هدف شما از بازی کردن چیست ؟

• Thread starter Thread starter ali_nb
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من هم برای خنده....البته لذت بخشه.....به لخظه ای که آدم دموی پایانو میبینه و تموم می ارزه....من که خیلی احساس سبکی میکنم اون لحظه....

[FONT=&quot]هدف من فقط لذت بردن از بازی و کلا کارهایی که تو واقعیت نمیتونم بکنم میرم تو بازی میکنم[/FONT][FONT=&quot].:D
برای رفع اوقات فراقت هم خوبه :cheesygri[/FONT]

من خودم برای فرار از روزمرگی و تکرار مکررات و همچنین تمدد اعصاب و همینطور افزایش ضریب تمرکز ذهنی و همینطور رفع خماری و بدن درد بازی میکنم:cheesygri

من برای سرگرمی و این که ببینم آخرش کی به کی میشه.....و مثلا این که روز قبل امتحان ها سر معلم اون درس رو جای زامبی های رزیدنت اویل بزارم و دق دلیم رو خالی کنم.....

من هم برای وقت گزرونی بازی میکنم البته بیشتر از بازی لذت میبرم (یه جورائی معتاد بازی شدم) !
و هدف دیگر من هم از بازی کردن این هست که ادم تو بازی کارهائی رو میتونه انجام بده که در زندگی نمتونه اونا رو انجام بده !

من فقط برای تفریح و سرگرمی بازی می کنم
ولی به نظرم یکی از بیهوده ترین کارهاست چون من می تونم با وقت و هزینه ای که صرف بازی کردن می کنم خیلی کارا انجام بدم ولی متاسفانه حس می کنم که به بازی کردن معتاد شدم و نمی تونم به راحتی ازش دست بکشم...

سلام
هدف من از بازی کردن لذت بردن از وقتهایی است که بیکار هستم چون به نظر من کسانی که بیکار هستن نمیدونن باید چی کار کنن من با این کار سر خودم رو هم گرم میکنم تا به راههای خلاف کشیده نشم:cheesygri
کلا وقتی بازی میکنم واقعا لذت میبرم الان یه 1 ماهی است که بازی نبوده که بازی کنم شبیحه دیوونه ها شدم:cheesygri

آدم باید سعی کنه از بازی ها یه چیزی هم یاد بگیره(هر چند خیلی سخته!!)
من که تا به حال هیچ چیزی از بازیها یاد نگرفتم...
البته قبول دارم که در یاد گرفتن زبان بهم کمک کردن ولی چیز دیگه ای ازشون یاد نگرفتم
حتما منظور شما اینه که از kratos درس جوانمردی یاد بگیریم و از c.j کلمات پندآمیز!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or