گزارش نیل دراکمن: بازی The Last of Us 3 فقط تحت این شرایط ساخته می‌شود

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000020605.jpg
آقای نیل دراکمن، در پادکست Sacred Symbols دوباره درباره احتمال ساخت The Last of Us 3 صحبت کرده و گفته که این پروژه هنوز منتفی نیست، اما تنها در صورتی ساخته می‌شود که داستانی در سطح بسیار بالا برای گفتن وجود داشته باشد. دراکمن تأکید می‌کند: «من عاشق این دنیا و این شخصیت‌ها هستم. اما نمی‌خواهم کاری نصفه‌نیمه انجام دهم.»
او گفته استاندارد قسمت دوم، چه از نظر داستان‌سرایی و چه از نظر احساسات، بسیار بالا بوده و ناتی‌داگ تنها در صورتی به ساخت قسمت سوم برمی‌گردد که بتواند به آن سطح برسد یا از آن عبور کند. همین استاندارد بالا باعث شده پروژه آنلاین The Last of Us هم که در حال توسعه بود، در نهایت کنار گذاشته شود چون به سطح کیفیت مورد نظرشان نرسیده است.

بنابراین قسمت سوم The Last of Us هنوز در برنامه است، ولی تنها در صورتی ساخته می‌شود که تیم ناتی‌داگ مطمئن باشد چیزی واقعاً خاص برای ارائه دارد.

سخته باورش که یک ماه دیگه 5 سال از عرضه TLOU2 میگذره. علارغم ایراداتی که خودم هم به داستان داشتم ولی بازم برای من TLOU2 خیلی لذت بخش تر و اثرگذار تر از نسخه اول به عنوان یک بازی بود. هیچ یادم نمیره روز عرضه بازی با چه شوقی صبح اول وقت دقیقا همزمان با آنلاک شدن بازی شروع کردم به بازی کردنش و تا شب حدود 40-50 درصد بازی را رفته بودم. TLOU2 آخرین بازی بود که من روز عرضه بازیش کردم و بعد اون هیچ وقت اون حد از ذوق و شوق را برای هیچ بازی نداشتم که دوست داشته باشم حتما روز عرضه بازیش کنم و الان اکثر بازی ها را یک اختلاف زمانی قابل توجه از زمان عرضه بازی میکنم.

خودم ته دلم دوست دارم بازی نسخه سومی داشته باشه. نمیدونم داستان را بخان چجوری جلو ببرن ولی این دنیا خلق شده حداقل ارزش یک نسخه سوم را داره. متاسفانه تو ناتی داگ وضعیت جوری پیش نرفت که این نسل تا حالا بازی ازشون دیده باشم ولی تو ادامه امیدوارم ریکاور کنن و کنار اینترگلگتیک نسخه سوم تلو یا پنچم آنچارتد را بسازن.

سخته باورش که یک ماه دیگه 5 سال از عرضه TLOU2 میگذره. علارغم ایراداتی که خودم هم به داستان داشتم ولی بازم برای من TLOU2 خیلی لذت بخش تر و اثرگذار تر از نسخه اول به عنوان یک بازی بود. هیچ یادم نمیره روز عرضه بازی با چه شوقی صبح اول وقت دقیقا همزمان با آنلاک شدن بازی شروع کردم به بازی کردنش و تا شب حدود 40-50 درصد بازی را رفته بودم. TLOU2 آخرین بازی بود که من روز عرضه بازیش کردم و بعد اون هیچ وقت اون حد از ذوق و شوق را برای هیچ بازی نداشتم که دوست داشته باشم حتما روز عرضه بازیش کنم و الان اکثر بازی ها را یک اختلاف زمانی قابل توجه از زمان عرضه بازی میکنم.

خودم ته دلم دوست دارم بازی نسخه سومی داشته باشه. نمیدونم داستان را بخان چجوری جلو ببرن ولی این دنیا خلق شده حداقل ارزش یک نسخه سوم را داره. متاسفانه تو ناتی داگ وضعیت جوری پیش نرفت که این نسل تا حالا بازی ازشون دیده باشم ولی تو ادامه امیدوارم ریکاور کنن و کنار اینترگلگتیک نسخه سوم تلو یا پنچم آنچارتد را بسازن.
یک درصد فکر کن با موفقیت سریال و حتی تاییدش برای فصلهای بیشتر سونی نخواد بازیش رو بسازه.
زمانی که سریال بازی تایید شد کاملا مشخص بود که برای این سری برنامه های بیشتری دارن ، ریمیک/ریمسترها هم یکی از دلایل دیگش.

اگه Uncharted رو میگفتی میشد حدس زد که ادامه اون مجموعه شاید برای ND کمی سطح پایین باشه و یا چالش مورد نظرشون رو نداشته باشه...
اینکه بخوان باهاش خداحافظی کنن یا بسپرنش به استودیوی دیگه ای.
ولی ساخت نسخه بعدی از Tlou تضمین شدست.

