نینتندو: اگر از پلتفرم جدیدمان حرف بزنیم رقبایمان ایدهای ما را کپی خواهند کرد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
nintendo_president_satoru_iwata_says_anti_piracy_m_1412392543.jpg

همانطور که مطلع هستید شرکت نینتندو در حال ساخت یک کنسول خانگی جدید با اسم رمز"NX" می‌باشد. آقای ساتورو ایواتا، رییس شرکت نینتندو در نشستی که با سهام‌داران شرکت داشت دلایل اینکه چرا آنان در مورد پلتفرم جدید خود سکوت کردند گفت که این کار به خاطر این می‌باشد که "نمی‌خواهند رقبای آنان ایدهایشان را کپی کنند."

وی در ادامه افزود:

"ما در مورد پلتفرم NX نمی‌توانیم صحبت کنیم، اگر حرفی بزنیم رقبای ما ایدهایمان را کپی خواهند کرد و این کار باعث می‌شود دیگر مشتری‌هایمان دیگر سوپرایز نشوند. این امر به سود شرکت و سهامداران نخواهد بود."

وی در آخر سخنانش نیز اضافه کرد که :سخت افزار NX جدید می‌باشد ما همه چیز را در صفر شروع کردیم . در طول ساخت این دستگاه ما به ساخت بازی برای Wii و 3DS ادامه خواهیم داد. و اولویت اولمان نیز رضایت مشتریانی‌ست که دست به خرید کنسول Wii U کرده‌اند. "

Nintendo's silence on NX in fear that competitors may copy their ideas - Nintendo Insider

جدا از خانمان سوز بودن و متحول کننده بودن این ایده ، روی کنسول نسل 7 سونی وقتی بازی رو میذاشتی توی XMB کنسول عکس بازی میرفت بک گراند که الان همون عکس اومده قبل از اجرای بازی ، حالا این چه ربطی به کپی کردن و اینا داره نمی دونم :دی

نه منظورم این نبود :دی کپی هم نبود یه ایده بود که سونی و مایکروسافت بعد نینتندو به این نتیجه رسیدن که بهتره به شکل وی یو در بیاد قبل بازی ! که بازم میگم خیلی مهم نیست این قسمت حرف من :دی

خب بله دیگه . اولین بار تو این کنسول این قابلیت اومد که زمانی که کنسول خاموشه دانلود ها رو انجام بده و سونی هم اومد کپی کرد :)

اگه منظورت تو rest mode هست که این قابلیت تو vita بود قبل از اینکه wiiu بیاد و من دو سه سالی هست از این قابلیت استفاده می کنم اون یکی قابلیت وحشتناک کاربردی همون عکسه قبل بازی رو هم دوستمون توضیح داد ولی یه چیزی اضافه کنم که این قابلیت رو psp هم بود=))
به نظرم به همون چیزایی که تو اینترنت معروفه مثل move و انالوگ گیر بدی خیلی بهتره تا اینکه شخصا دست به کار بشی و مچ سونی متقلب رو بگیری :d

اگه منظورت تو rest mode هست که این قابلیت تو vita بود قبل از اینکه wiiu بیاد و من دو سه سالی هست از این قابلیت استفاده می کنم اون یکی قابلیت وحشتناک کاربردی همون عکسه قبل بازی رو هم دوستمون توضیح داد ولی یه چیزی اضافه کنم که این قابلیت رو psp هم بود=))
به نظرم به همون چیزایی که تو اینترنت معروفه مثل move و انالوگ گیر بدی خیلی بهتره تا اینکه شخصا دست به کار بشی و مچ سونی متقلب رو بگیری :d

من زمانی که ویتا داشتم چنین قابلیتی ندیدم ! و psp هم نداشتم متاسفانه . :-"
اینم فکر خوبیه :دی چون واقعا اینو در مورد این دو تا کنسول دستی نمیدونستم و هیچ کس هم به روی خودش نمیاورد :| بازم دمت گرم :-"

اصلا جزو ایده اینا رو حساب نکردم :دی اینا قابلیت هایی بوده که اولین کنسولی که شاملش شده نینتندو بوده :دی و گر نه سونی و ایکس باکس چنین چیزی نداشتن اصلا ! یا مثلا ایده تصویر قبل بازی کلا برای وی یو بود اولین بار که حالا خیلی هم مهم نیست .
اسمش رو نذاریم کپی میشه ایده برداری ! ولی چرا تو زمان وی یو که موارد جدید خیلی زیاد بود هیچ کس توجهی نکرد ولی یه دفعه ps4 اومد گفتن اووووف rest mode داره ! :-o

