milad.ps4
کاربر سایت
داداش میشه بگی دسته ps3 چطور وصل میشه ؟؟؟؟؟؟در مورد دسته ps3,4 اطمینان دارم ولی دسته usb فکر نکنم بشه
داداش میشه بگی دسته ps3 چطور وصل میشه ؟؟؟؟؟؟در مورد دسته ps3,4 اطمینان دارم ولی دسته usb فکر نکنم بشه
توی opl های نسخه جدید این قابلیت اضافه شدهداداش میشه بگی دسته ps3 چطور وصل میشه ؟؟؟؟؟؟
ممنونتوی opl های نسخه جدید این قابلیت اضافه شده
خودم تست نکردم وای تو یوتیوب اموزشش هست
1_هیچ مشکلی ایجاد نمیشه. کنسول مود چیپ دار فری ریجن میشه. بازی های تو ایران هم من همه نوعش رو دیدم که به نظر من بازی های ریجن ژاپن از همه بهترن چون کمترین حذفیات رو دارنسه تا سوال داشتم:
۱-اگه کنسول کپی خور باشه ریجن کنسول با بازی تفاوت داشته باشن مشکلی ایجاد نمیشه؟ الان معدود بازیهای تو بازار چه ریجنی هستن؟
۲-من الان کنسولم پال هست. بعضی بازیها امکان انتخاب ۶۰ هرتز رو دارن ولی بعضی نه. بازی ntsc دانلود کنم کنسولم اجرا میکنه؟
۳-من چند تا بازی دانلود کردم که همه پال هستن:
بازی mercenaries چند تا لودینگ اول رو بعد از چندین دقیقه رد میکنه ولی به منوی اصلی نمیرسه!
بازی black بخوبی اجرا میشه.
بازی crash nitro cart و shadow of the colossus هنگام گیم پلی مشکل خاصی ندارن ولی هنگام پخش cutscene اولی هی لگ میزنه و دومی صدا از تصویر جا میمونه.
واقعا موندم مشکل از کجاست! ارور کثیفی دیسک نمیده ولی خوب هم اجرا نمیکنه! مثلا mercenaries رو که به منوی بازی نمیرسه!
اگه بدونم مشکل از لنز یا موتور هست تعویضش میکنم اما نمیدونم از کدومی هست! احتمال اینکه با تعویض این دو مشکل حل نشه که بدتر!
با تشکر
1_هیچ مشکلی ایجاد نمیشه. کنسول مود چیپ دار فری ریجن میشه. بازی های تو ایران هم من همه نوعش رو دیدم که به نظر من بازی های ریجن ژاپن از همه بهترن چون کمترین حذفیات رو دارن
2_بله به خوبی اجرا میشه
3_احتمالا مشکل یا از کیفیت بالای دیسک هاست() یا لنزتون داره مرخص میشه
سعی کنید دستگاه رو فلش خور کنید تا از لنز استفاده نشه
اگه فایل bin cueمیخوای باید از سایت wowrom ps1 استفاده کنی توی این سایت تمام بازیها bin cue دارن.برای رایت از نرم افزار imgburn استفاده کن .در ضمن از سی دیهای final استفاده کن.سلام دوستان
من یه ps2 دارم که کپی خور هستش و تمام بازی های ps1 هم اجرا میکنه منتها این بازی nuclear strike رو گم کردم بنابراین امروز rom این بازی رو برای پلی 1 دانلود کردم ..... فایل رامی که دانلود کردم و از حالت فشرده خارج کردم فقط شامل فایل bin است و هیچ فایل دیگری نداره حتی cue
پس لطفا راهنمایی کنید که چجوری باید رایتش کنم روی cd که ps2 بتونه اجراش کنه ؟
ایا باید از نرم افزار alcohol 120 استفاده کنم ؟
ایا به فایل cue هم احتیاج هست ؟؟ همونطور که گفتم فقط شامل bin هستش
باید روی cd رایت بشه یا dvd ؟ که بتونه روی ps2 اجرا بشه ؟
و در کل چگونه رایت بشه؟
در ضمن من یسری مطالب رو مطالعه کردم ولی دقیقا نمیدونم منظور از ایمیج گیری چیه و مثلا نمیدونم که باید از همین فایل bin هم ایمیج تهیه کنم که فرمتش تبدیل به iso بشه ؟ یا اینکه همین bin رو باید رایت کرد
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
عزیزم این بازیها که اصل نیستن.همین که اجرا میشه مشکلی نیست.اینقدر به خودت فشار نیار .حساس نباشکلا این که بازی اجرا میشه یعنی موتور درایو سالمه؟ اگه سالمه از کجا بفهمم صدایی که از درایو میاد طبیعیه یا نه؟
بده تعمیرش کنند بگو شوک اصل با تضمین بزارنچرا کسی جواب نمیده
واسه دانلود رام ps2 چه سایتی رو پیشنهاد میکنید ؟؟ و واسه رایتش باید فایل iso رو رایت کنم ؟؟اگه فایل bin cueمیخوای باید از سایت wowrom ps1 استفاده کنی توی این سایت تمام بازیها bin cue دارن.برای رایت از نرم افزار imgburn استفاده کن .در ضمن از سی دیهای final استفاده کن.