نینتندو: اگر از پلتفرم جدیدمان حرف بزنیم رقبایمان ایدهای ما را کپی خواهند کرد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
nintendo_president_satoru_iwata_says_anti_piracy_m_1412392543.jpg

همانطور که مطلع هستید شرکت نینتندو در حال ساخت یک کنسول خانگی جدید با اسم رمز"NX" می‌باشد. آقای ساتورو ایواتا، رییس شرکت نینتندو در نشستی که با سهام‌داران شرکت داشت دلایل اینکه چرا آنان در مورد پلتفرم جدید خود سکوت کردند گفت که این کار به خاطر این می‌باشد که "نمی‌خواهند رقبای آنان ایدهایشان را کپی کنند."

وی در ادامه افزود:

"ما در مورد پلتفرم NX نمی‌توانیم صحبت کنیم، اگر حرفی بزنیم رقبای ما ایدهایمان را کپی خواهند کرد و این کار باعث می‌شود دیگر مشتری‌هایمان دیگر سوپرایز نشوند. این امر به سود شرکت و سهامداران نخواهد بود."

وی در آخر سخنانش نیز اضافه کرد که :سخت افزار NX جدید می‌باشد ما همه چیز را در صفر شروع کردیم . در طول ساخت این دستگاه ما به ساخت بازی برای Wii و 3DS ادامه خواهیم داد. و اولویت اولمان نیز رضایت مشتریانی‌ست که دست به خرید کنسول Wii U کرده‌اند. "

Nintendo's silence on NX in fear that competitors may copy their ideas - Nintendo Insider

امیدوارم این ایده هاشون مربوط به Toy making نباشه. چون دورش تموم شده. دیگه کسی با این جور چیزا هیجان زده نمیشه.

یاده اون پیره زنه تو بفرمایید شام افتادم همون که جیگرکی داشت مرجان جون :d
اون بنده خدا هم همش نگران بود ازش تقلید نشه.
نینتندو عزیز باید بدونه دیگه با ماریو و زلدا نمیشه بازارو قبضه کرد.
گیمرهای این دوره علاوه بر گیم پلی , گراف خف هم میخان حقم دارن پول کنسول جدید میدن که گرافیک بهتر ببینن وگرنه رو همون کنسول های نسل قبلی هم میشه گیم پلی خوب ساخت.
در کل امیدوارم نینتندو یه کنسول قوی بزنه و سرشار از jrpg :x

توی این 15 سا اخیر اتفاقاتی برای صنعت گیم افتاد که همه اونها در این مقال نمیگنجه.اتفاقا بحث رئیس نینتندو هم همین رقابت هست.و صحبتش برای طرفدارهای نینتندو هست که برای گیم پلی خاص به کنسول نینتندو علاقه دارند.بحث هم برای الان نیست خیلی مدته که مطرح هست.من از زمانی که بچه بودم تا الان این شرکت پا برجا هست و امیدوارم هم پا برجا باشه.البته معلوم نیست گفتم توی این 15 سال شرکتهای بزرگی از رقابت و بازیسازی خارج شدندیا حضورشون کمرنگ تر شد.که هرکدوم دلایل خودش رو داره.سخت افزار دلیل بر برتری نیست.مگر کنسول ویتا از 3ds کمتر بود که حالا به این وضعیت کشیده شده؟یا مثلا گیم کیوب یا دریم کست از ps2 کمتر بودند که از دور خارج شدند؟بدبخت نینتندو در مقابل دو تا از ابر شرکتهای چند ملیتی داره به بازار رقابتی خودش فکر میکنه.این شرکت هنوز هم برای خودش استاندارد درایو خودش رو داره و از فرمت استاندارد جهانی تبعیت نمیکنه دلیل داره و اون هم حس مستقل بودنش هست.شاید در آینده سونی شرکت نینتندو رو به دلیل ورشکستگی بخره و شاید هم برعکس و به رویای چندین دهه ژاپنی ها رنگ عمل بپوشونه .ولی به شخصه از جدا بودن این دو شرکت بسیار راضی ام چون همین رقابت باعث تحولات عظیمی در صنعت گیم شده.اگر هم دوستانی هستند که با ضعیف نشون دادن عملکرد نینتندو راضی میشن مهم نیست بالاخره عرصه رقابت هست و هر کنسولی طرفدارهای خودش رو داره .رئیس نینتندو هم برای طرفدارهای زبون نفهم نینتندو این حرف رو زده یعنی گیر ندید :d

