نینتندو بالاخره از احمقانه ترین سیستم گیم پلی پرده برداری کرد

Red_Yashar

کاربر سایت
یک گزینه را انتخاب کرده و بعد از آن بازی خودش، خودش را بازی می کند و شما هیچ کاری نمی کنید! (فقط یه سوال، این سیستم کلا فلسفه ی "بازی کردن" رو نابود نمی کنه!؟)
http://wii.gamespy.com/wii/super-mario-wii-2/994647p1.html

سیستم "Demo Play" ( "خود بازی کن" !؟) که چندی پیش از سوی نینتندو فاش شده بود، بالاخره به صورت رسمی در یک بازی جدید یعنی Super Mario Bros Wii بکار گرفته خواهد شد. با ورود به منوی تنظیمات بازی، با انتخاب یک گزینه می توانید به بازی به صورت دمو نگاه کنید درحالی که خودش بجای شما بازی کرده و جاهای سخت را رد می کند.

عجب نبوغی، چنین ایده ای آن هم در یک بازی co-op دار رقابتی. بدین ترتیب بچه های شیر خواره هم می تونن با همه ی حرفه ای ها رقابت کنن!
این سیستم که در کنار فشار سنج (Vitality Sensor) در E3 معرفی شدن، باید به لیست بزرگترین دستاورد های تاریخ بشر در کنار الکتریسیته، تلفن و اینترنت اضافه شن.

آخرین ویرایش:
بیا خونه ما یکدست Muramasa یا SMG بزن نظرت عوض میشه!
من که به شخصه از گیم پلیش هم حالم بهم خورد-
اکثر بازیهاش رو در حد دقیقه بازی کردم- سر درد گرفتم پرتاب کردم اونور-:biggrin1:

-حد اقل برای من که اینطور بود-
-نینتندو بیشتر هدفش توی رنج های سنی
0تا 15سال و 37-8 تا 140 سال بود-کلا منو شامل نمیشه:biggrin1:ولی اون وسط 15 تا 37 هم طرفداران خاص خودش رو داره

عزیزان نینتندو کارش همینه
که چی کنه به کاربراش اضافه کنه با این سیستم بچه به باباش میگه (زبان اصلی مینوسیم کف کنین )
menal : bavga giane khad cheshtig aram besin ejora shakatem nakey
bavga: cha tovayden korpagam
menal: oshen cheshtig hatia khay ge cheshti arat beydena akher
bavga: bila evara chimna deysht arat sinemey

معنی :
بچه: بابا میشه یه چیزی برام بخری که خستم نکنه (الان پلی 2 داره)
پدر:چی میخوای پسرم
بچه:میگن یه چی اومده خودش همه چی رو finish میکنه
پدر:باشه عزیزم همین بعد از ظهر میریم میخریم

نکته:
نینتندو فقط داره زور میزنه قشری که حال بازی رو نداره جذب کنه که تا حالا هم موفق بوده
خوب با این کارشم خیلی سود میبره مهم نیست چه گندی باشه

ائوووووووووووووووووووووووووو،شما این سیستم جدید رو به عنوان یک کد تقلب در نظر بگیرید،دیگه این همه بحث لازمه که صنعت گیم داره نابود میشه،نینتندو داره منهدم میشه و....؟
اگه قرار بود صنعت گیم این طوری نابود بشه که با اومدن اولین چیت کدها از دنیا رخت بر می بست.

ممنون از یاشاره عزیز برای خبرش. من که خودم از وی و دی اس حالم به هم می خوره بچه بازیه فقط رزنت اویلش باید قشنگ باشه. چیه این بابا روی تخته شنا باید قر بدی:cheesygriیا هد بزنی یا ورزش کنی میریم پارک ورزش می کنیم مفید تر هم هست گرافیکش هم که رسما تعطیله بازی باید هیجان داشته باشه برای خانواده ها wii دستگاهه خوبیه ولی نه برای ما خفن گیمر ها البته این نظر شخصیه منه.

بسی حال کردم از خوندن این ترد و نظرات بسیار جالبی که توش بود!!
فقط یه چیزی بگم اونم اینکه اونهایی که فکر میکنن به شعورشون توهین شده، اول یه تحقیق درست و حسابی بکنن ببینن اصلا چنین چیزی رو دارن که حالا بخواهد بهش توهین بشه!؟
این یه گزینه است که هیچکس گیمر رو مجبور نکرده ازش استفاده کنه. بازی رو جوری نساختن که حتما باید از این گزینه استفاده کنی که بعضیا اینجوری دارن عز و جز میزنن. البته عز و جز زدن این آدمها علت دیگه ای داره، وگرنه همونجوری که هیچکس منو مجبور نمیکنه از گیم شارک و اکشن ریپلی استفاده کنم، یا هیچکس به وجود سایتی مثل gamefaqs اعتراضی نمیکنه (که هنوز بازی نیومده تا فیها خالدون بازی رو هم میگذاره و قدم به قدم روش بازی کردن رو منتشر میکنه)، اینهم نباید اعتراضی بهش بشه چون شما میتونی اصلا فکر استفاده کردن ازش رو هم نکنی.
حرفهای خیلی جالبی توی این ترد زده شده که اصلا ارزش جواب دادن ندارن، در نتیجه به همون شاد شدن و یکی دو ساعت خندیدنی که از خوندنش داشتم بسنده میکنم. خوش باشید.

