شایعه نیک بیکر: ریمیک Metal Gear Solid 3 در شوکیس پلی استیشن معرفی میشود.

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
FvgjU9CaUAE7XIY.jpeg
پیش‌تر شایعاتی در مورد معرفی ریمیک بازی Metal Gear Solid 3 در شوکیس PlayStation منتشر شده بود و در حال حاضر، نیک بیکر یا همان Shpeshal Nick (فاش کننده نه چندان معتبر)، نیز صحبت های در این مورد شنیده است!

طبق گفته های او، ریمیک Metal Gear Solid 3 قرار است در شوکیس پیش رو PlayStation (که احتمالا ماه می برگزار میشود!) معرفی شود و به نوعی در انحصاری کنسول پلی استیشن خواهد بود!

با تمامی اوصاف، نیک ۱۰۰٪ مطمئن نیست که این ریمیک معرفی خواهد شد، اما فقط او به این نکته اشاره کرده است که این صحبت ها را از منبعی شنیده است که سه سال پیش انحصاری بودن FFXVI برای PS5 را به او اطلاع داده بود!

منبع

اگه سونی این ip ها رو نخره و صرفا انحصاریشون کنه ضرر هنگفتی میده چون کونامی در حال حاضر قدرت ساختشون رو نداره چه شماره جدید چه ریمیک چه ریمستر. تقریبا نفرات حسابیش اکثرا تو کوجیما پروداکشنز بودن باز یه عده هم که نبودن رفتن اونجا.
درکل به شخصه هم یه قرون پای بازی ای که مال کونامی باشه نمیدم. دوستان انگار کاملا فراموش کردن گندکاریهای کونامیو...
بعد کلی حرکت مزخرف شاید با منت چند تا ریمیک که معلومه اگه آشغال از آب درنیان در حد متوسطن میخواد تحویلتون بده. شوق دقیقا چی رو دارید؟
عنوان جدید چطور فیل نشه؟؟؟ نمونه بارزش سری سایلنت هیل یه سازنده هه هم یه اثر متوسط تحویل میداد استدیوش در جا کارو ازش میگرفت میداد یه استدیو آشغال
مثلا شترد مموریز عنوان قابل قبولی بود به استدیو سازنده ش گفت به سلامت داد یکی دیگه نتیجه شد داونپور
متای آخرین عناوین mgs, contra, silent hill رو توصیه میشه حتما چک کنید به خدا از کار نشد دارید حرف میزنید

حکایت امید داشتن به اصلاح کونامی به نظرم به مراتب نشدنی تر از امید داشتن به اصلاح Islamic ریپابلیک هست
علاج جفتشون نابودیه
الانم سونی فکر کرده با چه شرکت تاپی طرفه
بابا بگو آی پیا رو رد کن بیاد اونم نه قیمت بالا دو‌ نسله تقریبا داره از بیشترشون عنوان درجه سه میسازه

آخرین ویرایش:
Bioshock
Mass effect
Lost odyssey
Ninja gaiden 2
Alan wake
Dead rising 1
Dead or alive 4
Elder scrolls 4
Left 4 dead
Rise of tomb raider
و کلی مثال دیگه مگه ارث مایکروسافت بودن اون موقع؟ سیاستی بوده که همیشه جواب داده.
رفیق پس چرا دوستان با انحصاری شدن نسخه بعدی The Elder Scrolls یا Doom و غیره مشکل دارند؟به قول شما سیاستی هست که همیشه جواب داده و الان هم طبق این شایعه سونی دارد عناوینی که مولتی پلتفرم بوده اند رو ریمیک می کند.

