نگاهی بر دنیای بزرگ Grand Theft Auto V

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منم به بقیه بچه ها که ترجمه کردن خصوصا مهدی(Gojira) خسته نباشید میگم.
از محمد و امیر حسین هم تشکر میکنم:d
این نکته رو هم بگم ترجمه این مطلب واقعا زمان بر بود.چون کسی که مطلبو نوشته بود.بیشتر از توصیف ها و ضرب المثل های خاص استفاده کرده بود و کار ترجمرو کمی سخت کرده بود.ولی خوشبختانه ترجمه شد:d

آخرین ویرایش:
وااااقعا دست گل همتون درد نکنه :bighug: این بازی همون چیزیه که تا مدتها برای بازیهای نسل بعد هم استاندارد کیفیت و هیجان خواهد بود:x

بازم ممنون

امضای جدید :|
1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

7.gif

10.gif

آخرین ویرایش:
بازم یک مقاله جدید ! 8-| (:|
1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

7.gif

10.gif
ولی خدایی این مقاله با مقاله های قبلی GTA V خیلی فرق میکنه:d
مقاله های قبلی تقریبا همشون بیشنمایش بودند و در مورد اطلاعاتی که Rockstar در مورد این بازی منتشر کرده توضیح میدادند
ولی تو این مقاله نویسنده GTA V رو به مدت طولانی بازی کرده و تعدادی از مراحل رو تموم کرده و در مورد خصوصیاتی از این بازی حرف میزده که Rockstar هیچ وقت در موردش حرف نمیزد
واقعا دست کسایی که مقاله رو ترجمه کردند درد نکنه!:d

الان که به متن مقاله نگاه کردم به عمق زحمتایی که کشیدین پی بردم:dکلا خسته نباشید:d
مقاله رو هم فردا باید بیام بخونم که الان ساعت داره به عدد 4 تجاوز میکنه:d

درود

واقعا مطلب عالی بود / من تیکه های مراحل رو نخوندم که خودم تجربشون کنم/ با تیکه آخر مقاله خیلی خیلی حال کردم :

"" نوامبر را فراموش کنید ؛ نسل جدید وقتی شروع می شود که GTA V بگوید. ""

سپاس و بدرود

حتما میخونمش خیلی عالیه این مقاله گفتم واقعا دارید بازی میکنید دستتون درد نکنه اولین مقالهیه که خیلی میخوام بخونمش^:)^^:)^^:)^
ترجمه خیلی عالیه کاش منم اینقدر زبانم خوب بود

مقاله عالی بود بهتر از این نمیشد خیلی خیلی ممنون

آخرین ویرایش:
دوستان خسته نباشید من مقاله اصلی رو قبلا خونده بودم و میدونم که ترجمه اون واقا کار سختیه چون همه کلماتش پیچیده و در سطح بالاییه ترجمه بسیار خوب و عالی بود واقا لذت بردم امیدوارم دوستانی هم که نتونسته بودن مقاله اصلی رو بخونن یا متوجه بشن با خوندن این لذت ببرن ...
شمارش معکوس شروع شده تنها 9 روز دیگه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or