هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

برای ویچر dlc هاش رو حتما باید دانلود کنم یا نه میشه بدون اینکه دانلود کرد باز هم بازی کرد؟

کلا فرق زیادی میکنه با نصب dlc هاش؟
در کل چند گیگ dlc داره ویچر؟
اجباری به دانلود DLC ها نیست. به گیگ نمیرسن . خیلی حجماشون کمه . فقط پچش 7 گیگ هست که واقعا باید دانلود کنی چون w3 بدون پچ افت فریم شدیدی داره و اصلا نمیشه بازی کرد. کلی امکانات هم بعده پچ اضافه میشه . کلی bug اینا فیکس میشه.

Dlc ها رو لازم نیست حتما دانلود کنی ولی خب حجمشون هم اونقدر زیاد نیست.

Dlc هاش شامل چند تا quest و زره برای geralt و لباس برای yennefer و triss و ciri و کلا یه سری چیزهای دیگه.....

ممنون از triangels و artrunks
یعنی موقع خرید کنسول یه psn کارت هم بگیرم حتما؟
اگه باید بگیرم چند دلاری بگیرم که 3 یا 4 تا بازی رو راه بندازه؟

- - -ویرایش - - -

اجباری به دانلود DLC ها نیست. به گیگ نمیرسن . خیلی حجماشون کمه . فقط پچش 7 گیگ هست که واقعا باید دانلود کنی چون w3 بدون پچ افت فریم شدیدی داره و اصلا نمیشه بازی کرد. کلی امکانات هم بعده پچ اضافه میشه . کلی bug اینا فیکس میشه.

ممنون ارمان جان
این پچی که گفتی میشه با pc دانلود کرد بعد انتقالش داد؟ یا حتما خود کنسول باید دانلود کنه؟

- - -ویرایش - - -

ممنون ارمان جان
این پچی که گفتی میشه با pc دانلود کرد بعد انتقالش داد؟ یا حتما خود کنسول باید دانلود کنه؟

خرید بازی های دیجیتالی خیلی گرونتر از فیزیکی هست بخصوص اینکه غیر قابل فروش هم هستن.فقط بازی های مخصوص psn رو دیجیتالی بخر اونم بخاطر اینکه فیزیکی ندارن.....اگه خیلی روی خرید دیجیتالی اصرار داری هر بازی بزرگ حداقل 50 دلار قیمت داره.
1 یا دو روز قبل از خرید کنسول بیا تو همین بازار سنتر یا برو تو پرشین تولز چند تا بازی حالا چه آکبند چه دسته دو (دسته دو بهتره) بخر تا وقتی کنسول رو بگیری اونام برسن دستت.

آخرین ویرایش:
خرید بازی های دیجیتالی خیلی گرونتر از فیزیکی هست بخصوص اینکه غیر قابل فروش هم هستن.
1 یا دو روز قبل از خرید کنسول بیا تو همین بازار سنتر یا برو تو پرشین تولز چند تا بازی حالا چه آکبند چه دسته دو (دسته دو بهتره) بخر تا وقتی کنسول رو بگیری اونام برسن دستت.
اره موافقم
منم بازی فیزیکی می خوام بگیرم این psn کارت رو برای خرید dlc ها گفتم بگیرم یا نه؟

- - -ویرایش - - -

ممنون ارمان جان
DLC هایه حاضر W3 مجانی هستن . expansion اش پولیه .
از این استفاده کن :
http://forum.bazicenter.com/thread89356/

خیلی ممنون بسیار کامل بود

فقط اینکه کنسول هم باید با کابل لن وصل باشه به مودم؟ یا نه با همون وای فای پارت ها جا به جا میشن؟

wi fi هم میشه اما سرعت بشدت میاد پایین و اینکه برای آنلاین بازی کردن هم با wi fi پینگ خیلی میره بالا ..کابلی وصل کنی بهتره

سلام، ببخشید من خواستم با دوستم بازی بلک آپس یه رو شریکی پری اوردر کنیم.
یه چند تا سوال داشتم.
آیا دوست منم که پری اوردر کرده میتونه بتا رو بگیره؟
و دومی اینه که اصلا میشه شریکی پری اوردر کنیم (منظورم شیرینگه(
ممنون

سلام دوستان, من چندتا سوال مبتديانه داشتم و معذرت مى خوام که مى پرسم.
من اکانت ژاپن ساختم و پلاسش هم فعال کردم, حالا مى خوام بدونم که آيا مى شه از پلاس اين اکانت روى اکانت اصليم که تروفى هام اونجاست استفاده کنم ؟هردو تا اکنتام هم پرايمرى کردم.
و سوال بعديم هم در مورد حالت رست مود هستش.اگه من بدارم که دموى pes دانلود بشه و کنسول رو بزارم روى حالت رست مود,دانلود pause نمى شه ؟

سلام دوستان, من چندتا سوال مبتديانه داشتم و معذرت مى خوام که مى پرسم.
من اکانت ژاپن ساختم و پلاسش هم فعال کردم, حالا مى خوام بدونم که آيا مى شه از پلاس اين اکانت روى اکانت اصليم که تروفى هام اونجاست استفاده کنم ؟هردو تا اکنتام هم پرايمرى کردم.
و سوال بعديم هم در مورد حالت رست مود هستش.اگه من بدارم که دموى pes دانلود بشه و کنسول رو بزارم روى حالت رست مود,دانلود pause نمى شه ؟
سلام. با پرایمری کردن اون اکانت ژاپن میتونین از پلاسش روی بقیه اکانت ها هم استفاده کنین.
در مورد رست مود هم نه مشکلی نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or