• Like
Reactions: AmirPh78
من فقط از این واهمه دارم اینا انحصاری در حالتیکه تحت تملک کونامین و خودش میسازتشون شن و نتیجتا قدرت خیره کننده! فعلی کونامی تو بازی ساختنو به رخ بکشن و شاهکارهایی مثل Silent Hill Downpour, MGS Survive, Contra: Rouge Corpses رو شاهد باشیم و این وسط سونی لطمه بخوره!
در کل باید یه بار بهشون پیشنهاد بده کل این آی پیها رو کمپلت بفروشن راحت بچسبن به همون پاچینکو و هم خودشون راحت شن هم گیمرای بدبخت، قبول کردن که عالیه سونیم یه راست اینا رو میده دست امثال کوجیما و دل تورو یا استدیوهای نخبه دیگه، نه هم به جهنم و چیز لق این شرکت لوناتیک، کاریش نمیشه کرد واقعا.

• Like
Reactions: Eli2000
(گرچه شاید استودیوی دیگه ای هم وجود نداشت برای سایلنت هیل)
وجود داشته مدیریت کونامی نخواسته پول خرج کنه+مشکلات روحی شدیدی که دارن و حتما متوجه شدید چطورین!
اصلا امکان نداره کسی عقل سالم داشته باشه چنین کارایی کنه
دست همین ریشوهای خودمون این آی پیا رو‌ میدادی وضعشون این نبود
اسم این استدیوهای داغونم نیاریم بهتره طرف رکورد زده با ساختن بدترین بازی تاریخ بعد به واسطه قرارداد با مدیران محترم کونامی و تقدیم شدن ساخت سایلنت هیل بهش معروف میشه!!!
البته قبلا هم همین بود دو نسله میگردن استدیوهای درجه دو و سه رو معروف میکنن

هنوز بازی تایید نهایی نشده و هیچ اطلاعاتی ازش نیست و هیچی ندیدیم، دارین از فیل شدن بازی میگین :D
بازی ریمیک هست. بیس کار و استخون بندی اثر رو خود سازندش انجام داده. الان قراره ریمیک بشه. یه بازی ای که هسته ی اون خوب بوده باشه، بعیده که ریمیکش گند بزنه. تازه اونم همچین اثر فاخری که واقعا گند زدنش باعث قیام گیمرا میشه :D اگر قراره انحصاری سونی بشه که قطعا یه فکری پشتش هست و سونی نمیاد سر چنین آیپی ای اینطوری قمار کنه.
این طبیعیه جدیدترین نسخه ی این بازی بدون حضور کوجیما گند زد، اما این ریمیکه.

شاهکاری تکرار نشدنی و از نظر من بهترین بازی تاریخ.
این بازی حتما باید ریمیک بشه و خوب هم باشه
داستان زیبا و حماسی و احساسی.
موزیک فوق العاده
گیم پلی فوق العاده
بی صبرانه منتظر معرفی رسمیم

• Like
Reactions: Vice City FM
هنوز بازی تایید نهایی نشده و هیچ اطلاعاتی ازش نیست و هیچی ندیدیم، دارین از فیل شدن بازی میگین :D
بازی ریمیک هست. بیس کار و استخون بندی اثر رو خود سازندش انجام داده. الان قراره ریمیک بشه. یه بازی ای که هسته ی اون خوب بوده باشه، بعیده که ریمیکش گند بزنه. تازه اونم همچین اثر فاخری که واقعا گند زدنش باعث قیام گیمرا میشه :D اگر قراره انحصاری سونی بشه که قطعا یه فکری پشتش هست و سونی نمیاد سر چنین آیپی ای اینطوری قمار کنه.
این طبیعیه جدیدترین نسخه ی این بازی بدون حضور کوجیما گند زد، اما این ریمیکه.
خداوکیلی قربون دهنت.
بابا بذارید بازی بیاد اصلا ببینیم چی به چیه. دیگه نمراتش مشخص میکنه. خوب نبود نمیخریم ،خوب بود میخریم.
اسلحه که رو سرمون نذاشتند ولی اگه کپکام و EA یه موقعی ر.ده بودن و بعدا خوب شدن اینم یه فرصت بدیم به کونامی شاید دوباره خوب شد بخصوص که ریمیک هست و شاکله اصلی و داستان و شخصیت پردازی تضمین شده هست چه MGS چه SH

