spiderman2007
کاربر سایت
دوست خوبم چك كردم fat 32 بود جالبه كشتي كج 12 گيگ بود كپي شد ولي TombRaider تو هارد كپي نميشه نمي دونم بايد كاري انجام داد؟
نمیدونم دوست عزیز
بقیه بازیها کپی میشه؟ فقط TombRaider مشکل داره؟
دوست خوبم چك كردم fat 32 بود جالبه كشتي كج 12 گيگ بود كپي شد ولي TombRaider تو هارد كپي نميشه نمي دونم بايد كاري انجام داد؟
دوست خوبم واقعآ ممنونمنمیدونم دوست عزیز
بقیه بازیها کپی میشه؟ فقط TombRaider مشکل داره؟
دوست خوبم واقعآ ممنونم
نه به غیر از TombRaider مورتال کمبت و کریسیز و چند تا بازی دیگه هم نمی تونم کپی کنم.
اگر عکس بگذارم می توانید راهنمایی ام کنید.
با تشکر
هارد را دو روز است گرفتم و راحت مي تونم از لب تاب به هارد اكسترنال و بلعكس فايل انتقال دهممن تا حالا با این مشکل روبرو نشدم و کسی از دوستان هم این مشکل رو ندیدم داشته باشه که بدونم چرا اینجوری هست و راه حل چی هست!؟
شاید هارد کنسول بد سکتور یا مشکل دیگه ای داره!
میتونین بازی از هارد اکسترنال روی اینترنال کنسول کپی کنید؟ همه بازیها بدون مشکل اجرا میشه؟
بچه ها من یه هارد my pasport WD 500GB گرفتم...USB 3 و FAT32 هستش...دستگام هم فت هستش...ولی پلی استیشن نمیشناسه هارد رو...یه کابل USB 2 هم گرفتم زدم به اون کابلرو وصل کردم به دستگاه بازم نخوند
چیکار کنم؟
مدل های western digital یکم با ps3 slim مشکل دارن البته با هاب میشه راحت وصل کرد.بقیه مدل ها مشکلی ندارن من این مدل هارو تسک کردم جواب دادندرووود دوستان
يه هارد اكسترنال 1 ترابايتي USB3 بهم معرفي كنيد كه قيمتش حدود 300 هزار تومن باشه و به پلي سه بخوره. از چه نوع هابي براي وصل كردن اين هاردا به PS3 بايد استفاده كرد؟
سپاس از كمكتون