نگاهی بر دنیای بزرگ Grand Theft Auto V

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کنسول فن ها الان در این حال
535820_gamer.gif

و حال ما پی سی فنها بعضی ها
206617_suicide.gif
و بعضی
133619_145fs63704.gif
و...
176019_drtboeiwydmrw9jt.gif
35652_gerye.gif

خوش به حالتون من دیشب 10 دقیقه بیشتر بازی نکردم بعد دستگاهم خاموش شد دیگه روشن نشد چراغ اداپتورم قرمز شده اخه خدا شانسه که من دارم!!!

خوش به حالتون من دیشب 10 دقیقه بیشتر بازی نکردم بعد دستگاهم خاموش شد دیگه روشن نشد چراغ اداپتورم قرمز شده اخه خدا شانسه که من دارم!!!
واقعا که خیلی بدشانسی آوردی من که این چند روز فقط میترسیدم یهو چراغ قرمز ببینم واسه همین یه پنکه چسبوندم به کنسول

کنسول فن ها الان در این حال
535820_gamer.gif

و حال ما پی سی فنها بعضی ها
206617_suicide.gif
و بعضی
133619_145fs63704.gif
و...
176019_drtboeiwydmrw9jt.gif
35652_gerye.gif

با اینکه Ps3 دارم و دارم GTA رو رویه کنسول بازی میکنم اما شدیدا منتظر بازی رویه PC هستم
سیستم کیبورد و موس یه چیز دیگست :d ایشالله میاد و یه حال اساسی بهمون میده

دوستان میدونم این سوال جاش اینجا نیست اخه تاپیکش و پیدا نکردم اما اگه کسی میتونه راهنمایی کنه
تفاوت mgs grouns zeros با mgs phantom pain چیه اینا یه بازین ؟ متال گیر 5 به جز ایناست ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

قرار شد اونایی که میدونن درباره رازهای این بازی چیزی بگن
مثلا یک نقشه قبلا منتشر شده بود که درباره پایگاه فضایی ها بود من هرچی میرم اونجا چیزی نمیبینم با هواپیما رفتم نبود با قایق با زیر دریایی کسی دیده؟

با سلام

دوستان ببخشید که تاپیکتونو به هم ریختم ولی اخه من تازه واردم واسه همینم بلد نیستم تاپیک درست کنم پس یه سوالی داشتم من جی تی ای وی (5) رو تا یه جایی رسوندم که باید بری یه کشتی رو بترکونی بعد میری یه چیزی شبیه به بمب رو از توش با زیر دریایی برمیداری بعد از اون مرحله چند تا مرحله اچ میده که باید بری مثلا لباس بخری و ماسک بخری و... من اونارو هم رفتم اما بعدش باید چیکار کنم ؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or