هدف شما از بازی کردن چیست ؟

• Thread starter Thread starter ali_nb
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.
تا جایی که یادمه از 5 سالگی خوراکم گیم بوده و از میکرو (نینتندو) شروع به بازی کردن کردم تا همین الان که کنسولهای مختلف اومده تو بازار و همین عادت متاسفانه یا خوشبختانه تو ظاتم مونده.حتی بعضی اوقات هم که قحطی گیم میوفته میرم سی دی هام رو خورد میکنم پودرش میکنم به جای تذریق استفاده میکنم تا وجدانم راحت بشه !:cheesygri
نکته بعدی اینه که من با گیم زندگی کردم و اینقدر واسم ارزش داره که در روز چند ساعت رو اختصاص بدم واسه بازی کردنش,و هر وقت هم که یه نفر میاد میگه که من واسه وقت گذرونی گیم بازی میکنم یه جورایی بهم بر میخوره.پس خواهشا دیگه تکرار نشه.
شماها هر روز از 24 ساعت 5 ساعتش که توی همین سایت و سایر سایت ها در حال گردش هستید ! 10 ساعتش هم که میشینین به قول خودتون گیم بازی میکنین ! پس شماها که اینقدر وقتتون رو واسه بازی کردن هدر میدید لااقل واسش ارزش قائل باشید.
هیچ فکر کردید اگه یه روزی صنعت گیم از بین بره شماها واسه تفریح کردن هیچ راهی ندارید جزء اینکه بجای اون چند ساعت وقتی که واسه بازی کردن در روز اختصاص میدید رو باید برید توی خیابونا ویلون بشید...

Last edited by a moderator:
سلام

هدف من از بازی کردن این هست که یک نوع تفریح برام حساب میشه و بعد هم بعضی از بازیها هستن مطالب اموزنده و چیزهای جدید دارن و امکانات خوب

در کل بازی هم اموزش هست و هم تفریح

نوشته شده توسط ali_nb:
من وقتی که از زندگی خسته می شم بازی می کنم و بعد بازی کردن خستگی از تنم جدا می شه

اینجور مواقع که از زندگی خسته میشی چه جور بازی می کنه؟ DOOM 3 ؟ :cheesygri

من نمیدونم چرا باید برای هر کاری دلیل وجود داشته باشه ولی خوب جواب من اینه :
دوس درم چیز هی ابتدایی رو به کمال برسونم . مثل کاراکتر بازی ها rpg .
rpg باز ها میدونن چی میگم.

نوشته شده توسط saeed-crisis2:
هدف خاصی ندارم:) ... ولی نمیدونم اخه به کسی هم ربطی داره؟!

سعید جون بیخیال ! چرا داغ می کنی ؟:cheesygri
من اگه بخوام هدفم رو از بازی کردن بگم فقط برای پر کردن وقته ( البته به بهترین وجه ممکن )
از همون بچگی هم همین جوری عاد داشتم 6-7 ساعت رو گیم بزنم ...

من یه خاطره از جوونیهام بگم.
ساله 63 بود تو حاج عمران بودیم (منطقه عملیاتی). حامد برادرم اومد به یکی از همسنگرا بگه هادی بازی میخوره گفت هادی سی دی میخوره:cheesygri اون بابا هم باور کرده بود میگفت گلوت رو اذیت نمیکنه؟ بعد حامد فهمید چه سوتی داده:D
من از همون سالها معتاد بازی هستم. قبلا هم گفتم برای رفع بدن درد:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or