نویسنده MW2 :Crysis 2 یک ناامیدی بزرگ بود!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dreadlord

کاربر سایت
نویسنده ی عنوان Crysis 2، آقای Richard Morgan، گفت که Modern Warfare 2 برای او یک ناامیدی بزرگ بود و داستانی غیر قابل قبول داشت!

richadkmorgan.jpg

در جریان همایش Crysis 2 در نیویورک، Morgan به CVG گفت این بازی در مقایسه با Uncharted 2 روایتگر داستان خوبی نبود.

او گفت: " من فکر میکنم MW2 یک ناامیدی بزرگ بود و بسیار پایینتر از COD4 قرار میگرفت. من هنگام بازی کردن همش با خودم میگفتم: ' خدای من، شما چه کار می کردید؟! هیچ چیزی پیشرفت نکرده! داستان بد است و عناصر بازی خوب به هم نمی چسبد و در بازی فقط یه سری ماموریت بیخودی قرار گرفته! ' من فکر میکنم آنها بیش از حد به خودشان مطمئن بودند و این موضوع همیشه یک خطر است. فقط جای تاسف است! "

" اما در مقابل، Uncharted 2 است، آنها به عقب نگاه کردند، و هر چیزی را که خوب نبود، درست کردند یا ارتقا دادند. آنها واقعا این بازی را به سطح جدیدی بردند. اگر شماره اول را بازی کرده باشید میگویید که U2 همان بود ولی بسیار بهتر، MW2 هم همان بود اما... خیلی بدتر و البته پول سازتر! "

قبل از اینکه این بابا رو بجرم گفتن حقیقت اعدامش کنید یه نگاهی به اینجا بندازید بعد سابقه خودتون رو در نگارش زیر حکم اعدام بنویسید بعد یه نگاهی به قوانین ازادی بیان بیاندازید( که خدای نکرده تناقضی با حکم صادره نداشته باشه ) بعد نظر کسانی که چند تا بازی بیشتر از شما بازی کردن و MW2 اولین بازی عمرشون نبود بپرسید بعد یخورده در مورد روانشناسی تبلیغات و تو پاچه کردن مطالعه کنید بعد در نظر بگیرید که این پست هم نظر شخصی بود بعد اعدامش کنید.

عزیزم الان خود نویسنده MW2 هم بیاد بگه داستان من بد بود ترور میشه :دی
بشین سه گانه Takeshi Kovacs رو از Richard Morgan بخون. با کارشناسان بازیسنتر بحث هم نکن اعصابت خورد میشه.
باورت نمیشه اینها سه تا کتاب اول طرف باشند. البته اگه Cyberpunk حال میکنی.
Altered Carbon خیلی خوبه .. Broken Angels بهتره .. Woken Furies یک مقدار افت داره ولی خوبه :دی

نمی دونم چرا تو این چند وقت چرا تا یه بنده خدایی پیدا میشه و حرفی می زنه که باب دل شما نیس از بالا تا پایینشو می شورید ؟ می گن dead space 2 واسه pc نمیاد می گین بازی آشغالی بود!!!! کیج می گه ...(فلان) می گین هیچی بارش نیس :biggrin1: و ... حالا هم این بنده خدا اومده می گه MW2 نسبت به MW افت داشته و از لحاظ داستانی در حد اون نیس . مگه چی گفته که بعضیا این جوری افتادن به جون کرایسیس ؟!!!!!!!!! اصلا خط داستانی MW2 چه ربطی به کرایسیس داره ؟ MW خودشو به عنوان یه بازی از همه لحاظ عالی معرفی کرد (حتی از نظر داستان چیزی که قبلا تو سری COD به این قوت یا اصلا شاهدش نبودیم) ولی MW2 حالا به نظر ایشون که نویسنده ی بزرگی هست در اون اندازه نبوده! حالا چه ربطی به کرایسیس داره ؟ مگه کرایسیس خودشو به عنوان یه بازیه داستانی معرفی کرد؟
تنها مشکل اینه که بعضی ها حتی به خودشون زحمت کامل خوندن پست اول رو هم نمی دن !

