طبق benchamark ها 460SLI بهتر عمل میکنه ، اما بعد ها Croossfire و sli مطمئن نیستن و شاید توی بازی های آینده نتونن به طور موازی خوب عمل کنند .بعد اینکه قیمت GTX460 چقدره ؟ اگه دو تا ازین 460 تا بندازیم بهتره یا یه دونه 480 ؟
طبق benchamark ها 460SLI بهتر عمل میکنه ، اما بعد ها Croossfire و sli مطمئن نیستن و شاید توی بازی های آینده نتونن به طور موازی خوب عمل کنند .بعد اینکه قیمت GTX460 چقدره ؟ اگه دو تا ازین 460 تا بندازیم بهتره یا یه دونه 480 ؟
سلام .
من 480 دارم .
سیستم AIR COOL خوبی هم دارم .
اما این 480 من میرم تا مافیا 2 زود داغ میکنه 85-95درجه سانتی ، بعد فن میره رو عصاب اینقدر سر و صدا داره چیکار کنم ؟
مشکل از چیه ؟
(بعد وسط بازی هم هشدار میده که گرافیک زیادی گرم شده ، رسیدگی کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
در کیس رو باز کردم بهتر شد .
میگذارم .
من دو تا سیستم دارم یکی 2x5970 هست که باهاش کاری ندارم ، یکی هم 5850 بود که فروختم 480 خریدم .
برنامه ـم هم همون بود که تو سی دی درایور 480 هست .(EXPERtool)
پیام هم از برنامه هست نه از بازی . یادم نیست چون جدیدا نمیده .(دما آخه تا 100 هم میرسه و چون تو سایت nvidia نوشته maximum :105 درجه ترسیدم نسوزه و ......... )
درضمن خطرناک نیست ؟
منظورتون از cpu-z validation این هست :
(مدل کیس رو هم دقیق نمیدونم ، معروف نیست ، ari cool رو خودم براش زدم واسه کیس نبود . expert)
رامین جان اینجوری که معلومه GTA EFLB رو نمیشه خیلی روون با 480 بازی کرد درسته؟تنها بازی که با ورژن ps3 مقایسه کردم همینه.واقعا یه pc قدرتمند نسبت به کنسولها حرف اول رو میزنه.
عزیز کلا بنچمارک مافیا سنگستن هست ولی نه دیگه 20 فریمسلام
من یه zotac 480 دارم
اینم سیستممه
e8400:cpu
4gb 800:ram
500w=power ocz
main=p5q
چرا بنچمارک mafia به من متوسط 20 فریم می ده ؟
من آخرین آپدیت های کارتم ریختم ولی تغییری نکرد .
یعنی سیتستم ضعیفه
سیستم ـتون رم و گرافیک خیلی خوبی داره ، اما cpu ـتون اصلا بهش نمیخوره ، و نمیتونن اوچه که باید از هم کار بکشن .سلام
من یه zotac 480 دارم
اینم سیستممه
500w=power ocz
main=p5q
یعنی سیتستم ضعیفه
پاور 500w=power ocz خیلی خیلی خیلی خیلی پایینه ، 500وات تنها 480 رو هم به زور میکشه چه برسه 4گیگ رم و .... ، حتما عوض کن تا گرافیک یا .... نسوخته ....zotac 480
main=p5q
سلام
من یه zotac 480 دارم
اینم سیستممه
500w=power ocz
main=p5q
یعنی سیتستم ضعیفه
سلام
من یه zotac 480 دارم
اینم سیستممه
500w=power ocz
main=p5q
یعنی سیتستم ضعیفه
خجالت بکش برو پاورت رو عوض کن
حداقل یه 585 لازم داره این کارت
هر چند این کارت به cpu قویتری احتیاج داره
و 8400 نمیتونه جوابگوی این کارت باشه