نگاهي نزديك به GTX480

در حال حاضر این کارت تو ایران قیمتش چقدره؟من برام اوردن.میخوام بفروشمش.به نظر شما نگه دارم یا یه کارت سبک تر بگیرم؟

کارتمم zotac هست.

دقت نکردیا. برام اوردن.کار نکرده اصلا.نو هست

دوست من خرید قطعات پی سی الکی که نیستش عزیز!
ضمنا شما اگر پیچ کنی قطعه رو یک ثانیه هم فنش بچرخه دست دوم حساب میشه!:d (تقصیر من هم نیست عرفه بازاره!)

یک چند تا عکس بزار ببینیم چجوریه؟! چون من ادمم دیگه علم غیب ندارم که کارت شما چجوریه! :)

بایوس آپدیت بشه دور فن می ره بالا مگه غیر از اینه ولی با نبودش تو دمای بالا هم دور فن زیاد می شه کلا به نظر من بود و نبودش فرقی نمی کنه.من بایوس آپدیتو دارم ولی نمی دونم کجا بریزم چون rom
شما این چند خریدی (power color)
من zotac گرفتم 605
من بلا ترین دمام 98 بود و پایین حدود 60 البته بازی ها رو همرو رو 7 اجرا کردم سی پی من 8400 درایورمم 258
منم رو همین تنظیمات بازی کردم البته من افت فریمو در بعضی جاها احساس کردم مثلا در کشتن قول آخر

دماي گرافيكت خيلي بالاست دوست من البته به گفته خوده انويديا tj max 105 هست اما سعي كن از 95 بالاتر نره برا من هيچ موقع از 94 شكر خدا بالاتر نرفته يقينا مشكل از كيستونه كه تحويه خوبي نداره(العان حد اكثر دماي ثبت شده اكثر سايتها همون 94 عزيز)

cpu تون به شكل ملال اوري براي گرافيكتون ضعيفه و اصلا به هم نميخورن دوست من اين gpu كلا براي core ix بهينه شده پس بهتره بعدا يه تغيره اساسي به سيستم بدين

نتايجتونو با فرپس اندازه بگيريد و توي همين تاپيك قرار بديد من نتايج شمارو كنار نتايج خودم قرار ميدم;)

گرافيك من power color نيست عزيز galaxy هست من هم 605 دقيقا خريدم كه با تيپاكس برام 610 در اومد.

غول اخر كرايسيس كلا باعث افت فريم وحشتناك ميشه براي من هم اتفاق افتاد جاي نگراني نيست

چند نكته مهم:
اگه ميخوايد تستهاتونو بگذاريد حتما شرايط تست و رزولشونو بفرماييد ممنون ميشم.

چند خریدی؟

چقدر کار کرده؟!

شاید ازت خریدم خوب بدی! :d

ضمنا شما اگر پیچ کنی قطعه رو یک ثانیه هم فنش بچرخه دست دوم حساب میشه!:d (تقصیر من هم نیست عرفه بازاره!)

یک چند تا عکس بزار ببینیم چجوریه؟! چون من ادمم دیگه علم غیب ندارم که کارت شما چجوریه! :)

امير جان بدجور داري وسوسه ميشي ها
اگه 480 بخري خودم يك فنه تمام كمال انويديا ازت ميسازم:d

آخرین ویرایش:

از جعبه در نیمده که بخواد پیچ شه رو کیس عزیزم.با دقت بخون پست ها رو:d

در حال حاضر این کارت تو ایران قیمتش چقدره؟من برام اوردن.میخوام بفروشمش.به نظر شما نگه دارم یا یه کارت سبک تر بگیرم؟

کارتمم zotac هست.

چون گارانتی نداره 570 تا 530
ولی این گارت گرافیک غولی چطور دلت میاد بفروشی !اگه جای تو بود با فروشش یک zotac amp 480 می گرفتم که از نظر کولینگ عالی

رامین جان من تا حالا با فرپس کار نکردم و اصلا برنامرو ندارم :-o
اگه حجمش کم برای دانلود بزار
در مورد کیس هم tuniq3 دارم و اگه در مورد این کیس اطلاعات داشته باشی باید بدونی فن داخلی داره و من یدونه فن 24 سمت لوله های بیرونی کردم شاید زیاد بودن دما بخاطر ضعیف بودن cpu باشه .البته در مقابل 480
اینم بقیه مشخصات
monitor : p22500
ram:4G 800
main : p5q
power:500w ocz:-/

آخرین ویرایش:
رامین جان من تا حالا با فرپس کار نکردم و اصلا برنامرو ندارم :-o
اگه حجمش کم برای دانلود بزار
در مورد کیس هم tuniq3 دارم و اگه در مورد این کیس اطلاعات داشته باشی باید بدونی فن داخلی داره و من یدونه فن 24 سمت لوله های بیرونی کردم شاید زیاد بودن دما بخاطر ضعیف بودن cpu باشه .البته در مقابل 480
اینم بقیه مشخصات
monitor : p22500
ram:4G 800
main : p5q
power:500w ocz:-/

حالا همچين واجبم نيست داداش خودتو تو زحمت ننداز

خودم انشالا باقيه تستارو ميگيرم ميگذارم

راستي اين فرپس اعصابتم خورد ميكنه ها:d:d بدجورم خورد ميكنه مثلا همش نگاهت روي اونه عوضه اين كه روي بازي باشه چون همش فرم نگاه ميكن ببني چنده و توي صحنه هاي شلوغ گرافيكت چقد فرم كم مياره
پس همون بهتر كه دانلود نكني
از لحاظ خوبي كولينگ اين كيس من نميتونم نظري بدم تا اينكه معادل شركت lian li اش رو بگي
ماله من lancool pc-k60 عزيز كه از لحاظ تحويه يكي از بهترين هاي middle tower هست اما ريويو يكي شمارو پيدا نكردم

اگه 480 بخري خودم يك فنه تمام كمال انويديا ازت ميسازم:d

من همین الانشم نه فن Atiهستم و نه انویدیا!
اگر می بینی بعضی اوقات دارم از Atiدفاع میکنم!بخاطر اینکه بعضی عدل رعایت نمیشه! :))
اگر از من فن انودیا می سازی!پس خودت الان فنش هستی! :d

اگر از من فن انودیا می سازی!پس خودت الان فنش هستی! :d

لوزما عكس اين قضيه صحيح نيست مثلا خيلي از مربيان فوتبال تا حالا شرت ورزشي نپوشيدن=));)
كلا پستام و پيام هام داره به سمت كودكستان ميره بيخيل داداش ادامه نديم

دوستان عزيز خداروشكر چندين عدد بازيه جديد دستم رسيده كه انشالا اگر حالي بود تست ميكنم.

سلام .
من 480 دارم .
سیستم AIR COOL خوبی هم دارم .
اما این 480 من میرم تا مافیا 2 زود داغ میکنه 85-95درجه سانتی ، بعد فن میره رو عصاب اینقدر سر و صدا داره چیکار کنم ؟
مشکل از چیه ؟
(بعد وسط بازی هم هشدار میده که گرافیک زیادی گرم شده ، رسیدگی کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or