هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام یه سوال داشتم

من ps4 به مانیتور زدم ولی فقط صدا از مانیتور در میاد و اسپیکرو به مانیتور با کابل او یو ایکس وصل میکنم صدایی ازش در نمیاد ، باید چیکار کنم؟

دوستان ریستور لایسنس یعنی چی؟؟

سلام...
بعضی اوقات وقتی کنسول روشن میکنید بازیها یا دی ال سی ها حالت قفل دارن و بی استفاده هستن یا پلاس شما روی کنسول جواب نمیده.این گزینه برای بازخوانی لایسنسهای خریداری شدست..

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان
من فیلم blu-ray دارم ولی هرکار میکنم پخش نمیکنم!
چیکار کنم؟
ممنون

سلام...
ریجن فیلم با ریجن کنسول باید هم خوانی داشته باشه...

- - -ویرایش - - -

سلام یه سوال داشتم

من ps4 به مانیتور زدم ولی فقط صدا از مانیتور در میاد و اسپیکرو به مانیتور با کابل او یو ایکس وصل میکنم صدایی ازش در نمیاد ، باید چیکار کنم؟

سلام..
باید تمام تنظیمات کنسول و مانیتور چک کنید.اگر مشکل برطرف نشد از باکس استفاده کنید...

سلام دوشتان چن روزی هست وقتی سیم USB رو وصل میکنم به دسته به جای شارژ شدن یه علامت سوال میاد روی علامت شارژ دسته(گوشه سمت چپ بالا)دسته نه شارژ میشه نه شارژش کم میشه حتی یک بارم اینطور نشده خواهشا کمک کنید.:(

سلام
باید تمام تنظیمات کنسول و مانیتور چک کنید.اگر مشکل برطرف نشد از باکس استفاده کنید...
[/QUOTE]

من زیاد اطلاعات ندارم ، میشه بگید باکس چیه و از کجا باید تهیه کرد؟

سلام دوشتان چن روزی هست وقتی سیم USB رو وصل میکنم به دسته به جای شارژ شدن یه علامت سوال میاد روی علامت شارژ دسته(گوشه سمت چپ بالا)دسته نه شارژ میشه نه شارژش کم میشه حتی یک بارم اینطور نشده خواهشا کمک کنید.:(

سلام...
دسته را ریست کنید...

- - -ویرایش - - -

دوستان این کدهای داخل دیسک بازی اگر روی 1 اکانت بزنی (مثلآ ریجن 2 ) و فعال کنی روی بقیه اکانتها (مثلآ اکانت ریجن 1 ) هم اعمال میشه ؟؟

سلام...
خیر نمیشه...برای خرید دی ال سی یا ادد آنها یا کدهایی که داخل باکس بازیهاست باید حتما با ریجن اکانتی که قرار روی اون اکتیو بشه یکی باشه و الا کد استفاده میشه اما اجاره استفاده از دی ال سی رو یه شما نمیده...

- - -ویرایش - - -

سلام

من زیاد اطلاعات ندارم ، میشه بگید باکس چیه و از کجا باید تهیه کرد؟[/QUOTE]

یا باید وی جی ای باکس تهیه کنید یا کابلی که صدا و تصویر رو جدا انتقال بده. تو گوگل سرچ کنید...

سلام یه سوال داشتم

باید به تبدیل یه کابل صدا هم وصل کنی مثل این ( رو خود تبدیلا دارن این کابلو )

images

دوستان من روی یکی از اکانت هام پلاس دارم اما روی اونیکی نمیاد ، اکانتی ک پلاس داره رو اکتیو کردم اونیکی رو هم دی اکتیو ، مشکلش چیه ؟

دوستان این کدهای داخل دیسک بازی اگر روی 1 اکانت بزنی (مثلآ ریجن 2 ) و فعال کنی روی بقیه اکانتها (مثلآ اکانت ریجن 1 ) هم اعمال میشه ؟؟
ممنون دوستان که اکثرأ اشتباه جواب دادید ! خودم امروز تست کردم و دیدم میشه! تو بازی مورتال کمبت ریجن ۲ ،Goro با اکانت ریجن ۲ خریدم و نصب کردم از استور و با اکانت ریجن یکم بازی کردم با Goro! فقط ۱ سوال دیگه برام پیش اومد که گورو فقط موقعی که به اینترنت وصل هستم فعال میشه و در بقیه موارد غیر فعاله! چرا؟!

