تو شهر ما PS2 دست دوم اگه لنزش خوب باشه حدود 80-90تومن میگیرن ........البته خوب خوب باشه............فکر کنم زیاد کار کرده مال شما:dیک عدد PS2 اسلیم دارم که حدود 1 و نیم سال کار کرده و حالا میخوام بفروشمش.
به نظرتون چه قیمتی بهش میاد؟
ببخشید میشه بگید چند نوع PS2 داریم؟؟؟؟؟؟؟؟تازگیا گرون شده اگه تمیز باشه 110 الی 120
---------- نوشته در 11:36 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:31 AM ارسال شده بود ----------
اخه میدونی شما گفتی 110 من تعجب کردم تازش 150ه چطور 1/5 سال کارکردش 110؟؟؟تو گوگل سرچ کن
دلار گرون شده رفته بالا هفته پیش psp رو قیمت گرفتم 50 تومن رفته بود روش ps2 هم همین طوراخه میدونی شما گفتی 110 من تعجب کردم تازش 150ه چطور 1/5 سال کارکردش 110؟؟؟
من واقعا تعجب کردم .........بعضیا میان میگن PS2 مرده ،،،،فلانه بهمانه..........اما وقتی دلار میره بالا قیمت اونم افزایش پیدا میکنه.......و اینو بگم که شهر ما این چیزا رو نمیبینه همون150تومن:dدلار گرون شده رفته بالا هفته پیش psp رو قیمت گرفتم 50 تومن رفته بود روش ps2 هم همین طور
شاید خبر افزایش دلار هنوز به شهر شما نرسیده :dمن واقعا تعجب کردم .........بعضیا میان میگن PS2 مرده ،،،،فلانه بهمانه..........اما وقتی دلار میره بالا قیمت اونم افزایش پیدا میکنه.......و اینو بگم که شهر ما این چیزا رو نمیبینه همون150تومن:d
دلیل اینه که زیاده...........این جا اصلا X360 و PS3 رو هیشکی نمی خره........شاید خبر افزایش دلار هنوز به شهر شما نرسیده :d
دلیلش اینکه اونجا فروش ps2 کمه و هنوز جنسای خرید قدیم رو دارن
خیر تو ps2 فقط تا شماره 3 بازی اومده!دوستان یه سوال در مورد بازی های PS2 دارم
DMC4 واسه PS2 هستش؟؟اومده باشه![]()
این هم از شانس ما.......پس بریم بیفتیم تو خط 1و2خیر تو ps2 فقط تا شماره 3 بازی اومده!
حالا ما یه چیزی گفتیم همه سکوت کردن:dدوستان راسته که میگن مدلSCPH-90004 قابلیت پخش فیلم دی وی دی رو داره؟؟؟؟