سیستم "Demo Play" ( "خود بازی کن" !؟) که چندی پیش از سوی نینتندو فاش شده بود، بالاخره به صورت رسمی در یک بازی جدید یعنی Super Mario Bros Wii بکار گرفته خواهد شد. با ورود به منوی تنظیمات بازی، با انتخاب یک گزینه می توانید به بازی به صورت دمو نگاه کنید درحالی که خودش بجای شما بازی کرده و جاهای سخت را رد می کند.
عجب نبوغی، چنین ایده ای آن هم در یک بازی co-op دار رقابتی. بدین ترتیب بچه های شیر خواره هم می تونن با همه ی حرفه ای ها رقابت کنن!
این سیستم که در کنار فشار سنج (Vitality Sensor) در E3 معرفی شدن، باید به لیست بزرگترین دستاورد های تاریخ بشر در کنار الکتریسیته، تلفن و اینترنت اضافه شن.
حرف من ربطی به آمار فروش کلی نداشت،خواستم نحوه نگاه به نینتندو رو در ایران گفته باشم!(نسبت به خارج)
همونطور که خودتون می دونید فرهنگ اونا جوریه اغلب مردم که کنسول رو از برای سرگرمی می خرند و هدفشون فقط تفریحه و مثل اینجا نیست که گیمری رو شغل بدونند...(البته اکثرشون)
شما می گید 30 میلیون دستگاه X360 و 22 میلیون دستگاه PS3 تو دنیا به فروش رفته،منم اضافه می کنم که تو دنیا تقریبا" 80 میلیون دستگاه دی اس و یه چیزی حدود 40 میلیون ویی هم به فروش رفته(دقیقا" آمار روز دستم نیست پس اگه اشتباه گفتم اصلاح کنید)
با توجه به آمار فروش ویی و دی اس این سوال پیش میاد که این دوتا کنسول چرا تو ایران اینهمه کم طرفدارند؟(نسبت به X360 و PS3)
من خودم تو یکی از مغازه ها به چشم دیدم که طرف دو سال دو تا ویی و یه دونه دی اس فت گذاشته بود گوشه پنجره و هیچ کس نخریده بود!!
در صورتی که همون مغازه روزی یدونه پی اس پی یا X360 و PS3 حتما" می فروخت!
حالا یه سوپرمارکت تو اونور رو در نظر بگیرید که همه کنسولها (که ویی و دی اس هم شاملشون هستند) رو گذاشته تو مغازه و همه شون هم مشتری خودشون رو دارند!
پس لطفا" نگید به مسائل فرهنگی ربط نداره اتفاقا" خوب هم ربط داره...
کنسولهای نینتندو هم زیبایی خاصه خودش رو دارند...ولی متاسفانه ما نمی تونیم این زیبایی رو ببینیم!(دیگه مثال نمی زنم چون خودتون می دونید فی المثل تو فرهنگ شرقی چطور اشیای ساده (از نظر ما) رو زیبا می دونند یا طرز فکرشون در مورد یه شیء خاص با ما فرسنگها تفاوت داره...)
یه مثال دیگه هم از تفاوت فرهنگی براتون می زنم:
تقریبا" تو همه ی کشورها اکثر مردم بازیهای ارجینال می خرن ولی تو ایران و چین و چندتا کشور عقب مانده دیگه-99 درصد ملت بازیهای کپی می خرند!!
پس نگید اینکه ویی اینجا اینطوری در موردش قضاوت می شه ربطی به فرهنگ و سلیقه ی ایرانی نداره!
(اگه صحبتهام از موضوع تاپیک خارج شد عذر می خوام)
دوست عزیز تو هر فرهنگی یک چیزی رواج پیدا میکنه ! تو فرهنگ ما این دو تا کنسول شما نباید به مردم تحمیل کنید که حتما کنسول های نینتندو بخرید ! مثلا تو ژاپن 360 به زور 5 هزار تا تو ماه میفروشه ولی ds بالای 20 هزار تا ! ولی تو امریکا 360 بالای 180 هزارتا ! پس این بر میگرده به سلیقه مردم !
