گزارش نیل دراکمن: بازی The Last of Us 3 فقط تحت این شرایط ساخته می‌شود

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000020605.jpg
آقای نیل دراکمن، در پادکست Sacred Symbols دوباره درباره احتمال ساخت The Last of Us 3 صحبت کرده و گفته که این پروژه هنوز منتفی نیست، اما تنها در صورتی ساخته می‌شود که داستانی در سطح بسیار بالا برای گفتن وجود داشته باشد. دراکمن تأکید می‌کند: «من عاشق این دنیا و این شخصیت‌ها هستم. اما نمی‌خواهم کاری نصفه‌نیمه انجام دهم.»
او گفته استاندارد قسمت دوم، چه از نظر داستان‌سرایی و چه از نظر احساسات، بسیار بالا بوده و ناتی‌داگ تنها در صورتی به ساخت قسمت سوم برمی‌گردد که بتواند به آن سطح برسد یا از آن عبور کند. همین استاندارد بالا باعث شده پروژه آنلاین The Last of Us هم که در حال توسعه بود، در نهایت کنار گذاشته شود چون به سطح کیفیت مورد نظرشان نرسیده است.

بنابراین قسمت سوم The Last of Us هنوز در برنامه است، ولی تنها در صورتی ساخته می‌شود که تیم ناتی‌داگ مطمئن باشد چیزی واقعاً خاص برای ارائه دارد.

نیل دراکمن تو فوق العاده ای ولی جون مادرت دست از نوشتن داستان ماستان بردار فقط کارگردانی کن . ما هیچ علاقه ای به اینکه تو توی بچگی دیدی کی تو West Bank کی رو کشته و اونجا چه خبر بوده نداریم . همون کارگردانی و کارهای تکنیکی و مدیریت پروژه رو انجام بده که توش جزو بهترین های صنعت هستی . نویسندگی رو بیخیال شو .
دیشب تو همین پادکست گفت که من ازین کانفلیکت فلسطین و اسرائیل الهام گرفتم فقط و هر گروه بازی الهام گرفته شده از دو طرف نیس. بعدش گفت از دیگر کانفلیکت ها هم الهام زیاد گرفتم و نیتم ساختن اسرائیل علیه فلسطین نبوده :D الان شما گفتین یادم اومد که جملاتش تو پادکست هم بگم

دیشب تو همین پادکست گفت که من ازین کانفلیکت فلسطین و اسرائیل الهام گرفتم فقط و هر گروه بازی الهام گرفته شده از دو طرف نیس. بعدش گفت از دیگر کانفلیکت ها هم الهام زیاد گرفتم و نیتم ساختن اسرائیل علیه فلسطین نبوده :D الان شما گفتین یادم اومد که جملاتش تو پادکست هم بگم
والا تفکراتش جای اینکه اسرائیل علیه فلسطین باشه... بیشتر شبیه چپول های هست که چفیه رو با پرچم رنگین کمون گره می زنن شعار فری فری پلستاین می دن:دی

این مشکل رو من با نیتن دریک و انچارتد هم داشتم!

طرف حداقل 100k آدم کشته بعد همسری مهربان، پدری دلسوز است!

کلا ناتی داگ نباید سر داستان مانور بده؛ همون گیم پلی فوق‌العاده هستند.

این پست شما با اختلاف عجیب ترین حرفی هست که تا الان تو بازیسنتر شنیدم. یعنی در این حد عجیب که ممکنه مخاطب فکر کنه گوینده کلا مدیوم گیم رو نمیشناسه و قادر به تمایض نیاز گیم پلی با داستان سرایی نیست. کلا با این فرمول که شما فرمودی حساب کنیم، و در نظر گرفتن اینکه کشتن انسان ها از نظر اخلاقی چه کار قبیحی هست، پس عملا همه کارکترهای همه ویدئو گیم ها یه مشت مفسد فی الارض و جانی و چه بسا بنا به تعریفی قاتل زنجیره ای هستن. حتا از این رهگذر ماریو رو هم میشه یه وحشی عوضی در نظر گرفت که یه سری موجود بیگناه رو فقط به جرم اینکه سر راهش قرار گرفتن به شنیع ترین شکل ممکن له میکنه و میکشه! این موجودات حتا به ماریو حمله هم نمیکنن و صرفا دارن راه میرن که این مردک پست فطرت جانی میپره رو سرشون تا زندگی شیرینشون به پایان برسه. مگه همه موجودات حق حیات ندارن؟