• Like
Reactions: The Pale King
وجود داشته مدیریت کونامی نخواسته پول خرج کنه+مشکلات روحی شدیدی که دارن و حتما متوجه شدید چطورین!
اصلا امکان نداره کسی عقل سالم داشته باشه چنین کارایی کنه
دست همین ریشوهای خودمون این آی پیا رو‌ میدادی وضعشون این نبود
اسم این استدیوهای داغونم نیاریم بهتره طرف رکورد زده با ساختن بدترین بازی تاریخ بعد به واسطه قرارداد با مدیران محترم کونامی و تقدیم شدن ساخت سایلنت هیل بهش معروف میشه!!!
البته قبلا هم همین بود دو نسله میگردن استدیوهای درجه دو و سه رو معروف میکنن
خب چه استودیویی الان بنظرت گزینه خوبیه؟
اینکه خودش استودیو تشکیل بده و نفرات کلیدی رو بیاره ... که آرزوی هممونه ولی خب شاید تو 2023 همچین کار آسونی نباشه.

من استودیویی به ذهنم نمیرسه جز Frictional یا همین Bloober که تخصصی بازیهایی از این دست میسازن.
مابقی هم اکثرا ایندی هستن و استودیوی درجه یکی که تخصصش این باشه به ذهنم نمیرسه.
حداقل بلوبر دو سه تایی بازی خیلی خوب تو کارنامشون دارن و شناخته شدست.
اون استودیو قبلی ها که بازیهارو میداد بهشون واقعا خیلی داغون بودن.

دیگه بعد هاگوارتز لگسی باید بهمون ثابت شده باشه که با وجود نفرات درست و کلیدی ، بودجه خوب و زمان کافی هر استودیویی میتونه بازی خیلی خوب بسازه.
زیاد نباید به کارنامشون نگاه کرد.
هر استودیویی یک نقطه عطف داشته و قبلش شاید بازیهای دوزاری میساخته.

خب چه استودیویی الان بنظرت گزینه خوبیه؟
اینکه خودش استودیو تشکیل بده و نفرات کلیدی رو بیاره ... که آرزوی هممونه ولی خب شاید تو 2023 همچین کار آسونی نباشه.

من استودیویی به ذهنم نمیرسه جز Frictional یا همین Bloober که تخصصی بازیهایی از این دست میسازن.
مابقی هم اکثرا ایندی هستن و استودیوی درجه یکی که تخصصش این باشه به ذهنم نمیرسه.
حداقل بلوبر دو سه تایی بازی خیلی خوب تو کارنامشون دارن و شناخته شدست.
اون استودیو قبلی ها که بازیهارو میداد بهشون واقعا خیلی داغون بودن.

دیگه بعد هاگوارتز لگسی باید بهمون ثابت شده باشه که با وجود نفرات درست و کلیدی ، بودجه خوب و زمان کافی هر استودیویی میتونه بازی خیلی خوب بسازه.
زیاد نباید به کارنامشون نگاه کرد.
هر استودیویی یک نقطه عطف داشته و قبلش شاید بازیهای دوزاری میساخته.
خود کونامی استدیو‌ تشکیل بده؟ نه بابا چه انتظاراتی. اون زمانی که امثال KCET رو‌ نبسته بود میشد نیمچه امیدی داشت اما الان عمرا.

