هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام به دوستان عزیز برای یکی از دوستان من مشکلی پیش اومده میگه که هر دیسکی که وارد دستگاه میکنه ارورهunrecognized disc میده.
راه حلش چیه این دیسک های پاک کننده ی لنز به درد می خوره؟اگه آره میشه مدلشو پیشنهاد کنید؟ممنونتون میشم.

داداشم اول از همه این که باید کنسولت اپدیت 2.50 شده باشه بعدش میتونی توی این اپشن جاشو تغییر بدی
وارد Setting بشو
برو توی
Accessibility
Button Assignments رو بزن
Customize Button Assignments رو انتخواب کن
یک تنظیمات میاد برات که جای دکمه ها رو میتونی تغییر بدی بعدشم
Confirm رو بزنی سیو میشه فقط توی تنظیمات دقت کن

دوستان یه سوال فوری
چه جوری جای دکمه ضربدر و دایره رو عوض کنم ؟ :| جدا رو مخه :|
بخشه setting بعدش accessibility و button assignment
اگر ریجن 3 هستی . عوض کنی اونوقت توی بازی هم برعکس میشه (یعنی مثلا x رو بکنی دایره . دایره توی بازی میشه x ! ) بچه ها این رو تست کرده بودن . باز خودت میتونی امتحان کنی.

خود درگیری رو به وضوح دارم می بینم. من اصلا نمیدونم شما چرا داری تروفی رو به یه اکانت ژاپن ساده ربط میدی! تروفی تمام و کمال تو اکانتی ثبت میشه که بازی روش Play شده باشه!
فعلا که شما نشون دادی با خودت درگیری
بیست نفر به سوالات من پاسخ داده ولی یکیشون حتی پاسخ تند نداده ولی
ظاهرا شما مثل اینکه زورت میاد کسی رو راهنمایی کنی یا اگر هم راهنمایی میکنی گویا سرش منت میزاری و ادعای ادم خوبا رو هم در میاری
اقا ما از شما راهنمایی نخواهیم کیو باید ببینیم؟
دوست عزیز
اصلا من نادون و کم سواد
خواهشا شما دیگه به سوالات من پاسخ نده
کسی از شما توقع کمک نداره
والسلام

از مابقی دوستان هم که بدون منت راهنمایی کردن کمال تشکر رو دارم و براشون ارزوی موفقیت میکنم
با تشکر

فعلا که شما نشون دادی با خودت درگیری
بیست نفر به سوالات من پاسخ داده ولی یکیشون حتی پاسخ تند نداده ولی
ظاهرا شما مثل اینکه زورت میاد کسی رو راهنمایی کنی یا اگر هم راهنمایی میکنی گویا سرش منت میزاری و ادعای ادم خوبا رو هم در میاری
اقا ما از شما راهنمایی نخواهیم کیو باید ببینیم؟
دوست عزیز
اصلا من نادون و کم سواد
خواهشا شما دیگه به سوالات من پاسخ نده
کسی از شما توقع کمک نداره
والسلام

از مابقی دوستان هم که بدون منت راهنمایی کردن کمال تشکر رو دارم و براشون ارزوی موفقیت میکنم
با تشکر
گفتم که شما تند برداشت میکنید وگرنه یه سوال ارزششو نداره که بخوام سرش عصبی بشم.
در کل مهم نیست. خوش باشید.

کاشکی ملت وقتی نمیفهمیدن حرف نمیزدن ! من خودم تا الان سه تا بازی رو با لایسنس 30 روزه گرفتم ، حیف که نمیشه توی پیام ها اسم گفت وگرنه اسم فروشگاهشم الان مینوشتم !! خودت رو لطفا ضایع نکن ، نصب پایرت هم با دلار های دزدی که از اکانت های هک شده برداشتن هست که سونی میتونه پیگیری کنه و اگه این بازی ها رو داشته بازی بن میشی ... خواهشا وقتی نمیدونی حرف نزن . . .

