خوب
آقاکیانوش بحثو خیلی دیگه تاب دادی...
من اگه توی این تاپیک
نظری دادم همون چیزی رو که فکر می کردم گفتم و هیچ جا هم نگفتم
کارشناسم یا هر عنوانی شبیه به این(البته شاید از نظر شما کاربرای فعال کارشناس باشن).
راجع به ترجمه ی غلط هم شما اگه ناراحتی زحمت بکش برامون صحیح ترجمه کن و مهمتر اینکه
صفراشو برامون بشمار

...
اظهار نظر من و هر کاربر دیگه ای طبق قوانین سایت و یک مساله ی کاملاً شخصیه و طبق قوانین(که اتفاقاً توی فروم سایت بازی رایانه شما هم خیلی روش مانور میدی!)کاربرهای
معمولی نمی تونن راجع به این جور مسائل به کسی تذکر بدن...(کلی عرض کردم).
این که من از Nintendo بدم بیاد یا نیاد دلیل نمی شه که واقعیت
فروش بالای محصولات Nintendo رو نادیده بگیرم ولی توی تمام تحلیل هایی که از
شما مطالعه کردم به شدت سعی داری اقیانوس آبیه Nintendo که به احتمال فراوان با سیاست فعلی توی دو یا سه سال آینده به حوضچه تبدیل میشه

رو تحلیل کنی(که اتفاقاً همون تحلیل هم توی Wikipedia خیلی کاملتر وجود داره

...
کنسول های نسل پیش Nintendo توی خیلی از کشورها شناخته شده بود؟حتماً بخاطر همینه که Nintendo با خدا سال سابقه در صنعت گیم و IB بالا نتونست بیش از Microsoftی که 4 سال بیش تر سابقه نداشت سیستم بفروشه نه؟!:laughing:
اتفاقاً من تحلیل های سال های پیش شما رو هم به دفعات مطالعه کردم،توی تحلیل های خود شما هم از هر 3 کلمه یکی یا Sony یا PS2 یا PS3 بود،خوبه آدم بعضی وقت ها گذشته شو ببینه...
ته کلام اینکه
من از این سیستم خوشم نیمد...ترجیح میدم Cheat Code استفاده کنم...
من بهت توصیه می کنم نوشته های خودتم چندین بار بخونی تا بلکه خودت بفهمی چی گفتی. البته این قضیه از همون یه دونه مقاله ای که برای بازی رایانه فرستادی کاملا مشخص بود چون هنوز دارن زنگ میزنن و میگن اون مقاله چی بود که توی مجله چاپش کردید!!
پستت که جز چند تا جمله هجو و 4 تا اسمایلی لبخند و خنده (که اصولا وقتی کسی جوش میاره و حرفی نداره بزنه زیاد ازش استفاده میکنه) چیز دیگه ای نداشت. اما یه تیکه از پست صفحه قبلت این بود که اتفاقا من پر رنگشم کرده بودم:
"کنسول های Nintendo
تا نسل قبل نه فقط در ایران بلکه در خیلی از کشورهای دیگه هم شناخته شده نبودن،چون حرفی برای گفتن نداشتن "
اصولا طرف های ما که وقتی میگن تا فلان زمان، یعنی از اول تا اون زمان، پس معنی قسمت پر رنگ شده اینه که کنسول های نینتندو (از ابتدا تا نسل قبل) توی خیلی از کشور ها ناشناخته بودن چون حرفی برای گفتن نداشتن. اینم که دیگه مشخصه تا چه اندازه صحیحه چون 20 - 25 سال پیش NES حدود 10 میلیون بیشتر از مجموع فروش فعلی Xbox 360 و PS3 روی هم، فروش کرده بوده! SNES هم 50 میلیون دستگاه فروش کرده بود که 1.5 برابر فروش 360 ه. البته گفتم طرف های ما معنیش این میشه، اگه طرف های شما معنی دیگه ای میده بگو تا منم یاد بگیرم.
در ضمن نسل قبل مایکروسافت اولین کنسولشو ساخته بود و 4 سال قدمت نداشت! خلاصه از طرز حرف زدنت و اطلاعاتت کاملا مشخصه سطح سوادت. اینم pm اته که نمیدونم چرا همینجا نگفتی که همه بخونن:
"واقعاً برای خودم متاسفم که به تو احترام میذاشتم،دوست عزیز اگه تو دوران نوجوانی یا کودکی کمبود محبت داشتی و عقده ای شدی این راهش نیست،توهین به افراد غیر از کوچک تر کردن شخصیتت هیچی نداره:laughing: حکمت موسسه های روان درمانی همینه...
من اگه تا بحال به عنوان آدم نگات میکردم صرفاً به دلیل سنت بود والا تو هم یکی مثل بقیه...
من حداقل ترجمه که مینویسم منبعشم میذارم نه مثل تو که مطلب اقیانوس آبی رو
دزدیدی و به اسم خودت توی مجله به چاپ رسوندی:laughing: یه پیشنهاد،سری بعدی که خواستی ترجمه بخورونی به خلق الله سعی کن از جملات بهتری استفاده کنی آقای کارشناس

نکته ی دیگه اینکه من راجع به صنعت بازی یا هر صنعت دیگه ای نظر میدم به تو و امثال تو هم ربطی نداره پس توی مسائلی که بهت مربوط نمیشه حداقل در مورد من دخالت نکن...
نکته ی آخر راجع به مقاله های درپیتت،این اراجیفی که به عنوان تحلیل ماه

مینویسی فقط روایت داستان بازاره نه چیزی بیشتر اینا تحلیل نیست اطلاعات
دزدیده شده از منابع دیگه اس...
آقای کارشناس مقاله های(!)سال های 85 رو مرور کن نحوه ی گفتار و موضوعات بیان شده رو دوباره بخون و به پایین بودن سطحت پی ببر...
اصلاً تصور نمی کردم و فرهنگ و شعور اجتماعیت در این حد باشه تقریباً در حد افغانستان
Love For Nintendo To end نه؟!قبلش هم سونی بود اگه مایکروسافت هم بیفته جلو میشه مایکروسافت نه؟:laughing:

"
این pm اتم به حدی گریه کردن از سر و روش میباره که دیگه جواب دادن بهش (از جمله اینکه اقیانوس آبی یه نظریه است که همه جا هم همونه، منم ادعا نکردم نظریه پردازش من بودم، یا اینکه من از اول نسل میگفتم Wii بعد PS3 و بعد 360، یا ...) کار بیهوده ایه.
فقط این یه تیکه اشم برام جالبه که گفتی:
"من اگه تا بحال به عنوان آدم نگات میکردم صرفاً به دلیل سنت بود والا تو هم یکی مثل بقیه..."
بقیه یعنی بقیه بچه های سایت؟ یا کلا بقیه آدم ها؟ که البته از نظر تو آدم نیستن و لطف میکردی قبلا فقط به من به عنوان آدم نگاه میکردی، بقیه که دیگه هیچی. من که حال سر و کله زدن با امثال تو رو ندارم، بقیه (مدیران و همه اعضای سایت) خودشون بیان و از حق و حقوقشون دفاع کنن و جواب توهینی که بهشون شده رو بدن. خوش باش با تحلیل هات.