والا اسم بلوبر قبل اینکه بیاد ریمیک سایلنت هیل۲ رو بسازه به گوشمم نخورده بود. اصولا وقتمم پای بازیهایی مثل مدیوم هدر نمیدم عنوان بهتر تو این ژانر زیاده چون. بازی اسم و رسم داری مثل سایلنت هیل۲ رو‌ باید داد استدیوی بزرگ تا چیزی ازش دربیاره... نه کسیکه دنبال یه کله س روش سلمونی یاد بگیره مثل بلوبر...این استدیو‌ کارنامه خاصی نداشته هیچ، سازنده یکی از بدترین بازیای تاریخم هست.
مساله اینجاست خود کونامی یه پابلیشر مزخرف شده انصافا دیگه کلا یه بازی خوبم تو لیستش نمیتونی پیدا کنی. این وسط طبیعیه عنوان مهمشم بده یه تیم مثل بلوبر.
این بازی باید دست سونی باشه (به طور مثال) بده همون کوجیما پروداکشنز و دل تورو و یه سری کارگردان دیگه هم بیان همکاری کنن که احتمالا خود کوجیما بیاره اونوقت ازش چیزی درمیاد از جایی که اوج هنرش گرفتن متای یه کم بالاتر از mixed ه انتظاری نداشته باش.
این دور باطل که آقا از شماره بعد سایلنت هیل همه چی درست میشه بیست سالیه هست
آی پی های دیگه شم حسابشون مشخصه فقط MGS دووم اورده بود که اونم اواخر نسل هشت سرش رو‌ برید
الانم که حتی تو فوتبالم حرفی برای گفتن ندارن
برای من واقعا جای تعجب داره با تمام این تفاسیر دوستان دقیقا به چی امید دارن خیلی محیرالعقوله.

• Like
Reactions: Dante _Sparda
رفیق پس چرا دوستان با انحصاری شدن نسخه بعدی The Elder Scrolls یا Doom و غیره مشکل دارند؟به قول شما سیاستی هست که همیشه جواب داده و الان هم طبق این شایعه سونی دارد عناوینی که مولتی پلتفرم بوده اند رو ریمیک می کند.
همه بازیهایی که شما نقل قولش کردی به جز مورد اخر همشون شماره اولشون بود یا بصورت سنتی رو xb پلیر بیشتری داشتن و متعلق به همه پلتفرمها نبود.

ولی بازی مثه دووم دهها ساله که متعلق به همه پلیر ها تو هر پلتفرمیه و انحصاری کردنش منع کردن یه طیف بزرگی از پلی ها از حقشونه

وگرنه کیه که با انحصاری شدن مثلا گیرز یا دد رایزینگ یا بازیهایی که رو پلتفرمای دیگه چندانی پلیری ندارن مشکلی داشته باشه؟(رو توم ریدر هم به این خاطر ملت مشکل داشتن که بازی عملا عمده طرفداراش رو ps بود از زمان های قدیم)​

.

همه بازیهایی که شما نقل قولش کردی به جز مورد اخر همشون شماره اولشون بود یا بصورت سنتی رو xb پلیر بیشتری داشتن و متعلق به همه پلتفرمها نبود.

ولی بازی مثه دووم دهها ساله که متعلق به همه پلیر ها تو هر پلتفرمیه و انحصاری کردنش منع کردن یه طیف بزرگی از پلی ها از حقشونه

وگرنه کیه که با انحصاری شدن مثلا گیرز یا دد رایزینگ یا بازیهایی که رو پلتفرمای دیگه چندانی پلیری ندارن مشکلی داشته باشه؟(رو توم ریدر هم به این خاطر ملت مشکل داشتن که بازی عملا عمده طرفداراش رو ps بود از زمان های قدیم)​

.
رفیق بحث در مورد انحصاری کردن بازی هایی مثل Metal Gear و Castlevania و Silent Hill هست که دوستان اعلام کردند ایرادی ندارد.همزمان هم از نظرشان انحصاری شدن The Elder Scrolls و Doom ایراد دارد!به نظر شما این تناقض نیست؟همین بازی Metal Gear Solid 3 که بحث ریمیکش هست قبلاً برای Xbox هم عرضه شده است.این قضیه به طور سنتی هم یک جور خودفریبی هست،یک بازی یا انحصاری هست یا مولتی پلتفرم،به طور سنتی یعنی هر جا خواستیم نظر خود رو در مورد یک وضعیت ثابت عوض کنیم از این واژه استفاده کنیم.

من این رو قبول ندارم.
درسته که این ریمیک اگه واقعی باشه یک احتمال وجود داره که فیل شه یا در حد و اندازه ساخته کوجیما نباشه.