قصد نداشتم این دو تا کنسول رو تحمیل کنم،منظورم همون طور که گفتم این بود که تو کل دنیا فروششون رو دارند اما اینجا...!!(اینم قبول دارم که فروششون تو مناطق مختلف نوسان داره)
که این نشون می ده سلیقه تو اینجا نابهنجاره و فرهنگ و سلیقه ی نابهنجار هم اصلا" خوب نیست!
قضیه کنسولهای نینتندو و نبود قانون کپی رایت تو ایران از نظرم،فرهنگهای نابهنجاری هستند که جا افتاده اند و باید اصلاح شن...
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
...ما ایرانییها که انقدر به صنعت گیم علاقه داریم که نگران شده ایم مبادا یه سیستم واهی و اختیاری رو ویی بهش آسیب برسونه بهتره یاد بگیریم بازی کپی نخریم و سلیقه مون رو به سلیقه اکثریت مردم جهان نزدیک کنیم!!
اینم بدونیم که نینتندو بعنوان یه شرکت باسابقه تو عرصه کنسول،زمانی که بعضی از شرکتها نبودند خدمات زیادی به صنعت بازی کرده و در این مدت با مدیریت صحیح تا به امروز بخوبی عمل کرده...و نباید چون عملش از بعضی لحاظ خوب نبوده،هر چیزی دلمون در موردش خواست بگیم!
دوستان این بحث هایی که اینجا می کنید اصلاً(هیچ!!!)به موضوع تاپیک ربطی ندارن پس پیشنهاد میکنم بیخیال شین...
یه موضوع پایانی رو اشاره کنم اونم اینکه هر منطقه ی جغرافیایی یه سری تمایلات خاص داره مثلاً توی US بازی های FPS طرفدار داره توی Euro هم FPS و Sport و... این که یه منطقه رابطه ی خوبی با یه سیستم برقرار کنه و منطقه ی دیگه نه اصلاً ربطی به بی فرهنگی و اینجور مسائل نداره...
هر چی فکر کردم نتونستم ارتباطی بین تمایلات مناطق جهان به سبک بازیها با تفکر غلط در مورد نینتندو و همینطور رعایت نکردن قانون کپی رایت در ایران پیدا کنم!!
و نتونستم نتیجه بگیرم که طرز برخورد با کنسولهای نینتندو و رعایت نشدن قانون کپی رایت تو ایران ربطی به مسائل فرهنگی نمی تونه داشته باشه!
یه نفر از Daewoo Cielo خوشش میاد یه نفر دیگه نه،این نه به معنی بد بودن Cielo ه نه به معنی امل و عقب افتاده بودن اون شخصه پس تمام بحث هایی که اینجا شد اولاً آف بود ثانیاً سلیقه ای بحث اصلی سر این بود که مسیر بازی های کامپیوتری به دلیل نگاه صرف تجاری چند شرکت داره عوض میشه،مثال هم زدم راجع به سینما و ژانر وحشت که متاسفانه بعضی از دوستان متوجه نشدن...
به هر حال صحبت اینه که آیا درآمد بیشتر به هر روش به این صنعت لطمه نمی زنه؟!
احساس میکنم صنعت بازی در چند سال گذشته داشت به عنوان یه صنعت رقیب برای سینما مطرح میشد ولی به یکباره به همون اصطلاح صرف "بازی"برگشت...
این نظر منه هیچ اصراری هم به درست بودنش ندارم...