آخرین ویرایش:
واقعا اینجاها میشه راحت بی جنبه ها رو شناخت!خوب این که معلومه mw از mw2 بهتر بود.تو زمون خودش کلی نوآوری داشت ولی دوش چی.حالا الان میان میگن چون از uncharted تعریف کرده فن سونیه!

درود بر دستان پرتوان متعصب های بازی سنتر !
واقعا این چند وقته که فقط نظاره گر تاپیک های جالب بازی سنتر بودم ، جایی که باز هم کسانی بودند که با صبر و حوصله سعی می کردند دستان پرتوان و خستگی ناپذیر رو کمی به راه راست هدایت کنند ، بیشتر به یه موضوعی رسیدم که قبلا برام باورش سخت بود .
چند ماه پیش هم بعد از اینکه یه سری واسه MW2 کله ملق میزدن و پشتک بارو میزدن ، ما میومدیم می گفتیم آقا حالا شما یه تجدید نظری بکنید ، به خدا MW2 چیزی نداشت ها ! هیچی نداشت به خدا ، اون از داستان تکراری ، کوتاه ، گنگ و ضعیف ترش نسبت به شماره قبل ، اون از بخش MP بازی که گندش تمام سایت های دنیا رو پر کرد و خیلی چیزهای دیگه . ما که بین این همه منتقد و نویسنده تو این صنعت به این بزرگی عددی نیستیم ، مهم نیست حرفمون رو چند تا فن دو اتیشه له و لورده کنن ، ولی برام یه نکته ای خیلی جالبه ، وقتی حقایقی از زبان بزرگانی گفته میشه که یکم تلخ و ناجور ِ یه سری یه موضع تهاجمی میگیرن ، جمع میشن یه جنبش تشکیل میدن و طرف رو بمباران میکنن ، کاری هم ندارن یارو کیه ، قبلا چیکار کرده و ... .

به مرتبه پروردگاری رسیدن اجسام و اشیا خیلی بد و ناراحت کنندست ، MW2 هم یه مصداق ناجورشه که ... .

درود بر دستان پرتوان متعصب های بازی سنتر !
واقعا این چند وقته که فقط نظاره گر تاپیک های جالب بازی سنتر بودم ، جایی که باز هم کسانی بودند که با صبر و حوصله سعی می کردند دستان پرتوان و خستگی ناپذیر رو کمی به راه راست هدایت کنند ، بیشتر به یه موضوعی رسیدم که قبلا برام باورش سخت بود .
چند ماه پیش هم بعد از اینکه یه سری واسه MW2 کله ملق میزدن و پشتک بارو میزدن ، ما میومدیم می گفتیم آقا حالا شما یه تجدید نظری بکنید ، به خدا MW2 چیزی نداشت ها ! هیچی نداشت به خدا ، اون از داستان تکراری ، کوتاه ، گنگ و ضعیف ترش نسبت به شماره قبل ، اون از بخش MP بازی که گندش تمام سایت های دنیا رو پر کرد و خیلی چیزهای دیگه . ما که بین این همه منتقد و نویسنده تو این صنعت به این بزرگی عددی نیستیم ، مهم نیست حرفمون رو چند تا فن دو اتیشه له و لورده کنن ، ولی برام یه نکته ای خیلی جالبه ، وقتی حقایقی از زبان بزرگانی گفته میشه که یکم تلخ و ناجور ِ یه سری یه موضع تهاجمی میگیرن ، جمع میشن یه جنبش تشکیل میدن و طرف رو بمباران میکنن ، کاری هم ندارن یارو کیه ، قبلا چیکار کرده و ... .

به مرتبه پروردگاری رسیدن اجسام و اشیا خیلی بد و ناراحت کنندست ، MW2 هم یه مصداق ناجورشه که ... .

