نویسنده MW2 :Crysis 2 یک ناامیدی بزرگ بود!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dreadlord

کاربر سایت
نویسنده ی عنوان Crysis 2، آقای Richard Morgan، گفت که Modern Warfare 2 برای او یک ناامیدی بزرگ بود و داستانی غیر قابل قبول داشت!

richadkmorgan.jpg

در جریان همایش Crysis 2 در نیویورک، Morgan به CVG گفت این بازی در مقایسه با Uncharted 2 روایتگر داستان خوبی نبود.

او گفت: " من فکر میکنم MW2 یک ناامیدی بزرگ بود و بسیار پایینتر از COD4 قرار میگرفت. من هنگام بازی کردن همش با خودم میگفتم: ' خدای من، شما چه کار می کردید؟! هیچ چیزی پیشرفت نکرده! داستان بد است و عناصر بازی خوب به هم نمی چسبد و در بازی فقط یه سری ماموریت بیخودی قرار گرفته! ' من فکر میکنم آنها بیش از حد به خودشان مطمئن بودند و این موضوع همیشه یک خطر است. فقط جای تاسف است! "

" اما در مقابل، Uncharted 2 است، آنها به عقب نگاه کردند، و هر چیزی را که خوب نبود، درست کردند یا ارتقا دادند. آنها واقعا این بازی را به سطح جدیدی بردند. اگر شماره اول را بازی کرده باشید میگویید که U2 همان بود ولی بسیار بهتر، MW2 هم همان بود اما... خیلی بدتر و البته پول سازتر! "

شهاب اصلا خوندی پست من رو؟:دی

من مفتخرم که اصلا MW2 رو بازی نکردم (:دی) و اصلا هم با داستانش کار ندارم! من تو ان پست گفتم که شما دارید میزنید تو سر و کله هم که چرا این بابا گفته داستان MW2 بده، در حالی که خیلی خوبه و اصلا داستان یه شوتر نظامی باید در این سطح باشه و ... منم گفتم حرف ایشون این هست که روند داستانی MW2 بده و داستان در خدمت گیم پلی نیست و... . بین این که داستان یه بازی بده تا ینکه روایتش بده کلی اختلاف هست!

حرف تو هم قبول، یک شوتر نظامی اصلا نیازی به یک داستان در حد MGS نداره اما روایت داستان چیزی هست که حتی "قارچ خور" هم بهش احتیاج داره!. ایشون میگن مثلا بازی رو میری جلو اما از نظر داستانی هیچ اتفاقی نیفتاده! این ایراد به یک بخش دیگه بازی هست نه مستقیم داستانش!

روند روایتی یک داستان باید در خدمت گیم پلی باشه، یعنی شما از نقطه A به نقطه B میری باید به این دلیل باشه که داستان ازت اینوطور میخواد. مثلا یک اتفاقی توی نقطه A میفته و مجبور میشی به نقطه B بری و ببینی نتیجه چی شد. ایشون میگن توی MW2 اینطور نبود و وقتی بازی رو میبردی جلو چیزی خاصی اتفاق نمی افتاد. این ایراد دقیقا توی NG1&2 هم هست. مخصوصا یکش که اواسط بازی اصلا نمیدونی داری واسه چی ملت رو جر میدی!:دی

حالا بازم شما بحث کنید که داستان برای MW2 و یک شوتر نظامی خوب بود اما بحث خوبی داستان نیست بحث این هست که: ""عناصر بازی خوب به هم نمی چسبد"....

پ.ن: البته من درست یا غلط بودن همین حرف ایشون رو هم نمیدونم چون اصلا MW2 رو بازی نکردم!:دی
آهان :دی گرفتم منظورت رو .
البته ببین روایت داستانی هم همچین بی ربط نبودش ! یعنی توی بازی سردرگم نبودی که هدفت چیه ! ولی بازم میتونست روایت بهتری داشته باشه . یعنی یکم به کارگردانی داستان بی توجهی کردند ! ولی خب اینطورم نبود که اصلا ندونی دلیل کار هایی که میکنه واسه چیه ... ولی خب عجیب تر برای من گیر دادن به Halo هه :دی ! حالا بر فرض Mw2 افتضاح ترین روایت ولی خب دیگه در مورد هیلو که این مورد صدق نمیکنه :دی !

مگه به هیلو هم گیر داده؟:دی
گرفتی ما رو ماکان؟!:confused::biggrin1: پس این چیه؟:biggrin1::
WTF !

