شایعه نیک بیکر: ریمیک Metal Gear Solid 3 در شوکیس پلی استیشن معرفی میشود.

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
FvgjU9CaUAE7XIY.jpeg
پیش‌تر شایعاتی در مورد معرفی ریمیک بازی Metal Gear Solid 3 در شوکیس PlayStation منتشر شده بود و در حال حاضر، نیک بیکر یا همان Shpeshal Nick (فاش کننده نه چندان معتبر)، نیز صحبت های در این مورد شنیده است!

طبق گفته های او، ریمیک Metal Gear Solid 3 قرار است در شوکیس پیش رو PlayStation (که احتمالا ماه می برگزار میشود!) معرفی شود و به نوعی در انحصاری کنسول پلی استیشن خواهد بود!

با تمامی اوصاف، نیک ۱۰۰٪ مطمئن نیست که این ریمیک معرفی خواهد شد، اما فقط او به این نکته اشاره کرده است که این صحبت ها را از منبعی شنیده است که سه سال پیش انحصاری بودن FFXVI برای PS5 را به او اطلاع داده بود!

منبع

از اونجایی که در قحطی مطلق MGS به سر می‌بریم، حتی همین کالکشن هم خبر جذابیه! :D مخصوصاً اینکه نسخه اول هم توش باشه و خیلی‌ها بتونن برای اولین بار این بازی محشر رو تجربه کنن و خیلی‌ها مثل من هم دوباره یه سری بهش بزنن.
ریمیک MGS3 بحثش یه ذره فرق می‌کنه و هنوز معلوم نیست که می‌شه امیدی بهش داشت یا نه. :D اگه سازنده درست حسابی داشته باشه، می‌تونه چیز خفنی بشه ولی اگه یه استودیوی درپیت سراغش بره، فقط گند می‌زنه به خاطرات بازی اصلی. به خاطر قدیمی بودن بازی و مدل خاص گیم‌پلی، الآن دیگه برای دوران فعلی و نسل جدید گیمرها جوابگو نیست و باید تغییرات اساسی داشته باشه که دیگه بستگی داره توانایی انجام این کار رو داشته باشن یا نه.
خب برای اینا امولاتور هست، کالکشن اچ دی هم قبلا عرضه شده و روی بکوارد ایکس باکس رو نمیدونم، اما روی PC با امولاتور به خوبی اجرا میشه اون کالکشن.
کالکشن جدید احتمالا یه چیزی در حد کالکشن سایلنت هیل و بدتر باشه چون مجبورن خیلی چیزا رو آپدیت کنن که بعید میدونم از پسش بربیان
بازسازی MGS3 هم به نظرم اصلا لزومی نداره حتی اگه خود کوجیما هم بود چون این بازی Timeless هست، درستش این بود اسپین افی ازش ساخته میشد که اونم دیگه خالقش نیست و نمیشه.

• Like
Reactions: Dinosaur
از اونجایی که در قحطی مطلق MGS به سر می‌بریم، حتی همین کالکشن هم خبر جذابیه! :D مخصوصاً اینکه نسخه اول هم توش باشه و خیلی‌ها بتونن برای اولین بار این بازی محشر رو تجربه کنن و خیلی‌ها مثل من هم دوباره یه سری بهش بزنن.
ریمیک MGS3 بحثش یه ذره فرق می‌کنه و هنوز معلوم نیست که می‌شه امیدی بهش داشت یا نه. :D اگه سازنده درست حسابی داشته باشه، می‌تونه چیز خفنی بشه ولی اگه یه استودیوی درپیت سراغش بره، فقط گند می‌زنه به خاطرات بازی اصلی. به خاطر قدیمی بودن بازی و مدل خاص گیم‌پلی، الآن دیگه برای دوران فعلی و نسل جدید گیمرها جوابگو نیست و باید تغییرات اساسی داشته باشه که دیگه بستگی داره توانایی انجام این کار رو داشته باشن یا نه.
-------------------
این وسط MGS4 بدجوری به تاریخ پیوست و کلاً توی ۲۰۰۸ موند برای همیشه! :| هم بکوارد بازی‌های PS3 تعطیله و هم خبری از ریمستر نمی‌شه. خیلی بعید می‌دونم ربطی به سونی داشته باشه، چون مثلاً MGS3 هم انحصاری پلی استیشن بود یا Peace Walker همین‌طور، ولی بعداً برای بقیه پلتفرم‌ها هم اومدن. یا دیگه کار به جایی رسید که MGSV همون روز اول برای پی سی و ایکس باکس منتشر شد. ولی MGS4 حتی برای پلتفرم‌های سونی هم نمیاد و الآن توی این شایعه کالکشن هم خبری ازش نیست.
درسته که یکی دو تا تیکه در مورد سخت‌افزار PS3 و Blu-Ray و اینا داره یا مثلاً iPod، ولی اون بخش‌ها رو می‌شه حذف کرد و مشکلی پیش نمیاد. تنها چیزی که به ذهنم می‌رسه اینه که به خاطر سخت‌افزار عجیب غریب PS3، این بازی یه جوری برنامه‌نویسی شده بوده که الآن پورت کردن و ریمسترش کلی مصیبت داره و کونامی حال و حوصله این کارها رو نداره و ولش کرده. :|
خود من از سونی فقط یک ریمستر درست و حسابی از mgs 4 برای پی سی میخوام نه آنچارتد یا حتی تلو و گاد . از اونجایی که به کونامی امیدی نیست خود سونی خوب میشد اگه اقدام میکرد