نمیدونم شاید شما فرق و مرز بین نظر و منطق برات مشخص نیست!!!
هر کی نظرش رو داده- شما همه رو کوبیدی گزاشتی کنار- فقط با تختی مساوی کردی:-"

مثلا من حالم از Wiiبهم میخوره- ولی با DSحال میکنم- !!!(نظر)
یکجا هم همه میدونند-گرافیک WIIبا کنسولهای دیگه غیر قابل مقایسست(منطق)
دو کنسول دیگه سبک گیم پلی متفاوتی با WIIدارند و هر کسی یک نوعش رو دوست داره(منطق + نظر)

پ.ن:کلاس ادبیات جای دیگست برادر -در همون حد ادب مرد به ز دولت اوست اینجا حاضر و باقیه-

gamefaqs
این تن بمیره اولین باره اسم این سایت رو میشنوم- فکر کنم زیاد بدردت خورده:biggrin1:
حرفهای خیلی جالبی توی این ترد زده شده که اصلا ارزش جواب دادن ندارن، در نتیجه به همون شاد شدن و یکی دو ساعت خندیدنی که از خوندنش داشتم بسنده میکنم. خوش باشید.
منم یکی دو دقیقه خندیدم-خوش باش+یییید.

نمیدونم کدوم شخصیتی این تاپیک رو از زیر میلیون ها فرسنگ زیر اب کشیده بیرون،برادر نکن این کار رو

david hayter=شما بودی- دمت گرم داد- دیگه از این بلاها سر تاپیک نیاره

پ.ن:چه خوب میشه-تاپیک های بخش اخبار و شایعات مهلت انقضای 20تا15 روزه پیدا کنند

نظرات تو از اون دسته نظراتیه که اصلا در شأن خودم نمیبینم بخواهم بهشون جواب بدم.
امروز توی جمع بچه ها ذکر خیرت بود- میگفتن جواب جناب رو نباید داد:biggrin1:
شان هم فکر کنم- درست نمیدونی چیه
:biggrin1:- ولی بازم بگم-اینجا مدرسه نیست

بله برادر من بودم،اما برای اسپم دادن هم این کار رو نکردم چون دیدم اینجا اطلاعات غلط و اظهارات مغرضانه انجام شده خواستم دوستان رو متوجه اشتباهاتی که تو بعضی از صحبتهاشون وجود داشت کرده باشم-ضمنا" این تاپیک واسه ی همین یه ماه پیشه نه سال پیش که بنده از زیر خاک یا آب بیرونش کشیده باشم در ثانی اگه می خواستم به این نحو پست بدم الان خیلی راحت 4000 تا پست داشتم...;)
من این رو نمیگم که شما برای افزایش پست از این کارها میکنی- اگه اینطوری نظرم رو رسوندم شرمنده-
ولی کلا هر سری تاپیک از زیر خاک بیرون کشونده میشه همین جنجالها رو داره!!!

جناب کیانوش هم زیاد جالب برای خودشون تحلیل میکنند- کلا تحلیلاش اختصاصی بدرد خودشون میخوره -درست مثل مطالب همچون نمک دون و از روی ....توی مجله که صفایی به بخش موج نو دادن که دیگه قید هرچی مجله بود ضدم-مقاله هاشون در سطح بندسلیگا کمدیه-و با هیچ عقل و منطق و منبعی نسبت نداره:biggrin1:
وقتی جوابش رو بدی و کاملا درست باشه -ایشون هیچ وقت دیگه نمیتونن جوابتون رو بدند!!
کلا اگه موافقش نظر بدی برات سبزی تره هم خورد میکنه- تیکهئ جالب ترش چیزیه که نمیتونم بگم و نخوا هم گفت
پ.ن:حالا میخواید بزارید پای ندونستنم- یا احترام نگه داشتن-
ممنون
پ.ن:از عزیزانی که ناراحت شدند به شدت عذر خواهی به عمل می اورم- و دوست دارم همیشه لک لک تکپا نداشته پاشی(مرغ یکپا خودتون)
بازم
ممنون