فکر کن با وجود داشتن این همه منابع، امکانات، پشتیبانی و یه تیم با تجربه و با استعداد بیای عمدا ایده های احمقانه تو وارد داستان TLoU II کنی و گند بزنی نه فقط به کل داستان بلکه به کل بازی

تو این شرایط بنظرم سونی نباید آزادی کامل بهشون بده و اگه قراره پارت ۳ هم به همین منوال باشه ترجیح میدم ساخته نشه

حتی اگه نیل دراکمن هم نخواد (عمراً :دی) قطعا HBO با چماق مجبورشون می کنه. سریال بیش از حد محبوبه که منبع اقتباسش ساخته نشه
البته بعید نیست HBO ابتکار عمل رو بدست بگیره و خودش فرنچایز رو جلو ببره :-?

به نظرم این بزرگترین مشکل سریال Tlou ـه واقعا. مشکلی که طبیعتا سریال های محبوب دیگه مبتنی بر ویدیوگیم مثل فال اوت و آرکین عملا بهش دچار نیستن

• Like
Reactions: Scαrface
الان پست من چرا پاک شد تو همین صفحه ان بار از کلمات زباله و ... استفاده شده چطور یهو پست من شد توهین ؟؟؟؟؟
بابا خجالت بکشید چقدر فن بوی یک طرفه

فکر کن با وجود داشتن این همه منابع، امکانات، پشتیبانی و یه تیم با تجربه و با استعداد بیای عمدا ایده های احمقانه تو وارد داستان TLoU II کنی و گند بزنی نه فقط به کل داستان بلکه به کل بازی

تو این شرایط بنظرم سونی نباید آزادی کامل بهشون بده و اگه قراره پارت ۳ هم به همین منوال باشه ترجیح میدم ساخته نشه
من متوجهم خیلی ها فقط شخص دراکمن براشون مهمه نه خود ناتی داگ برای همین حرفهایی مثل شما را هیت دادن حساب میکنن درحالی که واقعا درست میگی. اصلا چرا انتقاد از دراکمن باید نوعی تابو تلقی بشه؟ همین تفکرات این شخص اگر این نبود و tlou2 بدون این حواشی منتشر می‌شد چقدر به فروش بازی، اعتبار استودیو و آینده این فرانچایز کمک میکرد. شما برید تو رسانه های اجتماعی همون خارجیا ببینید واقعا سر همین سریالش چقدر دارن هیت میدن و مسخره میکنند. حالا انتظار دارین tlou3 رو به چه سمتی ببرن.
اینترگلتیک هم که اونطوری و با اون کرکتر معرفی کرد (تازه دراکمن یه دوره مقابله با نفرت پراکنی تو انلاین هم برای بازیگرش گذاشته )
برید فقط تعداد view تریلر اینترگلتیک تو YT را ببینید . فقط 2.8 میلیون view توی 8 ماه و با حدود 50 درصد dislike. اصلا چنین چیزی برای اعتبار سی ساله ناتی داگ یکجور فحش بحساب میاد که همش بخاطر تفکرات این شخص هست. اخر چرا میای با چپوندن زوری این نوع تفکر ، زحمت این همه ادم تو استودیو رو هدر میدی

من متوجهم خیلی ها فقط شخص دراکمن براشون مهمه نه خود ناتی داگ برای همین حرفهایی مثل شما را هیت دادن حساب میکنن درحالی که واقعا درست میگی. اصلا چرا انتقاد از دراکمن باید نوعی تابو تلقی بشه؟ همین تفکرات این شخص اگر این نبود و tlou2 بدون این حواشی منتشر می‌شد چقدر به فروش بازی، اعتبار استودیو و آینده این فرانچایز کمک میکرد. شما برید تو رسانه های اجتماعی همون خارجیا ببینید واقعا سر همین سریالش چقدر دارن هیت میدن و مسخره میکنند. حالا انتظار دارین tlou3 رو به چه سمتی ببرن.
اینترگلتیک هم که اونطوری و با اون کرکتر معرفی کرد (تازه دراکمن یه دوره مقابله با نفرت پراکنی تو انلاین هم برای بازیگرش گذاشته )
برید فقط تعداد view تریلر اینترگلتیک تو YT را ببینید . فقط 2.8 میلیون view توی 8 ماه و با حدود 50 درصد dislike. اصلا چنین چیزی برای اعتبار سی ساله ناتی داگ یکجور فحش بحساب میاد که همش بخاطر تفکرات این شخص هست. اخر چرا میای با چپوندن زوری این نوع تفکر ، زحمت این همه ادم تو استودیو رو هدر میدی
حرفت درسته . سونی بازی ساز درست و حسابی کم نداره . الان چرا کوری بارلوگ هیت نمی گیره ؟
یه قسمتی از این حجم هیت به دراکمن هم تقصیر خودشه یعنی قشنگ می بینی داره از قصد این که لج بقیه رو دربیاره یه کار هایی می کنه و این هم ریشه در شخصیتش داره.

یه خبر دیدم بلا رمزی الان منفور ترین بازیگر هالیوود هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or