نگاهي نزديك به GTX480

بعد اینکه قیمت GTX460 چقدره ؟ اگه دو تا ازین 460 تا بندازیم بهتره یا یه دونه 480 ؟
طبق benchamark ها 460SLI بهتر عمل میکنه ، اما بعد ها Croossfire و sli مطمئن نیستن و شاید توی بازی های آینده نتونن به طور موازی خوب عمل کنند .

سلام .
من 480 دارم .
سیستم AIR COOL خوبی هم دارم .
اما این 480 من میرم تا مافیا 2 زود داغ میکنه 85-95درجه سانتی ، بعد فن میره رو عصاب اینقدر سر و صدا داره چیکار کنم ؟
مشکل از چیه ؟
(بعد وسط بازی هم هشدار میده که گرافیک زیادی گرم شده ، رسیدگی کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

سلام دوست عزيز

ميتوني cpu-z validation بزاري؟؟ مدل كيست رو هم بگي ممنون ميشم

من demo mafia 2 رو دان نكردم.اين پيغام از چه چيزي هست؟؟؟خوده بازي همچين پيغامي ميده يا نرم افزار اندازه گيري دما؟اصلا نرم افزار اندازه گيري دماي شما چي هست؟ خوده gpu-z?

مشكل سر و صدا وقتي دورفن از 85% بالاتر ميره ايجاد ميشه كه شما چون احتمالا قبلا يه گرافيكه low end داشتين براتون مطرحه چون براي من از 4870x2 و 4890 خيلي بهتره.(در بدترين حالت حدوده 50 db)

راستي مورده پيغامو حتما برام توضيح بديد ممنون ميشم.

در کیس رو باز کردم بهتر شد .
میگذارم .
من دو تا سیستم دارم یکی 2x5970 هست که باهاش کاری ندارم ، یکی هم 5850 بود که فروختم 480 خریدم .
برنامه ـم هم همون بود که تو سی دی درایور 480 هست .(EXPERtool)
پیام هم از برنامه هست نه از بازی . یادم نیست چون جدیدا نمیده .(دما آخه تا 100 هم میرسه و چون تو سایت nvidia نوشته maximum :105 درجه ترسیدم نسوزه و ......... )
درضمن خطرناک نیست ؟
منظورتون از cpu-z validation این هست :

xa5854ytqvk0ab6fhk8n.jpg

(مدل کیس رو هم دقیق نمیدونم ، معروف نیست ، ari cool رو خودم براش زدم واسه کیس نبود . expert)

در کیس رو باز کردم بهتر شد .
میگذارم .
من دو تا سیستم دارم یکی 2x5970 هست که باهاش کاری ندارم ، یکی هم 5850 بود که فروختم 480 خریدم .
برنامه ـم هم همون بود که تو سی دی درایور 480 هست .(EXPERtool)
پیام هم از برنامه هست نه از بازی . یادم نیست چون جدیدا نمیده .(دما آخه تا 100 هم میرسه و چون تو سایت nvidia نوشته maximum :105 درجه ترسیدم نسوزه و ......... )
درضمن خطرناک نیست ؟
منظورتون از cpu-z validation این هست :

xa5854ytqvk0ab6fhk8n.jpg

(مدل کیس رو هم دقیق نمیدونم ، معروف نیست ، ari cool رو خودم براش زدم واسه کیس نبود . expert)

جانم 2*5970 :-o=))=))=)) بابا توهم فضايي هستيا چه خبره برادر من :d حالا چرا باهاش كاري نداري؟؟(شرمنده فضولي كرديما)البته شايد با 480 بيشتر حال ميكني ها؟؟

دمارو با gpu-z اندازه بگير بعد min و max رو بهم بگو بعد از 1 ساعت مثلا كرايسيس بازي كردن.(رويه خوده gpu-z قسمت gpu temp كليك كني نماي min و max و avg روميده

دمايه 100 وحشتناكه من تا حالا از 94 بالاتر نرفته كه اونهم يه مدت كوتاه بعده 5 دقيقه بازي كردن و بالارفتن دورفن سريع به 88 يا نهايتا 90 ميرسونش.

خود انويديا tj max 105 اما شما توجه نكن.

cpu-z validation هم شما كافيه روي همون validate كليك كني بعد مثلا لقبتو توي name و ايميلتو بدي بعد هم submit بزني لينكشو بدي به ما:d

مثل اين كه ماله منه

سوالي بود در خدمتيم.

رامین جان اینجوری که معلومه GTA EFLB رو نمیشه خیلی روون با 480 بازی کرد درسته؟تنها بازی که با ورژن ps3 مقایسه کردم همینه.واقعا یه pc قدرتمند نسبت به کنسولها حرف اول رو میزنه.

رامین جان اینجوری که معلومه GTA EFLB رو نمیشه خیلی روون با 480 بازی کرد درسته؟تنها بازی که با ورژن ps3 مقایسه کردم همینه.واقعا یه pc قدرتمند نسبت به کنسولها حرف اول رو میزنه.

لزوما نه دوست من
من تمام جزئيات بازي رو در بالاترين حالاته ممكنه قرار دادم كه در رزولوشن 1920*1080 بيش از 1200mb رم گرافيكي ميخواد كه تنها كارتهاي رفرنس جوابگو براي اين ميزان رم gtx470 و gtx480 هستن و 5970 و 4870x2 با 2gb رم تنها 1gb قابل شناسايي براي اين بازي هستن.

در بالاترين حد ممكن جزئيات من در بدترين حالت ركورده 30 رو ثبت كردم به طور ثابت يكجاهايي هم به 28 رسيد اما بسيار كوتاه وقابل چشم پوش اگرنه فريم بازي روي 45 تا 60 براي من ثابته.

