Farhad1363
کاربر سایت
اون کار هم کردم ، safe mode اومدم بالا ، هم آپدیت ۳ با فلش دوباره نصب کردم و هم rebuilt database زدم. ولی باز هم حجم کل هاردمو ۱۸۶ گیگ نشون میده و بقیش غیب شده!یه rebuilt data base بزن
اون کار هم کردم ، safe mode اومدم بالا ، هم آپدیت ۳ با فلش دوباره نصب کردم و هم rebuilt database زدم. ولی باز هم حجم کل هاردمو ۱۸۶ گیگ نشون میده و بقیش غیب شده!یه rebuilt data base بزن
بستگی ب خودت داره ولی میارزه من تازه زدم تو کار ارشیو سعی کن فقطم رجین ال ارشیو کنیسلام دوستان. یه سوال داشتم ازتون. به نظرتون میارزه بازیهای انحصاری PS4 رو به صورت دیسکی آرشیو داشته باشم؟؟ کسی هست اینجا تو کار آرشیو کردن باشه؟ کلا میارزه این همه پول خرج کنم؟
اون کار هم کردم ، safe mode اومدم بالا ، هم آپدیت ۳ با فلش دوباره نصب کردم و هم rebuilt database زدم. ولی باز هم حجم کل هاردمو ۱۸۶ گیگ نشون میده و بقیش غیب شده!
مرسی بابت جواب ولی من یه عالمه تروفی دارم روش نمیخوام از دست بدمشونبرای سوال 1» خیر نمیشه!
برای سوال رمزت هم ببین هم تاریخ تولد هست، هم یه سوال رمزی هستا که میپرسه مثلا میگه معلم سال اولت کی بود بعد تو جواب میدی، این هم هست.خلاصه میتونی برش گردونی.
اگر خیلی قدیمیه و چیزی رووش نخریدی، راحت یکی دیگه بساز خودت رو درگیر ForgotPassword نکن. والا :d

دلمون خوشه که سونی مثلا اسم و رسمی داره
بعضی ها براش سینه سپر میکنن و حاضرن جونشون رو براش بدن
بگذریم
واقعا سونی گند زده با این اپدیتهای دم به دمش
جریان این اپدیتهای بازیها چیه؟
من چند تا اپدیت داشتم که متوقفشون کرده بودم
امشب که تیک اینترنت رو زدم تا یکیشون دانلود بشه دیدم همشون شروع شدن به دانلود
هر کاری هم میکنم متوقف نمیشن و مدام شروع به دانلود میشن
کسی میدونه راه حلش چیه؟
واقعا حیف نون به سونی بدی
دوست خوبم باید تو قسمت تنظیمات از حالت دانلود اتوماتیک برش داریدلمون خوشه که سونی مثلا اسم و رسمی داره
بعضی ها براش سینه سپر میکنن و حاضرن جونشون رو براش بدن
بگذریم
واقعا سونی گند زده با این اپدیتهای دم به دمش
جریان این اپدیتهای بازیها چیه؟
من چند تا اپدیت داشتم که متوقفشون کرده بودم
امشب که تیک اینترنت رو زدم تا یکیشون دانلود بشه دیدم همشون شروع شدن به دانلود
هر کاری هم میکنم متوقف نمیشن و مدام شروع به دانلود میشن
کسی میدونه راه حلش چیه؟
واقعا حیف نون به سونی بدی
سلام من ی اکانت ظرفیت 2 دارم ک 3تا بازی روشه و الان علامت قفل اومده و نمیشه وارد اکانت شد هیچ اروری هم نداره و قبل از اینکه چنین مشکلی پیش بیاد اصلا دست ب هیچ نزدم
الان باید چیکار کنم؟راهی داره ک اکانتم برگرده و بازیای روش؟؟؟؟
آخرش initialize with install system software کردم درست شد!! کل آپدیتهای بازیام هم پرید! این سونی هم گند زده با این آپدیتهاش! 1 بار با آپدیت 2.57 مشکل wifi پیدا کردم الان هم 200 گیگ هاردم با آپدیت 3 پرید!!با موبایلت یه عکس تز قسمت storage بگیر بزار
من تاحالا از همچین چیزایی استفاده نکردم....سلام
وستان من به تازگي g29 گرفتم و مي خوام روي ps4 درايور كلاب رو باهاش بازي كنم ولي هر چي تلاش مي كنم نمي تونم تو بازي ازش استفاده كنم. در حالت عادي به عنوان يك كنترلر توي كنسول(خارج از بازي) كار ميكنه ولي وقتي باهاش ميرم تو بازي ميگه اين كنترلر به اين پروفايل اساين نشده. لطفا راهنمايي كنيد
بهتره تستفاده كنيدمن تاحالا از همچین چیزایی استفاده نکردم....
تو تنظیمات بازی هم نگاه کردی؟شاید اونجا تنظیمات مربوط به کنترلر درست کنش