سلام
این هارد رو توصیه میکنین H.D.D EXT Seagate Expansion Portable 1TB یا این H.D.D EXT W.D Essential/1TB ؟
اره کار میکنه به شرطی که به هاب اداپتور دار وصلش کنی.واگرنه اسلیم برق رسانیش برای wdضعیفه.من خودم 2tb wb با اداپتور گرفتم عالی کار میکنه.
دوستان من یه مشکلی با هارد اکسترنال دارم
هارد اکسترنال 1 ترابایت وسترن وصل میکنم به کنسول اصلا نمیشناسه !!
با هاردهای دیگم مشکلی ندارم مثلا یه هارد اکسترنال 500 گیگ وسترن دیجیتال دارم اون میزنم به راحتی میشناسه اما فقط این یه دونه نمیدونم چرا *نمیشناسه؟
کنسولم هم 40 گیگ
الان من میخوام ی هارد 1 ترا usb3 بخرم مدل adata hd710
دستگاهمم اسلیمه
اول میخوام بدونم ردیفه؟
بعد اینکه من بگیرم باید فرمتشو حتما فت 32 کنم؟ آخه نمیشه که پس فردا بخوام ی فیلم بریزم تو هاردم برا جای دیگه نمیشه که باسد ان تی اف اس باشه
بنظرتون چیکار میشه کرد؟
هیچجوره ان تی اف اس کنسول نمیخونه؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
الان من میخوام ی هارد 1 ترا usb3 بخرم مدل adata hd710
دستگاهمم اسلیمه
اول میخوام بدونم ردیفه؟
بعد اینکه من بگیرم باید فرمتشو حتما فت 32 کنم؟ آخه نمیشه که پس فردا بخوام ی فیلم بریزم تو هاردم برا جای دیگه نمیشه که باسد ان تی اف اس باشه
بنظرتون چیکار میشه کرد؟
هیچجوره ان تی اف اس کنسول نمیخونه؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
ممنون عزیز تصمیم این شد:پیشنهاد میشه هارد اکسترنال آداپتوری خریداری کنید چون من شنیدم PS3 SLIM نمیتونه برق مورد نیاز بعضی مدلهای هارد رو از طریق USB تامین کنه (درست و غلطش رو نمیدونم)
میتونین هارد رو به دوتا پارتیشن تقسیم بندی کنید که یکی NTFS برای فیلم و استفاده PC ، دیگری FAT32 برای استفاده PS3 (خودم همین کار رو کردم)
اگه اشتباه نکنم مولتی من جدید NTFS رو میشناسه ولی نمیتونین از روی هارد بازی رو اجرا کنید ، فقط میتونین کپی کنید رو هارد داخلی که بعضی بازیها فقط از هارد اکسترنال اجرا میشن
ممنون عزیز تصمیم این شد:
seagate Goflex passport 1TB
نظرت چیه؟مچه با اسلیم؟آداپتوری نمیخوام آخه
البته 1 تراش