نگاهی بر دنیای بزرگ Grand Theft Auto V

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منم به بقیه بچه ها که ترجمه کردن خصوصا مهدی(Gojira) خسته نباشید میگم.
از محمد و امیر حسین هم تشکر میکنم:d
این نکته رو هم بگم ترجمه این مطلب واقعا زمان بر بود.چون کسی که مطلبو نوشته بود.بیشتر از توصیف ها و ضرب المثل های خاص استفاده کرده بود و کار ترجمرو کمی سخت کرده بود.ولی خوشبختانه ترجمه شد:d

آخرین ویرایش:
وااااقعا دست گل همتون درد نکنه :bighug: این بازی همون چیزیه که تا مدتها برای بازیهای نسل بعد هم استاندارد کیفیت و هیجان خواهد بود:x

بازم ممنون

امضای جدید :|
1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

7.gif

10.gif

آخرین ویرایش:
بازم یک مقاله جدید ! 8-| (:|
1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

7.gif

10.gif
ولی خدایی این مقاله با مقاله های قبلی GTA V خیلی فرق میکنه:d
مقاله های قبلی تقریبا همشون بیشنمایش بودند و در مورد اطلاعاتی که Rockstar در مورد این بازی منتشر کرده توضیح میدادند
ولی تو این مقاله نویسنده GTA V رو به مدت طولانی بازی کرده و تعدادی از مراحل رو تموم کرده و در مورد خصوصیاتی از این بازی حرف میزده که Rockstar هیچ وقت در موردش حرف نمیزد
واقعا دست کسایی که مقاله رو ترجمه کردند درد نکنه!:d

الان که به متن مقاله نگاه کردم به عمق زحمتایی که کشیدین پی بردم:dکلا خسته نباشید:d
مقاله رو هم فردا باید بیام بخونم که الان ساعت داره به عدد 4 تجاوز میکنه:d

درود

واقعا مطلب عالی بود / من تیکه های مراحل رو نخوندم که خودم تجربشون کنم/ با تیکه آخر مقاله خیلی خیلی حال کردم :

"" نوامبر را فراموش کنید ؛ نسل جدید وقتی شروع می شود که GTA V بگوید. ""

سپاس و بدرود

حتما میخونمش خیلی عالیه این مقاله گفتم واقعا دارید بازی میکنید دستتون درد نکنه اولین مقالهیه که خیلی میخوام بخونمش^:)^^:)^^:)^
ترجمه خیلی عالیه کاش منم اینقدر زبانم خوب بود

مقاله عالی بود بهتر از این نمیشد خیلی خیلی ممنون

آخرین ویرایش:
دوستان خسته نباشید من مقاله اصلی رو قبلا خونده بودم و میدونم که ترجمه اون واقا کار سختیه چون همه کلماتش پیچیده و در سطح بالاییه ترجمه بسیار خوب و عالی بود واقا لذت بردم امیدوارم دوستانی هم که نتونسته بودن مقاله اصلی رو بخونن یا متوجه بشن با خوندن این لذت ببرن ...
شمارش معکوس شروع شده تنها 9 روز دیگه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or