جناب آقای مورگان، در یک مصاحبه جدید با Nowgamer فرمودند: " داستان Halo مزخرف است! "
فرمودند که:
Halo’s story is “bullshit”
==================

در ضمن کی گفته تا بازی ای رو بازی نکردی درموردش نظر بدی عزیزم؟:biggrin1:

آخرین ویرایش:
میشه داستان Killzone رو برای ما توضیح بدی ؟
اصلا راه خوبی رو برای مچ گیری انتخاب نکردی جیگر:biggrin1:میدونی چرا؟
چون اگر بر فرض محال هم من داستانش رو ندونم برای اینکه جلوی تو کم نیارم میتونم خیلی راحت از همین سایت داستانش رو یه کپی کنم و برات بزارم.:biggrin1:
در هر صورت من بازیش رو خیلی دوست دارم ولی اصلا از شخصیت و داستانش و نوع روایت خوشم نمیاد.حالا شما خوشت میاد نوش جونت.:biggrin1:
-------------------------------------------------

به هیلو هم گیر داده:eek::eek:گفته halo is bullshit.:eek:نه بابا بیچاره تقصیری نداره.
مغزش کلا خرابه:biggrin1:خوب از همون اول میگفت من دیوونم الکی هی اینجا پست نمیدادیم.:biggrin1:مرتیکه روانی

اصلا راه خوبی رو برای مچ گیری انتخاب نکردی جیگر:biggrin1:میدونی چرا؟
چون اگر بر فرض محال هم من داستانش رو ندونم برای اینکه جلوی تو کم نیارم میتونم خیلی راحت از همین سایت داستانش رو یه کپی کنم و برات بزارم.:biggrin1:
در هر صورت من بازیش رو خیلی دوست دارم ولی اصلا از شخصیت و داستانش و نوع روایت خوشم نمیاد.حالا شما خوشت میاد نوش جونت.:biggrin1:

اولا شخصیت خودتو حفظ کن جیگر یکی دیگست !

دوما من برای مچ گیری نگفتم. کلا جالب بود که داستان mW رو سر تر میدونستی

با گیر دادن ایشون به داستان halo !!! دیگه طرف مشخص کرد هدفش چیه .
دیگه ثابت شد یه هدفی داره و کاملا مشخصه که mw2 چه فشاری به اینا وارد کرده .
halo و داستان مزخرف !

چون ادم نویسنده خوبیه هرچی بگه درسته؟ حالا باز بیاد بگید که این اقاهه درست گفته و دلیل داره واسه خودش ؟!

مثل اینکه ایشون دچار اختلالات روانی هستن یا اعتماد به نفس کاذب دارن. دور افشانی جدید فرمودند و این بار پاچه سری هیلو-Halo رو گاز گرفتن!.

مثل اینکه ایشون دچار اختلالات روانی هستن یا اعتماد به نفس کاذب دارن. دور افشانی جدید فرمودند و این بار پاچه سری هیلو-Halo رو گاز گرفتن!.
دوستان يک دقت کنيد چی ميگيد اين آقا بدون شک از يه مشت بچه 18 ساله توی فروم بيشتر ميفهمه!
نگران نباش بابک! در تاریخ 24 سپتامبر بازی ای به نام Crysis 2 عرضه میشه که بهترین داستان تاریخ بازی های رایانه ای رو خواهد داشت. جوری که Halo و همه چیز یادت بره. lol :)
من فقط بگم.شناختی از ایشون ندارم.ایشون اگه دیوید فینچر هم باشه حرفهاشو قبول ندارم.کلا تعجبم از اینه که اون شخصی که این سوالو پرسیده چرا در مورده اینهمه بازیهایی که میتونن در موردش بحث کنن سوال نپرسیده و یه راست دست گذاشته رو mw2.
mw2 روایت داستانیه فوق العاده با کارگردانیه بینظیری داشت ولی یه مقدار میتونست داستانو بهتر بهش عمق بده.

دوستان يکم دقت کنيد چی ميگيد و در مورد کی میگید! اين آقا از نویسنده های زبر دسته و بدون شک از يه مشت بچه 18 ساله توی فروم بيشتر ميفهمه!:smile:

کسانی هم که با این نسل یهو همه کارشناس داستان و بازیها به خصوص تحولات گرماسافت شدن قبل از پست دادن فکر کنن!

چرا آخه:biggrin1:خوب حوادث mw2 پنج سال بعد از شماره یک هست.یعنی اگر اونجا 50 سال داشت الان 55 سالشه:biggrin1:ریش هاشم اگر میدیدی یکم سفید شده بود.ولی سیاه هم داشت.:biggrin1:ولی خدائی وقتی من دیدمش فکم باز شد.یعنی خیلی جا خوردم.

