شایعه نیک بیکر: ریمیک Metal Gear Solid 3 در شوکیس پلی استیشن معرفی میشود.

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
FvgjU9CaUAE7XIY.jpeg
پیش‌تر شایعاتی در مورد معرفی ریمیک بازی Metal Gear Solid 3 در شوکیس PlayStation منتشر شده بود و در حال حاضر، نیک بیکر یا همان Shpeshal Nick (فاش کننده نه چندان معتبر)، نیز صحبت های در این مورد شنیده است!

طبق گفته های او، ریمیک Metal Gear Solid 3 قرار است در شوکیس پیش رو PlayStation (که احتمالا ماه می برگزار میشود!) معرفی شود و به نوعی در انحصاری کنسول پلی استیشن خواهد بود!

با تمامی اوصاف، نیک ۱۰۰٪ مطمئن نیست که این ریمیک معرفی خواهد شد، اما فقط او به این نکته اشاره کرده است که این صحبت ها را از منبعی شنیده است که سه سال پیش انحصاری بودن FFXVI برای PS5 را به او اطلاع داده بود!

منبع

این متال گیرای دو بعدی رو من رو یه دستگاه سی دی پلیر که بازیم توش داشت بازی کردم دهه هفتاد
فکر کنم نسخه NES هم داشتن نه؟
البته سخت بود تموم نکردم اونموقع هم پلی۱ داشتم گرافیک خیلی بهتری داشت
عرضه شن واقعا مهم نیست چون روی ساعت هوشمند هم با شبیه ساز اجرا میشه
اصل این بود خود استاد ریمیک کنه که...:(

پ.ن: MGS1 رو چه میکنن همون نسخه PS1 رو اگه نمیترکن به سبک ریمستر FF VIII چهار تا چشم و ابرو و لب و دهن برای کاراکترا بذارن+تکسچر بهتر ریلیز کنن
نسخه ریمیک گیم کیوبش فک کنم هنوز دست نینتندو باشه اون هیچی

ادیت: لینک به سایت شرکت منحوس که گذاشته شده بود رو باز کردم دیدم MGS1 ش همون نسخه PS1 ه دقیقا!!! یعنی خااااک بر سر این شرکت منحوس کنن
در تمام اینها نشانه هاییست برای کسانی که می اندیشند (و به ریمیکهای فاجعه بار در راه دل نبستن)
سالید 1 یه دور روی گیم کیوب ریمیک شده
این کالکشن هم برای ریمستر سالید 3 من منتظرم وگرنه سالید 3 داره ریمیک میشه ( یعنی هم نسخه قدیمی ریمستر شده رو میخوام هم ریمیک رو)

این متال گیرای دو بعدی رو من رو یه دستگاه سی دی پلیر که بازیم توش داشت بازی کردم دهه هفتاد
فکر کنم نسخه NES هم داشتن نه؟
البته سخت بود تموم نکردم اونموقع هم پلی۱ داشتم گرافیک خیلی بهتری داشت
عرضه شن واقعا مهم نیست چون روی ساعت هوشمند هم با شبیه ساز اجرا میشه
اصل این بود خود استاد ریمیک کنه که...:(

پ.ن: MGS1 رو چه میکنن همون نسخه PS1 رو اگه نمیترکن به سبک ریمستر FF VIII چهار تا چشم و ابرو و لب و دهن برای کاراکترا بذارن+تکسچر بهتر ریلیز کنن
نسخه ریمیک گیم کیوبش فک کنم هنوز دست نینتندو باشه اون هیچی

ادیت: لینک به سایت شرکت منحوس که گذاشته شده بود رو باز کردم دیدم MGS1 ش همون نسخه PS1 ه دقیقا!!! یعنی خااااک بر سر این شرکت منحوس کنن
در تمام اینها نشانه هاییست برای کسانی که می اندیشند (و به ریمیکهای فاجعه بار در راه دل نبستن)
کالکشن در واقع پورت ریمسترهای نسل هفتمه, MGS1 هیچوقت ریمستر نشد و فقط با شبیه ساز روی PS3 عرضه شد
اینیم که الان میدن همون نسخه شبیه ساز شده PS3 :D.