مسئله اینجاست داستان ضعیفتر از mw2 نبود این اقاهه به اون گیر بده ؟ تمام صنعت بازیسازی و بزرگان چرا گیرشون را دادن به این بازی و دارن بازیشون را با mw2 مقایسه میکنند ؟

نمی دونم چرا تو این چند وقت چرا تا یه بنده خدایی پیدا میشه و حرفی می زنه که باب دل شما نیس از بالا تا پایینشو می شورید ؟ می گن dead space 2 واسه pc نمیاد می گین بازی آشغالی بود!!!! کیج می گه ...(فلان) می گین هیچی بارش نیس :biggrin1: و ... حالا هم این بنده خدا اومده می گه MW2 نسبت به MW افت داشته و از لحاظ داستانی در حد اون نیس . مگه چی گفته که بعضیا این جوری افتادن به جون کرایسیس ؟!!!!!!!!! اصلا خط داستانی MW2 چه ربطی به کرایسیس داره ؟ MW خودشو به عنوان یه بازی از همه لحاظ عالی معرفی کرد (حتی از نظر داستان چیزی که قبلا تو سری COD به این قوت یا اصلا شاهدش نبودیم) ولی MW2 حالا به نظر ایشون که نویسنده ی بزرگی هست در اون اندازه نبوده! حالا چه ربطی به کرایسیس داره ؟ مگه کرایسیس خودشو به عنوان یه بازیه داستانی معرفی کرد؟

به خدا منم همینارو گفتم ولی خب کسی اصلا براش مهم نبود.

رفقا تو رو خدا دست از تعصب کورکورانه بردارین، چرا نباید یه بازی شوتر داستان فوق العاده داشته باشه ؟ همون کرایسیس که انقدر اینجا بهش توپیده شد چه ربطی به بحث تاپیک داره ؟ این بنده خدایی که اومده گفته mw2 داستان قوی نداشت تو پروژه کرایسیس 1 هیچ کاره بوده به خدا. داستان 2 رو داره مینویسه. حکایت بحث ما شده حکایت میخ آهنین و سنگ ...

من اصلا کار به حرف هیچکس ندارم اما خیلی برام جالبه خیلی ها برای MW 2 سر و دست می شکوندند حالا شدند دشمن بازی. بخش تک نفره MW 2 واقعا عالی بود. این اصلا نمیشه روش بحث کرد. تنوع مراحل زیاد , سلاح های زیاد , طراحی مراحل عالی و SetPiece های معرکه ای که توی هیچ بازی نبوده. زمانش کم بود که خب مشکل چند سال اخیر سری هست. بخش مولتی پلیر هم به خاطر نداشتن بتا انقدر داغون شد وگرنه اگر باگ های وحشتناکش کنار بذاریم از ریشه مولتی پلیر بازی مشکلی نداشت. از لحاط موسیقی و اهنگ سازی هم عالی بود و واقعا نمونه اش کم هست. فریم ریت هم نیازی به توضیح نیست. نه زنگی زنگی نه رومی رومی. ادم بهتره همیشه حقیقت ببینه. [FONT=&quot] [/FONT] البته باز هم میگم بخش مولتی پلیر بازی واقعا بد بود اما بخش های دیگه اش .....[FONT=&quot]

[/FONT]در مورد داستان MW 2 خیلی به هم ریخته بود اما در کل بد نبود. Richard Morgan هم فکر کنم جو زده شده چون هیچ وقت شوتر نظامی با Crysis مقایسه نمی کنند. همانطور که شما هیچ وقت نمی تونی اتفاقات دنیای واقعی با اتفاقات داستان های علمی و تخیلی مقایسه کنی. [FONT=&quot] [/FONT]

در ضمن چرا الان ایشون اومدن Uncharted 2 رو انداختن وسط؟! چه ربطی این 2 بازی به هم دارن؟!:confused:

چیزی که قطعی هست اینه که واقعا فروش بالای این بازی باعث ایجاد و افزایش فشار بر بعضی ها شده، کاریش هم نمیشه کرد...
البته فروش MW2 هیچ فشاری بر کسی وارد نکرد . اون انتخاب GotY بود که باعث شد فن های کنسول مایکروسافت Uncharted 2 رو مقابل این بازی قرار بدند. که خواه یا ناخواه باعث شد این نویسنده هم این کار رو انجام بده.