شما غیر از نسخه 4 و 6 COD دیگه ایی بازی کردی؟

آخرین ویرایش:
همانطور که بیشتر دوستان میدونند منم از HALO حالم بد میشه از این بازی خوشم نمیاد ولی فکر کنم این آقا یچیزیش شده میاد میگه این بازی خوب نیست :laughing:
اگه همین ولشون کنید بخدا بازیهایی مثل آلن ویک و HR و U2 و KILLZONE 2 هم بد میگه میگه CRYSIS 2 فراتر از یک بازی هستش :laughing:

والا خودم الان مبدل سگا و نینتندو نصبه کلی باهاشونم هنوز حال میکنم :laughing: بازی انگار فقط گرافیک هستش ;)

SADRA دوست عزیز درسته بیشتر میفهمه ولی مثل من هستش که دارم توی نقشه کشی اوج میگیرم بیام تو جهان حرف اولم بزنم اما بگم چرا این طراحی بازی میلنگه :smile: خودت میگی بازی چه 18 ساله چه 15 ساله چه مثل خودم 23 ساله چه 28 30 و هر سن دیگری . من اگه بازی کنم بخاطر داستان و گیرایی بازی میکنم نه چند صحنه باحال و فقط گرافیک مطلق ;)

میگم- ادرس خونه این یارو کجاست؟میخوام جف پا برم تو صورتش:دی

فکر کنم بجای اب شُرب،مشروب خورده:-"

تو که خیلی حالیته برو داستان نسخه بعدی گاو او گاو و گاو تر از خودش رو خودت بنویس ،سوتی جونl0l

پ.ن1:تورو مجبورت کردن بیای اینجا پست بدی؟نه واقعا بگو ،من قول میدم باهاشون برخورد میکنمl0l

پ.ن2:بخدا اجباری در پست دادن نیست!منم اینجوری جواب این رو دادم که دیگه....(در کل هیچ وقت چیزی تو پستاش ندیدم که لیاقت جواب داشته باشه!)خودتون بهتره خودتون رو اصلاح کنید..........................

خواهشا بیخیال شو :smile: منم نظرم شبیه صدرا بود با کمی تفاوت ;)
اگه فکر میکنی بیخود هست این بازی فروش خودش و کرده اه بیاد از یه بازی که در حال عرضه هست هم بگه بازم فروش خودش و میکنه ;) اینا بهتره اگه میگن افتضاح هست یه درس برای خودشون بشه اشتباه نکنن نه هوار هوار کنن , فردا همین شخص میاد میگه درسته گفتم U2 از MW2 داستان گیرایی تری داره اما بازم افتضاحه انا همینطور هستند ;)

بابا همتون بخدا بزرگ شدین انقدر بهم نپرین بخاطر یدونه بازی بخدا اصلا ارزش نداره ;)

آخرین ویرایش:
الان یه چیزی هم یادم افتاد با گیر دادن به halo یه چیزی روشن شد . بعد از شوتر اول شخص mw2 که پر فروشترین بازی اول شخصه , halo هم بعد از mw2 پر فروش ترین اول شخص حساب میشه و اقا دستشون را گذاشتند روش یعنی دوتا از fps های پر فروش و شاید پر فشار ! یادتون بندازید ببینید که کدوم بازی بعد از halo پر فشار ترین بازی حساب میشه که ممکنه بعدا به اون گیر بده ؟ واقعا سوژه خوبی شده .

این هم نقل قول هایی که در مورد داستان بازی توی نقدهای سایت و نشریه های مختلف وجود داره در مورد داستان بازی.

برای همه اونایی که حقیقت مثل سیخیه داغیه که تو سوراخ دماغشون فرو میره.

نوشته شده توسط IGN:
Where Modern Warfare 2's campaign drops the ball, however, is in its actual storytelling. With no historic anchor it's up to the Infinity Ward to not only put players in the moment, but also build and develop the world around those moments. That's one area where Modern Warfare 2 could have used more polish time or specific direction to get right. Events fly by, story is told only through load screens or in-game via NPC chatter (usually amidst firefights, where reading text isn't exactly priority one) and the story is so gigantically over-the-top that you'll often find yourself catching your breath after a mission, feeling like you had fun, and then trying to figure out what you just did in the context of the story. Though this may prove an issue for some, I was able to catch the plot, enjoy the characters, follow the twists, and truly care about the story. But then again, I've also been dedicated to nothing but Modern Warfare 2 for the last six months. The game often expects you to already know the characters, extrapolate on one line of dialogue or a quick cut-scene, and then figure out the story from there. In the end though, there's no real weight to anything you're doing. Outside of playing a couple missions as a soldier taking orders from the top you never get a true feel for scale, or any actual emotional attachment to the events. Something as simple as a newscast reel, or moment of downtime while on the field would have gone a long way. The end result is a game that has the feel of an '80s action movie with huge plot holes covered by plenty of epic moments, but never a believable, cohesive set of events.

