عزیزکم من گفتم که انجام نمیدم..همین هاب usb های معمولی؟؟خودم چندتایی تو مغازه دارم باید تست کنم...حتما جواب میده!!!!!
خوب اشتباهت همین جا بود دوسته عزیز شما باید فت 32 باشه تا کنسول هارد رو بشناسه نه ntfsسلام دوستان. من امروز یک هارد pqi 500gig usb2.0 به قیمت 150هزار تومن خریدم. فرمتشو ntfs کردم توش بازی ریختم ولی وقتی به کنسول وصلش می کنم چراغش روشن میشه ولی دستگاه هاردو شناسایی نمی کنه لطفا منو راهنمایی کنید
توجهدوستان عزیز توجه داشته باشند بنده همین الانه با هارد 1ترای وسترن اداپتور دار روی ps3 slim یه روشی پیاده کردم که بدونه نیاز به هاب دستگاه هارد را شناسایی کرد.
ببینید شما زمانی که میخواین کابل یو اس بی را داخل دستگاه کنید تا اخر تو نکنید یکمی خیلی کم وارد کنید چند بار این کار و امتحان کنید (کابل را وارد و خارج کنید) دستگاه هارد را شناسایی میکند به همین راحتی و فراموش نکنید فرمت هارد حتما باید fat32 باشه.
این کار را امتحان کنید 100 درصد جواب میگیرین.
نه دوست عزیز چه صدمه ای به هارد میرسه!!این روشو خود شرکت سونی مخفی کرده بوده که کسی نتونه با هارد usb3 دستگاه را به کنسول متصل کنه پیاده کرده و در ضمن بعد از شناسایی هارد توسط کنسول مثل یک هارد usb2 با سرعت بیشتر میشه به راحتی عملیات کپی پیست را انجام داد.خوب با این کار به هارد صدمه میزنه و برای هارد مشکل پیش میاد
توجهدوستان عزیز توجه داشته باشند بنده همین الانه با هارد 1ترای وسترن اداپتور دار روی ps3 slim یه روشی پیاده کردم که بدونه نیاز به هاب دستگاه هارد را شناسایی کرد.
ببینید شما زمانی که میخواین کابل یو اس بی را داخل دستگاه کنید تا اخر تو نکنید یکمی خیلی کم وارد کنید چند بار این کار و امتحان کنید (کابل را وارد و خارج کنید) دستگاه هارد را شناسایی میکند به همین راحتی و فراموش نکنید فرمت هارد حتما باید fat32 باشه.
این کار را امتحان کنید 100 درصد جواب میگیرین.
اصلاً عالی بود. very good . you made my dayنه دوست عزیز چه صدمه ای به هارد میرسه!!این روشو خود شرکت سونی مخفی کرده بوده که کسی نتونه با هارد usb3 دستگاه را به کنسول متصل کنه پیاده کرده و در ضمن بعد از شناسایی هارد توسط کنسول مثل یک هارد usb2 با سرعت بیشتر میشه به راحتی عملیات کپی پیست را انجام داد.
خوب با این کار به هارد صدمه میزنه و برای هارد مشکل پیش میاد