آخرین ویرایش:
خوب این بدلیل اینه که بازی برای ویی نداشتید!!(بخاطر محبوبیت بیش از حد ویی تو ایران!:-")
ولی بازیهای پیرات شده PS2 رو بقالیها هم دارن.(تو ایران)

پیرات!؟؟ :دی
بیش از 50 بازی رو تست کردم ، چه تو Wii خودم چه Wii دیگران . واقعا تجربه افتضاحیه
چون تکلیفت مشخص نیست که اگر بازیت معمولیه ، چرا کنسولت گرون تر از PS2 و حتی X360 ـه! ، اگر یه تجربه نابه ، چرا تشخیص حرکات ، محدود به تکان دادن دسته (نه تقلید حرکات ، صرفا تکان دادن) هست؟ چرا انقدر احتیاج به تخیل هست؟

بسی حال کردم از خوندن این ترد و نظرات بسیار جالبی که توش بود!!
فقط یه چیزی بگم اونم اینکه اونهایی که فکر میکنن به شعورشون توهین شده، اول یه تحقیق درست و حسابی بکنن ببینن اصلا چنین چیزی رو دارن که حالا بخواهد بهش توهین بشه!؟
این یه گزینه است که هیچکس گیمر رو مجبور نکرده ازش استفاده کنه. بازی رو جوری نساختن که حتما باید از این گزینه استفاده کنی که بعضیا اینجوری دارن عز و جز میزنن. البته عز و جز زدن این آدمها علت دیگه ای داره، وگرنه همونجوری که هیچکس منو مجبور نمیکنه از گیم شارک و اکشن ریپلی استفاده کنم، یا هیچکس به وجود سایتی مثل gamefaqs اعتراضی نمیکنه (که هنوز بازی نیومده تا فیها خالدون بازی رو هم میگذاره و قدم به قدم روش بازی کردن رو منتشر میکنه)، اینهم نباید اعتراضی بهش بشه چون شما میتونی اصلا فکر استفاده کردن ازش رو هم نکنی.
خوب متاسفانه من متوجه نشدم آقا کیانوش!
یعنی صرفاً به دلیل اینکه Nintendo فعلاً پیش تازه دیگه هیچکس نباید ازش انتقاد کنه؟!
سونی هم نسل قبل چنین وضعیتی داشت ولی الآن کجاست؟
"What goes around comes around "اینو دیگه خود مدیرای Nintendo هم اقرار کردن که بعد از E3 و معرفی پروژه های سونی و مایکروسافت تا حدودی نگران شدن...
یا هیچکس به وجود سایتی مثل gamefaqs اعتراضی نمیکنه (که هنوز بازی نیومده تا فیها خالدون بازی رو هم میگذاره و قدم به قدم روش بازی کردن رو منتشر میکنه)
خوب آخه دقیقاً مشکل همینجاست که این به اصطلاح سیستم(اگه بشه اسمشو گذاشت سیستم!)جدید اصلاً عملکردش مشخص نیست!اگه برای رد شدن از قسمت های سخت بازیه که همون سایت هایی که شما ازش یاد کردی فکر کنم کارآمد تر باشه اگرم نه،پس کاربردش چیه؟!غیر از مسخره کردن یه امتی که خودشونو گیمر مینامن؟!
من کار به مسائل حاشیه ای ندارم و صرفاً چون توی بحث این تاپیک بودم و شما "کلهم" تاپیکو بردی زیر **** جالب شد برام که استدلال شما از این اختراع(!)جدید Nintendo چیه!!

آخرین ویرایش:
نمیدونم شاید شما فرق و مرز بین نظر و منطق برات مشخص نیست!!!
هر کی نظرش رو داده- شما همه رو کوبیدی گزاشتی کنار- فقط با تختی مساوی کردی:-"

مثلا من حالم از Wiiبهم میخوره- ولی با DSحال میکنم- !!!(نظر)
یکجا هم همه میدونند-گرافیک WIIبا کنسولهای دیگه غیر قابل مقایسست(منطق)
دو کنسول دیگه سبک گیم پلی متفاوتی با WIIدارند و هر کسی یک نوعش رو دوست داره(منطق + نظر)

پ.ن:کلاس ادبیات جای دیگست برادر -در همون حد ادب مرد به ز دولت اوست اینجا حاضر و باقیه-

این تن بمیره اولین باره اسم این سایت رو میشنوم- فکر کنم زیاد بدردت خورده:biggrin1:
منم یکی دو دقیقه خندیدم-خوش باش+یییید.

نمیدونم کدوم شخصیتی این تاپیک رو از زیر میلیون ها فرسنگ زیر اب کشیده بیرون،برادر نکن این کار رو

پ.ن:چه خوب میشه-تاپیک های بخش اخبار و شایعات مهلت انقضای 20تا15 روزه پیدا کنند

تنها حرف قشنگ در کل این تاپیک همین بود!!!!
نظرات تو از اون دسته نظراتیه که اصلا در شأن خودم نمیبینم بخواهم بهشون جواب بدم.

