هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام يه مشكل:-/وقتي دارم بازي ميكنم(فيفا) وسط بازي ميپره بيرون چندبار اين اتفاق افتاده واسم بعدشم اين ارور ميادAn error has ocurred in the followin app(ce-34878-0

سلام.بازی رو کامل پاک کنید و دوباره نصب کنید و جدیدترین اپدیت روهم نصب کنید.

سلام
کنسول رو تازه خریدم.

1- با توجه به این که فقط فوتبال بازی میکنم و کفگیرم خورده تهِ دیگ! . میخوام اکانت شیرینگ ظرفیت دو بخرم ولی نمیدونم از کدوم سایت که مطمئن باشه؟! و اینکه آیا وقتی اکانت رو خریدم بلافاصله برام ایمیل میشه؟ لطف میکنین یه جای مطمئن رو بگین تو پیام خصوصی؟(چون باتوجه به قوانین مثل اینکه تبلیغ حساب میشه)

2- دیتا رو از کجا باید بخرم؟

مرسی

داداش من خودم قبلا از این بازیها میخریدم ولی الان به هیچ عنوان بهت توصیه نمیکنم که بخری! بازی با نصف قیمت میخری ولی دیگه پولتو نمیتونی برگردونی، بازی هم ممکنه قفل شه دیگه نتونی بازی کنی

بازیهای دست دو بخر با قیمت ارزونتر،تموم کن بعد بفروش

همین سایت قسمت بازارسنتر یا سایتهای دیوار و شیپور راحت بازیهای دست دو رو میتونی خریدو فروش کنی

همین سایت قسمت بازارسنتر یا سایتهای دیوار و شیپور راحت بازیهای دست دو رو میتونی خریدو فروش کنی
دوست عزیز
خرید و فروش بازی تو سایت های مختلف ممنوع شده
دستور کار گروه مصادیق مجرمانه هست
فعلا بهترین سایت برای فروش همین سایت یا سایت خوب پرشین تولز هست
با تشکر

دوست عزیز
با تشکر

دیوار یه عالمه آگهی میگیره هر روز ! فقط بازی هایی که این کارگروه تائید نکنن حق آگهی ندارن !

- - -ویرایش - - -

دوستان یکی بدون تعصب میگه که FIFA و PES هرکدوم چه مزیت و معایبی داره...یا لینکی بده که خوب توضیح بده

دوست عزیز
با تشکر

فقط فروش سه تا بازی GTA، Witcher و BattleFileld توی این دو تا سایت ممنوع هست. کلی سایت توی اینترنت هست که بازیهارو به صورت فیزیکی میفروشن

این سونی هم معلوم نی چی کار میکنه ؟
الان باندل god of war 3 داده بیرون برای ps4
کنسول خودش ریجن هست منتها برداشته بازی فیزیکی رو توش ریجن آل ( 1 ) گذاشته
میدونم که چون بازی ریمستر هست و ریجن براش مهم نیست اما بنظر شما در آینده این ریجن آل بودن بازی و ریجن 2 بودن کنسول مشکلی رو پیش نمیاره
مثلا آپدیتی بیاد یا dlc یا چیزی که لازم باشه ریجن بازی هم 2 باشه ؟!

این سونی هم معلوم نی چی کار میکنه ؟
الان باندل god of war 3 داده بیرون برای ps4
کنسول خودش ریجن هست منتها برداشته بازی فیزیکی رو توش ریجن آل ( 1 ) گذاشته
میدونم که چون بازی ریمستر هست و ریجن براش مهم نیست اما بنظر شما در آینده این ریجن آل بودن بازی و ریجن 2 بودن کنسول مشکلی رو پیش نمیاره
مثلا آپدیتی بیاد یا dlc یا چیزی که لازم باشه ریجن بازی هم 2 باشه ؟!
نه ربطی نداره ، اگر دوست داشتی بخر مشکلی نیست