--------------------------------------------
یه چیزی هم خیلی وقته رو مخمه گفتم همین جا بگم :)
باز خدا رو شکر این انجمن یه بخش وی یو داره و یه سری ادم حسابی هم توشن که میفهمن در مورد این کنسول . و الا سر بزنی به سایت های خبری کناری و نظراتی که مردم تو اخبار وی یو میذارن رو بخونی ، متوجه عمق فاجعه میشی :| به عنوان مثال :
"وی یو بازی هاش بچگانس "
"وی یو اشغاله "
"مطمئنم هیچ کس تو ایران این کنسول رو نداره و حاضر نمیشه بخره "
...... :|
یعنی این قدر بچه زیاد شدن که نمیفهمم این قضیه تا کجا ادامه پیدا میکنه ! بعد میگیم من کنسولو دارم و این طور هم نیس صد تا فحش بارمون میکنن :| یه عده خیلی الکی ادعای بزرگ بودن میکنن که نمیدونم چرا مثلا طرف دور و بر 20 سالشه و به جای مغز هم سیمان تو کلشه ، میاد میگه بازی های وی یو بچگانست ! یکی نیس بگه تو همونی نیستی تا دیروز نمیدونستی کنسول چیه بعد یه gta زدی احساس بزرگ بودن کردی ؟ :) همین ماریو و سونیک و زلدا رو من ترجیح میدم به خیلی از بازیای دیگه چون واقعا قشنگ ساخته شدن .
همین چند وقت پیش بود تو اپارات یه ویدیو گذاشتم مقایسه گرافیکی بازی batman arkham city در wii u و ps3 و x360 و pc ! حالا یه بلانسبت #### پیدا شد اومده بود میگفت اون نسخه pc نیست x360 هست :) دلیل : " دکمه های کنترلر x360 بود توش ! " :| بعد میگم دوست عزیز این pc هست کنترلر x360 وصل کردن بهش. بعد میگه تو بچه ای ، من 5 ساله تو کار xbox هستم و میدونم این طوریه و فلان و بهمان " :|
نمونه این جور ادما هم خدا رو شکر تو انجمن ما داره روز به روز بالاتر میره :x و حتی در درجات بالاتر !! فقط خدا رحم کنه چه بلایی سر این افراد الکی مدعی میاد :))

x360 هم یه حالت داشت به اسم background downloads که موقع دانلود اگه کنسول رو خاموش میکردی میرف رو stand by دانلود رو ادامه میداد :d

کاش واقعا اونایی که سنگ نینتندو رو به سینه میزنن برن یکم با این کنسول و سبک خاص خودش حال کنن و واقعا در عمل هم از این کنسول استفاده کنن نه اینکه از وسط پارتی های کالاف و بتل جمعشون کنیم ;))

کاش واقعا اونایی که سنگ نینتندو رو به سینه میزنن برن یکم با این کنسول و سبک خاص خودش حال کنن و واقعا در عمل هم از این کنسول استفاده کنن نه اینکه از وسط پارتی های کالاف و بتل جمعشون کنیم ;))
کلا سنگ چیزی به سینه زدن خوب نیست، حالا هر چی میخواد باشه ولی من حس این افرادی که در مورد نینتندو حرف میزنند درک میکنم
وقتی اکثریتی که بیشتر دور ور خودشون در ایران دیدند یا کلا بازی‌های نینتندو انجام ندادن و شناخت ندارند اظهار نظر میکنند، سخت میشه ساکت بود
اما در کل باید از هر چیزی که لذت میبری و فکر میکنی خوب است استفاده کنی نه محصور کردن به یک کنسول یا بازی خاصی چون کسی میتونه هم از The Legend of Zelda و Metroid و Kirby و ... لذت ببرد و هم از بازی مثل Battlefield یا CoD و یا ...........

کلا سنگ چیزی به سینه زدن خوب نیست، حالا هر چی میخواد باشه ولی من حس این افرادی که در مورد نینتندو حرف میزنند درک میکنم
وقتی اکثریتی که بیشتر دور ور خودشون در ایران دیدند یا کلا بازی‌های نینتندو انجام ندادن و شناخت ندارند اظهار نظر میکنند، سخت میشه ساکت بود
اما در کل باید از هر چیزی که لذت میبری و فکر میکنی خوب است استفاده کنی نه محصور کردن به یک کنسول یا بازی خاصی چون کسی میتونه هم از The Legend of Zelda و Metroid و Kirby و ... لذت ببرد و هم از بازی مثل Battlefield یا CoD و یا ...........

آره دوست من!
اما من مخاطبم با یه سری آدم دیگس که جز آنلاین بتل و کالاف بازی نکردن اونوقت میان حرف درباره ی نینتندو از روی شکم میگن! فقط بخاطر بازیاش ورشکسته نشده و اینا! یا یه سری که تیریپ روشن فکری ور میدارن و میگن نینتندو خداست و اینا در حالی که همون ماریو رو هم یه بار بازی نکردن! یا کلا از تو کار بازی های 3rd party بودن حالا میان میگن من از بچگی با نینتندو بزرگ شدم :|

من خودم اصلا نمی تونم ارتباط برقرار کنم با نینتندو، اما سعی میکنم نظر الکی هم ندم! کاری ندارم!

آره دوست من!
اما من مخاطبم با یه سری آدم دیگس که جز آنلاین بتل و کالاف بازی نکردن اونوقت میان حرف درباره ی نینتندو از روی شکم میگن! فقط بخاطر بازیاش ورشکسته نشده و اینا! یا یه سری که تیریپ روشن فکری ور میدارن و میگن نینتندو خداست و اینا در حالی که همون ماریو رو هم یه بار بازی نکردن! یا کلا از تو کار بازی های 3rd party بودن حالا میان میگن من از بچگی با نینتندو بزرگ شدم :|

من خودم اصلا نمی تونم ارتباط برقرار کنم با نینتندو، اما سعی میکنم نظر الکی هم ندم! کاری ندارم!

الان مثلا نظر ندادی!!!!!!:|

سونی حالا حالا باید بدو بدو کنه تا به نینتندو برسه...:-*

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or