در حال حاضر این کارت تو ایران قیمتش چقدره؟من برام اوردن.میخوام بفروشمش.به نظر شما نگه دارم یا یه کارت سبک تر بگیرم؟
کارتمم zotac هست.
چند خریدی؟
چقدر کار کرده؟!
شاید ازت خریدم خوب بدی! :d
دقت نکردیا. برام اوردن.کار نکرده اصلا.نو هست
بایوس آپدیت بشه دور فن می ره بالا مگه غیر از اینه ولی با نبودش تو دمای بالا هم دور فن زیاد می شه کلا به نظر من بود و نبودش فرقی نمی کنه.من بایوس آپدیتو دارم ولی نمی دونم کجا بریزم چون rom
شما این چند خریدی (power color)
من zotac گرفتم 605
من بلا ترین دمام 98 بود و پایین حدود 60 البته بازی ها رو همرو رو 7 اجرا کردم سی پی من 8400 درایورمم 258
منم رو همین تنظیمات بازی کردم البته من افت فریمو در بعضی جاها احساس کردم مثلا در کشتن قول آخر
چند خریدی؟
چقدر کار کرده؟!
شاید ازت خریدم خوب بدی! :d
دوست من خرید قطعات پی سی الکی که نیستش عزیز!
ضمنا شما اگر پیچ کنی قطعه رو یک ثانیه هم فنش بچرخه دست دوم حساب میشه!:d (تقصیر من هم نیست عرفه بازاره!)
یک چند تا عکس بزار ببینیم چجوریه؟! چون من ادمم دیگه علم غیب ندارم که کارت شما چجوریه!
دوست من خرید قطعات پی سی الکی که نیستش عزیز!
ضمنا شما اگر پیچ کنی قطعه رو یک ثانیه هم فنش بچرخه دست دوم حساب میشه!:d (تقصیر من هم نیست عرفه بازاره!)
یک چند تا عکس بزار ببینیم چجوریه؟! چون من ادمم دیگه علم غیب ندارم که کارت شما چجوریه!
در حال حاضر این کارت تو ایران قیمتش چقدره؟من برام اوردن.میخوام بفروشمش.به نظر شما نگه دارم یا یه کارت سبک تر بگیرم؟
کارتمم zotac هست.
رامین جان من تا حالا با فرپس کار نکردم و اصلا برنامرو ندارم :-o
اگه حجمش کم برای دانلود بزار
در مورد کیس هم tuniq3 دارم و اگه در مورد این کیس اطلاعات داشته باشی باید بدونی فن داخلی داره و من یدونه فن 24 سمت لوله های بیرونی کردم شاید زیاد بودن دما بخاطر ضعیف بودن cpu باشه .البته در مقابل 480
اینم بقیه مشخصات
monitor : p22500
ram:4G 800
main : p5q
power:500w ocz![]()
اگر از من فن انودیا می سازی!پس خودت الان فنش هستی! :d
650تا گرافیک .بچه ها این کارت گرافیک چند در می یاد ( منظور قیمته )؟ بعد باید با چه سیستمی بندازیم تا عملکرد خوبی داشته باشه ؟
بعد اینکه قیمت GTX460 چقدره ؟ اگه دو تا ازین 460 تا بندازیم بهتره یا یه دونه 480 ؟650تا گرافیک .
سی پی یود i5 یا i7
زیر GP885 نباید پاور ببندی