bart simpson
کاربر سایت
بچه هارد 1ترا خوب که هم رویps3 fatجواب بده هم رویps4میخوام برم اگه میشه راهنمایی کنید
تا270میخوام خرج کنم.بیشتر هم واسه ی همه کار میخوام:dدوست عزیز تا اونجا من یادمه روی fat lمیشه از usb3 هم استفاده کرد
ps4 هم که دیگه باید 100درصد بخونه توی فروم خودش بپرسی بهتره
چقدر بودجه داری و بشیتر برای چه کاری میخوای؟
تا270میخوام خرج کنم.بیشتر هم واسه ی همه کار میخوام:d
برند خاصی مد نظرم نیست.اما میخوامusb3باشه چون اونایی که usb3دارن بهusb2هم میخورنخوب با این بودجه میتونی هر مدلی بگیری تفریبا
فت بازم سوال کن اما 100 درصد باید usb3 بخونه
چه برندی میخوای؟سیگیت وسترن ؟ یا adata یا سلیکون؟
توی برند adata و silicon هارد ضد ضربه و ضد اب هستش من خودم a70 دارم که فقط usb2 هستش خودم عمدی usb2 گرفتم دچار مشکل نشم توی اسلیم
اگه برند خاصی مد نرت نیست بگو چنتا خودم بهت معرفی کنم
برند خاصی مد نظرم نیست.اما میخوامusb3باشه چون اونایی که usb3دارن بهusb2هم میخورن
من یه هارد سونی گرفتم مدل hd-eg5 هم usb2 هم usb3 هست
روی ps3 هم راحت جواب میده
اصلا روی جعبش عکس ps3 هم هست
فرمتش هم راحت به fat 32 عوض میشه اصلا هارد رو که به کامپوتر وصل کنی خودش یه سری برنامه توش هست که تبدیلش میکنه به fat 32
سرعتش هم خوبه 3 سال هم گارانتی داره
من که راضیم قیمتش هم حدود 160 تا 170 مدل 500 گیگش
بین اینا کدوم بهتره؟فقط اگه بهfat نخوره بدجور دستم تو حنا میمونه راستی این نشانگرledکاربردش چیه؟
Sony HD-E1 External Hard Disk - 1T - هارد دیسک سونی ای 1 - 1 ترابایت
Silicon Power External Hard Drive Armor A80 - 1TB - هارد دیسک سیلیکون پاور آرمور آ 80 - 1 ترابایت
Silicon Power Hard Drive Armor A30 - 1TB - هارد سیلیکون پاور پرتابل آرمور آ 30 - 1 ترابایت
Western Digital My Passport Ultra Portable Hard Drive - 1TB - هارد دیسک پرتابل وسترن دیجیتال مای پاسپورت الترا - 1 ترابایت
تفاوت Western Digital Elements Portable رو با Western Digital Portable My Passport چی هستش ؟
بعد اینکه هر دو نوع رو Ps3 fat جواب میدن ؟
الان تو این عکس تفاضل قیمت هارد 1ترا رو بینین :/ چرا ؟
پیشنهادِ شما چیه ؟ من هم برا بازی میخام هم برا ذخیره اطلاعاتم . خودِ برندِ سونی فک نمیکنم گزینه یِ خوبی باشه !دوست عزیز هارد های المنت امکان پسورد گذاری سخت افزاری ندارن و یه برنامه وسترن ware ساپورت نمیکنه اگه فقط برای بازی میخوای المنت بگیر usbهم یدا کن
من باشم در کل وسترن نمیگیرم برای ps3
هارد خود سونی تشو فکر کنم هارد توشیبا باشه حالا ببستگی داره شاید برند دیگهپیشنهادِ شما چیه ؟ من هم برا بازی میخام هم برا ذخیره اطلاعاتم . خودِ برندِ سونی فک نمیکنم گزینه یِ خوبی باشه !
شما بین سیگیت و A data چیو پیشنهاد میکنین ؟ من تو خریدشم عجله دارم !
دستگاهتون اسلیم هستش؟من سری وسترن المنت رو دارم ۱ ترا و حتی تو حالت Ntfs هم رو کنسول جواب داده البته رو فریمور با قابلیت کبری و با برنامه مخصوصش که اسمش تو خاطرم نیس الان.حالا نمیدونم تو حالت فرویمورهای معمولی هم رو کنسول بخاطر یو.اس. بی ۳ بودنش جواب بده یا نه .