MG ـی که کونامی بدون کوجیما و تیمش ساخت، همینطور نقش کوجیما در شکل گیری MGS و اینکه داستان، ایده ها و کارگردانی کوجیمایی چقدر به این IP شخصیت دادن خیلی خوب نشون میده اینکه نه کونامی و نه هیچ کس دیگه ای نمیتونه بدون ایشون این فرنچایز رو به شکل آبرومندی ادامه بده، فکته نه نظر شخصی. حتا اگه ND هم بیاد MGS بسازه قطعا بازی خیلی خوبی در میاره، اما MGS خوبی نمیشه احتمالا.

بخصوص که کپکام هم با ریمیک های خوبش از RE نشون داده حتا اگه یکی از بهترین و کامل ترین بازی های تاریخ یعنی RE4 رو هم بخوای ریمیک کنی، مجبوری تغییرش بدی تا امروزی و مدرن بشه. MGS3 هم در صورت ریمیک شدن نیازمند تغییر و به روز رسانی در گیم پلیه. کونامی و این استدیویی که برای ریمستر/ریمیک کردن بازی اسمش مطرح شده هم به وضوح آدم هایی نیستن که استعداد و توانایی اینکارو داشته باشن. هیچکی نداره!

در نتیجه برای من ریمیک MGS غیر اینکه گرافیکش به روز میشه، باقی مواردش از دم گنگه. شک ندارم خود کوجیما میخواست ریمیک کنه خیلی از سکانس هارو از اول کارگردانی میکرد، حالا منهای تغییرات گیم پلی، از طرف دیگه هیچکس رو نمیتونم تو ویدئو گیم پیدا کنم که تیست کوجیما تو کارگردانی رو داشته باشه. این بشر نابغه و یه چیز خیلی خیلی خاصه! اصلا ویژنش به اکشن، داستان، شخصیت پردازی، خیلی عجیب و منحصر به فرده. یه آدمی که انقدر آیکانیک و مولفه و بازی هاشم مشخصا به خاطر همین تفاوت دید سازنده یونیک شدن و طرفدار دارن، اصلا قابل اوت سورس کردن به شخص جدید نیستن. مگه اینکه یه نفر بتونه یا عینن این ویژن رو کپی کنه، یا یه چیز بهتر بسازه که هر دوش برای من غیر ممکنه.

پ.ن: رویای خود من این بود که سونی اول KP رو بخره، بعد IP ـه MGS رو از کونامی، بعد بهش بگه برگرد IP رو ادامه بده از آشغال ساختن هم دست بردار:D که البته به هیچ عنوان ممکن نیست چنین اتفاقی. از هیچ نظر.

MG ـی که کونامی بدون کوجیما و تیمش ساخت، همینطور نقش کوجیما در شکل گیری MGS و اینکه داستان، ایده ها و کارگردانی کوجیمایی چقدر به این IP شخصیت دادن خیلی خوب نشون میده اینکه نه کونامی و نه هیچ کس دیگه ای نمیتونه بدون ایشون این فرنچایز رو به شکل آبرومندی ادامه بده، فکته نه نظر شخصی. حتا اگه ND هم بیاد MGS بسازه قطعا بازی خیلی خوبی در میاره، اما MGS خوبی نمیشه احتمالا.
Survive که اصلا تلاشی براش نشده بود که بخواد حتی گوشه ای با دنیای کوجیما ارتباط داشته باشه.
این بازی نمیتونه توجیحی باشه برای تایید حرفت ولی مثلا Twin Snakes چرا.
مثلا کارگردانی کاتسین ها و کاتهای بدی که کارگردان میداد یا اصلا نمیداد واقعا رو زبان بازی تاثیر گذاشته بود ، باقی ضعفهاش بماند.

میگم باز میرسیم به اینکه مهم پیدا کردن آدم/تیم درسته که بتونه از پس همچین کاری بر بیاد.

من حاضرم این آدم جدید 80-70 درصد کوجیما دیوونه باشه ولی ایده های خودش رو هم داشته باشه.
مطمئنا این سری برای مدرن شدن نیاز به تغییرات داره و خب چه بهتر که به دست سازنده جدیدی واگذار بشه.

حداقل با ریمیک میشه گفت میشه امیدوار بود به آینده سری یا نه.