منم نظرم اینه که سونی و مایکروسافت می خوان با حداکثر قدرت سخت افزاری تو کنسولشون کاربران طرفدارشون رو راضی کنند و با صنعت سینما هم رقابت کنند خوب این کار رو بکنند نینتندو که با شمشیر جلوشون رو نگرفته ، مختارند هر چقدر دوست دارند سخت افزار قوی تر و بازیهای با گرافیکتر به کاربرانشون ارائه کنند در این بین نینتندو هم با ارائه گیم پلی تو کنسولهاش کاربرهای خودش رو در جهان داشته و خواهد داشت فقط مشکل اینجاست کارشناسان وطن عزیزمون بخاطر فرهنگ خاص ایران (توجه به ظاهر) ، می گن یا نینتندو نابود شه یا ویی رو از رده خارج کنه و یه کنسول خفن بده بیرون (با پردازنده 9 هسته ای و عقیده این عزیزان (که تو این تاپیک هم شاهدش بودیم) تو هیچ کجای دنیا تا حالا نظیر نداشته...
(متاسفانه تناقض نظر و سلیقه شون با نظر و سلیقه مردم جهان رو هم نمی پذیرند)
حرف من به این عزیزان اینه که شما که این کنسول اصلا" ندارید و شاید تا حالا از نزدیک هم ندیده باشیدش نباید در موردش قضاوت کنید...فقط امیدوارم همونطور که گفتم تا صد سال آینده کلیه شرایط در کشورمون طوری فراهم شه که سلیقه مون به سلیقه اکثریت مردم جهان نزدیک شه و فقط گرافیک و ظاهر رو ملاک قرار ندیم...
دوست عزیز تو هر فرهنگی یک چیزی رواج پیدا میکنه ! تو فرهنگ ما این دو تا کنسول شما نباید به مردم تحمیل کنید که حتما کنسول های نینتندو بخرید ! مثلا تو ژاپن 360 به زور 5 هزار تا تو ماه میفروشه ولی ds بالای 20 هزار تا ! ولی تو امریکا 360 بالای 180 هزارتا ! پس این بر میگرده به سلیقه مردم !
یه جور صحبت میکنید انگاری نینتندو با این عظمت , یه شرکت کوچیک با 4 تا آدم 18 , 19 ساله ست که دیپلم گرفتن اومدن شرکت زدن و همینطوری یه کاری کردن حالا شما کارشناسان و نوابغ بازار نشستین میخندین به ریش اون شرکت و پیش بینی آیندشو میکنید . شما اگر چیزی میدونید و اونها نمیدونستن الان شرکتی به این بزرگی نبودن . حالا کاری ندارم که در برابر بقیه شرکتها چه وضعیتی دارن !
دوستان این بحث هایی که اینجا می کنید اصلاً(هیچ!!!)به موضوع تاپیک ربطی ندارن پس پیشنهاد میکنم بیخیال شین...
یه موضوع پایانی رو اشاره کنم اونم اینکه هر منطقه ی جغرافیایی یه سری تمایلات خاص داره مثلاً توی US بازی های FPS طرفدار داره توی Euro هم FPS و Sport و... این که یه منطقه رابطه ی خوبی با یه سیستم برقرار کنه و منطقه ی دیگه نه اصلاً ربطی به بی فرهنگی و اینجور مسائل نداره...
یه نفر از Daewoo Cielo خوشش میاد یه نفر دیگه نه،این نه به معنی بد بودن Cielo ه نه به معنی امل و عقب افتاده بودن اون شخصه پس تمام بحث هایی که اینجا شد اولاً آف بود ثانیاً سلیقه ای بحث اصلی سر این بود که مسیر بازی های کامپیوتری به دلیل نگاه صرف تجاری چند شرکت داره عوض میشه،مثال هم زدم راجع به سینما و ژانر وحشت که متاسفانه بعضی از دوستان متوجه نشدن...
به هر حال صحبت اینه که آیا درآمد بیشتر به هر روش به این صنعت لطمه نمی زنه؟!
احساس میکنم صنعت بازی در چند سال گذشته داشت به عنوان یه صنعت رقیب برای سینما مطرح میشد ولی به یکباره به همون اصطلاح صرف "بازی"برگشت...
نینتندو واقعا مبتکر این سیستم فوقالعاده است.شما فکرشو بکنید یه بازی مزخرف که همش تکراریه رو میشه با این روش به راحتی تا آخر رفت و اعصابی هم برای آدم بمونه.