نوشته شده توسط Mamad Ripper:
خوب متاسفانه من متوجه نشدم آقا کیانوش!
یعنی صرفاً به دلیل اینکه Nintendo فعلاً پیش تازه دیگه هیچکس نباید ازش انتقاد کنه؟!
سونی هم نسل قبل چنین وضعیتی داشت ولی الآن کجاست؟
"What goes around comes around "اینو دیگه خود مدیرای Nintendo هم اقرار کردن که بعد از E3 و معرفی پروژه های سونی و مایکروسافت تا حدودی نگران شدن...

خوب آخه دقیقاً مشکل همینجاست که این به اصطلاح سیستم(اگه بشه اسمشو گذاشت سیستم!)جدید اصلاً عملکردش مشخص نیست!اگه برای رد شدن از قسمت های سخت بازیه که همون سایت هایی که شما ازش یاد کردی فکر کنم کارآمد تر باشه اگرم نه،پس کاربردش چیه؟!غیر از مسخره کردن یه امتی که خودشونو گیمر مینامن؟!
من کار به مسائل حاشیه ای ندارم و صرفاً چون توی بحث این تاپیک بودم و شما "کلهم" تاپیکو بردی زیر **** جالب شد برام که استدلال شما از این اختراع(!)جدید Nintendo چیه!!
دقیقا منم همین فکر رو میکنم!
به ساده ترین شکل ممکن توضیح میدم تا بلکه اینبار متوجه شی.
اولا من یادم نمیاد گفته باشم نباید از نینتندو انتقاد کرد! ظاهرا تو هر چی که میخونی، هر چی دلت بخواد از توش متوجه میشی!
ثانیا این سیستم توسط نینتندو اختراع نشده، قبلا به اشکال مختلف (نه لزوما عین همین سیستم) توی بازی های دیگه هم بوده.
ثالثا موضوع مهم اینه که شما اگه خیلی گیمری، از این سیستم استفاده نمیکنی. خوب حالا مشکل چیه؟ این سیستم اجباری نیست. من اگر ادعای گیمر بودنم بشه، خوب ازش استفاده نمیکنم، همونطور که از game shark استفاده نکردم و نمیکنم، همونطور که هیچ وقت از faq های gamefaqs استفاده نکردم.
اما این سیستمو گذاشتن که اگر کسی دوست داشت ازش استفاده کنه، اونیم که دوست داره یقینا فکر نمیکنه این سیستم بدیه. خیلیا ممکنه گیمر حرفه ای نباشن، فقط یه مدت کوتاهی اونم برای سرگرم شدن بازی کنن در طول روز، خیلی از این افراد اگر به جای سخت بازی برسن، ترجیح میدن به جای اینکه 50 بار تلاش کنن و اعصابشون رو خورد کنن، از این سیستم استفاده کنن. تازه اینجوری بدون اعصاب خوردی میتونن راه رد کردن اون قسمت رو هم یاد بگیرن و دفعه بعدی خودشون تلاش کنن اون قسمت رو رد کنن.

پس شما که دوست نداری و خودتو گیمر مینامی، اصلا ازش استفاده نمیکنی، در نتیجه برای شما اصلا چنین سیستمی وجود نداره که بخوای مسخره بشی!!
اونیم که دوست داره استفاده میکنه و راضیه.
پس برام جالبه بدونم دقیقا مشکل چیه؟؟

در ضمن یه حرف خنده داری هم زدی که اولا من نفهمیدم ربطش به این بحث چی بود!!؟؟ و ثانیا اصلا چنین چیزی وجود خارجی نداره. اونم اینه:
"اینو دیگه خود مدیرای Nintendo هم اقرار کردن که بعد از E3 و معرفی پروژه های سونی و مایکروسافت تا حدودی نگران شدن..."

که اولا کاملا بی ربطه به این بحث، ثانیا اصلا چنین چیزی توسط مدیران نینتندو گفته نشده، پس لطفا از طرف خودت از جانب مدیران نینتندو اظهار نظر نکن.

