نویسنده Uncharted استودیو Naughty Dog ترک کرد

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
Amy Hennig، مدیر خلاق و نویسنده سری Uncharted استودیو Naughty Dog ترک کرد.
منابع قابل اعتماد و نزدیک به Naughty Dog تایید کردن خانم Amy Hennig استودیو Naughty Dog را ترک کرده است. او وظیفه نویسندگی و توسعه Uncharted نسخه PS4 بر عهده داشته است. آخرین روز کاری او در Naughty Dog دوشنبه، 3 مارچ اعلام شده است.
همچنین این منبع قابل اعتماد ادعا کرد، Amy Hennig توسط سازندگان The Last Of Us یعنی Neil Druckmann و Bruce Straley "مجبور" به ترک استودیو شده است و ممکن است Uncharted توسط این دو نفر ساخته شود.
Amy Hennig به تازگی 10 سال فعالیت در Naughty Dog جشن گرفته بود. او به عنوان نویسنده و کارگردان Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves و Uncharted 3: Drake’s Deception در استودیو Naughty Dog فعالیت کرده است.
خبر توسط سونی تایید شد:
ما تایید میکنیم Amy Hennig استودیو Naughty Dog ترک کرده است، Amy سهم قابل توجهی در صنعت بازی سازی داشته است و ما برای تمام فعالیت هایی که در استودیو Naughty Dog انجام داده است، از او قدردانی میکنیم. همچنین توسعه زمانی Uncharted بعد از ترک Amy Hennig تحت تاثیر قرار نخواهد گرفت.

98975030582893440423.png

منبع

آخرین ویرایش:
یه چیزی فقط من بگم دوستان توجه داشته باشن
ببینید دوستان من داستان سرایی u3 رو با tlou مقایسه کنید می فهمید چرا نیل بزرگوار گفته اینو بندازن بیرون.
ایشون تمام ایده هاش برای داستان داشت ته میکشید با اینکه داستان u3 خوب بود و خود بازی هم متا عالیه 92 رو کسب کرد اما کار گردانی و داستانش در سطح عالی نبود و در سطح کلاس کاری nd که فقط ازش توقع بهترین داستان سال و goty رو باید داشت نبود
ادم وقتی داستان و کارگردانی tlou می بینه یا وقتی داستان و کارگردانی u2 میبینه واقعا به این نتیجه میرسه که u3 در مقابلشون اگر نگیم ضعیف ولی هم رده اون ها هم نیست و با یه چیز شاهکار طرف نیستیم .
اتفاقا من از این خبر بسیار خو شحال شد م مخصوصا بخش دومش که میگه به دستور نیل و بروس بوده که نشون میده نیل و بروس دورادور هواسشون به انچارتد هست این کیفیت u4 رو تضمین می کنه .
این خانوم هم قطعا فردی توانمند هست اما دیگه برای nd مناسب نیست و یه مقدار نسبت به بقیه ضعیف تر و الان اندازش و تو انمندیش برای nd کم و کوچک و به درد بخور نیست اما برای دیگر استدیو های بازی سازی بسیار عالی هست و حتی ظرفیتش برای استدیو های دیگه بازی سازی زیاد تر از حد نیاز هم هست و به شدت برای استدیو های بازی سازی دیگه دنیا مهره با ارزشی هست
دقيقا با حرفات موافقم اين خانم با اين كه به قول خودت توانمند هم هست و از سر استديوهاي ديگه زياد تر هم هست ولي ديگه در حد و اندازه ناتي داگ نبود اين مطلب رو به راحتي با مقايسه U3 و TLoU ميشه فهميد .
U3 با اينكه بازيه خيلي خوبي بود اما قدش از TLoU و U2 كوتاه تر بود و در تراز اونا نبود .
الانم بهتر عمو فيل بگرد و تلاش كنه تا شماره تلفن ايشون رو گير بياره و باهاش يه صحبتي بكنه شايد كه بتونه از كارمند هاي اخراجي و پس ماند هاي فرست پارتي هاي سوني يه طنعمي بكنه :-j
اميد وارم خود نيل يا بروس عزيز ادامه ساخت U4 رو در دست بگيرن يا شخصي كه مورد وثوقشون هست و ميتونه منويات اين دو رو پياده كنه درون بازي ادامه كار رو در دست بگيره .
احتمالا بايد شاهد تغييراتي مثبت در UNCHARTED باشيم .

