هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان. یه سوال داشتم ازتون. به نظرتون میارزه بازیهای انحصاری PS4 رو به صورت دیسکی آرشیو داشته باشم؟؟ کسی هست اینجا تو کار آرشیو کردن باشه؟ کلا میارزه این همه پول خرج کنم؟

سلام دوستان. یه سوال داشتم ازتون. به نظرتون میارزه بازیهای انحصاری PS4 رو به صورت دیسکی آرشیو داشته باشم؟؟ کسی هست اینجا تو کار آرشیو کردن باشه؟ کلا میارزه این همه پول خرج کنم؟
بستگی ب خودت داره ولی میارزه من تازه زدم تو کار ارشیو سعی کن فقطم رجین ال ارشیو کنی

برای سوال 1» خیر نمیشه!
برای سوال رمزت هم ببین هم تاریخ تولد هست، هم یه سوال رمزی هستا که میپرسه مثلا میگه معلم سال اولت کی بود بعد تو جواب میدی، این هم هست.خلاصه میتونی برش گردونی.
اگر خیلی قدیمیه و چیزی رووش نخریدی، راحت یکی دیگه بساز خودت رو درگیر ForgotPassword نکن. والا :d
مرسی بابت جواب ولی من یه عالمه تروفی دارم روش نمیخوام از دست بدمشون

سلام من ی اکانت ظرفیت 2 دارم ک 3تا بازی روشه و الان علامت قفل اومده و نمیشه وارد اکانت شد هیچ اروری هم نداره و قبل از اینکه چنین مشکلی پیش بیاد اصلا دست ب هیچ نزدم :(
الان باید چیکار کنم؟راهی داره ک اکانتم برگرده و بازیای روش؟؟؟؟

دلمون خوشه که سونی مثلا اسم و رسمی داره
بعضی ها براش سینه سپر میکنن و حاضرن جونشون رو براش بدن
بگذریم

واقعا سونی گند زده با این اپدیتهای دم به دمش
جریان این اپدیتهای بازیها چیه؟
من چند تا اپدیت داشتم که متوقفشون کرده بودم
امشب که تیک اینترنت رو زدم تا یکیشون دانلود بشه دیدم همشون شروع شدن به دانلود
هر کاری هم میکنم متوقف نمیشن و مدام شروع به دانلود میشن
کسی میدونه راه حلش چیه؟
واقعا حیف نون به سونی بدی

بگذریم

کسی میدونه راه حلش چیه؟

اپدیت بازی چه ربطی داره به سونی
اپدیت میدن که باز بهتر بشه باگ های بازی رفع بشه

بگذریم

کسی میدونه راه حلش چیه؟
دوست خوبم باید تو قسمت تنظیمات از حالت دانلود اتوماتیک برش داری

- - -ویرایش - - -

سلام من ی اکانت ظرفیت 2 دارم ک 3تا بازی روشه و الان علامت قفل اومده و نمیشه وارد اکانت شد هیچ اروری هم نداره و قبل از اینکه چنین مشکلی پیش بیاد اصلا دست ب هیچ نزدم :(
الان باید چیکار کنم؟راهی داره ک اکانتم برگرده و بازیای روش؟؟؟؟

اگه اکانت اصلی خودت نباشه و از این بازیهای شیری باشه فکر نکنم چون اینا غیر قانونی هستند

با موبایلت یه عکس تز قسمت storage بگیر بزار
آخرش initialize with install system software کردم درست شد!! کل آپدیتهای بازیام هم پرید! این سونی هم گند زده با این آپدیتهاش! 1 بار با آپدیت 2.57 مشکل wifi پیدا کردم الان هم 200 گیگ هاردم با آپدیت 3 پرید!!
ممنون دوست عزیز.

سلام
وستان من به تازگي g29 گرفتم و مي خوام روي ps4 درايور كلاب رو باهاش بازي كنم ولي هر چي تلاش مي كنم نمي تونم تو بازي ازش استفاده كنم. در حالت عادي به عنوان يك كنترلر توي كنسول(خارج از بازي) كار ميكنه ولي وقتي باهاش ميرم تو بازي ميگه اين كنترلر به اين پروفايل اساين نشده. لطفا راهنمايي كنيد

دوستان آخرین مدل پلی 4 چیه؟1216B؟میخوام این مدلشو بگیرم قیمتشم ۱۴۵۰ هست بنظرتون قیمت خوبه یا جای ارزونتری هم سراغ دارید ممنون میشم در جریانم بزارید

سلام
وستان من به تازگي g29 گرفتم و مي خوام روي ps4 درايور كلاب رو باهاش بازي كنم ولي هر چي تلاش مي كنم نمي تونم تو بازي ازش استفاده كنم. در حالت عادي به عنوان يك كنترلر توي كنسول(خارج از بازي) كار ميكنه ولي وقتي باهاش ميرم تو بازي ميگه اين كنترلر به اين پروفايل اساين نشده. لطفا راهنمايي كنيد
من تاحالا از همچین چیزایی استفاده نکردم....
تو تنظیمات بازی هم نگاه کردی؟شاید اونجا تنظیمات مربوط به کنترلر درست کنش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or