Nintendo سرور سونی و مایکروسافته
نینتندو واقعا مبتکر این سیستم فوقالعاده است.شما فکرشو بکنید یه بازی مزخرف که همش تکراریه رو میشه با این روش به راحتی تا آخر رفت و اعصابی هم برای آدم بمونه.
Nintendo سرور سونی و مایکروسافته
همین سروری که شما ازش یاد میکنی نسل قبل براش طره هم خورد نمی کردند!!
هر شخص ابتدا باید برای خودش مشخص کنه که چرا بازی میکنه و اینکه آیا قسمت هایی از بازی ها(مثلاً Ninja Gaiden)که بسیار سخت طراحی شدن،پس از رد شدن از این قسمت ها چه احساسی به مخاطب دست میده،طبیعتاً هرچی سخت تر باشه احساس رضایت مخاطب از رد کردن اون قسمت عمیق تر و بیشتر میشه،حالا همون قسمت های سخت رو با این سیستم در نظر بگیریم،چه احساسی به مخاطب دست میده؟هیچی!!حتی اگه این قسمت های با Cheat Code رد بشن بازم یه احساس کمی از رضایت بدست میاد ولی با این سیستم که البته استفاده ازش دل بخواهی هم هست فکر نمی کنم اصلاً احساسی پدیدار بشه که بخوایم تحلیلش کنیم!!
خبر ناگوار برای Nintendo اینه که بازار فروشش تو ژاپن و آمریکا داره اشباع میشه ! و معلوم نیست این روند فروش بد رو هم بتونه حفظ کنه ! تعجب نکنید گفت مروند فروش بد ! چون فروشش در ژاپن و آمریکا نسبت به سال قبلش نصف شده ! و احتمالاً سال بعد هم نصف میشه ! :biggrin1: فک کنم ناتال بیاد بیشتر خریدارهای Wii برن سراغ 360 !! چون بازیهای خوب Wii کم هستن ! و محدوده قیمت این دو تا هم تقریباً یکیه !
این روش ابداعی !!! هم به نظر من جالب نیست و مخصوص مشتریان خود Nintendo هستش که بازیباز نیستن و با دوبار باختن گیج میشن ! البته اکثریتشون رو میگم ، شما به خودت نگیر !
خبر ناگوار برای Nintendo اینه که بازار فروشش تو ژاپن و آمریکا داره اشباع میشه ! و معلوم نیست این روند فروش بد رو هم بتونه حفظ کنه ! تعجب نکنید گفت مروند فروش بد ! چون فروشش در ژاپن و آمریکا نسبت به سال قبلش نصف شده ! و احتمالاً سال بعد هم نصف میشه ! :biggrin1:
خوب تا سال 2016 صبر می کنیم!:biggrin1:
بعدش ممنون می شم اگه لطف کنید پیش بینی تون رو اثبات کنید...فروشش ممکنه شاید یکم تو آمریکا کم شه (اونم نه بخاطر شرایط) ولی تو ژاپن در هر صورت برمی گرده سر جاش...مطمئن باشید!!الان هم به دلیل اینکه یه مدت قطحی بازی console seller براش پیش اومده موقتی اینطوری شده...
ناتال چه ربطی به ویی و کاربراش داره؟اتفاقا" هرگز این اتفاق نمیوفته چون درصد قابل توجهی از دارنده های ویی فن بازیهای انحصاری نینتندو هم هستند.
بازی های خوب زیادی هم برای ویی در راه اند:
Resident Evilarkside Chronicles-No More Heroes2-Dead Space و... تازه ممکنه کپکام بازم رزیدنت اویل انحصاری برای ویی بسازه...
دوم آمریکا و ژاپن ایران نیست که ملت دونه ای کنسول بخرنو ویی رو داشته باشند و 360 رو نه!(تو ایران تمام استدلالها مثل همین استقرائیه!)