شکی نیست که داستان Mw2 داستان خیلی خوبی نبود و کارگردانی ضعیفی داشت . اما میشه یک بازی شوتر نظامی با داستان و شخصیت پردازی خوب بگید ؟! همین Kz2 ( حالا اگر فن های سونی تیکه پارم نکردن ) داستان خاصی داشت ؟ کلا ما ( حداقل من ) نمیگیم که داستان MW2 داستان عالی و پرمحتواییه . میگیم که برای یک شوتر نظامی کافیه . به جان خودم حالا اگر این بازی داستان نداشت انقدری که ملت بهش گیر دادن ، گیر نمیدادنا :دی . موضوع اینه که اگه یه منتقدی میخواد از یه بازی انتقاد کنه باید یه مثالی هم براش بیاره که فلان بازی شوتر داستانش از این خیلی بهتر بود . نه اینکه همینجوری بیاد بعد از گذشت 4 5 ماه بگه فلان بود بیثار بود ! اونم دقیقا توی شرایط بحرانیه IW ! خب دلیل این کار چی میتونه باشه ؟ بدترش هم اینه که بیاد یه بازی دیگه با سبکی متفاوتی رو مثال بزنه و بگه این بازی نسبت به یکش پیشرفت داشت ! اونم یه بازی ـی که هیچ دخلی به این بازی نداره و از ریشه با هم فرق دارن .
منم نمیگم داستان Mw2 داستان عظیم و درگیر کننده ایه . ولی میگم برای یه شوتر نظامی ارضا کننده بود . به خدا شوتر های دیگه اصلا داستان ندارند که بخواد خوب و بد باشه ! من خودم از نظر داستانی Cod 4 رو ترجیح میدم ولی خب باید قبول کرد که نباید از شوتر ها انتظار داستانی زیادی داشته باشیم و درصورت بد بودن هی ازشون انتقاد کنیم ! مثل این میمونه بگیم چون فلان بازی ریسینگ داستانش خیلی ضعیفه پس این بازی فلانه !

همین Kz2 ( حالا اگر فن های سونی تیکه پارم نکردن ) داستان خاصی داشت ؟
همین الان بلاگشو زدم ، واقعا دیگه به مرحله ایمان رسیدم !! Killzone 2 ؛ شکستی بزرگ یا کشتی فشار !

حداقل دست رو یه بازی بزار که ازش اطمینان داری عزیزم . دقیقا Killzone 2 یکی از بهترین و ژرف ترین داستان ها رو در بین بازی ها داشت . مشکلش هم در Killzone 2 فقط به خاطر بد روایت شدنش بود .
دیگه مد شده ، کارش هم نمیشه کرد ، آخر سر همه تاپیک ها نمیدونم چرا به Killzone 2 برمیگرده ! یکم راجع به داستان و پیش زمینه داستانی Killzone تحقیق کنی بد نیست .
یه چیز کلا برعکس و خلاف میگی ، تو پرانتز هم مینویسی که بعدش خودت رو تبرئه کنی یا کس دیگه ای رو محکوم !

