هرسوالی درمورد Ps2

دوستان کسی میدونه پورت USB که جلوی کنسول هستش به چه درد میخوره ؟:-/
برادرم اون ها برای خیلی کار ها هست
یکی از ان ها دوربین نه چندان معروف eyetoy است که از نظر شکل ساختار شبیه به دوربین ps move میباشد و از نظر کارایی شبیه به Kinect هست
یادش بخیر برادرم برای تولد م خریده بودش

سلام.من هر موقع میخوام مموری دستگاهم رو پاک کنم دستگاه قفل میکنه...ولی روش میشه ذخیره کرد..مشکل از کجاست؟؟؟تو رو خدا کمک کنید...

---------- نوشته در 11:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:14 PM ارسال شده بود ----------

این سایت مگه صاحب نداره بابا کمک کنید....

سلام.آره داداش ولی نشد...میتونم با کامپوترم فرمتش کنم.؟؟؟؟؟؟؟
گفتم که من خودم اینو نمیدونستم فقط یه نظر کوچولو دادم :d
در مورد اون که گفتی فکر کنم باید مبدل بخری... اگه وجود داشته باشه باید تو اون فروشگاه های معتبر کنسول باشه...

سلام.در مرحله ی 5 بازی DEVIL MAY CRY 3(پلی2) گیر افتادم..اونجا که چرخدنده ها به دیوارند و اون پایین یه چیزی هست میری روش پرتت میکنه بالا...نمیدونم چیکار کنم...کمکم کنید داره اعصابم خورد میشه؟؟؟؟

---------- نوشته در 11:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:22 PM ارسال شده بود ----------

کمک...

---------- نوشته در 11:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:32 PM ارسال شده بود ----------

کمک...

---------- نوشته در 11:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:42 PM ارسال شده بود ----------

کمک...

---------- نوشته در 11:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:47 PM ارسال شده بود ----------

کمک...

درود
تو سوال بالایی که جوابمو ندادید
حالا به این سوالم جواب بدید:استفاده بیش از حد بازی کپی لنز رو خراب می کنه دیگه ؟؟؟؟؟؟؟اره؟؟؟؟؟ اون بازی های قاب دار هم که فکر نکنم اریجینال باشه چون کپی اند و فقط یه برچسب دارن؟؟؟؟؟:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or