بنظرم همین که اصلا پورتش دارن میکنن خدا رو باید شکر کنید, چون هم میدونیم کونامی چجوریه و هم میدونیم که چیزایی مثل MGS تو این دوره زمونه مضر به حساب میان
کسی هنوز چیزی دربارش نگفته چون سری فعال نبوده, اما تا چند وقت دیگه میبینید که چه زوری برای تخریب کردنش میزنن, مگراینکه کونامی براشون بازی رو سانسور کرده باشه.

کالکشن در واقع پورت ریمسترهای نسل هفتمه, MGS1 هیچوقت ریمستر نشد و فقط با شبیه ساز روی PS3 عرضه شد
اینیم که الان میدن همون نسخه شبیه ساز شده PS3 :D.

بنظرم همین که اصلا پورتش دارن میکنن خدا رو باید شکر کنید, چون هم میدونیم کونامی چجوریه و هم میدونیم که چیزایی مثل MGS تو این دوره زمونه مضر به حساب میان
کسی هنوز چیزی دربارش نگفته چون سری فعال نبوده, اما تا چند وقت دیگه میبینید که چه زوری برای تخریب کردنش میزنن, مگراینکه کونامی براشون بازی رو سانسور کرده باشه.
اون که مشخصه خسته نباشن چیز جدیدی به اسم پورت ریمستر هم تعریف کردن:D
من که خدا رو شکر نمیکنم چون اصلا منتظر چنین چیزی نبودم و نیستم، فقط خنده م گرفته از این اشاره ای که کردین و پورت ریمستر نسل هفت هست :)) =))
والا بلا چنین چیزی تخریب اصلا لازم نداره خودش کاملا جوکه:D
امیدوارم Death Stranding 2 یه فرجی بشه همه پسند این بار از آب دربیاد. یه چهار تا اسلحه بذاره تو بازی و یه سری بخش مثل اون جا که نورمن ریداس میرفت تو دنیای مدس میکلسن این مشکل (بعضی) منتقدا هم باهاش حل میشه نشد بازی بعدی کوجیما یه طوری باشه اینا حسابی بسوزن (این ریمیک و کالکشن هم که حسابش از الان مشخصه)
پ.ن: آواتار هم میخوای بذاری از MGS3 ارجینال بذار این طراحی کاراکتر هم بلد نیستن، کجای نکد اسنیک این شکلی بود، لاغر و ترگل ورگل بود این شبیه مدافعان حـرم شده اینجا :))

بیشتر از ریمیک چشم به کالکشن بود که حداقل اینبار mgs 4 توش باشه که متاسفانه نیست بقیه شون راحت با شبیه ساز اجرا میشن یا مثل mgr برای پی سی پورت شدن کلا امیدی به کونامی نیست

• Like
Reactions: Cait Sith
ولی بازی مثه دووم دهها ساله که متعلق به همه پلیر ها تو هر پلتفرمیه و انحصاری کردنش منع کردن یه طیف بزرگی از پلی ها از حقشونه
می تونید بگید کجا چنین حقی یاد شده یا دیگرانی روی ان تفاهم داشتند؟ کسی به واسطه ی خاطره داشتن از یک عنوانی مالکش که نمیشود

اون که مشخصه خسته نباشن چیز جدیدی به اسم پورت ریمستر هم تعریف کردن:D
من که خدا رو شکر نمیکنم چون اصلا منتظر چنین چیزی نبودم و نیستم، فقط خنده م گرفته از این اشاره ای که کردین و پورت ریمستر نسل هفت هست :)) =))
والا بلا چنین چیزی تخریب اصلا لازم نداره خودش کاملا جوکه:D
امیدوارم Death Stranding 2 یه فرجی بشه همه پسند این بار از آب دربیاد. یه چهار تا اسلحه بذاره تو بازی و یه سری بخش مثل اون جا که نورمن ریداس میرفت تو دنیای مدس میکلسن این مشکل (بعضی) منتقدا هم باهاش حل میشه نشد بازی بعدی کوجیما یه طوری باشه اینا حسابی بسوزن (این ریمیک و کالکشن هم که حسابش از الان مشخصه)
پ.ن: آواتار هم میخوای بذاری از MGS3 ارجینال بذار این طراحی کاراکتر هم بلد نیستن، کجای نکد اسنیک این شکلی بود، لاغر و ترگل ورگل بود این شبیه مدافعان حـرم شده اینجا :))
شما کلا همه چیز رو جنگ و درگیری میبینی :D
باور کن خود کوجیما نفرتی نسبت به کونامی نداره و بد این ریمیک نمیخواد که شما میخوای :D
نیومده با چندتا اسکرین نتیجه رو گرفتی, بزار بیاد و اگه بد بود من و تو با هم لعنتش کنیم :D.