شکی نیست که داستان Mw2 داستان خیلی خوبی نبود و کارگردانی ضعیفی داشت . اما میشه یک بازی شوتر نظامی با داستان و شخصیت پردازی خوب بگید ؟! همین Kz2 ( حالا اگر فن های سونی تیکه پارم نکردن ) داستان خاصی داشت ؟ کلا ما ( حداقل من ) نمیگیم که داستان MW2 داستان عالی و پرمحتواییه . میگیم که برای یک شوتر نظامی کافیه . به جان خودم حالا اگر این بازی داستان نداشت انقدری که ملت بهش گیر دادن ، گیر نمیدادنا :دی . موضوع اینه که اگه یه منتقدی میخواد از یه بازی انتقاد کنه باید یه مثالی هم براش بیاره که فلان بازی شوتر داستانش از این خیلی بهتر بود . نه اینکه همینجوری بیاد بعد از گذشت 4 5 ماه بگه فلان بود بیثار بود ! اونم دقیقا توی شرایط بحرانیه IW ! خب دلیل این کار چی میتونه باشه ؟ بدترش هم اینه که بیاد یه بازی دیگه با سبکی متفاوتی رو مثال بزنه و بگه این بازی نسبت به یکش پیشرفت داشت ! اونم یه بازی ـی که هیچ دخلی به این بازی نداره و از ریشه با هم فرق دارن .
منم نمیگم داستان Mw2 داستان عظیم و درگیر کننده ایه . ولی میگم برای یه شوتر نظامی ارضا کننده بود . به خدا شوتر های دیگه اصلا داستان ندارند که بخواد خوب و بد باشه ! من خودم از نظر داستانی Cod 4 رو ترجیح میدم ولی خب باید قبول کرد که نباید از شوتر ها انتظار داستانی زیادی داشته باشیم و درصورت بد بودن هی ازشون انتقاد کنیم ! مثل این میمونه بگیم چون فلان بازی ریسینگ داستانش خیلی ضعیفه پس این بازی فلانه !
این بدبخت چون از روند داستانی شماره اول خوشش اومده بود، اومد یه غلتی کرد گفتش شماره دوم به خاطر مسائل تبلیغاتی و احیانا فشار اکتیویژن نتونسته داستانی رو در اون حدی که تو شماره اول این سری شروع کرده بودن، ادامه بده!این حرف یه نویسنده هست!حالا نیاید دیگه دارش نزنید خب..

همین الان بلاگشو زدم ، واقعا دیگه به مرحله ایمان رسیدم !! Killzone 2 ؛ شکستی بزرگ یا کشتی فشار !

حداقل دست رو یه بازی بزار که ازش اطمینان داری عزیزم . دقیقا Killzone 2 یکی از بهترین و ژرف ترین داستان ها رو در بین بازی ها داشت . مشکلش هم در Killzone 2 فقط به خاطر بد روایت شدنش بود .
دیگه مد شده ، کارش هم نمیشه کرد ، آخر سر همه تاپیک ها نمیدونم چرا به Killzone 2 برمیگرده ! یکم راجع به داستان و پیش زمینه داستانی Killzone تحقیق کنی بد نیست .
یه چیز کلا برعکس و خلاف میگی ، تو پرانتز هم مینویسی که بعدش خودت رو تبرئه کنی یا کس دیگه ای رو محکوم !
خدا رو شکر من از همون وقتی که یکش رو بازی کردم علاقه خاصی بهش پیدا کردم و داستان نداشتش رو دنبال کردم. داستان نداشت آرش چرا چرت میگی ؟ :biggrin1: داستان میخوای برو Gears of War , MW2 بازی کن. :biggrin1:

دیگه مد شده ، کارش هم نمیشه کرد ، آخر سر همه تاپیک ها نمیدونم چرا به Killzone 2 برمیگرده !
علت این امر رو در همون بلاگت گفتم .

خداییش اینجا اکثر نظرات بر پایه ی مشاهدات و مطالعات داده میشه.
بس کنید تورو خدا . کم کم داره حالم از اینجا به هم میخوره. فقط یکی میخواد یه چیز گفته باشه.
به نظر من تو این سبک Half Life و بعد Wolfenstein بعد کیلزون از نظر داستان قرار داره. بازی های جنگ جهانی و وقایع تاریخی هم که جای خودشون رو دارن از نظر داستان.
متاسفانه افتخار بازی کردن Halo رو نداشتم . مثل بعضی ها هم نظر نمیدم.

