هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
یه سوال در مورد سایت PSNprofile دارم
من زمانیکه کنسول رو خریدم از طریق کنسول یه PSn ID ساختم که با اون بازی میکنم
وقتی ایدیم رو تو سایت PSNprofile میزنم مشخصات اکانت من رو میده و میگه در رتبه چند هستم
ولی مشکلی که دارم وقتی میخوام تو خود سایت پی اس ان پروفایل لاگین بشم از من اید دی پی اس ان میخواد که وقتی اونو میزنم قبول نمیکنه
در حالیکه وقتی همین رمز رو تو کنسول میزنم قبول میکنه
میشه بگید مشکل از کجاست؟
در ضمن این رتبه ای که الان برای من نشون میده مربوط به کل بای افلاین و انلاین هست یا مخصوص انلاین هست
در حالیکه من بازی رو در افلاین به 85 درصد رسوندم ولی تو پی اس ان پروفایل 13 نشون میده
البته منظور با بازی GTA هست
خلاصه دوستان راهنمایی کنن چرا رمز رو اون سایت قبول نمیکنه
با تشکر

سلام
یه سوال در مورد سایت PSNprofile دارم
من زمانیکه کنسول رو خریدم از طریق کنسول یه PSn ID ساختم که با اون بازی میکنم
وقتی ایدیم رو تو سایت PSNprofile میزنم مشخصات اکانت من رو میده و میگه در رتبه چند هستم
ولی مشکلی که دارم وقتی میخوام تو خود سایت پی اس ان پروفایل لاگین بشم از من اید دی پی اس ان میخواد که وقتی اونو میزنم قبول نمیکنه
در حالیکه وقتی همین رمز رو تو کنسول میزنم قبول میکنه
میشه بگید مشکل از کجاست؟
در ضمن این رتبه ای که الان برای من نشون میده مربوط به کل بای افلاین و انلاین هست یا مخصوص انلاین هست
در حالیکه من بازی رو در افلاین به 85 درصد رسوندم ولی تو پی اس ان پروفایل 13 نشون میده
البته منظور با بازی GTA هست
خلاصه دوستان راهنمایی کنن چرا رمز رو اون سایت قبول نمیکنه
با تشکر
عضو هست یا نه فقط اسمتو زدی اومد؟
اگه عضو نیستی عضو شو اسمه PSN ID بزن یه کد میاد ABOUT ME اونو تو کنسول جای که D-PAD بالا رو میزنی بقل تروفی که لیست RDIT PROFILE میاد یه ABOUT ME هست اون کد اونجا بزن SING IN میشی

سلام میشه یکی لطف کنه در مورد بازیهای دیجیتال توضیح بده
از کجا میشه فهمید که بازی ظرفیت چند یا آکبنده
از کجا باید خرید.چطور میشه فروخت مثلا آک بخری بعد بایکی دیگه شیر کنی کلا هرچی که لازمه در مورد بازی دیجیتال بدونیم
یه بزرگ مرد جواب من بده
اکبند یعنی شما هر ۳ ظرفیت یک بازی رو با هم بخری
از سایت های که موجود هست خود فروشنده کار خرید و فروش را برای شما انجام میده
اگه بخوای اکانت اکبند رو بفروشی کافی یوز پس رو بدی به خریدار قبلش باید دی اکتیو کنی
اگه بخوای ظرفیت ۳ بفروشی فقط یوز و پس کافی هست
ظرفیت ۲ باید اول خودت دی اکتیو کنی بعدش یوز پس بدی خریدار بعدش به خریدار بگی اکتیو کنی و کاری به اکانتت نداشته باشه یعنی واردش نشه

سلام دوستان من دیروز یک دستگاه ریجین دو خریدم فقط رو جعبش زده بودchu_1116aمیخواستم بدونم تاریخ ساختش برای کی هست؟

زير دستگاه يه جا نوشته date code اون اگر 4d باشه يعني ٣ ماه چهارم ٢٠١٤ و.....
به سريال هيچ ربطي نداره الان دستگاه خودمم ١١١٦ هست اما توليد ٢٠١٥

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

درود
دوستان من الان کنسولو گذاشتم تو حالت rest mode . بعد یه بازی به اسم batman arkham knight هم pre order کردم و همه بازی با dlc هاشو گذاشم رو auto download .
حالا یه سوال هر وقت بازی pre load شد این میزنه اتوماتیک دانلود میکنه دیگه ؟
میدونم سوال سختیه ولی خواهشا جواب بدید :(
:|:دی

آخرین ویرایش:
درود
دوستان من الان کنسولو گذاشتم تو حالت rest mode . بعد یه بازی به اسم batman arkham knight هم pre order کردم و همه بازی با dlc هاشو گذاشم رو auto download .
حالا یه سوال هر وقت بازی pre load شد این میزنه اتوماتیک دانلود میکنه دیگه ؟
میدونم سوال سختیه ولی خواهشا جواب بدید :(
:|:دی

بشرط اينكه تو تنظيمات گذاشته باشين ك تو رست مود دانلود كنه اره ميكنه
هر دانلودي باشه تو رست مود دانلود ميكنه

قابلیت بخش ویدیو تو ابدیت بعدی قرار میگیره ؟ یا appکه باید از استور دانلودش کرد ؟

- - -ویرایش - - -

قابلیت بخش ویدیو تو ابدیت بعدی قرار میگیره ؟ یا appکه باید از استور دانلودش کرد ؟

بشرط اينكه تو تنظيمات گذاشته باشين ك تو رست مود دانلود كنه اره ميكنه
هر دانلودي باشه تو رست مود دانلود ميكنه

ببین بازی ها رو که من همیشه مثلا موقع دانلودشون کنسولو میبردم rest mode خودشم دانلود میکرد . الان بحث یه چیز دیگس !
بازی هنوز برای دانلود قرار نگرفته و من همه گزینه ها رو روی auto download گذاشتم و کنسولم هم رو rest mode هست . میخوام ببینم زمانی که بازی pre load شد این دانلود میکنه یا نه ؟
خواهشا یه فرد اگاه جواب بده چون واقعا اهمیت داره این بازی به موقع بازی کردنش :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or