کسی نظری نداره؟
1)یا اون دروغ میگه یا یک نفر ازش کابل اچ دی ام آی رو برداشته و بهش فروخته.سعی کن کابل HDMI ورژن 1.3a یا 2.0 بخری.این کابل ها ورژن دارن.قیمتش هم زیاد مهم نیست.اگر پول دستت نیست همون 10-20تومنیش هم کارتو راه میندازهدوستان سلام
دوتا سوال داشتم
1-من دستگاه دوستم رو ازش خریدم . میگه کابل hdmi با دستگاه نبوده و خودش رفته خریده بعدا . کابل hdmi خوب برا دستگاه چی بگیرم
2- اکانت پلاس رو از کجا تهیه کنم
ممنون
1)یا اون دروغ میگه یا یک نفر ازش کابل اچ دی ام آی رو برداشته و بهش فروخته.سعی کن کابل HDMI ورژن 1.3a یا 2.0 بخری.این کابل ها ورژن دارن.قیمتش هم زیاد مهم نیست.اگر پول دستت نیست همون 10-20تومنیش هم کارتو راه میندازه
2)از سایت Dcinpc و هرجا بخوای گیر میاد، معمولا اکانت پلاس 49.99 دلار قیمتش هست یعنی اگر کارت PSN پنجاه دلاری بخری ، یک عدد سنت هم باقی میمونه
ولی خود اکانت پلی استیشن پلاس هم جدا هست یعنی کد رو میزنی مستقیم شارژ میشه،دیگه اینجوری نیست اول پول شارژ کنی بعد با پول بری اکانت بخری.
کنسول بخری توش 14روز اکانت رایگان هست ولی احتمال زیاد، دوستت مصرفش کرده.
سعی کن دست دو اگر میخوای بخری زیر 1 تومن باشه طرفا 900 خوبه، بیشتر 1تومن میخوای بدی برو نو بخر، والا! البته بازم به وضعیت مالیت بستگی داره.
موفق باشی![]()
آها پس قضیه ریجن (رجیون) رو نمی دونی؟!اقا لطف کردی . از پاسخ کامل و خوبت.فقط من الان تو این سایتی که گفتی دیدم سه جور اکانت هست ماله انارات . انگلیس . امریکا .که از لحاظ قیمت هم با هم فرث داشتن . میشه بگب فرقشون چیه
هیچ کنسولی توش پلاس ۱۴ روزه رایگان نیست...فقط برای کسایی که اولین بار اکانت میسازن یه ۱۴ روزه رایگان هستش که اونم نیاز به کردیت کارت داره.1)یا اون دروغ میگه یا یک نفر ازش کابل اچ دی ام آی رو برداشته و بهش فروخته.سعی کن کابل HDMI ورژن 1.3a یا 2.0 بخری.این کابل ها ورژن دارن.قیمتش هم زیاد مهم نیست.اگر پول دستت نیست همون 10-20تومنیش هم کارتو راه میندازه
2)از سایت Dcinpc و هرجا بخوای گیر میاد، معمولا اکانت پلاس 49.99 دلار قیمتش هست یعنی اگر کارت PSN پنجاه دلاری بخری ، یک عدد سنت هم باقی میمونه
ولی خود اکانت پلی استیشن پلاس هم جدا هست یعنی کد رو میزنی مستقیم شارژ میشه،دیگه اینجوری نیست اول پول شارژ کنی بعد با پول بری اکانت بخری.
کنسول بخری توش 14روز اکانت رایگان هست ولی احتمال زیاد، دوستت مصرفش کرده.
سعی کن دست دو اگر میخوای بخری زیر 1 تومن باشه طرفا 900 خوبه، بیشتر 1تومن میخوای بدی برو نو بخر، والا! البته بازم به وضعیت مالیت بستگی داره.
موفق باشی![]()
اقا لطف کردی . از پاسخ کامل و خوبت.فقط من الان تو این سایتی که گفتی دیدم سه جور اکانت هست ماله انارات . انگلیس . امریکا .که از لحاظ قیمت هم با هم فرث داشتن . میشه بگب فرقشون چیه
اسلیم نداره.داداشهای متخصص این خوبه بخرم ؟ (PS4 NEW SLIM مدل CUH-1216B با ظرفیت 1 ترابایت ریجن 2 اورپا تولید 3 ماه سوم 2015 ) - (1,450,000 toman - اکبند)؟
http://8pic.ir/images/ltf9e2qew7grtzq6akfl.jpg
مال من نوشته 14روز رایگان کلیک کنیدهیچ کنسولی توش پلاس ۱۴ روزه رایگان نیست...فقط برای کسایی که اولین بار اکانت میسازن یه ۱۴ روزه رایگان هستش که اونم نیاز به کردیت کارت داره.