حالا شما بده من قول میدم اگر کپی کردن پتشونو تو تمام تاپیک ها فروم ها بریزم رو آب،هر چند عقلایی به نظر میاد که تو این دوران نده،اگر بده نسل 8 یواش یواش تموم میشه.
شرمنده من حرف خاصی ندارم

ولی عکس زیر رو قبلا دیده بودم و دیدم که خیلی هم بی راه نگفته اون شخصی که درستش کرده و مرتبطم هست انگار با این تاپیک , بد نیست بعضی از اشخاص ببیند

تذکر بدم که من نمیگم موافقم یا مخالف و من واژه ی کپی کردن رو بکار نمیبرم , اما به نظرم کاملا واضح هست که کی از کی الهام میگره

باتشکر

e6c2f9cc_154ulus.jpg.png
خیلی خر تو خره،ولی خوب نمردیم و الهامات شرکت مقدس رو دیدیم.

حالا شما بده من قول میدم اگر کپی کردن پتشونو تو تمام تاپیک ها فروم ها بریزم رو آب،هر چند عقلایی به نظر میاد که تو این دوران نده،اگر بده نسل 8 یواش یواش تموم میشه.

این چیزهایی که اینجا زدی چند تا ایراد کلی داره ...اول اینکه فکر میکنم انلالوگ کنترل اولین بار توسط اتاری معرفی شد خیلی سال قبل...کنترل دوال انالوگ توسط سونی معرفی شد که همه شرکتها از این ایده سونی الهام گرفتن حتی ماکروسافت....کلیدهای l2 و r2 یا همون قسمت چهار دگمه جلوی کنترل هم اولین بار تو پلی استشن به کار رفتن "در snes نتها دو کلید وجود داشته" که بعدها همه شرکتها ازش الهام گرفتن....کنترل دو انالوگ سال 1996 نمایش داشته "جالبه که تو برد شما زده 1998"و سال 1997 به بازار اومده و کنترل دوال شاک هم سال 1997 در ژاپن عرضه شده "جالبه که تو برد شما زده 1998" البته با دو شک و همینطور کلیدهای l3 و r3 که همگی اولین بار توسط پلی استشن معرفی شدن...جابجایی انالوگ چپ با پد هم اولین بار توسط دریمکست انجام شده

آخرین ویرایش:
دوستانی که فقط به Wii نگاه میکنن و میگن نینتندو رقبا رو به خاک و خون میکشه و ...، بد نیست یه نگاه جامع تری به 20 سال اخیر داشته باشن. :دی برعکس بازار کنسول های دستی که نینتندو همیشه میترکونه، توی کنسول های خونگی از شروع دوران 3D به مشکل خورد، به جز همون Wii. (منظور از نظر فروش هست، نه کیفیت کنسول ها و بازی ها)
Nintendo 64 حدود 30 میلیون فروخت که رقم خیلی بالایی نیست.
GameCube هم کمی بیشتر از 20 میلیون فروخت که برای نینتندو اصلاً جالب نیست. حتی اولین کنسول مایکروسافت که اون نسل اومد هم بیشتر از GC فروخت.
Wii U هم که وضعش در حدی هست که نیازی به صحبت نداره.
این وسط فقط Wii بود که طوفان به پا کرد و نوآوری جالبی داشت که باعث جذب قشرهای جدید به بازار کنسول ها شد. هرچند همون هم در نهایت نتونست اختلاف زیادی با رقبا داشته باشه. یه استارت محشر زد و تا یه مدت در حال منفجر کردن بود، ولی بعدش خاموش شد و آخرش می بینیم کنسول سونی (که کارش رو با وضعیت آشفته و قیمت 2 برابر Wii شروع کرد) و کنسول مایکروسافت (که دومین تجربه این کمپانی بود) حدود 15 میلیون باهاش فاصله دارن که فاصله نجومی ای نیست.
حالا باید دید کنسول جدیدشون چی از آب درمیاد. ولی هرچی که باشه به نظرم نینتندو نباید مثل Wii و Wii U بازی های مولتی پلتفورم معروف رو از دست بده. درسته که کنسول های نینتندو بازی های انحصاری خیلی خوبی دارن، ولی بازی های مولتی پلتفورم هم در همون حد اهمیت دارن و اگه یه نفر بخواد فقط یه کنسول بگیره، خیلی سخت میتونه بی خیال ده ها IP معروف و با کیفیت بشه که مولتی پلتفورم هستن ولی توی کنسول نینتندو حضور ندارن.

