SHANSER
کاربر سایت
بر چسب پشتش باید بکنی تا بتونی پیچ ها رو ببینیقسمت هارد و نمیگما
بر چسب پشتش باید بکنی تا بتونی پیچ ها رو ببینیقسمت هارد و نمیگما
دوستان ریستور لایسنس یعنی چی؟؟
سلام دوستان
من فیلم blu-ray دارم ولی هرکار میکنم پخش نمیکنم!
چیکار کنم؟
ممنون
سلام یه سوال داشتم
من ps4 به مانیتور زدم ولی فقط صدا از مانیتور در میاد و اسپیکرو به مانیتور با کابل او یو ایکس وصل میکنم صدایی ازش در نمیاد ، باید چیکار کنم؟
بستگی داره چی باشهدوستان این کدهای داخل دیسک بازی اگر روی 1 اکانت بزنی (مثلآ ریجن 2 ) و فعال کنی روی بقیه اکانتها (مثلآ اکانت ریجن 1 ) هم اعمال میشه ؟؟
سلام دوشتان چن روزی هست وقتی سیم USB رو وصل میکنم به دسته به جای شارژ شدن یه علامت سوال میاد روی علامت شارژ دسته(گوشه سمت چپ بالا)دسته نه شارژ میشه نه شارژش کم میشه حتی یک بارم اینطور نشده خواهشا کمک کنید.![]()
دوستان این کدهای داخل دیسک بازی اگر روی 1 اکانت بزنی (مثلآ ریجن 2 ) و فعال کنی روی بقیه اکانتها (مثلآ اکانت ریجن 1 ) هم اعمال میشه ؟؟
سلام
باید تمام تنظیمات کنسول و مانیتور چک کنید.اگر مشکل برطرف نشد از باکس استفاده کنید...
سلام یه سوال داشتم
من ps4 به مانیتور زدم ولی فقط صدا از مانیتور در میاد و اسپیکرو به مانیتور با کابل او یو ایکس وصل میکنم صدایی ازش در نمیاد ، باید چیکار کنم؟
ممنون دوستان که اکثرأ اشتباه جواب دادید ! خودم امروز تست کردم و دیدم میشه! تو بازی مورتال کمبت ریجن ۲ ،Goro با اکانت ریجن ۲ خریدم و نصب کردم از استور و با اکانت ریجن یکم بازی کردم با Goro! فقط ۱ سوال دیگه برام پیش اومد که گورو فقط موقعی که به اینترنت وصل هستم فعال میشه و در بقیه موارد غیر فعاله! چرا؟!دوستان این کدهای داخل دیسک بازی اگر روی 1 اکانت بزنی (مثلآ ریجن 2 ) و فعال کنی روی بقیه اکانتها (مثلآ اکانت ریجن 1 ) هم اعمال میشه ؟؟
مهم ترین دلیل خرید پلی ۴ که خیلیا توی ایران خریدن دسترسی راحت تر ب بازی هاش هست الان کوچیک ترین شهرها رو هم برین دیسک دس دو پیدا میشه اما ایکس باکس توی تهران هم بسختی جای پیدا میشه که بازی های دس دو خوبی داشته باشهشاید سوالم خیلی ناواردی باشه اما واقعا برام سواله
الان خریدن ایکس باکس بهتره یا پلی استیشن ؟
برتری و ضعفش چیه ؟
بالا خدمتتون عرض کردمممنون دوستان که اکثرأ اشتباه جواب دادید ! خودم امروز تست کردم و دیدم میشه! تو بازی مورتال کمبت ریجن ۲ ،Goro با اکانت ریجن ۲ خریدم و نصب کردم از استور و با اکانت ریجن یکم بازی کردم با Goro! فقط ۱ سوال دیگه برام پیش اومد که گورو فقط موقعی که به اینترنت وصل هستم فعال میشه و در بقیه موارد غیر فعاله! چرا؟!
اکانتی که داخلش goro رو خریدی اکتیو و ریستروی لایسنس کنستگی داره چی باشهفک کنم پول gta نمیشه
مثلا dlc باشه میشه
ولی