هارد های اکسترنال تست شده روی ps3

سلام دوستان این هارد جواب میده روی اسلیم کسی تست کرده ADATA HD710 usb 3
ADATA_HD710_Blue_left_HiRes_sm_01.jpg

اقا منم هارد 1 ترا وسترن خریدم فرمت فت32 منم هر کاری کردم نشناخت پی اس تری...چیکار کنیم..تو چنتا فرومم رفتم همه میگفتن کاریش نمیشه کرد
:((
(( راهی نیست یعنی؟؟؟؟

سلام من با وسترن دیجیتال یک ترا مشکل داشتم و با هاب باید وصل می کردم موقع بک آپ گیری هاب رو قبول نمی کرد. رفتم یه هارد سونی یک ترا گرفتم حالا هم سرعتش خوبه هم خیلی راحت وصل می شه

سلام
یه سوال دوستان من میخوام یه فلش usb3 پرسعت بگیرم کدومش با slim هماهنگه کیا تست کردن؟
پاتریوت؟adata?سندیسک
--------------------------------
راستی الان یه هارد سلیکون دارم a70قبلا وسترن پاسپرتی داشتم مشکل داشت باید با هاب وصل ممیکردم دوستانی که میخوان فقط برای ps3ّگیرن usb2 بگیرن بهتره منم a701 ترا usb2 'vtjl svujal o,fi

سلام
یه سوال دوستان من میخوام یه فلش usb3 پرسعت بگیرم کدومش با slim هماهنگه کیا تست کردن؟
پاتریوت؟adata?سندیسک
--------------------------------
راستی الان یه هارد سلیکون دارم a70قبلا وسترن پاسپرتی داشتم مشکل داشت باید با هاب وصل ممیکردم دوستانی که میخوان فقط برای ps3ّگیرن usb2 بگیرن بهتره منم a701 ترا usb2 'vtjl svujal o,fi

من 8 گیگ پاتریوت دارم شناسایی شد و 16 گیگ سلیکون پاور و اون هم شناسای شد

با سلام...
اقا من از یه هارد usb 3 وسترن 750 همه بازیامو راحت اجرا میکردم و الان یه 1 ترا usb3 وسترن گرفتم و وقتی بازیارو انتقال دادم ولی الان دستگاه نمیشناسه....
چیکار کنم؟؟؟

با سلام...
اقا من از یه هارد usb 3 وسترن 750 همه بازیامو راحت اجرا میکردم و الان یه 1 ترا usb3 وسترن گرفتم و وقتی بازیارو انتقال دادم ولی الان دستگاه نمیشناسه....
چیکار کنم؟؟؟

دوست عزیز فرمتو فت کردی؟
بعضی usb3 ها نیاز به هاب دارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or