ببین »
1) اگر کنسولت رجیون 1 باشه بازی رجیون 2 باشه » هیچ اشکالی پیش نمیاد
2) اگر کنسولت رجیون 1 باشه DLC بازی رجیون 2 باشه » هیچ اشکالی پیش نمیاد
3) اگر کنسولت رجیون 1 باشه بازی رجیون 2 باشه اکانت پلی استیشن رجیون 3 باشه » هیچ اشکالی پیش نمیاد
مشکل کجا پیش میاد؟ هنگام خریدن DLC ها »
هر اکانت یعنی اروپا آمریکا آسیا (ژاپن و چین و..) یه رجیونی دارند مثلا آمریکا 1 و اروپا 2 و آسیا 3 هست
اگر اکانت اینترنتی اروپا رو بخری،تمام DLC ها و بازی هایی که دانلود می کنی نسخه رجیون 2 هستند
حالا اگر اکانت آمریکا بخری چندن؟ همه رجیون 1 هستند
اکانت آسیا؟ همه رجیون 3

مشکل کجا پیش میاد؟
موقعی که شما بازی رجیون مثلا 2 داشته باشی،ولی رفته باشی اکانت آمریکا که همش رجیون 1 میده، بری از اونجا DLC بخری یا دانلود کنی!

یعنی عملاً » 1)رجیون کنسول هیچ ارتباطی نداره
2)رجیون بازی هیچ فرقی نداره
3)رجیون DLC مهم هست که با بازیت یکی باشه.بازم رجیون کنسول مهم نیست.

برای اینکه رجیون DLC با بازیت یکی باشه کافیه به جعبه ی بازیت نگاه کنی ببینی رجیون 1 یا 2 یا 3 هست،سپس اکانت همون رو بسازی (آمریکا یا اروپا یا مثلا ژاپن) و اون اکانت رو شارژ کنی با کارت های شارژ مخصوص به کشورش مثلا آمریکا دلار آمریکا رو باید بخری که کارت دلار آمریکا هم هست، اروپا باید پوند بخری اگر اشتباه نکنم یا یورو، آسیا هم باید دلار چین رو بخری اگر اشتباه نکنم که همگی کارتاشون گیر میاد.
کارت های آمریکا خیلی راحت گیر میان.

خلاصه این مال کساییه که میخوان DLC بخرن و دانلود کنن.

آپدیت های بازی » هیچ اشکالی پیش نمیاد هر رجیونی باشید
آنلاین بازی کردن » هیچ اشکالی پیش نمیاد هر رجیونی باشید!

کلاً ر جیون کنسول فقط روی 1 چیز تاثیر داره »
فقط برای فیلم دیدن! یعنی شما فیلم اصلی Blu-Ray بخری بزاری تو کنسول بخوای ببینی (نمیدونم پخش می کنه یا نه،بهرحال) باید رجیون فیلم با رجیون کنسول یکی باشه وگرنه اجرا نمیشه.
فقط فیلم! ولاغیر.

موفق باشی :)

درود :|
دوستان تو بخش پلی 4 کلا سوال میپرسیم جواب داده نمیشه حالا اگه زحمت نمیشه براتون لاقل به این سوال من جواب بدید :دی
امروز بتمن ارکهام نایت رو با کل dlc هاش نصبیدم و همین طور همراه اخرین اپدیت . بعد رفتم تو گیم بدون مشکل چند تا چلنج رو رفتم اومدم برم dlc جدید gcpd lockdown رو برم اومد رو تصویر قبل شروع dlc بعد یه دفعه پرید بیرون و گیم کرش کرد بعد هم این ارور رو داد :
ce-34878-0
:| قضیه چیه؟ الان مشکل از کجاست؟

دوستان تو بخش پلی 4 کلا سوال میپرسیم جواب داده نمیشه حالا اگه زحمت نمیشه براتون لاقل به این سوال من جواب بدید :دی
امروز بتمن ارکهام نایت رو با کل dlc هاش نصبیدم و همین طور همراه اخرین اپدیت . بعد رفتم تو گیم بدون مشکل چند تا چلنج رو رفتم اومدم برم dlc جدید gcpd lockdown رو برم اومد رو تصویر قبل شروع dlc بعد یه دفعه پرید بیرون و گیم کرش کرد بعد هم این ارور رو داد :
ce-34878-0
این مشکل پیش میاد
کرش میکنه
کاره خاصی هم بعضی موقه ها نمیشه کرد .
تنها راهش rebuld database هست ببین درست میشه یا نه .