شاید سوالم خیلی ناواردی باشه اما واقعا برام سواله
الان خریدن ایکس باکس بهتره یا پلی استیشن ؟
برتری و ضعفش چیه ؟
مهم ترین دلیل خرید پلی ۴ که خیلیا توی ایران خریدن دسترسی راحت تر ب بازی هاش هست الان کوچیک ترین شهرها رو هم برین دیسک دس دو پیدا میشه اما ایکس باکس توی تهران هم بسختی جای پیدا میشه که بازی های دس دو خوبی داشته باشه
شرینگ بازی های دیجیتالی چیزی هست که ایکس باکس وان نداره ولی خیلی ها روی پلی۴ ازش استفاده میکنن خودم تمام بازی های امضاهم رو با همین روش بازی کردم

مورد بعدی بنده تصور میکنم که بازی های انحصاری پلی۴ بیشتر به سلیقه ایرانی ها میخوره
مثلا ایرانی ها انچاردت ۴ رو بشتر از هیلو دوست دارن کرچه سبکشون فرق داره و شاید مقایسه منطقی نباشه

- - -ویرایش - - -

ممنون دوستان که اکثرأ اشتباه جواب دادید ! خودم امروز تست کردم و دیدم میشه! تو بازی مورتال کمبت ریجن ۲ ،Goro با اکانت ریجن ۲ خریدم و نصب کردم از استور و با اکانت ریجن یکم بازی کردم با Goro! فقط ۱ سوال دیگه برام پیش اومد که گورو فقط موقعی که به اینترنت وصل هستم فعال میشه و در بقیه موارد غیر فعاله! چرا؟!
بالا خدمتتون عرض کردم
dlc باشه میشه
شخصبت ها اسلحه ها و نقشه و... جزو dlc محسوب میشن
ستگی داره چی باشه
مثلا dlc باشه میشه
ولی
فک کنم پول gta نمیشه
اکانتی که داخلش goro رو خریدی اکتیو و ریستروی لایسنس کن

با سلام

دوستان می‌خواستم ps۴ بگیرم البته فقط برای بازی mortal kombat xl و tekken که در آینده میاد

دوستان کدوم ریجن رو بگیرم چون آنلاین بازی کردن واسه من مهم هست
آیا باید ریجن کنسول و اکانتی که می‌سازم یکی‌ باشه ؟؟؟ از نظر پینگ کدوم رجین واسه ما خوب یا فرقی‌ ندران ؟
واسه مورتال کمبت xl ؟ کدام رجین کنسول خوب و کدوم ریجن اکانت بسازم ؟؟در آخر کدوم ؟ مدل کنسول رو توصیه می‌کنین به جز مورتال کمبت xl و tekken بازی دیگی یه هم نمیگرم براش

لطفا کسایی که دارن مورتال کمبت xl رو اونلاین تجربه می‌کنن جواب بدن مشکلی‌ در پیدا کردن متچmatch یا
......؟؟؟؟ دارن بگن ما هم مطلع بشیم
در مورد پس۴ و آنلاین بازی کردنش اطلاعاتی ندارم اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

سلام
چند تا سوال فوری واسه خرید {چون امروز تنها روزیه که وقت دارم بخرم}
1. ریجن که فرقی نداره گویا این سری ××12 یا ××11 چی هست و کدوم توصیه میشه؟
2.واسه کاهش هزینه نظرم روی دستگاه کارکرده است, به نظر شما نو بگیرم یا کارکرده؟
3.حجم هارد رو 500 پیشنهاد میکنید یا 1 ترا؟ چون 360× من 120 بود هیچوقت در آن واحد به 100 گیگ هم نرسیدم
از اون طرف هم چون یه اکسترنال 4 ترا دارم, فکر نکنم خیلی مشکل نگه داری فایلهای بازیهارو داشته باشم
4.ساده ترین و ارزونترین روش گرفتن بازی چی هست؟ شیر کردن دیجیتالی , کارکرده , خرید دیجیتالی و..... میشه یکم هم راجع به مورد اول و سوم (مشکلاتش و...) توضیح بدید؟
5.من نت 512 نا محدود مخابرات دارم {سرعت دانلود 64} با همین میشه یه سری بازیها رو آنلاین انجام داد یا برم تو فکر یه سرعت بالاتر {با همین نت بتل 4 و هیلو 4 رو تقریبا خوب بازی میکردم , یکم اذیت میکرد گاهی ولی جزء 4 تای اول بودم همیشه}
6.ریجن اکانت باید با ریجن کنسول یکی باشه؟ کدوم ریجن رو واسه اکانت توصیه میکنید؟

پیشاپیش ممنون
مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or