آخرین ویرایش:
من اون روز به طور اتفاقی رفتم Cod4 بازی کردم. احساس بدی داشتم. من کسی بودم که تمام زمانی که میشد Cod4 بازی کرده بودم ولی حالا احساس جالبی نداشتم. احساس می کردم گرافیک ضعیفه ، رزولشن بسیار پایینه و پینگ بدی دارم. حالا متوجه میشم که دقیقا نقاط قوت Mw2 دقیقا چیه.

من به عنوان یک فن برام داستان مهم نیست ، برام فقط اسلحه ، مپ و سیستم های Anti Noob مهم هستش. که به طور مثال جلوگیری از TeamKill توی Mw2 که خیلی ازش راضی بودم. به نظر من Infinity می تونست بهتر کار کنه و حداقل تجدید نظری در NoobTube بکنه. البته اینم بگم که داستان بدی نداشت ولی می تونست بهتر هم باشه.

اما حالا وقتی Mw1 va 2 رو با هم مقایسه می کنم می فهمم پیشرفت های داشته ولی می تونست پیشرفت های خیره کننده تری داشته باشه.

من در کل از کار های Infinity برای سری Cod بسیار راضی هستم و تحسین می کنم.

پیروز باشید.

ین بدبخت چون از روند داستانی شماره اول خوشش اومده بود، اومد یه غلتی کرد گفتش شماره دوم به خاطر مسائل تبلیغاتی و احیانا فشار اکتیویژن نتونسته داستانی رو در اون حدی که تو شماره اول این سری شروع کرده بودن، ادامه بده!این حرف یه نویسنده هست!حالا نیاید دیگه دارش نزنید خب..
منم نگفتم داستان Cod 4 از Mw2 بهتر بود ... کلا Cod 4 از همه نظر برای من بهتر بود ... دیدی که خودمم گفتم داستان Mw2 اصولا خوب کار نشده بود . ولی دیگه این همه گیر هم نداره ‍! کلا مگه چند تا بازی شوتر با داستان قوی ساخته شده ؟ که بخوان انقدر از یه بازی انتقاد کنن ...
خدارو شکر من نه فن بوی 360 و اون GeOW ـم نه ضده PS3 و Kz ! ولی خب جالبه که هر مسئله ای میشه تازگی انگ فن بوی ـی رو به آدم میزنن !
کدو یکی از این برو بچه نظامی Valkyre Profile رو روی PS2 بازی کردن و تمومش کردن؟؟؟؟؟
ربطشم هر کی نفهمید بگه تا توجیهش کنم.......
هر چی سعی میکنم دلیل این ادعا رو نمیفهمم ! ولی عزیز آدم وقتی از یه بازی توی یه سبک خوشش میاد ( اگر اون بازی آسون بود ) دلیل نمیشه بگین طرف آماتوره ! Valkyrie Profile 2 رو من روی PS2 بازیش نکردم ولی یکیش رو چرا ! اونم روی PsOne ! بازی های JRPG زیادی هم بودن که بازی کردم که مطمئنم حتی اسمش رو هم نشنیدید مثل XenoGears ولی ادعایی هم ندارم ! فقط دوست دارم ربط درجه سختی بازی های JRPG با داستان MW2 رو بدونم !!!!
طرفداری کورکورانه هم نکردیم و نگفتیم " طرف عجب آدم خر احمق و نفهمیه ! " فقط گفتیم اینو با داستان های شوتر نظامی دیگه مقایسه کنید و حساب کار دستتون میاد ! کلا بحث همون انگ فن بوی بازیه ! هر چی آدم بگه که برخلاف میل دیگران باشه میشه فن بوی !

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or