نگاهي نزديك به GTX480

درست بگین ، من خودم 885 رو میترسم گذاشتم .

الان اینی که گفتی یعنی چی؟؟

پسر گل:

اولا:
طبق گفته انویدیا با یک سیستم i7 base یک پاوره 600 ریل به بالا نیازه که سیستم ایشون خوب مسلما از یک سیستم i7 base توانه کمتری لازم داره.

دوما:
من که نگفتم ایشون 685 بزاره که میای وسط.شما اول برو gaming rig بنده رو ببین چه پاوری دارم که حالا شما 885 داری خیلی میترسی پس با توان پاور بنده باید خیلی بترسی که 885 داری;)

سوما:
بایک 900w acebel r88 شما یک 480 که چه عرض کنم 2 تا 480 رو راحت sli میکنی پس در این موارد با اطلاع کامل مارو مورد لطف قرار بدید.

در اخر هم از اینکه تاپیکه بنده رو زنده کردی ممنونم

ممنون از دوستان :x:x
من دو رئز پیش ایران بودم
پاور green نه 785 نه 885 تو بازار نیست .من بازارو زیر ورو کردم!:(
فقط تونستم 700و 750 سیلور استون گیر بیارم که نخریدم
البته پاور های سیلور و گیگا با راندمان 80 نقره بهتر از پاور های گرین هستند
البته قمتشون بین 10 تا 20 تومن قرق داره یعنی بالا تره :d
حالا یه فن گرفتم که cpu رو over کنم هر وقت کردم جوابشو می دم که چی شد.
این پاور هم من سه ماه دارم و مشکلی نداشتم !:-o

من سیستم اینی که تو gaming rank هم هست نیست ، من 2 تا سیستم دارم ، این یکی ـش هست ، اون یکی هم 2تا 480 رو sli کردم با یه Intel Core i7 Extreme Edition 980X و 16 گیگ رم دارم با همین پاور شما .
نمیخوام بگم ولی پاور اصل اساسی ، من خیلی زخم پاور خوردم ، یه بار با سختن پاور همه چیم جز مانیتور و اسپیکر سوخخخخت ، به خاطر همین .
درضمن برای پست دادن تو انجمن بازی سنتر باید از شما هم اجازه بگیرم .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

این پاور هم من سه ماه دارم و مشکلی نداشتم !:-o
خسته نباشی:d
تا الان داشتی به یک ادم 500 کیلیویی چاق که روزی 8 پرس غذا نیاز داشته 3 پرس غذا میدادی :d

درضمن برای پست دادن تو انجمن بازی سنتر باید از شما هم اجازه بگیرم .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

حالا چرا ناراحت میشی دوست من؟
شما خودت پسته منو نخوندی گفتی درست بگین منم گفتم اخه چیو درست بگم (اینکه حرفه بدی نبود و منظوری درش نبود)

موفق باشی

شما خودت پسته منو نخوندی گفتی درست بگین منم گفتم اخه چیو درست بگم (اینکه حرفه بدی نبود و منظوری درش نبود)
ببخشید ، اصلا حواسم نبود ، الان اون درست بگید رو ویرایش کردم ...
باز هم ببخشید .
ولی برای سیستم شما با این رم و گرافیک منظور Nikita عزیز هست :
یه پاور 785b کافی هست ... خیلی هم زیاد هست .

حالا این علی و رامین الکی یه چیزی رو بزرگ میکنن

یه 685 بگیر از سرش هم زیاده

من خودم با پاور 380 وات 460 ران کردم:))

وحید تو دلت میاد گرافیکه به اون گرون قیمتیو بدی زیره تیغ؟:d

یک از بچه های hot زده یه 4890 سوزنده البته بعد از یه مدته تولانی به قوله خودت ران کردن

به طوره کلی یه پاور 600 جوابگویه 480 هست اما ریت گرفتن جریان رویه ریل 12 ولت گاهی به 48 amper در480 میرسه که از 25 یا 28 امپر پاور هایه فعلی بالاتره و باید یک پاور مرغوب و با توانه ترجیحا بالاتر براش استفاده بشه.

کلا بهتره هر psu که انویدیا یا amd برای سیستم پیشنهادی مورد استفادتون پیشنهاد کردن برای فشار نیومدن رویه سیستم و پاور یه 100 واتی بیشتر حساب کنید

ببخشید ، اصلا حواسم نبود ، الان اون درست بگید رو ویرایش کردم ...
باز هم ببخشید .
.