--------------------

در مورد قضیه سونی و نینتندو هم توی مقاله ای که برای PS1 نوشتم، میشه چیزهایی خوند. اون بخش مقاله هم از Edge (که بعید میدونم در اعتبارش شکی وجود داشته باشه) ترجمه شده بود:

در مجموع هر دو کمپانی دنبال سود بیشتر برای خودشون بودن و آخرش به مشکل خوردن و قضیه تموم شد رفت. البته خیلی هم خوب شد، چون PlayStation به دنیا اومد! :دی
به فرمایشات استاد عزیزم یه نکته اضافه کنم :دی کنسولی که تعداد واحد بیشتری فروخته باشه موفقیت نسبی داره یعنی اینکه Wii صد میلیون فروش داشت و هر خریدار بطور متوسط 2-3 نرم افزار (Game) خریده براش!. کنسول **** که 80 میلیون فروخته ولی به ازای هر کنسول 12 تا نرم افزار خریده شده. خواهشاً اینقدر نگید Wii موفق بود له کرد و اینا. فروشش فوق العاده بود ولی اینکه آیا موفق بود یا نه به چندتا فاکتور نیاز داره مثل همین نسبتی که بالا توضیح دادم + حمایت 3rd Party و لاین آپ زمان لانچ + قابلیتها جانبی مثل پخش فرومتهای زمان خودش (DVD , Blu Ray ) و چیزهای ذیگه.

این نکته ممکنه بی ربط بنظر برسه; نینتندو خوذش رو تو یه فضای میبینه که توی اون زمان حرکت نمیکنه یه خیلی کند میگذره و فقط به همین فن بیسی که داره راضیه !!. Project Hammer که میتونست یه گیم سطح بالای M Rated خیلی خوبی بشه رو بدون دلیل کنسل میکنه بعد کنسولی میسازه که عملا هیچ 3rd Party قابلیت Port گیمش رو واسه اون پلتفروم نداره یا از OS خیلی عجیب غریبی استفاده میکنه که خودش (نینتندو) مجبور میشه یا میان افزار بسازه یا اون ها رو لایسنس کنه بده به سازنده !!! :دی. فرمتهای مسخره آپتیکال دیسکش هم که بماند اصلا یه چیزه خداییه واسه خودش :دی.

- - -ویرایش - - -

WII U رو حدود 2سالو نیم پیش تو US بیرون دادن بعنوان یه کنسول نسل 8.الان سوالی که مطرحه اینه که چه وقت میخوان کنسول جدیدشون رو(NX ) به بازار عرضه کنن.وسط این نسل!؟پس خریدارای WU چی میشن؟ساپورت 2تا کنسول بصورت همزمان!؟ یا تا مثلا 2018 برای انتشارش صبر کنن.تا اون موقع سونی و بعدش مایکروسافت بیشتر بازار کنسولهای خونگی رو قبضه کردن و اینهمه آدم که نمیان خودشونو با تاریخ شروع نسل جدید نینتندو وفق بدن و برن سمت نینتندو و نسل نهم سونی و مایکرو هم اگه در کار باشه احتمال زیاد میره 2020 و مطمئنا سونی و مایکرو با توجه به این اختلاف زمانی کنسولهای خیلی قویتری رو نسبت به نینتندو تدارک میبینن.اگه قرار باشه اختلاف زمانی عرضه کنسول و بخصوص قدرت سخت افزاری مثل این نسل توی نسل نهم برای نینتندو بازم تکرار بشه بعید میدونم این سیاست جدیدشون راهگشا باشه

امیدوارم این پیش بینی ها درست از آب در نیان
ای اقا Wii U همین الان با اسفالت کف خیابون یکیه بعد اینا 2018 تازه کنسول جدید بده بیرون؟! :دی NX باید یه کنسول قوی بین XBOX ONE و PS4 باشه بدون محدودیت های و سیاستهای ابله هانه نینتندو که این 50-60 بازی نسل بعدی که الان منتشر شدن بلافاصله و درمدت زمان کمی براشت port بشه و به اندازه ی پتانسیل داشته باشه که تا اخر نسل کم نیازه (همون جریان Witcher 3 رو 1080p و 60فریم اجرا کنه :دی). تا 2018 صبر کنه یک نسل کامل رو از دست میده و NX دوباره مثل Wii U یه کنسول بلاتکلیف میشه که قدرت اجرای بازیهای گذشته داره ولی برای هندل کردن گیمهای اینده به شدت ضعیفه. از طرفی گیمر نمیاد دوباره مثلا 350$ پول یه کنسول نسل هشتی بده صبر میکنه واسه نسل 9.

آخرین ویرایش:
نینتندو بخواد کنسول بلاتکلیف بزنه مثل Wii U شکست میخوره یا باید اینقدر قوی باشه که همه بازی های نسل هشت بتونه از PS4 بهتر اجرا کنه که دلیلی باشه برای خریدش یا اینکه اینقدر متفاوت باشه که گیمر ها شدیدا جذبش بشن!

