یه سوال :
تو PS3 من شانسی چند بار سقف ماشین های کروک رو بردم و آوردم اما نمیدونم چجوری ؟ کسی میدونه چجوری هست ؟
ماشین هایی که سقفشون Convertible هست، با D-pad سمت راست سقفشون می یاد بالا و پایین
یه سوال :
تو PS3 من شانسی چند بار سقف ماشین های کروک رو بردم و آوردم اما نمیدونم چجوری ؟ کسی میدونه چجوری هست ؟
ماشین هایی که سقفشون Convertible هست، با D-pad سمت راست سقفشون می یاد بالا و پایین
با اون که چراغ ها روشن و خاموش و نور بالا میشه
خوش به حالتون من دیشب 10 دقیقه بیشتر بازی نکردم بعد دستگاهم خاموش شد دیگه روشن نشد چراغ اداپتورم قرمز شده اخه خدا شانسه که من دارم!!!
واقعا که خیلی بدشانسی آوردی من که این چند روز فقط میترسیدم یهو چراغ قرمز ببینم واسه همین یه پنکه چسبوندم به کنسولخوش به حالتون من دیشب 10 دقیقه بیشتر بازی نکردم بعد دستگاهم خاموش شد دیگه روشن نشد چراغ اداپتورم قرمز شده اخه خدا شانسه که من دارم!!!
کنسول فن ها الان در این حال
و حال ما پی سی فنها بعضی هاو بعضیو...
خیلی عجیب بود مال منم 3 چراغه شد ولی بعد 5 دقیقه که روشن کردم خیلی خوب اومدواقعا که خیلی بدشانسی آوردی من که این چند روز فقط میترسیدم یهو چراغ قرمز ببینم واسه همین یه پنکه چسبوندم به کنسول
روح کبیر مایکروسافت دلش به حالت سوخته گفته جوونه آرزو داره بزار بازیش و بکنهخیلی عجیب بود مال منم 3 چراغه شد ولی بعد 5 دقیقه که روشن کردم خیلی خوب اومد