نكته ديگه اينه كه شما با كم كردن جزئيات هيچ چيز از كيفيت تصوير از دست نميدين مثلا با حتي low كردن بعضي اپشن ها تقريبا هيچ تاثيري نميبيننين درصورتي كه در بازي هاي مختص pc شاهد افت كيفيت محسوس هستيم.

از لحاظ قياس با دو كنسوله x360 مرحومم و ps3 كه العان دارم شما اگر تمام جزئياتو روي medium و(بعضي هم low بگذاريد با هم هيچ تفاوتي ندارن دامنه ديد هم روي 13 و جزئيات ديد دور روي 15 و car density هم روي 20 )والبته رزولوشن دقيقا 1280*720 كه با upscaler مانيتور اگه خوب باشه دقيقا ميشود ps3 اما اگه رزولوشن بشود 1920*1080 ديگه رو نميكنيد به ps3 اصلا نگاه كنيد(هرچند روي همون 1280*720 هم كيفيت pc يك چيزه ديگست كافيه با يك پلاسماي g10 امتحان كنيد).

حق با آقا رامین در gta توی 7 این کارت کم نمیاره! برای من هم لک زدن پیش آمده من هم مثل شما فکر کردم کارت نمی کشه و بعد یه مقدار جزئیات رزولوشن کم کردم ولی هنوز هم لک می زد .
شاید مشکل از ویندوز یا خود بازی
در هر صورت بعضی وقت ها هم اصلا لک نداره ، بهتر بگم یه حالت جنی داره!

سلام.
دوستان دیدم ، تاپیک گرافیکم ، خیلی خوابیده ...
میگم کسی هست که چند تا infromation و detail با این گرافیک مثل پست اول و ... در مورد بازی های جدید بذاره ، مثل :
pes 2011 , fifa 11 , mafia ii , darksaiders و .....
ممنوووون .:x:x:x:x:x:x:x:x:x

سلام
من یه zotac 480 دارم
اینم سیستممه
e8400:cpu
4gb 800:ram
500w=power ocz
main=p5q
چرا بنچمارک mafia به من متوسط 20 فریم می ده ؟
من آخرین آپدیت های کارتم ریختم ولی تغییری نکرد .
یعنی سیتستم ضعیفه :-/

سلام
من یه zotac 480 دارم
اینم سیستممه
500w=power ocz
main=p5q
عزیز کلا بنچمارک مافیا سنگستن هست ولی نه دیگه 20 فریم
علت cpu شما هست به احتمال فراوان

سلام
من یه zotac 480 دارم
اینم سیستممه
500w=power ocz
main=p5q
سیستم ـتون رم و گرافیک خیلی خوبی داره ، اما cpu ـتون اصلا بهش نمیخوره ، و نمیتونن اوچه که باید از هم کار بکشن .
benchmark مافیا 2 زیاد دقیق به نظر نمیرسه ، سازنده ها هم گفتم ، و قراره آپدیتی برای ، واقعی تر شدن بنچمارک و ویئو های دیگه برای بنچمارک بدن بیرون ، اما نه دیگه 20 فریم همون حرف jaycutler تایید میشه ...
درضمن یه پیشنهاد و تذکر :
طبق سیستم زیر :
zotac 480
main=p5q
پاور 500w=power ocz خیلی خیلی خیلی خیلی پایینه ، 500وات تنها 480 رو هم به زور میکشه چه برسه 4گیگ رم و .... ، حتما عوض کن تا گرافیک یا .... نسوخته ....

سلام
من یه zotac 480 دارم
اینم سیستممه
500w=power ocz
main=p5q

خجالت بکش برو پاورت رو عوض کن

حداقل یه 585 لازم داره این کارت

هر چند این کارت به cpu قویتری احتیاج داره
و 8400 نمیتونه جوابگوی این کارت باشه

سلام
من یه zotac 480 دارم
اینم سیستممه
500w=power ocz
main=p5q

درود بر دوستان ای بابا کی این تاپیک راه افتاده؟؟؟؟؟:d

خوب دوست من پاور شما 500 w هست؟؟؟:-oشما چطور یک همچین گرافیکی رو با این پاور گذاشتی عزیزه من من خودم عمرا زیره 785 واسه 480 پیشنهاد بدم حالا 685 تحته شرایطه خاص.(من جایه شما بودم فردا اصلا سیستمو روشن نمیکردم تا زمانی که یک پاوره مناسب تهیه کنم.

درمورده امتیازتون بنده رویه 1920*1080 و متاسفانه تصویره بنچمو رویه fraps پاک شده اما تقریبا یادمه با physx رویه high و درایور beta که ورژنش یادم نیست که البته ورژنه فیزیکه خوده بازی فک کنم 34 یا 35 بود.

البته شما کلا سیستمتون توانایی هندله 480 رو نداره و فعلا تا تعویض پاور کارهایه پیشرفته با سیستمتون انجام ندید.

خجالت بکش برو پاورت رو عوض کن

حداقل یه 585 لازم داره این کارت

هر چند این کارت به cpu قویتری احتیاج داره
و 8400 نمیتونه جوابگوی این کارت باشه

کجا 585 وحید جون منو با شاتگان تهدید کنن گرافیکو زیره 685 نمیزارم:d

قبل ها گفته بودم cpu تاثیره فجیعی رویه فرمی داره و یک بار سر این موضوع تو فروم بحث شد.
کلا ایشون باید به ix نقله مکان کنن تابتونن از توانایی هایه 480 بهره ببرن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or