daryooshaghayi
کاربر سایت
میشه بازی رو بدون دیسک اجرو کرد با فلش که نیاز به لنز نباشه؟
بله میشه فقط مشکلش اینه که کاتسین بعضی بازی هارو مقطع نشون میده که برای خیلی ها مهم نیست
میشه بازی رو بدون دیسک اجرو کرد با فلش که نیاز به لنز نباشه؟
سلام بزرگوارسلام رفقا خوبین؟
میگم دیگه خسته شدم هر چی دسته پلی استیشن ۲ میخرم یه هفتع که میگذره شوک هاش هرز و لق میشن مثلا وقتی شوک رو سمت راست میدی دیگه برنمیگرده وسط شل شدن چرا اینجوری میشه ایا دسته ها فیکه ؟اگه از فیک بودنه از کجا بفهمم دسته اصلع؟
متاسفانه از دیسک بازی نمیکنم ولی ۲ تا احتمال وجود دارهسلام درسته به سوال قبلیم جواب ندادین ولی یه سوال دیگه دارم میپرسم شاید جواب بدین میگم من مثلا کشتی کج ۲۰۱۰ که جدید اومده و بسته بندیش طرحش جدیده رو میخرم نمیاره ولی کشتی کج ۲۰۱۰قدیمی رو میاره تو بیشتر بازیا اینجوره بازیا جدید با بسته بندی جدید نمیارع
اگر اشتباه نکنم یادمه یک controller adapter داشتیم دسته usb وصل میشد به ps2سلام دوستان دسته های pc که پورت یو اس بی دارن یا بی سیم که پورت بلوتوثی یو اس بی دارن یا ps3 رو میشه وصل کرد ps2 ؟؟
در مورد دسته ps3,4 اطمینان دارم ولی دسته usb فکر نکنم بشهسلام دوستان دسته های pc که پورت یو اس بی دارن یا بی سیم که پورت بلوتوثی یو اس بی دارن یا ps3 رو میشه وصل کرد ps2 ؟؟
حالا دسته ps3 رو یاد میدیدر مورد دسته ps3,4 اطمینان دارم ولی دسته usb فکر نکنم بشه
یه سایت بود به نام امپارادیس که نمیدونم چرا لینک هاش پاک شده خوب بودiso بازی ها رو از کدوم سایت دانلود کنم؟