اوه, چه تاپیکی اومده بالا ...
من هم با بقیه دوستان موافقم.این هم یکی از اهداف جدبد نینتندو هست برای جذب افراد non-gamers
سیستم demo play برای مشاهده روند بازی از ابتدا تا انتها اونم برای بازی های پلتفرمر, casual پسند و fun ـه نینتندو که دارای سختی و پیچیدگی فوق العاده بالایی هستند:)
به قول جناب Red_Yashar از این پس پدر و مادر ها میتونن برای نوزاد تازه به دنیا امده شان یک کنسول Wii بخرن

در ضمن یه حرف خنده داری هم زدی که اولا من نفهمیدم ربطش به این بحث چی بود!!؟؟ و ثانیا اصلا چنین چیزی وجود خارجی نداره. اونم اینه:
"اینو دیگه خود مدیرای Nintendo هم اقرار کردن که بعد از E3 و معرفی پروژه های سونی و مایکروسافت تا حدودی نگران شدن..."
حالا بحث خنده دار یا بی مزه بودن این حرف کنار ولی به نظرت وقتی یه شرکت یه سیستم جدید برای رقابت عرضه میکنه و شرکت رقیب سریعاً میاد جبهه گیری میکنه که نه ما اینو امتحان کردیم و اون امتحان کردیم معنیش چیه؟!چرا مدیرای Nintendo به محض معرفی Natal و Motion Control سونی سریعاً اومدن اعلام کردن که ما این راه ها رو قبلاً رفتیم و 3D Cam جواب نمیده؟!
توی سایت های مختلف نسبت به صحبت هاشون تحلیل های مختلف اومده بود در ضمن خبری رو که شما نشنیدی دلیل بر نبودن یا غیر واقعی بودنش نیست!
اصولاً زمانی من سعی می کنم پیشرفت های رقیب رو سطحی و بی نتیجه جلوه بدم که احساس ترس کنم،غیر از اینه؟
بعد از اینکه احساس ترس کردم مسلماً دست به عکس العمل های نسنجیده و بی خود میزنم (اینو فکر کنم این اواخر همه توی تهران به خوبی دیدن!!)
کاملاً مشخصه که Nintendo برای بقا دو راه داره یا Wii HD یا همین سیستم های ابداعی که فعلاً در حال پست رفت دادن صنعت گیمن...این استدلال من از کامنت های ضرب العجلی Nintendo در مورد سونی و مایکروسافت بود و هیچ اصراری هم بر درست بودنش ندارم ولی هم برای استدلال خودم هم دیگران احترام قائلم،نمونش هم یادمه شما گفتی نینتندو به دلیل Shortage بود که نتونست تعداد Wii بیشتر در ماه دسامبر نسبت به نوامبر 2008 بفروشه در صورتی که من حتی تو یه دونه سایت معتبر هم چنین چیزی ندیدم و اکثراً اظهار شگفتی کرده بودند ولی نگفتم چون من ندیدم شما داری از طرف مدیرای نینتندو صحبت میکنی(البته هنوز هم دلیل کاهش فروش از نوامبر نسبت به دسامبر برام مشخص نشده).
یه نکته ی دیگه اینکه من تا بحال هیچ وقت به خودم نگفتم گیمر ولی خوشحال میشم اگر اینجوری خطاب بشم ولی به عنوان کسی که از بچگی به بازی های کامپیوتری گرایش داشتم برام مهمه که توی این صنعت چه اتفاقاتی بیفته...
حالا شما تصور کن طرفدار یه ژانر خاص فیلم سینمایی هستی،مثلاً فیلم های ترسناک،یه شرکت میاد برای درآمد بیشتر تا حدودی تم طنز وارد فیلم ترسناک میکنه و این کارش هم جواب میده بعد از این تمام استودیوهایی که تو ساخت فیلم ترسناک تجربه داشتن برای اینکه موفقیت مالی اون شرکت رو تکرار کنن میان تم طنز وارد فیلم های ترسناک میکنن(مثلاً Jim Carrey نقش اول فیل SAW بشه!!)درسته که صنعت فیلم سینمایی از بین نمیره ولی یک ژانر که طرفدارای خاص داشت صرفاً به دلیل رونق تجارت نابود میشه،این کاریه که Nintendo با صنعت بازی ها کرد،نتیجه اش هم این میشه که کنسول های نسل بعد همه از لحاظ گرافیک و سخت افزار فرق آنچنانی با این نسل نخواهند داشت و کنترلرهای حسگری رو به صورت استاندارد توی پک میزارن....
راجع به بحث انتقاد هم بحث من اینه که آقا کیانوش شما شخصیتت کاریزماتیکه ولی کافیه یه جا ببینی یه نفر کوچکترین انتقادی راجع به Nintendo کرده سریعاً به جرم "محاربه با خدا":) محکومش میکنی...

آخرین ویرایش:
حالا بحث خنده دار یا بی مزه بودن این حرف کنار ولی به نظرت وقتی یه شرکت یه سیستم جدید برای رقابت عرضه میکنه و شرکت رقیب سریعاً میاد جبهه گیری میکنه که نه ما اینو امتحان کردیم و اون امتحان کردیم معنیش چیه؟!چرا مدیرای Nintendo به محض معرفی Natal و Motion Control سونی سریعاً اومدن اعلام کردن که ما این راه ها رو قبلاً رفتیم و 3D Cam جواب نمیده؟!
توی سایت های مختلف نسبت به صحبت هاشون تحلیل های مختلف اومده بود در ضمن خبری رو که شما نشنیدی دلیل بر نبودن یا غیر واقعی بودنش نیست!
اصولاً زمانی من سعی می کنم پیشرفت های رقیب رو سطحی و بی نتیجه جلوه بدم که احساس ترس کنم،غیر از اینه؟
بعد از اینکه احساس ترس کردم مسلماً دست به عکس العمل های نسنجیده و بی خود میزنم (اینو فکر کنم این اواخر همه توی تهران به خوبی دیدن!!)
کاملاً مشخصه که Nintendo برای بقا دو راه داره یا Wii HD یا همین سیستم های ابداعی که فعلاً در حال پست رفت دادن صنعت گیمن...این استدلال من از کامنت های ضرب العجلی Nintendo در مورد سونی و مایکروسافت بود و هیچ اصراری هم بر درست بودنش ندارم ولی هم برای استدلال خودم هم دیگران احترام قائلم،نمونش هم یادمه شما گفتی نینتندو به دلیل Shortage بود که نتونست تعداد Wii بیشتر در ماه دسامبر نسبت به نوامبر 2008 بفروشه در صورتی که من حتی تو یه دونه سایت معتبر هم چنین چیزی ندیدم و اکثراً اظهار شگفتی کرده بودند ولی نگفتم چون من ندیدم شما داری از طرف مدیرای نینتندو صحبت میکنی(البته هنوز هم دلیل کاهش فروش از نوامبر نسبت به دسامبر برام مشخص نشده).
یه نکته ی دیگه اینکه من تا بحال هیچ وقت به خودم نگفتم گیمر ولی خوشحال میشم اگر اینجوری خطاب بشم ولی به عنوان کسی که از بچگی به بازی های کامپیوتری گرایش داشتم برام مهمه که توی این صنعت چه اتفاقاتی بیفته...
حالا شما تصور کن طرفدار یه ژانر خاص فیلم سینمایی هستی،مثلاً فیلم های ترسناک،یه شرکت میاد برای درآمد بیشتر تا حدودی تم طنز وارد فیلم ترسناک میکنه و این کارش هم جواب میده بعد از این تمام استودیوهایی که تو ساخت فیلم ترسناک تجربه داشتن برای اینکه موفقیت مالی اون شرکت رو تکرار کنن میان تم طنز وارد فیلم های ترسناک میکنن(مثلاً Jim Carrey نقش اول فیل SAW بشه!!)درسته که صنعت فیلم سینمایی از بین نمیره ولی یک ژانر که طرفدارای خاص داشت صرفاً به دلیل رونق تجارت نابود میشه،این کاریه که Nintendo با صنعت بازی ها کرد،نتیجه اش هم این میشه که کنسول های نسل بعد همه از لحاظ گرافیک و سخت افزار فرق آنچنانی با این نسل نخواهند داشت و کنترلرهای حسگری رو به صورت استاندارد توی پک میزارن....
راجع به بحث انتقاد هم بحث من اینه که آقا کیانوش شما شخصیتت کاریزماتیکه ولی کافیه یه جا ببینی یه نفر کوچکترین انتقادی راجع به Nintendo کرده سریعاً به جرم "محاربه با خدا":) محکومش میکنی...
حالا همه اینهایی که گفتی (همه دنباله روی میکنن از کار نینتندو و نسل بعدی جهش گرافیکی زیادی نخواهد داشت و ...) چه ارتباطی با بحث این تاپیک داره؟؟ جواب منو ندادی که مشکل این سیستم جدید چیه؟؟ مثال صنعت فیلم و ژانر ترسناک رو هم من حقیقتا نفهمیدم ارتباطش با این تاپیک رو. اونجا شما مجبوری اون تغییرات رو تحمل کنی، اینجا شما اگه دلت نخواد اصلا طرف این سیستم هم نمیری چه برسه که بخوای ازش استفاده کنی. اتفاقا این سیستم به نفع گیمر هاست چون نینتندو و شخص میاموتو خیلی وقتها گفته بود بعضی از بازیهاشون برای گیمر های casual سختن و در خیلی از موارد تصمیم میگرفت درجه سختی بازی رو پایین بیاره در حالی که با وجود چنین سیستم هایی، میشه بازی رو جوری ساخت که حتی بهترین گیمر ها رو هم به چالش بکشه، اونهایی هم که نمیتونن مراحل سختش رو بازی کنن میتونن از این سیستم استفاده کنن. به هر حال من هرجوری به این سیستم نگاه میکنم، چیزی که باعث مسخره شدن گیمرها بشه توش نمیبینم چون اجباری نیست
از n سال پیش توی خیلی از بازی ها سیستم های مشابهی وجود داشته، کسی هم تا حالا اعتراض نکرده چون دلیلی نداشته، اما حالا چون نینتندو اینکارو کرده همه یکدفعه جبهه گرفتن.

اما در مورد نظر نینتندو در مورد نتال و دسته سونی، اولا نینتندو هیچ جا نیومده اظهار نظر کنه، فقط توی یه مصاحبه اونم در جواب سؤال مصاحبه کننده یکی از مسئولین نینتندو (میاموتو) گفته که نینتندو خودش این راه رو رفته و جواب نمیده. اونم همینجوری و بیربط یه دفعه در این مورد اظهار نظر نکرده، ازش در مورد اونها سؤال شده. ثانیا من منتظرم یه لینک بهم بدی که مسئولین نینتندو اقرار کرده باشن که بعد از E3 نگران پروژه های سونی و مایکروسافت شدن! اتفاقا اون مصاحبه هم نشون میده که نینتندو اصلا نگران این موضوع نیست (چون دلیلی هم برای نگرانی وجود نداره)

در مورد فروش Wii توی ماه دسامبر گذشته هم یعنی میگی دلیلش shortage نبوده؟؟؟ درست منظورتو نفهمیدم.

بله برادر من بودم،اما برای اسپم دادن هم این کار رو نکردم چون دیدم اینجا اطلاعات غلط و اظهارات مغرضانه داده شده خواستم دوستان رو متوجه اشتباهاتی که تو بعضی از صحبتهاشون وجود داشت کرده باشم-ضمنا" این تاپیک واسه ی همین یه ماه پیشه نه سال پیش که بنده از زیر خاک یا آب بیرونش کشیده باشم در ثانی اگه می خواستم به این نحو پست بدم الان خیلی راحت 4000 تا پست داشتم...;)

با صحبتهای آقا کیانوش هم که حقیقت رو گفتند کاملا" موافقم...دلیل اینکه 99 درصد دوستان تو این تاپیک علیه ویی و نینتندو هر چی خواستند گفتند به مشکلات فرهنگی که تو ایران هست برمی گرده...ما ایرانیها فقط به ظواهر و زرق و برق اهمیت می دیم و هر چی که ظاهرش بد باشه می گیم بدرد نمی خوره و می ندازیم کنار...چه برسه به ویی که اصلا" برای ما ساخته نشده!!

پیرات!؟؟ :biggrin1:
بیش از 50 بازی رو تست کردم ، چه تو Wii خودم چه Wii دیگران . واقعا تجربه افتضاحیه
چون تکلیفت مشخص نیست که اگر بازیت معمولیه ، چرا کنسولت گرون تر از PS2 و حتی X360 ـه! ، اگر یه تجربه نابه ، چرا تشخیص حرکات ، محدود به تکان دادن دسته (نه تقلید حرکات ، صرفا تکان دادن) هست؟ چرا انقدر احتیاج به تخیل هست؟
اینکه رو 50 تا بازی دسته ویی از نظر شما افتضاح بوده فقط نظر شخصی شماست...ببینم رو Wii Sports هم تست کردید؟اونم به نظرتون افتضاح بود؟:);)
از این پس پدر و مادر ها میتونن برای نوزاد تازه به دنیا امده شان یک کنسول Wii بخرن
هدف Wii=سرگرمی!؟!؟!؟ نه مثلا مسابقات WCG!!!چه با سیستم قشنگ چه بدون سیستم قشنگ :دی
خواهشا" با توجه به اینکه مدتیه این سایت به سیستم translate گوگل اضافه شده قبل از پست دادن کمی فکر کنید تا اگه چهار تا اجنبی گذرشون به این تاپیک افتاد و این پستها رو خوندند از شدت خنده کارشون به بیمارستان نکشه...:smile:
خواهشا کمی به اسمایلی آخر جمله دقت کنید...
و در ضمن اگر کسی قرار بود با دیدن این تاپیک بخنده با دید همون صفحات اول و پست های گهربار و دیدن کلمه ی"پیرات" روده بر میشد :|
خواهشا وقتی یک درصد از منظور من رو نمی فهمید نیاید نقل قول کنید!
پس بازیهای PS2 تو ایران بصورت ارجینال فروخته می شن؟:)
درسته بازیهای ویی هم اینجوریه ولی جاهای خیلی کمی هستند که بازی ویی می فروشند تو ایران...بخاطر همین من احتمال دادم دوستمون بازیهای کمی با ویی انجام داده باشند که از کنترلش ناراضی هستند...
شما هم بهتر بود پست من تو این صفحه رو درست می خوندید!
محض اطلاع:بنده به زبان فرانسه هم مسلطم.پس سعی نکنید وقتی چیزی برای گفتن ندارید از این موضوعات اسپم بیمورد بسازید;)
مگه من پست شما رو نقل قول کردم؟من اصلا مخاطبم شما نبودی :)
خوب حالا چیکار کنم حالا مثلا؟ :|
واقعا" حیرت آوره:eek:!!!!...
خوشبختانه یا متاسفانه دیگه هیچ دلیل منطقی ای نمی بینم که بحث کردن با شما رو ادامه بدم.
میشه ربط این گفتتون رو با پست من معلوم کنین؟
ربطش تو همون جاهای پستتونه که تو نقل قول پر رنگ کردم و هر آدمی به راحتی می تونه بفهمه که بدو شکل می شه برداشت کرد که یا منظور شما این بوده که من غلط املایی داشتم یا اینکه من نمی دونستم بازیهای کپی ویی هم موجود هستند که هر دو منظوری که فهمیدم رو جواب دادم-این هم آخرین باری بود که بهتون جواب دادم چون نمی تونم بیشتر از این وقتم رو بیهوده تلف کنم...پس از این پس منتظر جواب از طرف بنده نباشید.
بدرود.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
آخرش من نتونستم تو این تاپیک اینو بفهمونم که گرافیک ویی یه نقطه ضعف نیست...
اکثر کسانی هم که تو ایران ویی دارند سنشون بالای 20ــه و تو ایران هیچ بچه ای نمی دونه ویی چی هست...
اگه بخوایم از لحاظ بررسی درجه بندی سنی واقع بین باشیم در جهان بخش قابل توجهی از دارنده های یکی از کنسولهای نسل هفتم (که اسمشو نمی تونم بیارم)زیر 15 سال هستند...(که حتی شرکت مذکور هم خودش فهمیده و 75درصد بازیهایی که تو سال 2008 برای کنسولش منتشر کرد درجه شون E و T بود)
امیدوارم روزی برسه که سلیقه ها و طرز فکرها در موارد اینچنینی تو ایران کمی بهتر شه چون ما ایرانیها فقط به زرق و برق و ظاهر اهمیت می دیم ولی غربیها و شرقیها اینطوری نیستند،مثالش تفاوت در غذاهای ما با اوناست که ما کباب و آبگوشت و غذاهای چرب رو ترجیح می دیم ولی غذاهایی که اونا می خورن زمین تا آسمون با ما فرق می کنه...و در زمینه گیم هم همونطوری که اینجا شاهدش هستیم فقط بلدیم که در مدح و ثنای پردازنده سل و مادربرد 360 و بازیهاشون تاپیکهای 2هزار صفحه ای بزنیم و به به و چهچه کنیم در حالیکه بخش ویی داره خاک می خوره و صدها بازی نو آور بودند که می شد در موردشون بحث انجام شه ولی نشد،دی اس هم که تا امسال انجمن مخصوص نداشت...
بحث،بحث سلیقه و عقیده جمعه که شاید تا 100 سال آینده هم تغییر نکنه...

آخرین ویرایش:
به نظر من كه قبلا هم از چيت استفاده مي كردم سيستم جالبيه...
اكثر گيمر هاي حرفه اي اصلا وي نمي خرند كه اين سيستم براشون توهين آميز باشه

آقا اصلاً بیخیال این بحث هایی که اینجا شد به این تاپیک ربطی نداره...
فقط نکته ی آخر اینکه امیدوارم این سیستم جدید شروع تغییرات غیر متعارف جدید در زمینه ی بازی سازی نباشه...
ما ایرانیها فقط به ظواهر و زرق و برق اهمیت می دیم و هر چی که ظاهرش بد باشه می گیم بدرد نمی خوره و می ندازیم کنار...چه برسه به ویی که اصلا" برای ما ساخته نشده!!
30 میلیون XBOX 360 بعلاوه 22 میلیون PS3 هم که تو دنیا فروش رفته همه ی مشتری هاش زرق و برقو میدیدن؟!:)
دوست عزیز چرا دیگران رو توی بحث هایی که مختص یه افراد خاص هستن سهیم میکنی؟!
شما اگه دنبال زرق و برق نیستی،نیستی ولی اینطوریام نیست که از طرف امت ایران صحبت کنی...
یه نکته ی دیگه،یعنی شما پژو 407 که ظاهرش خوبه رو با پراید مقایسه کنی(بدون اینکه مشخصات موتور رو بدونی)کدومو ترجیح میدی؟!
فکر کنم یه مقدار باید راجع به سرشت انسان که زیبا پسند هست تحقیق کنی برادر عزیز...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or