در کل نکته خیلی خیلی پایه ای در خصوص ویدئو گیم درک تمایض بین گیم پلی با داستانه. از این حیث که خیلی از کارهایی که تو گیم پلی انجام میدیم یا کلا اتفاق هایی که تو بازی رخ میده ربطی به دنیای واقعی و حتا منطق داستان ندارن و بنا به نیاز گیم پلی و فان بودن لحاظ میشن. حالا از این نکته که وقتی داری یکی رو Melee میکنی بقیه صبر میکنن کارت تموم بشه و بهت حمله نمیکنن (یا موقع باز کردن قفل در) بگیر تا همین مورد که اصلا شخصیت اصلی چرا داره آدم میکشه؟ یا اصلا چطور میتونه مثل یه صخره نبرد آلترا خفن از در و دیوار راست بره بالا و ....

به این چیزا گیر دادن نشونه عدم شناخت ویدئو گیمه. ضمن اینکه کلا اینکه یه نفر واقعا آدم کش باشه هم ربطی به چیزهای دیگه مثل اینکه تو زندگی شخصیش چطوره نداره.

اون شایعه در مورد آنچارتد ۵ بود. در کل هیچ جا نگفتن پارت ۳ رو داریم می‌سازیم یا داره ساخته میشه.

یه شایعه ای چند وقت پیش راه افتاد و یکی اعدا کرد موشن کپچر لست 3 شروع شده و یه اطلاعاتی هم داستان بازی داد. اون عمارت و ...

ولی الان با توجه به اطلاعات موجود به نظر میرسه نوتی داگ سه تا پروژه داشته باشه! یکی همین اینتر، یکی هم این پروژه تازه که دست شان اسکای هست، و قطعا هم یکی که آنتونی نیومن باید بالا سرش باشه. چون اون الان وله:دی

والا تفکراتش جای اینکه اسرائیل علیه فلسطین باشه... بیشتر شبیه چپول های هست که چفیه رو با پرچم رنگین کمون گره می زنن شعار فری فری پلستاین می دن:دی
تفکرات داخل تلو 2 بیشتر منظورمه که خیلیا برداشتشون این بود که wlf اسرائیله و سرفایتها حماس هستن. توی جنگ اونا باهم که واقعا چیز چپ عجیبی نبود

طرف خفن ترین شخصیتی که تا حالا خلق کرده و نصف گیمرا عاشقش بودن رو اول بازی کشته به شیوه ای که کل بازی رو دپرس بودیم و دنبال انتقام
تو تمام دوران گیمریتون همچین چیزی ندیدین اینقدر ریسکی و عجیب

بعد دست از نویسندگی برداره ؟

یارو مانسترهههه
مانستر تو نویسندگی
بروس استرلی وقتی اوایل دراکمن به تیم اومده بود منباب نبوغ نیل می گفت ما هیچکس رو در تیم تا بحال نداشتیم که به اندازه توانایی های ایشون در کنار هم گذاشتن موارد و جزییات و اجرا کردنشون در تمامی طول پروسه بازی آزادی عمل داشته باشه، حتی وقتی همه دس از کار می کشیدن اون هنوز در استودیو روی موارد مختلف کار می کرد. بعد که هدایت تیم رو بدست گرفت از ارتیست و طراحان خواست ایده ها و طرح های خودشون رو هر روز به نیل ارائه بدن و در موردش پاره وقت به بحثو تبادل نظر بپردازن. تفکیک بخش ها کاری که بقیه استودیوهای بزرگ دیگه بعدا اعلام کردن برای هر بخش فنی می خوان تیمی تشکیل بدن تا روی قسمت های مختلف کار کنن، همونطور که در بخش نویسندگی پارت 2 خانم Halley Gross رو در کنارش داشت، برای عناوین آینده هم تیم نویسندگی رو گسترده تر کرده، به شدت به کار گروهی اعتقاد و احترام می ذاره و Halley Gross که خودش از نویسنده های مطرحه بارها به نبوغ و احترامی که نیل در بین کارکنان ND داره اذعان کرده. بیخود نبود به سرعت پله های ترقی رو طی کرد و رئیس استودیو شد