-------------------
این وسط MGS4 بدجوری به تاریخ پیوست و کلاً توی ۲۰۰۸ موند برای همیشه! :| هم بکوارد بازی‌های PS3 تعطیله و هم خبری از ریمستر نمی‌شه. خیلی بعید می‌دونم ربطی به سونی داشته باشه، چون مثلاً MGS3 هم انحصاری پلی استیشن بود یا Peace Walker همین‌طور، ولی بعداً برای بقیه پلتفرم‌ها هم اومدن. یا دیگه کار به جایی رسید که MGSV همون روز اول برای پی سی و ایکس باکس منتشر شد. ولی MGS4 حتی برای پلتفرم‌های سونی هم نمیاد و الآن توی این شایعه کالکشن هم خبری ازش نیست.
درسته که یکی دو تا تیکه در مورد سخت‌افزار PS3 و Blu-Ray و اینا داره یا مثلاً iPod، ولی اون بخش‌ها رو می‌شه حذف کرد و مشکلی پیش نمیاد. تنها چیزی که به ذهنم می‌رسه اینه که به خاطر سخت‌افزار عجیب غریب PS3، این بازی یه جوری برنامه‌نویسی شده بوده که الآن پورت کردن و ریمسترش کلی مصیبت داره و کونامی حال و حوصله این کارها رو نداره و ولش کرده. :|
برای مستر کالکشن زده Vol.1 یعنی Vol.2 ایی هم احتمالا در کار باشه.

خود من از سونی فقط یک ریمستر درست و حسابی از mgs 4 برای پی سی میخوام نه آنچارتد یا حتی تلو و گاد . از اونجایی که به کونامی امیدی نیست خود سونی خوب میشد اگه اقدام میکرد
کالکشن رو زده بود Vol 1 یعنی هنوز چیزای دیگه مثل سالید 4 و 5 ریمیک سالید 1
متال گیر 1 و 2 ام اس ایکس
یا حتی پرتابل اوپس و پیس واکر هم ممکنه بیاد

خب یکی از لیکر ها انگار گفته Vol. 2 شامل این بازی ها میشه:
Portable OPS
PEACE WALKER
MGR

خب بازم انگار MGS4 نداریم.....فاااااک!
رفیق در این مورد خاص به نظرم Insider Gaming معتبرترین مرجع باشد چون تنها سایتی بود که اعلام کرد بازی مولتی پلتفرم هست.
Metal Gear Solid 3: Snake Eater Remake Isn't a PlayStation Exclusive - Insider Gaming

محتوای کلکشن که اسمش: volume 1 هست...احتمالا ۲ اینا هم داشته باشیم:

View attachment 294496
متال گیر 2 ام اس ایکس هم خوبه
خیلی دوست دارم سالید 3 کلاسیک و 2 ام اس ایکس هم برای کامپیوتر عرضه شن حیف که فعلن مستر کالکشن فعلن برای پلی 5 تایید شده

• Like
Reactions: Adam
METAL GEAR SOLID: MASTER COLLECTION Official Website

Simultaneously, we will deliver the METAL GEAR SOLID: MASTER COLLECTION series, the most complete compilation that celebrates the 35th anniversary of the series. The METAL GEAR SOLID: MASTER COLLECTION allows fans to play the games as they were, as first released on the latest platforms.

on the latest platforms

یعنی مستر کالکشن فقط روی پلی 5 نمیاد و ممکنه روی کامپیوتر هم بیاد :love:

متال گیر 2 ام اس ایکس هم خوبه
خیلی دوست دارم سالید 3 کلاسیک و 2 ام اس ایکس هم برای کامپیوتر عرضه شن حیف که فعلن مستر کالکشن فعلن برای پلی 5 تایید شده
این متال گیرای دو بعدی رو من رو یه دستگاه سی دی پلیر که بازیم توش داشت بازی کردم دهه هفتاد
فکر کنم نسخه NES هم داشتن نه؟
البته سخت بود تموم نکردم اونموقع هم پلی۱ داشتم گرافیک خیلی بهتری داشت
عرضه شن واقعا مهم نیست چون روی ساعت هوشمند هم با شبیه ساز اجرا میشه
اصل این بود خود استاد ریمیک کنه که...:(

پ.ن: MGS1 رو چه میکنن همون نسخه PS1 رو اگه نمیترکن به سبک ریمستر FF VIII چهار تا چشم و ابرو و لب و دهن برای کاراکترا بذارن+تکسچر بهتر ریلیز کنن
نسخه ریمیک گیم کیوبش فک کنم هنوز دست نینتندو باشه اون هیچی

ادیت: لینک به سایت شرکت منحوس که گذاشته شده بود رو باز کردم دیدم MGS1 ش همون نسخه PS1 ه دقیقا!!! یعنی خااااک بر سر این شرکت منحوس کنن
در تمام اینها نشانه هاییست برای کسانی که می اندیشند (و به ریمیکهای فاجعه بار در راه دل نبستن)

• Like
Reactions: Dante _Sparda

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or