حالت دوم چون مشخص نیست که چقدر از کنسول استقبال میشه ریسکش بالاست ولی اگه بتونه کنسول قوی بده حداقل تا آخر نسل میتونه توی رقابت باقی بمونه!

بحث الهام گرفتن خیلی مسخره هست وقتی کمپانی ملت نینتندو به قول دوستان این همه نو آوری داشته ولی الآن وضعیتش این هست پس این نو آوری هاش به دردش نخورده

امیدوارم ایندفعه برخلاف گذشته نیتندو همه رو غافلگیر کنه و یه سخت افزار قدرتمند بزاره تو کنسول و از این لحاظ بزنه رو دست سونی و مایکرو . که البته بعیده!

خیلی دوست دارم زودتر کنسولشونو معرفی کنند و کنسولشون قوی تر از PS4 هم باشه
چون قوی تر بودن کنسولشون به نفع ماست نه صعیف تر بودنش
نهایتش هم اگه خیلی کنسول خری شد میخریمش :دی

خب این مطلب امیدوار کننده س:
Fortune: Nintendo started talking to 3rd parties at E3 about NX; reception positive - NeoGAF

به به... یعنی میشه من بعد از Super Nintendo یه کنسول دیگه از نینتندو داشته باشم! :p
اینا فقط حرفه.
عین همین حرفها و اظهار تمایل بازیسازا درمورد wiiu هم بود. ولی در عمل؟
زدن زیر حرفشون.

- - -ویرایش - - -

ولی یه نکته رو هم باید در نظر گرفت. اونم اینه که برخلاف رقبا، نینتندو تبدیل به یه برند شده. حتماً این جمله رو زیاد شنیدین که میگن من نینتندو رو بخاطر 3rd party نمیگیرم. پس حتی اگه نینتندو کنسولی بزنه که از تمامی رقبا قویتر هم باشه، باز هم به احتمال زیاد شاهد 3rdها نخواهیم بود. چون خود نینتندو دارها نمیرن سراغ اون بازیها.
همین WiiU اوایل انتشار 3rd party داشت. آساسین‌ها و مس ایفکت و بتمن و واچ داگز و... ولی چرا دیگه براش بازی نیومد؟ چون خود WiiUدارها با وجود انجصاری‌ها، رغبتی به اون بازیها ندارن. برای همین بعیده حتی سخت‌افزار قوی، باعث بشه طرفداران رقبا کم بشه و بیان سمتِ نینتندو.

اینا فقط حرفه.
عین همین حرفها و اظهار تمایل بازیسازا درمورد wiiu هم بود. ولی در عمل؟
زدن زیر حرفشون.

- - -ویرایش - - -

ولی یه نکته رو هم باید در نظر گرفت. اونم اینه که برخلاف رقبا، نینتندو تبدیل به یه برند شده. حتماً این جمله رو زیاد شنیدین که میگن من نینتندو رو بخاطر 3rd party نمیگیرم. پس حتی اگه نینتندو کنسولی بزنه که از تمامی رقبا قویتر هم باشه، باز هم به احتمال زیاد شاهد 3rdها نخواهیم بود. چون خود نینتندو دارها نمیرن سراغ اون بازیها.
همین WiiU اوایل انتشار 3rd party داشت. آساسین‌ها و مس ایفکت و بتمن و واچ داگز و... ولی چرا دیگه براش بازی نیومد؟ چون خود WiiUدارها با وجود انجصاری‌ها، رغبتی به اون بازیها ندارن. برای همین بعیده حتی سخت‌افزار قوی، باعث بشه طرفداران رقبا کم بشه و بیان سمتِ نینتندو.

به همون دلیل که دیگه برای 360 و PS3 بازیهای جدید نمیاد. چون توانایی اجرای بازیهای جدید رو نداره و سخت افزار در حد همون نسل هفت است.

یه کنسول هم باید انحصاری داشته باشه هم غیر انحصاری. توضیحات رو هم دوستان دادن. نینتندو اگر بخواد همین روند رو ادامه بده برای کنسول بعدی هم مثل WiiU و GC و N64 چیزی جز شکست نیست و باید برای اینکه توی رقابت باقی بمونه همون کاری رو بکنه که با Wii کرد

عناوین انحصاری + عناوین غیر انحصاری فراوان + عناوین کژوآل (این بخش عامل خیلی مهمی برای فروش کنسول هست که سونی و مایکرو هم در حال توسعه این بخش هستند)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or