خدا ببخشه اتفاقی نیوفتاده ;d

آخرین ویرایش:
استفاده از خنک کننده مایع برای کارت 480 GTX

با سلام
چند نکته در مورد دمای بالای این کارت 480 :
دوستانی که Geforce 480 می خواهند بخرند سعی کنند مدل Water Cooling این کارت را بخرند که الان شرکت EVGA این مدل را تولید کرده ( آنهم با اورکلاک !! ) و در آدرس زیر می توانید مشخصاتش را ببینید :

http://www.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=015-P3-1489-AR&family=GeForce 400 Series Family&sw=

اگر هم دوستانی کارت 480 GTX فن دار دارند ، به نظر من بهتره که یک بلاک Water برای کارتشان خریده و رویش نصب کنند که یک نوع water block و طریقه نصب آن را روی کارت می توانید در آدرس زیر ببینید :

http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-480-liquid-cooling-danger-den-review

با نصب سیستم خنک کننده مایع برای این کارت ، دمای ماکزیمم حتی به 60 درجه هم نمی رسد ! و در حالت معمولی هم روی حدود 35 درجه است !
در ضمن می توانید کارت را اورکلاک کنید ! و کارایی و عمر کارت هم فوق العاده افزایش می یابد.
حالا خود دانید ......

اخیرأ توی یکی از سایتهای ایرانی راجع به سخت افزار خواندم که مدل water cooling این کارت 480 با برند EVGA در تهران موجود است ( البته بصورت محدود ) و قابل خریداری است.
که عکس این نوع کارتها در آدرس زیر قابل مشاهده است :

http://www.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=015-P3-1489-AR&family=GeForce 400 Series Family&sw=

ولی قیمتش احتمالأ بالاتر از مدل معمولی این کارتها است.

اگه کسی از دوستان در تهران آدرس محلی که این کارت را دارد ، می داند ، لطف کند و آدرسش را اعلام کند. با تشکر ...

اگر هم دوستانی کارت 480 GTX فن دار دارند ، به نظر من بهتره که یک بلاک Water برای کارتشان خریده و رویش نصب کنند که یک نوع water block و طریقه نصب آن را روی کارت می توانید در آدرس زیر ببینید :
از کجا باید بخرم ؟
خیلی برام مهم هست .
چون دما شدید میره بالا .

از کجا باید بخرم ؟
خیلی برام مهم هست .
چون دما شدید میره بالا .

با سلام

واتر بلوک مخصوص این کارت را هنوز من در جایی داخل کشور ندیده ام البته همانطور که گفتم کارت 480 با سیستم water Cooling ساخت کارخانه EVGA به تعداد محدود وارد کشور شده و در تهران موجود است ( البته با قیمتی حدود 100 تومان بالاتر از کارت معمولی ) ولی خود بلوک را من جایی ندیده ام.
بنظر من بهترین راه آن است که از خارج از کشور سفارش خرید داد که می توان از تعدادی از سایتهایی که کار اخذ سفارش و خرید از خارج از کشور را انجام می دهند ، استفاده نمود که البته مقداری هزینه بر است ولی چون قطعه ای کوچک محسوب می شود فکر نمی کنم که زیاد هزینه گمرک و پست بردارد.
نوع بلوک هم ساخت کارخانه danger-den می باشد که مشخصاتش و نحوه نصب را در آدرس زیر می توانید ببینید :
http://www.guru3d.com/article/geforc...ger-den-review

جهت پیدا کردن آدرس سایتهایی که خرید از خارج از کشور را انجام می دهند و همچنین آدرس فروش آنلاین در خارج از کشور ، می توانید از جستجو در سایت گوگل استفاده کنید.
سایت زیر یک نمونه سایت است که در خارج از کشور می توان از آن خرید نمود.
http://www.pricedumper.com

یکی از یهترین سایت های خرید رو معرفی می کنید.
البته من تا حالا از سایت خارجی خرید نکردم (یعنی نوع پرداختو نمی دونستم)
ولی اگه بشه یه کولینگ خوب به اون صفحه خنک کننده ای که بیرون زده وصل کنیم خوب می شه
البته یه راه دیگه ای هم هست که در کیس وا بزاری یعنی کلا برداری
من امتحان کردم دما بیشتر از 70 نشد! البته باید منظره ی سیم های تو کیسم در نظر بگیرید.

البته یه راه دیگه ای هم هست که در کیس وا بزاری یعنی کلا برداری
من امتحان کردم دما بیشتر از 70 نشد! البته باید منظره ی سیم های تو کیسم در نظر بگیرید.
دوست من باز گزاشتن در كيس براي خنك شدن سيستم نه تنها خوب نيست بلكه بدتر هم ميشه با اين كار تحويه كيس و گردش هوا از كار ميافته و هواي گرم درون كيس باقي ميمونه
شما با خريد يك عدد كيس با تحويه هواي خوب نتها به زيبايي سيستم تون اضافه ميشه بلكه مشكل دماي قطعات هم برطرف ميشه

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or