هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
من میخوام این کنسول رو بخرم فقط یک سوال بی جواب مونده برام و اونم اینکه تاریخ ساخت دستگاه چقدر اهمیت داره ؟؟ و با کدوم تاریخ ساخت بهتره بخرم ؟

سلام دوستان من هر کاری میکنم نمیتونم به playstation store وصل بشم و همش رو please wait... میمونه مشکل از چیه
لطفا سریعتر جواب بدین عجله دارم لنگ موندم

سلام اسمشو نمیشه جیلبریک گزاشت همون ظرفیت یکه وصل شی ب نت بازیا قفل میشن
خوب اين چه فرقي با جيلبريك داره؟ ps3 هم اين جوري كار ميكنه تو youtube كلي كليپ از جيلبريك با فريمور كاستوم هست ! :-oتو خيلي از سايت ها ميگن دروغ هست خيلي ها هم ميگن كار كرده و كلي تشكر كردن!؟ خيلي جاها ادرس دادن كه با قيمت هاي عجيب ١٠ تا بازي ميريزن و... /:)/:) چند جا هم خبر از بازي كردن بازي هاي ps3 روي ps4 بوده !
اگه كسي خبر كاملي از اين ها داره بگه من از گشتن اين سايت ها خسته شدم #:-s
با تشكر

با سلام اگر اکانت ظرفیت 1 بخریم با توجه به اینکه نباید انلاین شویم پس چطور این اکانت را نصب کنیم زیرا همان اول نصب به psn متصل میگردد و امکان بن در همان مرحله اول وجود دارد؟ با تشکر

دوستان این اموزش کار کردن با نرم افزار psx جایی هست بشه خوند؟ میخوام یه بازی رو با pc دانلود کنم و به ps4 انتقال بدم
http://forum.bazicenter.com/thread89356/
پسته اول رو بخون

خوب اين چه فرقي با جيلبريك داره؟ ps3 هم اين جوري كار ميكنه تو youtube كلي كليپ از جيلبريك با فريمور كاستوم هست ! :-oتو خيلي از سايت ها ميگن دروغ هست خيلي ها هم ميگن كار كرده و كلي تشكر كردن!؟ خيلي جاها ادرس دادن كه با قيمت هاي عجيب ١٠ تا بازي ميريزن و... /:)/:) چند جا هم خبر از بازي كردن بازي هاي ps3 روي ps4 بوده !
اگه كسي خبر كاملي از اين ها داره بگه من از گشتن اين سايت ها خسته شدم #:-s
با تشكر
jailbreak یعنی همون کاستوم فریمور بریزی خودت بتونی بازیها رو مثلا از تورنت دانلود کنی و اجرا کنی ! اینا که انجام میدن که مثلا چندتا بازی برات بریزیم ظرفیت 1-2-3 اینا jailbreak نیست> فقط دارن از قابلیتهای اکانتها سو استفاده میکنن و مساعل دیگه
ps3 شده بود و تایید شده بود ولی 4 jailbreak نشده . این ویدیوهایی که شما میبینی و کلی هم تشکر و لینک داره همش fake هست اگر در رابطه با jailbreak هست .که خلاصه یه پولی ازت بگیرن وقتی میری تو سایتش به هوا اینکه jailbreak بدن D: باور نمیکنی خودت امتحان کن
اینترنت هیچقوت جایی نیست که به خاطره چندتا comment و یه ویدیو ذوق زده بشی و همه چیز رو باور کنی .
ولی اون قضیه sharing این تیپی هست. حالا از credit card دزدی استفاده میکنن این همه بازی میگیرن و اینکه از قابلیتهایه اکانت استفاده میکنن کاری هست که دارن انجام میدن
اینم بگم گه چند نفری رو داشتیم تو همین انجمن به دلیله استفاده از همین ظرفیتیها کنسولشون ( نه اکانت ) برای همیشه بن شده ... که اون کنسول اصولا باید انداخت کنار. بدون Psn فایده ای نداره ps4 .
بازم ظرفیت 1 هست که بازیا قفل میشه ولی چیزی به اسمه Jailbreak نداریم.

بچه ها فرقی نمی کنه کنسول خوابیده یا ایستاده باشه ؟ تو کولینگ و ایناش مشکلی پیش نمیاد ؟
ایستاده باید پایه رو بگیری مگرنه به سیستم تهویه صدمه میرسونه

آقا این چه وضعشه هر سوالی میپرسی هیچکی جواب نمیده!!!!
چند روز پیش باز یه مشکل واسم پیش اومد کسی جواب نداد:|
چیزی به اسمه پیش خریده شریکی تو بازه psn نداریم. اگر بین خودتون باشه که باید تو یه اکانت بخرید و هر دوتاتونم از همون اکانت استفاده کنید.
حالا کسی که Primary داره میتونه همیشه راحت و رو مابقی اکانتهایه کنسول استفاده کنه
کسی که primary نداره همیشه باید انلاین باشه تا بتونه بازی کنه مگرنه قفل میشه
اگر beta بره تو Lib احتمالا میشه دانلود کرد و مشکلی نیست.

سلام دوستان
از کنترلر ps میشه رو لپتاپ استفاده کرد؟؟
بله میشه . نیازی به نصب driver خاصی هم نداره. plug n play هست .

سلام
آقا كسي اينجا با ويزا كارت توي استور خريد كرده؟؟؟ بخاطر تحريم ها ميشه خريد كرد يا حتما بايد گيفت كارت داشته باشم تا بتونم خريد كنم؟؟؟
میتونی خودت امتحان کنی . جوابش رو نمیشه داد چون حضور ذهن ندارم کسی خریده باشه با visa card .
master شاید بشه البته باید از ریجن همون اکانت باشه !!!!!

سلام بچه ها من دوباره اومدم.این اجکت خود به خود دیسک داره دیونه ام میکنه.شب کنسول رو خاموش میکنم صبح بیدار میشم میبینم روشنه دیسکم داده بیرون.همه کارهارو هم کردم ولی درست نشد.فقط برق خونه ما خیلی نوشان داره و هی قطع میشه.ممکن از اون باشه؟نا سلامتی رفتیم ps4 ریجن 2 اروپا گرفتیم که مشکلی نداشته باشه.خودشم از دی جی کالا گرفتیم.پشت دستگاه نوشته cuh-1004a و date code 4b یعنی واقعا ریجن 2 هست؟ای کاش ریجن 3 ژاپن میگرفتم بهتر بود.خوشحال میشم کمکم کنید.امید به پاسخ های شما عزیزان هست.مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or