محدوده ی قیمتشون چجور یکیه؟نینتندو تا اون موقع بطور قطع کاهش قیمت خواهد داشت ولی مایکرو زیاد قیمتاش رو تغییر نمی ده...
اینم مطمئن باشید که وضعیت نینتندو تا آخر این نسل هیچ تغییری نمی کنه...
یه مثالم بزنم:نینتندو از سال 2004 تا الان دست به سخت افزار دی اس نزده و تو سال پنجم عرضه این کنسول داره روز به روز بیشتر می فروشه...
این روش ابداعی !!! هم به نظر من جالب نیست و مخصوص مشتریان خود Nintendo هستش که بازیباز نیستن و با دوبار باختن گیج میشن ! البته اکثریتشون رو میگم ، شما به خودت نگیر !
این الفاظ رو فقط می شه تو ایران شنید!!مگه بازیباز تعریفش چیه؟طرف باید حتما" 24 ساعته با ps3 بازی کنه تا بشه بازیباز؟؟
همینه که تو ایران تا اسم زلدا رو می شنوند سرشون رو می خارونند!
فنهای نینتندو هم که از نسل چند بیتی کنسولهای نینتندو رو تا الان داشته اند n00bاند؟
دوم کسی رو با شاتگان زور نکردند که از این سیستم استفاده کنه! معلوم هم نیست که رو همه ی بازیها گذاشته می شه یانه!
چون مردم ایران از Wii یا DS خوششون نمیاد عقب افتاده حساب میشن،نه؟!بعد،نکته ی دوم اینکه بحث کپی رایت ارتباطش به سیستم جدید Nintendo چیه،فکر کنم نه تنها من بلکه هیچ کس نتونه این سوالو جواب بده!!
نظر ملت هم نه در این مورد بلکه در مورد آزادی،رفاه و... 180 درجه با نظر اجانب فرق می کنه...پس خیلی پیشرفته هستیم؟
ربط کپی رایت رو هم تو اسپویل اولین پستم تو این صفحه گفتم!
کنسول های Nintendo تا نسل قبل نه فقط در ایران بلکه در خیلی از کشورهای دیگه هم شناخته شده نبودن،چون حرفی برای گفتن نداشتن و همه به PS2 گرایش داشتن،اینم علتش عقب افتاده بودن مردم ایران یا قانون کپی رایته؟!
به هر حال طبق گفته ی شرکت های تولید کننده و کارشناسان زمان طولانی تا عرضه ی کنسول های جدید مونده و سیستم های جدید سونی و مایکروسافت در راهه و مهمتر از همه اینکه PS3 از پتانسیل بالایی برای کاهش قیمت برخورداره،به نظر شما PS3 به قیمت مثلاً 250 دلار ارزش خرید داره یا Wii که قیمتش تا اون موقع باید 100 دلار شده باشه؟!
کلام آخر اینکه این سیستم Nintendo نه فقط برای گیمر ها بلکه برای Non-Gamers هم هیچ بازدهی نداره....
این بستگی به نظر من نداره خیلی واضحه که دراینصورت PS3 فروشش می ره بالا و ویی هم بستگی داره که تا اون موقع چه طوری عمل کرده باشه...(مثلا add-one دیگه ای غیر از Wii Motion plus عرضه کنه یا نه چه بازیهای انحصاری رو داشته باشه و...)
این سیستم هم هزار بار گفتم که کسی مجبور نیست ازش استفاده کنه...یطور مثال همونطور که قابلیت قفل کردن بعضی از قسمتهای بازی توسط والدین که در بعضی کنسولها وجود داره و کسی مجبور نیست ازش استفاده کنه ، از این سیستم هم کسی مجبورنیست استفاده کنه!
دوست عزیز آقا/خانم david hayter متاسفانه شما بحثو به یه سمتی بردی که حالا خودتم نمی دونی کجاست!
برادر عزیزم اینکه شما راجع به سلیقه و تمایلات مردم ایران تا این حد مطمئن نظر میدی شگفت انگیزه!!