در مورد پورت, میتونستن پورت بهتری بدن و ندادن و همینم از طرف کونامی خیلیه, نمیگم خوبه و فکر میکنم که باید پورت های نسخه 2 و 3 رو دست کم 1080p کنن
چون نکنن ضایع هست و خودشونم میدونن, 1080 کردن نسخه 2 و 3 حقیقتا زحمت HD کردن MGS1 رو نمیخواد, البته هیچی از کونامی بعید نیست :)).

بگذریم

منظورم از تخریب, داستان ریمیک بود
وک های نفوذی خیلی راحت میتونن داستان ریمیک رو برای جوامع خیالی مدرن و توهمات خودشون دستکاری کنن, و وقتی هم دست کاریش کنن فن های جدید فکر میکنن که MGS این ورژن سانسور شده و دستکاری شده ایدئولوژیکی MGS واقعیه.

نمیگم حتما اینکار رو میکنن, تو جاهایی مثل کمپانی های ژاپنی نفوذشون بشدت کمتره, اما همون یکذره هم مشکل داره و تاثیرگذاره.

درباره آواتار, بنده هرچی رو که بخوام میزارم آواتارم و در حال حاظر بنظرم این طراحی خیلی هم خوبه و اکثریت همین فکر رو میکنن
دیزاین نیکد اسنیک از پیس واکر همینیه که میبینی, یعنی کوجیما پروداکشنز عوضش کرد, نه کونامی.

آره به قول خودت به اندازه نسخه اصلی ترگل ورگل نیست, اما گفتم خودشون اون موقع عوضش کردن و این دلیل نمیشه زحمتی که طراح ها برای ساخت چنین مدل پرجزئیاتی کشیده رو نادیده بگیریم
تا جاییم که میبینم مدافع حرمی تو چهرش دیده نمیشه, همون اسنیک خودمونه :D.

• Like
Reactions: shinsuke
باور کن خود کوجیما نفرتی نسبت به کونامی نداره و بد این ریمیک نمیخواد که شما میخوای :D
نیومده با چندتا اسکرین نتیجه رو گرفتی, بزار بیاد و اگه بد بود من و تو با هم لعنتش کنیم :D.

در مورد پورت, میتونستن پورت بهتری بدن و ندادن و همینم از طرف کونامی خیلیه, نمیگم خوبه و فکر میکنم که باید پورت های نسخه 2 و 3 رو دست کم 1080p کنن
چون نکنن ضایع هست و خودشونم میدونن, 1080 کردن نسخه 2 و 3 حقیقتا زحمت HD کردن MGS1 رو نمیخواد, البته هیچی از کونامی بعید نیست :)).

بگذریم

وک های نفوذی خیلی راحت میتونن داستان ریمیک رو برای جوامع خیالی مدرن و توهمات خودشون دستکاری کنن, و وقتی هم دست کاریش کنن فن های جدید فکر میکنن که MGS این ورژن سانسور شده و دستکاری شده ایدئولوژیکی MGS واقعیه.

نمیگم حتما اینکار رو میکنن, تو جاهایی مثل کمپانی های ژاپنی نفوذشون بشدت کمتره, اما همون یکذره هم مشکل داره و تاثیرگذاره.

درباره آواتار, بنده هرچی رو که بخوام میزارم آواتارم و در حال حاظر بنظرم این طراحی خیلی هم خوبه و اکثریت همین فکر رو میکنن
دیزاین نیکد اسنیک از پیس واکر همینیه که میبینی, یعنی کوجیما پروداکشنز عوضش کرد, نه کونامی.

