هارد قبلی رو بذارم بازی ها اجرا میشن ؟؟؟؟
4- آپدیت جدید رو وقتی نصب بکنی به صورت آفلاین باعث غیر فعال شدن بازی ها میشه یا خیر .
سلام...با سلام يه بار خواستيم اين psx امتحان كنيم بيچاره شديم اين nat type 3 اصلن عوض نميشه ماله من راهي هست درست شه سرعت دانلود ٢ ٣ mb شده خودم شب دانلود ميكردم از psn سرعتش بيشتر بود كسي كمك كنه ممنون ميشم مرسي
سلام...سلام و خسته نباشید.من یه پی اس فور ریجن یک خریدم و روش بازی هایه اکانتی نصب کردم.تعداد بازی ها ده تا بود و اون نه تا گزاشت و گفت جا نداره.حالا سئوال من اینه میخواستم ببینم میشه به اینترنت وصل شم؟؟؟.مشکلی برای بازی ها پیش نمیاد؟؟؟پاک نمیشن؟؟؟لطفا جواب بدید با تشکر.
سلام...سلام دوستان یه سوال داشتم میدونم جوابشو دادین ولی الان چن صفحه از این تایپیک رو میخونم به جواب نمیرسم تعداد صفحه ها هم زیاده
میخواستم بدونم این اکانت های ترکیبی که میفروشن امکان بن شدن داره؟ میدونم بعد از مدتی از کار میفته ولی میخوام بدونم دستگاه بن میشه یا نه؟ یکی میگه میشه یکی هم میگه نمیشه.
اصن این اکانت های ترکیبی از کجا میان؟
و اینکه اگه این کار مشکل داره الان شما از چه روشی بازیه دیجیتالی میگیرن بدون گیفت کارت؟ که ارزون هم دربیاد؟ آخه این اکانت های ترکیبی قیمتشون خیلی خوبه آدم وسوسه میشه
سلام...سلام دوستان یه مشکل دارم
من میخوام block ops3 رو انلاین بازی کنم خب گفته باید اپدیت بشه من نمی دونم چه جوری از 12.5 گیگ 10.4 دانلود شده و کنسولم هم اولین باره به اینترنت وصل شده باهاش دانلود هم نکردم و هنوز ده دقیقه نگذشته بود که به وایفای وصلش کرده بودم دیدم نوشته 10 گیگ و خورده ایی دانلود شده و دو گیگش مونده دانلود بشه حالا مشکلی نیست ولی وقتی میخوام بقیشو دانلود کنم هیچ دانلودی صورت نمیگیره در کل من میخوام انلاین بازی کنم اونم میگه باید بقیشو دانلود کنم وگرنه نمیشه
برای اینکه اطلاعاتم تکمیل بشه
اکانت هکی یا همون ترکیبی هست و یوزر جدید وارد شدم (فروشنده گفت برای اینکه کنسولت بن نشه نباید با اکانت های اصلی وارد بشم و یوزر جدید بسازم و گفتش پلاس 6 ماهه دارم و همراه جی تی ای به قیمت 40 تومن بهم فروخت)
ممنون میشم کمک کنید
فکر کنم اگه خط و خش نداشته باشه مشکلی ندارهبچه ها من میترسم از جایی غیر از مغازه دیسک بگیرم خراب دراد اصلا شما تا حالا دیسک خراب گرفتید؟ دیسک خش و لکه نداشته باشه حله اگه چیزیو باید چک کنم میشه بگید؟
بله خوشبختانه دیسک غیر اصلی تو بازار نیست .بچه ها من میترسم از جایی غیر از مغازه دیسک بگیرم خراب دراد اصلا شما تا حالا دیسک خراب گرفتید؟ دیسک خش و لکه نداشته باشه حله اگه چیزیو باید چک کنم میشه بگید؟
من همه بازیام این شکلی گرفتم دیوار یکی از بهترین جاهاسبچه ها من میترسم از جایی غیر از مغازه دیسک بگیرم خراب دراد اصلا شما تا حالا دیسک خراب گرفتید؟ دیسک خش و لکه نداشته باشه حله اگه چیزیو باید چک کنم میشه بگید؟

واقعیه؟؟؟ 

باو چیز خاصی نیست ! یه برچسبه که طرح مثلا بتمن روش کنده شده میچسبونی روی جلوی کنترلر ! :d ایران هم زیاده از آشغالا !دوستان اینو ببینید
Stock Symbols – FlamingToast – Custom DualShock 4 Light Bar Decals
مگه میشه نور دسته PS4 رو به اشکل هندسی در اورد؟؟؟؟واقعیه؟؟؟
یه دسته PS4 برای PC گرفتم که تو تبلیغ های درایورش چنین لینکی قرار داده بودن!!!!![]()
ایشان درست میگهباو چیز خاصی نیست ! یه برچسبه که طرح مثلا بتمن روش کنده شده میچسبونی روی جلوی کنترلر ! :d ایران هم زیاده از آشغالا !![]()