نمیدونم چرا دوستان سریعا گارد میگیرن؟! خب مگه فروم برای بحث و تبادل نظر نیست؟ خب داریم صحبت میکنیم دیگه
این نوشته من بود:
چه گفتم که متهم به ترول بشم؟! جز تعریف چیز دیگه ای نوشتم؟!
بحث من سر نینتندو نیست که ...اون بله یه کمپانی هست و هدفش هم پول در اوردن هست و از هرچیزی شده پول میخواد حالا یا بازی یا پوستر یا اسباب بازی یا مجسمه های بازی یا هرچی که بشه/
صحبت من سر مردم و جامعه گیمرها هست که بعد این همه سال 20 سال 30 سال از یه عنوان گذشته هنوز میرن پول میدن میخرن که چی بشه واقعا دنبال چی هستن؟ بابا این همه بازی هست خیلی هاشون اشغالن ولی خیلی هاشون هم خیلی عالین چه دلیلی داره ملت بچسبن به ماریو که همیشه سرش دعواس؟ یکم تنوع بد نیست به خدا.
نظر شخصی من اینه که دنیای ماریو تموم شده و یه عنوان تکراریه حالا هر سال 2-3 تا عنوان جدید میده یا اسمش عوض میکنه یا دو بعدی میشه 3 بعدی یا مسابقه میدن یا پلتفرمر میشه یا هرچی دیگه اوکی نینتندو صاحب اختیاره هر کار میخواد بکنه ملت چرا انقدر دنبالش میدون؟! میدونم سلیقه ها مختلف هست ولی واقعا بسه دیگه چقدر اخه باید به عنوان تکراری پول میدید؟!
باز بیاید بگید ترول کرد
حالا این شد بحث حسابی
ماریو تا جایی که من میدونم تقریبا سالانه "همیشه" بازی داره. منتها دو تا مورد پیش میاد؟ اول این که مثل فیفا و بازی های ورزشی، آپدیت های متعدد که از تغییرات اون ورزش تو دنیای واقعی دارن رو نداره، بخش آنلاین وحشتناک محبوب شون هم نداره عموما
دوم این که مثل اساسینز کرید هم هر سال 15 تا استدیو نمیگیرن یه بازی با تم متفاوت بسازن. ماریو همیشه ماریوئه
تهش این سوال پیش میاد پس چجوری نینتندو میتونه سالیانه خیلی تمیز این فرنچایز رو بدوشه و هیچ کس هم شکایت نکنه
ساده است...Spin-off
از ماریوهای دو بعدی و سه بعدی بگذریم که هر سه، چهار سال یه بار میان
این لیست بلند بالا رو دریاب
Mario Party: قشنگ بازی دورهمی سبک در حد بادکنک... تو 23 سال 11 تا نسخه داشته
Mario Maker: مرحله ماریوتو بساز به اشتراک بذار... تو 5 سال دو تا نسخه داشته
Mario Kart: این که دیگه چیزی بود که کل ای سبک کارتینگ و CTR و... راه انداخت... تو 26 سال 8 تا نسخه داشته
Mario Tennis: اسپین آف ورزشی ماریو با تم تنیس... تو 21 سال حضورش اگه اشتباه نکنم کلا 4 تا نسخه داشت
Paper Mario: اسپین آف JRPG و داستانی تر ماریو با تم کاغذی... تو 22 سال 5 تا نسخه داشته (احتمالا ماریوی امسال همین باشه)
Dr.Mario: فرنچایز پازل ماریو، بیشتر از 30 ساله هست و 4 تا نسخه داره با یه بازی موبایل
Mario Strikers: اسپین آف ورزشی ماریو با تم فوتبال که یکم زیادی تخیلی و Over the Top ـه... تو 17 سال کلا دو تا نسخه ازش بیرون اومده
Mario & Sonic Olympic Games: کراس اور بین ماریو و سونیک با تم پارتی و مینی گیم های ورزشی، دو سالانه است فرنچایز و ساختش دست سگا است.
Mario & Rabbids: جدیدترین شون

ماریوی تاکتیکال... سه ساله همون نسخه اولشه و منتظر نسخه دوم ایم
تازه اگه چیزی جا ننداخته باشم فکر کنم دستت اومده باشه منظورم چیه (دیگه یوشی و لوییجی منشن و واریوویر و اینا رو تازه اسپین آف ماریو حساب نمی کنم با این که از یه دنیان کاراکتراش... اون ها رسما فرنچایز خودشونن... اون جوری ماریو خودش اسپین آف دانکی کونگ ـه

)
اینا هیچ کدوم فرنچایز سالانه نیستند... یه سری شون که کلا هر نسل یه بار یه چیزی میدن بیرون (مثل ماریو کارت و ماریو تنیس)
اینا رو هم یه فرنچایز گنده سالانه رو درست می کنه که تو یه دامنه عظیمی از ژانرها یه پاقدم داره و به طرز عجیبی پاقدم خوبی هم داره تو اکثر این ژانرها
و بعد اون وسط یه چیزی مثل ماریوهای سه بعدی پلتفرمر اصلی با کلی وقت برای ساخت موقع اومدن قشنگ عین تریلی میزنن از روی همه رد میشن.
دوره اش تموم نمیشه. تا وقتی کنترل کیفی این اسپین آف ها درست باشه عین یه Loop بی نقص هر نسل زنده میمونه.
در رابطه با این که چرا این قدر Mario 64 هم مهمه فکر کنم یکی قبلش بهت گفت چرا
تو تاریخ بازی های سه بعدی "به صورت کلــــــــــی" قشنگ یه نقطه برگشته این بازی.
اصولا باید کنسول فن باشی از این حرکات نینتندو حمایت کنی

این دست پروژه ها حکم احترام به کامیونیتی بازی رو داره بازی مال 20 سال پیش نینتندو از چیش میخواست پول در بیاره ؟ یـ پروژه جمع و جور که نه به کسی آسیب میرسوند نه چیزی احتمالا خوب میشد نینتندو همین رو دوباره میومد ریمستر میکرد پول بابتش میگرفت ؟ ولو تو سناریو مشابه اجازه داده HL1 رو فن ها ریمیک کنن و حتی اومد اجازه فروشش رو روی استیم داد حالا اینو مقایسه کنید با نینتندو که به پرژه های فن مید داخل Dreams PS4 هم رحم نمیکنه و میزنه کپی رایت میکنه بابا دیگه اینقدر سفت گرفتن حال بهم زنه
@Z-fan خودش میدونه چقدر حرکات نینتندو تو این زمینه مشمئز کنندست کلا جای دفاع نداره ....
من دلم به حال اون Kirby Reanimated میسوزه

نمیشه دفاع کرد ولی لعنتی نمیشه هم حمله کرد، قانون بهش اجازه این کار رو میده بدبختی. از لحاظ اخلاقی هم درسته