سلام
با توجه به اینکه الان جدیدا ریجن 2 تو ایران یکی با عنوان خاورمیانه و یکی با عنوان اروپا گیر میاد بازی هاش میخواستم بدونم اگه ریجن 1 بخرم کنسول رو و به طبعش بازی هام رو دیگه این مشکل نوشتن متن عربی رو بازی ها رو نخواهم داشت ؟
چون واقعا رو مخه این نوشته عربی رو بازی
الان اکثر god of war 3 های تو بازار چون ریجن 2 خاورمیانه هستن رو کاور بازی نوشته عربی وجود داره متاسفانه که خیلی زشته
اگه ریجن 1 بگیرم برای همیشه این نوشته عربی نخواهم دید دیگه درسته ؟
چون شنیدم رو ریجن 2 تلو هم تو بخش آنلاینش گویا یه موردی رو سان.سور کردن ؟!

ce-34878-0
چیزیکه اینجا نوشته :
PS4 error code CE-34878-0 ***8211; what it is and how to fix it | PlayStation 4

میگه که یا DLC که دانلود کردی خرابه و مشکل داره و باید از نو دانلودش کنی.یا یکبار سیستم رو خاموش روشن کن.یا یکبار Rebuild DataBase رو بزن.
میگه بیشتر بخاطر خرابی فایل ها هست و ارور معمول ـی هستش.

سلام
با توجه به اینکه الان جدیدا ریجن 2 تو ایران یکی با عنوان خاورمیانه و یکی با عنوان اروپا گیر میاد بازی هاش میخواستم بدونم اگه ریجن 1 بخرم کنسول رو و به طبعش بازی هام رو دیگه این مشکل نوشتن متن عربی رو بازی ها رو نخواهم داشت ؟
چون واقعا رو مخه این نوشته عربی رو بازی
الان اکثر god of war 3 های تو بازار چون ریجن 2 خاورمیانه هستن رو کاور بازی نوشته عربی وجود داره متاسفانه که خیلی زشته
اگه ریجن 1 بگیرم برای همیشه این نوشته عربی نخواهم دید دیگه درسته ؟
چون شنیدم رو ریجن 2 تلو هم تو بخش آنلاینش گویا یه موردی رو سان.سور کردن ؟!
ول کن بابا به چه چیزایی گیر میدی.اینا فک کنم نسخه امارات هستند قیمتشون هم خوبه.تو آبادان که فقط ازین عربی ها گیر میاد فک کنم بخاطر قاچاقی بودنشه!
آره اگر رجیون 1 بخری دیگه نباید باشه!! اگر بود یعنی عربا به آمریکا هم رسیدن :d
ببین حس نژاد پرستی چه می کنه :d

این مشکل پیش میاد
کرش میکنه
کاره خاصی هم بعضی موقه ها نمیشه کرد .
تنها راهش rebuld database هست ببین درست میشه یا نه .

آرمان خان جواب مارو کسی نداد.لا اقل شما بگو
اون سوکت ext که کنار جک هدفون دسته هست برا چیه؟کابردش چیه و کلا یه توضیحی بدی ممنون میشم

آرمان خان جواب مارو کسی نداد.لا اقل شما بگو
اون سوکت ext که کنار جک هدفون دسته هست برا چیه؟کابردش چیه و کلا یه توضیحی بدی ممنون میشم

یکی از کاربرا توی یه سایت

Code:
 [This is correct, the Official Charge dock uses this port to charge the controller. ]

و یک توضیح کاملتر هم توی این سایت

Code:
 You can charge the DS4 two different ways though, the Micro USB   connection on the front of the controller or the EXT port near the   bottom (using the DS4 charge base), but the EXT port has more than just   that one use..

سلام من امروز میخوام برم بازار بعد از 2هفته فیفا 16 رو بگیرم ؟
ولی هنوزم گیجم
خواهشا راهنماییم کنید دیجیتالی بگیرم ؟ خور اصل بازی رو به صورت فیزیکی ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or