کم که ميشه ولى نه اونقدر حالا واسه چى USB 3 ميخواى بگيرى؟؟ممنون از کمکتون.اتفاقا پلی3 من هک شده است.خیالم راحت شد مرسی---------- نوشته در 09:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:29 PM ارسال شده بود ----------آخه من امروز رفتم یکی از پاساژا پرسیدم گفت میاره ولی سرعتش خیلی کم میشه.واقعا اینطوریه؟
يه ذره تو توپخونه بگردى پره در ضمن اونيم که ميگن ساپورت ميکنه ساپورت نميکنه با يه ترفندى يو اس بيو تا اخر فرو نمکنن تو دستگاهو از اين جور چيزا....آخه usb2 wdپیدا نمیشه برای همین مجبورم usb3بگیرم.شما راهی برای کم نشدنه سرعتش میدونین؟---------- نوشته در 10:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:39 PM ارسال شده بود ----------من کاری با سرعته کمش ندارم.اگرهم خیلی کم سرعتش بیاد پایین چه بهتر.تنها چیزی که نگرانم میکنه اینه که پلی3 نشناستش که دوستمون گفتن مشکلی نداره.
آخه usb2 wdپیدا نمیشه برای همین مجبورم usb3بگیرم.شما راهی برای کم نشدنه سرعتش میدونین؟
---------- نوشته در 10:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:39 PM ارسال شده بود ----------
من کاری با سرعته کمش ندارم.اگرهم خیلی کم سرعتش بیاد پایین چه بهتر.تنها چیزی که نگرانم میکنه اینه که پلی3 نشناستش که دوستمون گفتن مشکلی نداره.
هارد usb2 ارزش خریدن داره؟یه اسلیم دارم.
در ضمن برای شناختن usb3 در کامپیوتر هم نیاز به سخت افزار خاصی هست؟
الان با چه مبلغی میشه یه هارد usb2 یک ترا بایت گرفت؟