بله
نه کار نمیکنه ، فرق دیجیتال و دیسکی همینه

===================================================================

بزار یه بار برای دوستانی که هنوز نمیدونن جریانی که صفحه قبل گفتم چیه توضیح بدم :

وقتی میگم بازی دیجیتال ، دقت کنید که خودم بازی رو نمیخرم و دانلود و نصب نمیکنم - یه فروشگاه توی اصفهان هست که خودش بازی رو میخره و دانلود و نصب میکنه روی کنسول (کنسول رو باید ببری پیشش) ، قیمت هر بازی جدید (مثلا همین witcher 3 که سه روز پیش برام نصب کرد) 90 تومن هست (بدون مشکل و بن شدن) همین بازی رو هم به صورت پایرت (که اون بالا گفتم) 50 تومن نصب میکنه . . . یسری بازی ها رو هم با لایسنس 30 روزه و 60 روزه با قیمت 25 تا 35 تومن نصب میکنه . . .
من اینو نمیدونم راست میگه یا نه ولی خودش میگه فقط خودش و یه فروشگاه توی تهران این کار رو تو کل ایران انجام میدن . . .

اسم فروشگاهش رو نمیتونم اینجا بگم چون تبلیغ میشه (خواستین پخ میکنم)
خدا وکیلی هر کی پست منو میخونه بگه اسم پایرت را کجا شنیدن!!!!=))
نصب پایرت نیست این اسم رو از کجا اوردی؟؟؟
مطمعن باش داره سرت کلاه میزاره
اکانت هک شده بگو اونم خیلی گرون میگه ۵۰ با ۳۰ تومنم میشه ریخت مخوای تو پرشین تولز پره!!!
تازه ظرفیت ۱ هست ۳۰-..ظرفیت ۳ بخوای ۶۰ تومن کاملا قانونی
در ضمن این اکانتا ۱۰۰ درصد سود هستند چون دزدی هستند پیشنهاد میشه نخری چون کنسولت بن میشه
.
.
.
.
منم میتونم بگم امروز با روش اقا محمد خان قاجار ۴ تا بازی ریختم
هر اسمی رو نمیشه گفت که..
اکانت اکبند داریم شامل دزدی یا قانونی
ظرفیت ۱-۲-۳
دیگه روش پایرت و ماریت و محمود خان اسکندری رو از خودتون در نیارید

آخرین ویرایش:
سلام به دوستان عزیز برای یکی از دوستان من مشکلی پیش اومده میگه که هر دیسکی که وارد دستگاه میکنه ارورهunrecognized disc میده.
راه حلش چیه این دیسک های پاک کننده ی لنز به درد می خوره؟اگه آره میشه مدلشو پیشنهاد کنید؟ممنونتون میشم.(2)

دوستان سلام رجین 3 اسیا مشکلی با بازی کمبت نداره؟اخه یکی از دوستان میگفت ظاهرا کارکتراش ناقصن.
سلام. نه هیچ تفاوتی نداره. اصلا امکان نداره داشته باشه.
کاراکترها هم هرچی سازنده گذاشته هست. مگر کاراکترایی که تحت عنوان بسته الحاقی یا پک یا هرچیز دیگه ای داده باشن. که اونا رو باید خرید:دی

راه حلش چیه این دیسک های پاک کننده ی لنز به درد می خوره؟اگه آره میشه مدلشو پیشنهاد کنید؟ممنونتون میشم.(2)
عجیبه نباید اینطوری بشه.
احیانا امکانش هست فیلم هم امتحان کنی bluray ببینی همینطوری هست یا نه
اون میشه امتحان کرد
disk ها تمیز هستن ؟
بد نیست یه بار هم rebuild database انجام بده بلکه شاید مشکل نرم افزاری هم باشه.

آقا من بالای 3 ساعته دارم پیچهای هارد کنسول و باز میکنم نمیشه
مال شمام اینقدر سفته؟ دستم تاول زد
از پیچگوشتی های no : 0 no :1
من خودم به شخصه تجربه نکردم ولی چند تا جا دیدم فیلم های اموزشی رو خیلی راحت باز میکردن مشکلی نبود
میشه برای بعدا اگه هارد کامل پر شه اطلاعاتش رو انتقال داد به یه هارد دیگه? حداکثر و حداقل فضایی که بازی های مختلف میگیرن تا چه حد متغییره?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or