نوشته شده توسط Giantbomb:
The larger issue is that the story feels like it's trying too hard to top the events of the previous game and shock you every 45 minutes or so. Some of the shocks are genuinely amazing, but there are so many different attempts at freaking you out that it starts to lose its impact and get a little tiring by the end of the campaign.

نوشته شده توسط destructoid:
As a collection of events, Modern Warfare 2 is without compare. As a coherent story, however, the game slips up. Infinity Ward has no equal when it comes to self-contained, interactive narrative elements, but the studio fails at pulling the drawstrings together to create a flowing plot that makes sense. The game is so focused on giving us the next big explosion that nothing is allowed to build to a crescendo. Huge plot points come and go in a matter of seconds, and things that should be consequential and important get lost in the mass of shockers and endless twists. The overall story becomes a garbled mess that makes very little sense, which is amazing considering how well crafted each individual chapter actually is.

نوشته شده توسط 1UP:
While the rest of the story is certainly entertaining and contains plenty of jaw dropping moments, it's unfortunate that it never really matches the emotional zenith of that moment.

نوشته شده توسط GameSpot:
Plot is muddled and inelegant.

The plot ends up being a bit disorienting, and you may get the feeling that, rather than being the tip of the spear, you are just along for the ride.
نوشته شده توسط علم روز:
اما چیزی که می‌تواند باعث شود که از داستان بازی نتوانیم لذت کافی را ببریم نوع بیان آن و نواقصی است که در پلات آن وجود دارد. داستان همانگونه که می‌دانید یک داستان تخیلی است، IW خود مجبور به طرح آن و درست کردن دنیایی پیرامون آن خواهد بود و این دقیقا اشکالی است که به خط داستانی بازی وارد است. داستان روندی به‌شدت بعید و در تضاد با همه‌چیز رقم می‌خورد و تنها داستانی می‌تواند مخاطب را مجبور باشد که اگر حتی امکان آن در واقعیت ممکن نباشد از باور پذیری بالایی برخوردار باشد. متاسفانه روند بیان داستان نیز به نمایش بد آن کمک می‌کند. داستان بازی تنها در صفحات بارگزاری (Loading Screen) و یا در خلال انجام آن توسط NPC ها بیان می‌شود. بهتر است بگویم در خلال یک نبرد که قرار است در آن برای زنده ماندن نیز تلاش کنید خواندن نوشته‌ها و یا تمرکز روی دیالوگ‌ها بسیار دشوار خواهد بود.
[/​

بابا بیخیال شین دیگه !!!
این یارو (که اصلا نمیشناسمش !!!) نه از سونی پول گرفته که علیه بازی 360 حرف بزنه نه پدر کشتگی با این بازی داره.بنده خدا فقط نظرش رو گفته...:biggrin1:
من تا حالا به سری HALO لب نزدم.پس هیچ حقی ندارم که نظر شخصیم رو از محتوای داستان اعلام کنم.ولی حتما این بنده خدا یه چیز میدونه که گفته...:biggrin1:
هر کی که از بابا ننش قهر میکنه که نویسنده نمیشه...:smile:

کسانی هم که با این نسل یهو همه کارشناس داستان و بازیها به خصوص تحولات گرماسافت شدن قبل از پست دادن فکر کنن!
این حرفت شدیداً تایید میشه صدرا جون...
وقتی آدم یک مشت بچه رو میبینه که از فرط فشار میخوان داستان یکی از عظیم ترین بازی ها (GOW III) رو زیر سوال ببرن نمیدونه به حالشون بخنده یا گریه کنه! lol

دوستان يکم دقت کنيد چی ميگيد و در مورد کی میگید! اين آقا از نویسنده های زبر دسته و بدون شک از يه مشت بچه 18 ساله توی فروم بيشتر ميفهمه!:smile:
Quite right you are ;)

کاربران این سایت انگار خیلی میفهمن! تو این مدتی که توی بازیسنتر بودم فهمیدم این سایت بیشتر از هر چیزی کارشناس بازی داره و بعدش هم کاربران پرمدعا که حس میکنن آخر فهم و درک هستند و بقیه رو به مسخره میگیرن. ( اللخصوص کاربران تازه وارد رو ) به سنتون نگاهی بندازید بد نیست.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or