هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

• Like
Reactions: rezagoli
اگه فلش بزنیم به دستگاه فلش ویروسی باشه چی میشه؟

سلام
خیر ویروسی نمی شود
باید ویروسی باشه که برای سیستم عامل PS4 نوشته شده باشه تا PS4 ویروسی بشه

اما شما همیشه یک آنتی ویروس قوی و به روز روی سیستم داشته باشد( مثل Bitdefender internet security )

• Like
Reactions: rezagoli
سلام
خیر ویروسی نمی شود
باید ویروسی باشه که برای سیستم عامل PS4 نوشته شده باشه تا PS4 ویروسی بشه

اما شما همیشه یک آنتی ویروس قوی و به روز روی سیستم داشته باشد( مثل Bitdefender internet security )
نمیخوام که ویروسی شه
میخوام مشکلی برای دستگاه پیش نیاد

قابلیت بخش ویدیو تو ابدیت بعدی قرار میگیره ؟ یا appکه باید از استور دانلودش کرد ؟

- - -ویرایش - - -

قابلیت بخش ویدیو تو ابدیت بعدی قرار میگیره ؟ یا appکه باید از استور دانلودش کرد ؟

اپ هست باید دانلود کنید اسمش هم media player هست با حجم 18 مگابایت

عضو هست یا نه فقط اسمتو زدی اومد؟
اگه عضو نیستی عضو شو اسمه PSN ID بزن یه کد میاد ABOUT ME اونو تو کنسول جای که D-PAD بالا رو میزنی بقل تروفی که لیست RDIT PROFILE میاد یه ABOUT ME هست اون کد اونجا بزن SING IN میشی
مرسی دوست عزیز
مشکلم برطرف شد
فقط اگر مجدد ابات می رو عوض کنم مشکلی پیش نمیاد؟

قابلیت پخش ویدئو اضافه شد
در مورد قابلیت پخش ویدیو جریان چیه؟
واقعا خبر صحت داره؟

احتمالآ .........

بیخود دلتون رو خوش نکنید یه برنامه ای دادن که فقط فایل ها رو باز میکنه photo و video رو پخش میکنه ، کوچکترین کار اضافه ای هم انجام نمیده ! اگر هم فایل رو مستقیم توی فلش بریزین پخشش نمیکنه (باید حتما فایلتون توی پوشه باشه) basicترین حالت ممکن این برنامه رو دادن ! اونقدر basicـــه که من اعصابم خورده که چرا دو سال طول کشیده که این برنامه رو بدن ! )x حتی یه گزینه ی delete هم نداره . . .

بیخود دلتون رو خوش نکنید یه برنامه ای دادن که فقط فایل ها رو باز میکنه photo و video رو پخش میکنه ، کوچکترین کار اضافه ای هم انجام نمیده ! اگر هم فایل رو مستقیم توی فلش بریزین پخشش نمیکنه (باید حتما فایلتون توی پوشه باشه) basicترین حالت ممکن این برنامه رو دادن ! اونقدر basicـــه که من اعصابم خورده که چرا دو سال طول کشیده که این برنامه رو بدن ! )x حتی یه گزینه ی delete هم نداره . . .

بابا من بالایشو میگفتم PSNPROFILES کاری با این مدیا پلیر ندارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or