آخرین ویرایش:
U3 روایت ضعیفتری داشت، چون مشخص بود اول setpiece ها طراحی کرده بودن بعد داستان رو خواسته بودن مطابق این setpiece ها روایت کنن که بعضی جاها جور در نیومد، مثل مرحله ship yard... ولی خود داستان چیزی از U2 کم نداشت. بیشتر کارگردانی ایراد داشت تا داستان نویسی
-------------
لطفا از کاه هم کوه نسازید، یه نفر به هر دلیلی از استودیو جدا شده بعد یه سری اینجا میگن، فلانی میگه اخراج شده، SSM فلان شده، Team ICO بهمان شده، سونی ساختمون میفروشه. امان، فغان، سونی ورشکست شد، سال دیگه هم صعنت بازی سازی رو به کلی ول میکنه. 8-|

آخرین ویرایش:
من این جا تنها کسی هستم که به نظرم مولتی پلیر 3 خیلی بهتر از 2 بود؟! :دی
کلا تیر اندازی ها، امکانات، سایز مپ ها، تقریبا هر چیزی که به ذهنم می رسه توی مولتی پلیر 3 از 2 بهتر بود. اگر منظورت طراحی و زیبایی هنری خود مپهاست که باز تمام مپهای شماره ی دوم، توی شماره سوم هم هستن!:دی
ولی توی سینگل، خیلی نزدیک هم هستن! من نمیتونم انتخاب کنم کدوم بهتره! اگر آنچارتد 2 مرحله تبت و هلی کوپتر داره، شماره 3 هم کشتی در حال غرق شدن و نیتن دریک کوچولو (:دی) و پاریس و ... رو داشت.
در کل 2 = 3 به نظر!
MP از همه نظر بخوايم با U2 مقايسه كنيم متوسط بود:d كلا بالانس نبود تبديل شده بود به Grenadecharted 3.
مپ هاي جديد هم جالب نبودن.
Shooting بازي نسبت به U2 و همينطور بتاي خود U3 كلا فرق كرده بود.
يكي از دلايلي هم كه خيلي ها خوششون نمياد اين هست كه بازي كلا گيم پلي و خيلي موارد ديگه اي كه داخل بتا بود و همه راضي بودن عوض كردن و خيلي ها ناراضي شدن. بتا ٢ يا ٣ ماه بود كه اومده بود به خاطر همين هم خيلي از تغييرات خوششون نيومد.

آخرین ویرایش:
خیلی این تاپیک جالبه!یه عضو خیلی مهم ار مهمترین استودیوی داخلی سونی و بهترین استودیوی فعلی دنیا جدا شده(که آدم خیلی مهمی هم بوده تو این استودیو)بعد اینجا دوستان سونی فن دارن اعلام میکنن که نه تنها مهم نبوده که علت شکست بازی با متای 92 و فروش 8،9 میلیونی هم ایشون بودن و اصلا بهتر که رفت!

Sent from my GT-P5100 using Tapatalk HD

بهتره بره GG يا bend كه ميگن داره رو سايفون جديد كار مي كنه براي اين استديو ها مناسبه.
اگرم كلا سوني قيد ايشون رو زده و ديگه نميخوادش خيلي خوب ميشه بره bioware يا بره blacktusk هم خوبه اون جا ميتونه خيلي مفيد باشه .

قبل اینکه آرزو کنید کجا بره به این فکر کنید که همچین افرادی معمولا برای پیدا کردن فرصت شغلی جدید محل زندگی شون رو ترک نمی‌کنند برن هلند یا کانادا چون خیلی شناخته شده اند و پیشنهاد های زیادی بهشون میشه. پس احتمال اینکه Hennig بخواد آمریکا رو ترک کنه خیلی کمه و حتی احتمال ترک California هم پایینه.

خیلی این تاپیک جالبه!یه عضو خیلی مهم ار مهمترین استودیوی داخلی سونی و بهترین استودیوی فعلی دنیا جدا شده(که آدم خیلی مهمی هم بوده تو این استودیو)بعد اینجا دوستان سونی فن دارن اعلام میکنن که نه تنها مهم نبوده که علت شکست بازی با متای 92 و فروش 8،9 میلیونی هم ایشون بودن و اصلا بهتر که رفت!