چون مردم ایران از Wii یا DS خوششون نمیاد عقب افتاده حساب میشن،نه؟!
بعد،نکته ی دوم اینکه بحث کپی رایت ارتباطش به سیستم جدید Nintendo چیه،فکر کنم نه تنها من بلکه هیچ کس نتونه این سوالو جواب بده!!
حالا کارشناس یا غیر کارشناس،شمایی که داعیه ی کپی رایت داری بد نیست اینم در نظر بگیری توی دنیا فقط کارشناسان نظر نمی دن و انسان های عادی هم حق نظر راجع به اتفاقات پیرامونشون دارن...
کنسول های Nintendo تا نسل قبل نه فقط در ایران بلکه در خیلی از کشورهای دیگه هم شناخته شده نبودن،چون حرفی برای گفتن نداشتن و همه به PS2 گرایش داشتن،اینم علتش عقب افتاده بودن مردم ایران یا قانون کپی رایته؟!
به هر حال طبق گفته ی شرکت های تولید کننده و کارشناسان زمان طولانی تا عرضه ی کنسول های جدید مونده و سیستم های جدید سونی و مایکروسافت در راهه و مهمتر از همه اینکه PS3 از پتانسیل بالایی برای کاهش قیمت برخورداره،به نظر شما PS3 به قیمت مثلاً 250 دلار ارزش خرید داره یا Wii که قیمتش تا اون موقع باید 100 دلار شده باشه؟!
کلام آخر اینکه این سیستم Nintendo نه فقط برای گیمر ها بلکه برای Non-Gamers هم هیچ بازدهی نداره....
شما یه نگاهی به نمرات بازیهای Wii در سایت های مختلف بنداز تا ببینی بازیه خوب کم داره ! آنهم به شدت ! 360 30 تا عنوان با امتیاز بالاتر از 35 از فامیتسو داره و Wii فقط 13 تا !! اگه به آماری که Mamad Ripper جان زحمت کشیدن و در قسمت آمارها گذاشتن نگاه کنید هم خواهید دید که عناوین پر فروشش قدیمی هستن !! و اگر قرار باشه سیستمهای کنترلی مشابهی برای 360 و Ps3 بیاد ( همراه با یه کاهش قیمت کوچیک ) مطمئن باشید که کار برای Wii سخت تر میشه !! چون فقر بازی و گرافیک داره ! بازیهای نینتندو رو قبول دارم که پر فروشن ولی از این بازیها روی 360 و PS3 هم هست ! مثل GTA ، GT ، Halo ، ( که نسخه دومش تا چند وقت پیش 5 میلیون فروخته ! ) GeoW و با کاهش قیمت مناسب کیفیت حرف اول را خواهد زد !
شما یه نگاهی به نمرات بازیهای Wii در سایت های مختلف بنداز تا ببینی بازیه خوب کم داره ! آنهم به شدت ! 360 30 تا عنوان با امتیاز بالاتر از 35 از فامیتسو داره و Wii فقط 13 تا !! اگه به آماری که Mamad Ripper جان زحمت کشیدن و در قسمت آمارها گذاشتن نگاه کنید هم خواهید دید که عناوین پر فروشش قدیمی هستن !!
من هم گفتم فعلا" عنوان درست و حسابی زیاد نداره!اما بزودی Wii Sports Resort و Metroid Prime Trilogy برای ویی عرضه می شوند و حالا که Wii Motion plus هم عرضه شده بزودی شاهد معرفی بازیهای جدید زیادی برای ویی خواهیم بود...(مثل دو بازی جدید High Voltage Software که قول داده تو این دو بازی از تمام قدرت ویی استفاده کنه...)
این درسته که با اومدن سیستمهای کنترلی مشابه برای 360 و PS3 تا الان کار برای ویی در آینده سخت شده ولی بطور حتم Wii Motion plus تنها add-oneـی نیست که نینتندو می تونه برای کنترلر ویی عرضه کنه و در آینده add-one های بهتر و دقیقتر برای کنترلر ویی و لوازم جانبی جدید برای فروش هر چه بیشتر ویی خواهد ساخت!مطمئن باشید!