آخرین ویرایش:
این پست شما با اختلاف عجیب ترین حرفی هست که تا الان تو بازیسنتر شنیدم. یعنی در این حد عجیب که ممکنه مخاطب فکر کنه گوینده کلا مدیوم گیم رو نمیشناسه و قادر به تمایض نیاز گیم پلی با داستان سرایی نیست. کلا با این فرمول که شما فرمودی حساب کنیم، و در نظر گرفتن اینکه کشتن انسان ها از نظر اخلاقی چه کار قبیحی هست، پس عملا همه کارکترهای همه ویدئو گیم ها یه مشت مفسد فی الارض و جانی و چه بسا بنا به تعریفی قاتل زنجیره ای هستن. حتا از این رهگذر ماریو رو هم میشه یه وحشی عوضی در نظر گرفت که یه سری موجود بیگناه رو فقط به جرم اینکه سر راهش قرار گرفتن به شنیع ترین شکل ممکن له میکنه و میکشه! این موجودات حتا به ماریو حمله هم نمیکنن و صرفا دارن راه میرن که این مردک پست فطرت جانی میپره رو سرشون تا زندگی شیرینشون به پایان برسه. مگه همه موجودات حق حیات ندارن؟
واقعاً نیازی به این واکشن ها از طرف دوستان نبود. من دارم تو انجمن بازی سنتر در خصوص یک بازی صحبت می‌کنم. یعنی چی که شما شناخت از بازی ندارید ؟

نه انتقادی کردم نه چیزی. صرفاً برای من عجیب بود که شخصیت پردازی دریک با توانایی هاش در کشتن آدم ها یا همون دشمنان همخوانی نداره. مشکلی هم با بازی نداشتم، پلت اش هم کردم.

• Like
Reactions: mohsen_mzh
با همین فرمون پیش برن احتمالا توی تلو 5 یا 6 نسل بشر توسط الی منقرض میشه:دی
بیخود دارن کارو سخت می کنن...
رفیق دراکمن غیر از دگرباش ها و بی هویت ها... می تونه رفیق های خلقی دیگه داشته باشه... حالا دوستان متصل ما به رفیق دراکمن، بیان رفیق سعدی رو بهش معرفی کنند... شاید واقعا اثری فاخر ادبی تحویل بده و دیگه هیتی ندیم:دی
1000004707.jpg
1000004709.jpg

نیل دراکمن تو فوق العاده ای ولی جون مادرت دست از نوشتن داستان ماستان بردار فقط کارگردانی کن . ما هیچ علاقه ای به اینکه تو توی بچگی دیدی کی تو West Bank کی رو کشته و اونجا چه خبر بوده نداریم . همون کارگردانی و کارهای تکنیکی و مدیریت پروژه رو انجام بده که توش جزو بهترین های صنعت هستی . نویسندگی رو بیخیال شو .
چشم، میده عمو پورنگ قصه‌های صورتی بنویسه براتون.

من مثل شماها نیستم... این حرفارو بزنید... برم تاپیک انتقادات و ابراز ناراحتی و درخواست همدردی از بزرگان بکنم...

زندگی من مجازی نیست... شما رو دوست دارم... هرچی بگید ذره ای ناراحت نمی شم...جایگاهتون بالاتر از این حرفاست شما هم منو دوست دارید... در بدترین شرایط یکروز منو در نهایت پیدا می کنید و می بخشید:دی :-"

فعلا از دوستدارتون اینو داشته باشید
من نمیخواستم ناراحتت کنم دوستانه گفتم ،
خودم گهگاهی انتقاداتی داشتم به دراکمن و افکارش که طبیعیه (با این حال که میدونم تو کارگردانی و روایت بی نظیره)
ولی زیاده روی کلا چیز بدیه اونم در این حد عجیب غریب

من نمیخواستم ناراحتت کنم دوستانه گفتم ،
خودم گهگاهی انتقاداتی داشتم به دراکمن و افکارش که طبیعیه (با این حال که میدونم تو کارگردانی و روایت بی نظیره)
ولی زیاده روی کلا چیز بدیه اونم در این حد عجیب غریب
من هیچ گزارشی ندادم... مدیران خودشون پاک کردن پست منو و شمارو... خیالت راحت
گفتمم واقعا از حرف هیچکس ناراحت نمی شم من... صادقانه صادقانه گفتم
من بی شمار گفتگو و کل کل با امیر و رامین و مازیار داشتم... و اصلا از هم هیچوقت کینه به دل نمی گیریم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or