Sent from my GT-P5100 using Tapatalk HD

بخشی از پست های تاپیک :
خیلی ناراحت شدم. :( Amy Hennig رو خیلی دوست دارم و اصلاً خبر خوبی نبود.
خیلی خبر ناراحت کننده ای بود . کاشکی بره رو دنباله میراث کین کار کنه.
خیلی بد شد اگه حقیقت داشته باشه، آخه بروس و نیل چیکار به کار این بنده خدا دارن؟؟!!
خبر بدی بود . Amy کارای فوق العاده ای اینجام داد در نسل قبل
ای بابا این روزا چرا همه رو اخراج میکنن ؟ :|
یعنی چی؟ ایون ولز و بلسترا چه غلطی میکنن اونجا پس؟
یا خدا :((:| اون از سانتا مونیکا که مارو قهوه ای کرد, این از amy که پروژه رو تنها گذاشت و رفت :| اگه پروژه رو Richmond تنهایی ادامه بده کارمون تمومه
خبرهای افتضاح پشت سر هم برای استودیوهای بزرگ داخلی سونی، اون از استودیو سانتا مونیکا این هم این.
ادم شاد و شنقول میاد بشینه پشت سیستم یهو همچین خبری به شکل بدی ادمو خراب میکنه :|
به نظرم سونی داره در مدیریت استدیوهای داخلی خودش سستی میکنه
هر اتفاقی که افتاده باشه نباید با ایشون بدرفتاری میشده که یدفعه بزارن برن . خیلی خبر بدی بود . صد تا خبر بد میدادن ولی این اتفاق کاشکی نمیفتاد .
بیا، آدم صبح از خواب پامیشه، همچین خبری رو میخونه. مگه دیگه انگیزه هم میمونه؟
ببینید کی گفتم، آثار اینجور اخراج ها و این قبیل اتفاق ها در آینده ای نه چندان دور به صورت بسیار بسیار تابلوئی دیده خواهد شد ! ;)
خیلی ناراحت شدم:(
من آدمی خرافاتی نیستم ولی انگار سال 2014 سالی نحس برای استودیوهای سونی خواهد بود...:|
amy شخصیت خلاق و پرطرفداری مطمئنا شرکت های دیگه مایل به همکاری با amy هستن...
امیدوارم اولین و آخرین شخص بزرگ و تاثیر گذاری باشه که از ناتی داگ می ره!
اون از سانتامونیکا اینم از این :(:(=((
از همون زمان معرفی ps4 تا انتشار بازیها و قضیه رزولوشن اینا که همه چی شدیدا به نفع سونی بود به دلم افتاده بود که این بعد این خوشی ها باید یه ناراحتی هم باشه
بیشتر از اینکه از رفتنش ناراحت بشم از این ناراحت میشم که شایعه مجبور به جدا شدنش درست باشه !! چون اینجور تنش ها و اختلافها اگه بخواد داخل استودیویی باشه بشدت آسیب میزنه و اون همدلی رو از بین میبره !
یه مقدار نگران بازیهای 1ST Party شدم .
بانو رفت :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( چه دو هفته ی نحسی بود .
از اخراج این بانوی دوست داشتنی!!!
2104 شروع مزخرفی در صنعت گیم داشته یکی بره این سونی رو بگيره!! همه رو اخراج نکنه.
من نمیدونم سونی چیکار داره میکنه ؟ استودیوهای داخلیش هر کاری دلشون میخاد میکنن :|
سونی هم به جای داس معروف داره از خرمن کوب استفاده میکنه:(
چه خبره؟ اون از SM اینم از ND :|

حالا این وسط 3،4 نفر هم نظر دیگه ای داشته باشن ، نظرشون کاملاً محترمه. ولی نمیدونم چه مُد جدیدی هست که دوستان هی بیان بگن سونی فن ها فلان و چنان. با یه نگاه به پست های تاپیک میشه فهمید که کمتر کسی از این خبر خوشحال شده ، بعضی ها هم که از شنیدن خبر ناراحت شدن دارن میگن استودیو به یک نفر وابسته نیست و نیازی نیست کلهم امیدمون نسبت به ND رو از دست بدیم. یعنی این انتقاد شما تنها به 3،4 نفر برمیگرده ، نه کل تاپیک.

واقعا خبر بدی بود .:|

اما به صورت کلی من با نظر دوستان موافقم هرچقدر هم ایمی زن با استعدادی بود کمکی که به آنچارتد کرد هیچ کس نمیتونه کتمان کنه انقدر عالی بود اما الان دیگه رفته ND هم تنها با خوبی های اون ND نشده افراد با استعداد زیادی انجا کار میکنن در ND پس فکر نمیکنم با رفتن یه نفر ND مشکلی براش پیش بیاد اما به صورت کلی خبر بدی بود یه استعداد از ND جدا شد .;)

اما امید وارم نخواد بره بازیساز مستقل بشه مثل خیلی ها بیاد بره تو یه استدیو بزرگ دیگه شروع کنه به کار ما بتونیم در آینده عنوان های خوبی ازش ببینیم .;)

بیخیال !!! :-o U3 در دوچیز نسبت به U2 ضعیفتر بود ، یکی مالتی پلیرش یکی هم داستان ، روایت داستان و کارگردانیش ...

نظرات شاید متفاوت باشه ، ولی من کمتر کسی رو دیدم همچین نظری داشته باشه !
والا من هم خیلی ها رو دیدم که داستان U3 رو ترجیح میدن، تو همون نقدهای بازی هم کلی از داستانش تعریف شده، جوایز زیادی هم گرفته. خیلی چیز عجیبی نگفتم که تعجب کردی :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or