چون فقر بازی و گرافیک داره ! بازیهای نینتندو رو قبول دارم که پر فروشن ولی از این بازیها روی 360 و PS3 هم هست ! مثل GTA ، GT ، Halo ، ( که نسخه دومش تا چند وقت پیش 5 میلیون فروخته ! ) GeoW و با کاهش قیمت مناسب کیفیت حرف اول را خواهد زد !
موضوع کمبود موقت عناوینش رو توضیح دادم و فقر گرافیک هم دیدگاه نادرستیه که فقط تو ایران می شه در مورد ویی شنید...
هر بازی ای هم برای کنسولهای دیگه بیاد فقط می تونه بر فروش کنسول خودش تاثیر بذاره ...
(اینطوری نیست تو خارج طرف بخواد بخاطر یه بازی 360 بخره و پول نداشته باشه 360 بخره و مجبور شه ویی شو بفروشه!!هرگز!!)
بنده درباره Ds هم فقط در مورد تفکر اشتباهی که در موردش وجود داره گفتم و هیچ پیش بینی خاصی نکردم...
در آخر هم باید بگم از روز اولی که ویی عرضه شد همه تو ایران در موردش هین چیزا رو می گفتند ولی خوشبختانه تا به امروز از لحاظ فروش از دو رقیبش جلوتر بوده و اگه بتونه برنامه ریزی صحیح تا آخر این نسل هم جلوتر خواهد بود...
اینم بگم که امروزه شاهد هستیم کسانی که در گذشته به کنسولهای نینتندو Fad می گفتند امروزه خودشون دارند از الگو Fad استفاده می کنند!
من سالها پیش خودم n64 داشتم و دلیل دفاعی که از نینتندو انجام دادم هم اول این بود که دیدم اینجا توهین و پیش بینیهای عجیب و غریب زیاد صورت گرفته و ثانیا نمی تونستم ببینم که بعضی ها بدون اینکه بازی های افسانه ای قدیمی نینتندو رو تجربه کرده باشند اومده اند هر چی می خوان در مورد نینتندو می گن...
امیدوارم حرفهایی که زدم به هیچ کدوم از دوستان عزیز برنخورده باشه...
اینم از آخرین پست من تو این تاپیک.
من نمی دونم چرا دوستان با بودن wii تا این حد مخالفند.
فکر کنید اگه خلاقیتی که تو wii هست، نبود سونی و ماکرو سافت دنبال این جور کنترل برای بازی می رفتند.
خدا کنه هر سه تا شرکت موفق باشند تا ما از رقابتشون استفاده کنیم.
یه نفر از Daewoo Cielo خوشش میاد یه نفر دیگه نه،این نه به معنی بد بودن Cielo ه نه به معنی امل و عقب افتاده بودن اون شخصه پس تمام بحث هایی که اینجا شد اولاً آف بود ثانیاً سلیقه ای بحث اصلی سر این بود که مسیر بازی های کامپیوتری به دلیل نگاه صرف تجاری چند شرکت داره عوض میشه،مثال هم زدم راجع به سینما و ژانر وحشت که متاسفانه بعضی از دوستان متوجه نشدن... به هر حال صحبت اینه که آیا درآمد بیشتر به هر روش به این صنعت لطمه نمی زنه؟!
دوست عزیز آقا/خانم david hayter متاسفانه شما بحثو به یه سمتی بردی که حالا خودتم نمی دونی کجاست!
برادر عزیزم اینکه شما راجع به سلیقه و تمایلات مردم ایران تا این حد مطمئن نظر میدی شگفت انگیزه!!
چون مردم ایران از Wii یا DS خوششون نمیاد عقب افتاده حساب میشن،نه؟!
بعد،نکته ی دوم اینکه بحث کپی رایت ارتباطش به سیستم جدید Nintendo چیه،فکر کنم نه تنها من بلکه هیچ کس نتونه این سوالو جواب بده!!
