آخرین ویرایش:
خب نه اخه نگاه کن قیمت بازی در ایران و بحث درموردش دو جز جدایی ناپذیرندوستان میشه دیگه بحث راجب دلار و بدبختی و گرونی رو تمومش کنید؟
نمیگم این موضوعات وجود نداره یا مهم نیستن ولی خب اومدیم اینجا راجب نمرات بازی صحبت کنیم نه اینکه هی بدبختی هامون رو که ماشالله یکی دوتا هم نیستن هی یادآوری کنیم
با تشکر![]()
حاجی منظورم نسخه نسل هشتمیش یعنی ارکام نایت بود نه نسخه های قبلداداش بتمن رو وسط نکش که سه گانش قشنگ جر میده![]()
بهترین کار مهاجرته ! وگرنه این تاره اول بدبختیه ! یه شرایطی پیش میاد اسم بازی از یادتون بره!
بحرحال بتمن بازی قابل احترامیه...حاجی منظورم نسخه نسل هشتمیش یعنی ارکام نایت بود نه نسخه های قبل![]()
ارکام نایت کاملا پتانسیل تبدیل شدن به یک شاهکار و متای بالای 93 رو داشت اونم خیلی راحت اگه کل بازی فدای بت موبیل بتمن نمیشد نه تنها باس های محدودش بلکه ساید کوئست ها هم فدای بت موبیل بتمن شدنحاجی منظورم نسخه نسل هشتمیش یعنی ارکام نایت بود نه نسخه های قبل![]()
GameOver.gr 85This is best Spider-man game ever made, and one of the top games on PlayStation 4. There’s a little something here for everyone and even if you’re just a fan of the movies or a die-hard that reads the plethora of Spidey comic books, you will find something to love.
Since the announcement of the game, Insomniac seemed to be the ideal developer for a Spider-Man game and in the end it delivered to this expectation. From beginning to end it is an absolute joy to move in high speeds between and over the skyscrapers of Manhattan as the friendly neighborhood hero, as well as getting involved in satisfying combat situations (with the obligatory Arkham inspiration). It’s a great game that’s shy from being amazing due to the forgettable and in the end derivative open world elements.
اینکه اون موقع متاش ۹۶ شده نمیشه گفت سطحش الان از این بازی بالاتره. گیمینگ از اون موقع خیلی عوض شده. منتقدا سخت گیرتر شدن و معیار های خیلی بیشتری رو در نظر میگیرن.بحرحال بتمن بازی قابل احترامیه...
کسی یادش نمیره چجوری انتقامشو از آنچارتد 3 گرفت
بحرحال سری بتمن رو با بازیهای خیلی بزرگ مقایسش میکنن
متای بازی 96 هست...شوخی نداره
یادمه تو vga بهترین بازی دهه رو میخواستن معرفی کنن که بتمن جزو 5 تا بازی بود
خلاصه اینارو گفتم که مقایسه این دو بازیو فراموش کنید
خودم طرفدار اسپایدی هستم ولی حقیقت همیشه برای من تلخ بوده![]()
البته تا بهتر بودن منظورتون چی باشه، اگه میانگین امتیازای سایتها و مجلات باشه که مشخصه نتیجه یا اگه نظر و خود نقد منتقدا باشه بازم نتیجه مشخصه، یا مثلا نوآوریها و استانداردهایی که وارد صنعت گیم کردن باشه بازم نتیجه مشخصه، به هرحال بستگی داره ملاک چی باشه که البته باز بعید میدونم نتیجه مشخص نباشه، مگه اینکه کلا نظر شخصیتون ملاک باشه که هنوز تا تجربه نشده نمیشه مقایسه کرد!اینکه اون موقع متاش ۹۶ شده نمیشه گفت سطحش الان از این بازی بالاتره. گیمینگ از اون موقع خیلی عوض شده. منتقدا سخت گیرتر شدن و معیار های خیلی بیشتری رو در نظر میگیرن.
البته آرکهام سیتی شاهکاره و چند بار هم تمامش کردم اما متای بازی در اون زمان باعث نمیشه بگیم صد البته از این بهتره.
این سخت گیر شدن منتقدا رو هزار بار سرش بحث شده ولی به نظر من هیچ چیزی عوض نشده الا اینکه یـ سری حساسیت تو بحث فنی بیشتر شده باشه ! الان مثلا همین مرحله های جانبی که توی این بازی گیر دادن دقیقا نقطه مقابلش میشه بتمن AC که نقطه قوتش هست داستان و شخصیت ها متنوع گیمپلی و همه چیزش یـ جورایی برا زمان خودش پرفکت بوده الان اگه اسپایدرمن همینا رو بر طرف می کرد نمیتونست متا بالاتر بگیره ؟ چرا میتونست در واقع چیزی که مستقحقش هست رو میگرفت که خوب میبینم وضعیتش رو ...اینکه اون موقع متاش ۹۶ شده نمیشه گفت سطحش الان از این بازی بالاتره. گیمینگ از اون موقع خیلی عوض شده. منتقدا سخت گیرتر شدن و معیار های خیلی بیشتری رو در نظر میگیرن.
البته آرکهام سیتی شاهکاره و چند بار هم تمامش کردم اما متای بازی در اون زمان باعث نمیشه بگیم صد البته از این بهتره.