آره به قول خودت به اندازه نسخه اصلی ترگل ورگل نیست, اما گفتم خودشون اون موقع عوضش کردن و این دلیل نمیشه زحمتی که طراح ها برای ساخت چنین مدل پرجزئیاتی کشیده رو نادیده بگیریم
خود کوجیما فعلا ازش اظهار نظری ندیدم. اونم بدشو نخواد تو سرنوشت محتوم بازیش تاثیری نخواهد داشت... سرنوشت بقیه بازیهای کونامی رو بعد رفتن کوجیما همه میدونن.
البته مرگ این کمپانی منحوس از نسل هفت شروع شده بود ولی استاد یه تنه با نگه داشتن متال گیر و دخالت تو ساخت عناوینی مثل کسلوانیا یه آبرویی برای اینا گذاشته بود.
بعد درمورد اینکه هیچی نیومده هم اسکرین شات دادن هم تریلر کلا غم ریمیک مزخرف SH2 رو برد. گرافیک هنری امضای کارهای کوجیماست تو هر بازی که ساخته. آخری دث استرندینگ رو حتما دیدی... خودم رو فوتومود فقط عکس میگرفتم لذت میبردم. این تو این زمینه صفر بود، صرفا یه کرسی شعری دور هم نشستن طبق MGS3 درست کردن. فنی بگم هیچی نداره باز. باز صد رحمت به SH2 ریمیک.
این تخریب و نفوذ و اینا هم نفهمیدم منظورت چیه.
برای ساخت مدلهای اون بازیهایی که نمره 30 و 40 میگیرن هم زحمت کشیده میشه. من جزئیات چندان فضایی ای هم نمیبینم تو این مدل. اسنیک هم صورتش لاغر بود هم خودش این شکلی گولاخ نبود، جوری طراحی شده بود جثه ش جلوی د باس چندان بزرگ به نظر نرسه. الان فکر کنم د باس رو رسما باید شوگر مامی طراحی کنن دیگه:دی
اصلا اون روح MGS3 رو نداره، اینا نشستن دموهای دث استرندینگ رو دیدن فکر کردن حیوونهای جنگل رو نشون بدیم:D دیگه نمیدونن اونا به فلسفه و کلیت بازی ربط داشته.
کلا جنگل و محیطشم شبیه جنگلای آمازون از آب دراومده بود، کوچکترین نشونی از USSR دیده نمیشد. بابا بازی برای زمان جنگ سرده جنگل آمازون چیه نشون میدی :)) =))

• Like
Reactions: Dante _Sparda
هیچ ایده ای ندارم که بازی ای که زمانی رو PS1 و PS2 اومده رو چیکار میخوان بکنن چون جز ریمیک هر چقدر ریمستر و اولترا ادیشن و سالید ورژن و از این کارا کنن بازم قابل بازی نیست اصلا تو این زمان.

بگذریم

برادر، همه ماها دوس داشتیم این ریمیک چیز خوبی از آب در بیاد. ولی متاسفانه با همین اندک اطلاعاتی که بدست آوردیم و البته سابقه کونامی در چند سال گذشته، احتمال ترمال این ریمیک بسیار بسیار بسیار بالا هستش. کسی خوشش نمیاد الکی به این بازی بپره ولی واقعیت اینه که اوضاع داغون تر از چیزیه که فکر میکنی. پس لطفا شما هم بر ضد بقیه الکی جبهه نگیر که بخوای به زور از این شت شو دفاع بکنی. کسی بیخود دشمنی با این بازی نداره. اینجا بقدر کافی فن دو آتیشه MGS هست که دلشون به حال این فرنچایز بسوزه. ایشالا که همه پیش بینی های ما غلط از آب در بیاد و با ریمیک خوبی طرف باشیم ولی واقعیت این قضیه بیش از حد بعیده.

تریلر آشغال دیگه یعنی Silent Hill Ascensions هم داده
تجربه تعاملی استریمینگ WTF
بوی متای ۴۰ ۵۰ میاد باز به سبک Book of Memories
زود قضاوت نکنید با یه پیش نمایش چیزی معلوم نیست:Cheesygrin:
داداش دلتون خوشه یه استدیو مثل Silicon Knights (یه میراث کین هم تو کارنامه ش داشت سازنده شماره یکش بود) سال ۲۰۰۴ نتونست ریمیک درست درمون از MGS1 بزنه
دیگه این ویرتوس و کونامی که وضعشون مشخصه

• Like
Reactions: m.a.t

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or