حالا کارشناس یا غیر کارشناس،شمایی که داعیه ی کپی رایت داری بد نیست اینم در نظر بگیری توی دنیا فقط کارشناسان نظر نمی دن و انسان های عادی هم حق نظر راجع به اتفاقات پیرامونشون دارن... کنسول های Nintendo تا نسل قبل نه فقط در ایران بلکه در خیلی از کشورهای دیگه هم شناخته شده نبودن،چون حرفی برای گفتن نداشتن و همه به PS2 گرایش داشتن،اینم علتش عقب افتاده بودن مردم ایران یا قانون کپی رایته؟!
به هر حال طبق گفته ی شرکت های تولید کننده و کارشناسان زمان طولانی تا عرضه ی کنسول های جدید مونده و سیستم های جدید سونی و مایکروسافت در راهه و مهمتر از همه اینکه PS3 از پتانسیل بالایی برای کاهش قیمت برخورداره،به نظر شما PS3 به قیمت مثلاً 250 دلار ارزش خرید داره یا Wii که قیمتش تا اون موقع باید 100 دلار شده باشه؟! کلام آخر اینکه این سیستم Nintendo نه فقط برای گیمر ها بلکه برای Non-Gamers هم هیچ بازدهی نداره....
شما چند ساله درجه فوق تخصص توی تحلیل صنعت بازی داری؟ واقعا برام جالبه بدونم. :cheesygri
هر کسی که 2 تا خبر مربوط به فروش رو اونم غلط غولوط ترجمه کرد، ژست کارشناسی نمیگیره و در مورد صنعت به این بزرگی، چه از نظر درآمد (که حتی صفر هاشم نمیتونه بشمره) و چه از نظر تعداد مخاطب، اظهار نظر تحلیلی نمیکنه، یعنی صلاحیتش رو نداره که بکنه، پس شما در حد همون نظر خودت (که محترمه و هر کسی حق داره ابراز کنه) بگو من از نینتندو و بازی ها و کنسول هاش خوشم نمیاد. تحلیلت رو هم اگر خواستی بگو اما دیگه ژست کارشناسی نگیر که اصلا به کسی که میگه تا نسل قبل کنسول های نینتندو توی خیلی از کشور های دنیا شناخته شده نبودن چون حرفی برای گفتن نداشتن، نمیاد!
شما چند ساله درجه فوق تخصص توی تحلیل صنعت بازی داری؟ واقعا برام جالبه بدونم. :cheesygri
هر کسی که 2 تا خبر مربوط به فروش رو اونم غلط غولوط ترجمه کرد، ژست کارشناسی نمیگیره و در مورد صنعت به این بزرگی، چه از نظر درآمد (که حتی صفر هاشم نمیتونه بشمره) و چه از نظر تعداد مخاطب، اظهار نظر تحلیلی نمیکنه، یعنی صلاحیتش رو نداره که بکنه، پس شما در حد همون نظر خودت (که محترمه و هر کسی حق داره ابراز کنه) بگو من از نینتندو و بازی ها و کنسول هاش خوشم نمیاد. تحلیلت رو هم اگر خواستی بگو اما دیگه ژست کارشناسی نگیر که اصلا به کسی که میگه تا نسل قبل کنسول های نینتندو توی خیلی از کشور های دنیا شناخته شده نبودن چون حرفی برای گفتن نداشتن، نمیاد!
خب ایشون حقیقت رو گفتند ولی متاسفانه برای طرفدارهای متعصبی مثل شما این یه مورد خیلی تلخه ! مثلا تو نسل قبل game cube نکنه خیلی خفن بود ؟؟؟ حالا یه n64 پیروز شد دلیل بر چیه ؟؟؟
من کاری به اینا ندارم که چی موفق شده چی نابود شده!
مهم اینه که این قابلیت بازی رو به کارتون تبدیل میکنه که البته خرید کارتون و فیلم از این گمان میکنم ارزونتر در بیاد :biggrin1: