نمیدونم کدوم شخصیتی این تاپیک رو از زیر میلیون ها فرسنگ زیر اب کشیده بیرون،برادر نکن این کار رو
david hayter=شما بودی- دمت گرم داد- دیگه از این بلاها سر تاپیک نیاره
بله برادر من بودم،اما برای اسپم دادن هم این کار رو نکردم چون دیدم اینجا اطلاعات غلط و اظهارات مغرضانه داده شده خواستم دوستان رو متوجه اشتباهاتی که تو بعضی از صحبتهاشون وجود داشت کرده باشم-ضمنا" این تاپیک واسه ی همین یه ماه پیشه نه سال پیش که بنده از زیر خاک یا آب بیرونش کشیده باشم در ثانی اگه می خواستم به این نحو پست بدم الان خیلی راحت 4000 تا پست داشتم...
با صحبتهای آقا کیانوش هم که حقیقت رو گفتند کاملا" موافقم...دلیل اینکه 99 درصد دوستان تو این تاپیک علیه ویی و نینتندو هر چی خواستند گفتند به مشکلات فرهنگی که تو ایران هست برمی گرده...ما ایرانیها فقط به ظواهر و زرق و برق اهمیت می دیم و هر چی که ظاهرش بد باشه می گیم بدرد نمی خوره و می ندازیم کنار...
چه برسه به ویی که اصلا" برای ما ساخته نشده!!
پیرات!؟؟ :biggrin1:
بیش از 50 بازی رو تست کردم ، چه تو Wii خودم چه Wii دیگران . واقعا تجربه افتضاحیه
چون تکلیفت مشخص نیست که اگر بازیت معمولیه ، چرا کنسولت گرون تر از PS2 و حتی X360 ـه! ، اگر یه تجربه نابه ، چرا تشخیص حرکات ، محدود به تکان دادن دسته (نه تقلید حرکات ، صرفا تکان دادن) هست؟ چرا انقدر احتیاج به تخیل هست؟
اینکه رو 50 تا بازی دسته ویی از نظر شما افتضاح بوده فقط نظر شخصی شماست...ببینم رو Wii Sports هم تست کردید؟اونم به نظرتون افتضاح بود؟

از این پس پدر و مادر ها میتونن برای نوزاد تازه به دنیا امده شان یک کنسول Wii بخرن
هدف Wii=سرگرمی!؟!؟!؟ نه مثلا مسابقات WCG!!!چه با سیستم قشنگ چه بدون سیستم قشنگ
خواهشا" با توجه به اینکه مدتیه این سایت به سیستم translate گوگل اضافه شده قبل از پست دادن کمی فکر کنید تا اگه چهار تا اجنبی گذرشون به این تاپیک افتاد و این پستها رو خوندند از شدت خنده کارشون به بیمارستان نکشه...:smile:
خواهشا کمی به
اسمایلی آخر جمله دقت کنید...
و در ضمن اگر کسی قرار بود با دیدن این تاپیک بخنده با دید همون صفحات اول و پست های گهربار و
دیدن کلمه ی"پیرات" روده بر میشد
خواهشا وقتی یک درصد از منظور من رو نمی فهمید نیاید نقل قول کنید!
پس بازیهای PS2 تو ایران بصورت ارجینال فروخته می شن؟

درسته بازیهای ویی هم اینجوریه ولی جاهای خیلی کمی هستند که بازی ویی می فروشند تو ایران...بخاطر همین من احتمال دادم دوستمون بازیهای کمی با ویی انجام داده باشند که از کنترلش ناراضی هستند...
شما هم بهتر بود پست من تو این صفحه رو درست می خوندید!
محض اطلاع:بنده به زبان فرانسه هم مسلطم.پس سعی نکنید وقتی چیزی برای گفتن ندارید از این موضوعات اسپم بیمورد بسازید
مگه من پست شما رو نقل قول کردم؟من اصلا مخاطبم شما نبودی
خوب حالا چیکار کنم حالا مثلا؟
واقعا" حیرت آوره

!!!!...
خوشبختانه یا متاسفانه دیگه هیچ دلیل منطقی ای نمی بینم که بحث کردن با شما رو ادامه بدم.
میشه ربط این گفتتون رو با پست من معلوم کنین؟
ربطش تو همون جاهای پستتونه که تو نقل قول پر رنگ کردم و هر آدمی به راحتی می تونه بفهمه که بدو شکل می شه برداشت کرد که یا منظور شما این بوده که من غلط املایی داشتم یا اینکه من نمی دونستم بازیهای کپی ویی هم موجود هستند که هر دو منظوری که فهمیدم رو جواب دادم-این هم آخرین باری بود که بهتون جواب دادم چون نمی تونم بیشتر از این وقتم رو بیهوده تلف کنم...پس از این پس منتظر
جواب از طرف بنده نباشید.
بدرود.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
آخرش من نتونستم تو این تاپیک اینو بفهمونم که گرافیک ویی یه نقطه ضعف نیست...
اکثر کسانی هم که تو ایران ویی دارند سنشون بالای 20ــه و تو ایران هیچ بچه ای نمی دونه ویی چی هست...
اگه بخوایم از لحاظ بررسی درجه بندی سنی واقع بین باشیم در جهان بخش قابل توجهی از دارنده های یکی از کنسولهای نسل هفتم (که اسمشو نمی تونم بیارم)زیر 15 سال هستند...(که حتی شرکت مذکور هم خودش فهمیده و 75درصد بازیهایی که تو سال 2008 برای کنسولش منتشر کرد درجه شون E و T بود)
امیدوارم روزی برسه که سلیقه ها و طرز فکرها در موارد اینچنینی تو ایران کمی بهتر شه چون ما ایرانیها فقط به زرق و برق و ظاهر اهمیت می دیم ولی غربیها و شرقیها اینطوری نیستند،مثالش تفاوت در غذاهای ما با اوناست که ما کباب و آبگوشت و غذاهای چرب رو ترجیح می دیم ولی غذاهایی که اونا می خورن زمین تا آسمون با ما فرق می کنه...و در زمینه گیم هم همونطوری که اینجا شاهدش هستیم فقط بلدیم که در مدح و ثنای پردازنده سل و مادربرد 360 و بازیهاشون تاپیکهای 2هزار صفحه ای بزنیم و به به و چهچه کنیم در حالیکه بخش ویی داره خاک می خوره و صدها بازی نو آور بودند که می شد در موردشون بحث انجام شه ولی نشد،دی اس هم که تا امسال انجمن مخصوص نداشت...
بحث،بحث سلیقه و عقیده جمعه که شاید تا 100 سال آینده هم تغییر نکنه...