ولی من بیشتر دوست دارم ادامه سری رو ببینم تا این ریمیک ها.
مطمئنا اسکیل اون بازیها به بزرگی ساخته های کوجیما نخواهد بود.
حالا که زوده ولی تصورم اینه که براش اسپین آف با بودجه کمتر در نظر بگیرن با شخصیت های پر طرفدارتر.

اینکه صرفا قرارداد ببندی، با اینکه مالک اون ip بشی قضیه فرق می کنه!

اینطوری ناشر مستقل هست، میتونه خودش انتخاب کنه از یک بازیش ده نسخه هم تولید کنه هر کدوم رو برا یک پلتفرم مقصد انتخاب کنه!

قدیم علاوه بر اینکه ناشرین به صاحبان پلتفرم تو اینجور قرارداد ها کمک می کردن، کمکی هم از سوی صاحبان پلتفرم دریافت می کردن که باعث رشد دو طرف میشد، اما نکته اش این بود که باز اون ناشر تردپارتی مستقل بود، یک کمپانی می دید که جای خالی اون بازی تو پلتفرمش حس میشه، میرفت باز یک قرارداد برا نسخه بعد می بست و همه اینا به اون ناشر مستقل در نهایت کمک میشد

همین الانش یک کمپانی مثل koei tecmo سیاستش اصلا همینه، میگه بخشی یا کل ip واسه من، ولی بقیه هر کی دلش میخواد بیاد تو بودجه ساخت شریک بشه، هرکاری دلش می خواد بکنه، حالا سرویس باشه یا انحصاری کنسولی، همزمان با سونی نینتندو و مایکی کار می کنه حتی همکاریش با تردپارتی مثل EA هم بالا رفته، همه اینا در نهایت کمک به استقلال اون ناشر تردپارتی هستن و باز خودشون انتخاب می کنن برا نسخه بعدی با کی قرارداد ببندن!

و باز همه این شانس رو داشتن که برا نسخه بعدی تلاش کنن که اون ip راهی پلتفرم خودشون بشه!

• Like
Reactions: Vice City FM
دقیقا با ماکان موافقم
ریمیک MGS یا SH بشدت سخته و اصلا قابل مقایسه با RE4 (که تازه کپکام نفرات خیلی خوبی رو سرش گذاشته بود) نیست.
این دو تا سکانس به سکانسشون چیز خاصیه نمیخوام ارزش RE4 رو پایین بیارم یکی از بهترین بازیهای تاریخه ولی این دو تا که گفتم شدیدا داستان محورن تو کات سینها انگار یه فیلم سینمایی داری میبینی
من بعد سالها قشنگ جزییات اندینگ MGS 3 یا اون صحنه ای که بار اول بیگ باس و دباس رو به رو شدن مو به مو یادمه به همین دلیل. یا اواخر سایلنت هیل۲ سکانس مربوط به شخصیت انجلا کل دیالوگا و حتی موزیک تو ذهنم پخش میشه.
درمورد گیم پلیشونم همینطور حالا نمیخوام بگن اسپویل کردی زیاده روی کنم دوستان خودشون میدونن چی میگم
حالا فکر کنید کونامی که روز خوبش ریمیک حسابی نتونسته نسل شش از شماره اول MGS بسازه الان بیاد ریمیک خوب از اینا بسازه کلا یه درصدم احتمالش نیست
ولی اینکه ip هاشو‌ بفروشه یه امر حتمیه از نظر من ولی ممکنه خیلی زمان بر باشه تا از رو برن کلا بیخیال گیم شن.
ضمنا من که این حرفا رو‌ میزنم کل نوجوونیم پای Winning Eleven های همین کونامی و PES هاش گذشته. واقعا هیچ راه برگشتی براشون متصور نیستم.
دیگه این نسلم بدون دو تا بازی حسابی سر کنن رسما یه شرکت درجه سه میشن تو صنعت
تو ژاپن اشتباه نکنم بازی داره هنوز ولی همونجام نسبت به قبل افول کرده تو غربم که هیچی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or