آخرین ویرایش:
مشکل یه مقدار برمیگرده به "از دل برود هر آنکه از دیده برفت"، تو بازیداتکام خدابیامرز بود که در مورد DQ8 حرف میزدیم!!! وگرنه من با تمام علاقهای که به FF7 دارم، سری DQ واسم فرسنگها جلوتر از FFها هستن به خاطر حس و حال خاص و خل بازیهاشونمتاش با Dragon Quest XI یکیه...یکی اون هم دریابه![]()
ربطی نداره.دووم هم از ۷۷ شروع کرد و به ۸۵ رسید!تازه بالای ۷۰ تا نقد از بازی منتشر شده و بازه ی تقریبی اش مشخص شده.در ضمن این تغییری تو نمره ی گیم اسپات به این دو ایجاد نمیکنهبتمن نسل هشتمی از ۹۱ شروع کرد که به ۸۷ رسید، اینم واسه قضاوت زوده هنوز!
تعداد باس فایتا کمه؟ایراداتی که گرفتن بیشتر به محتوای اوپن ورلد و کمبود باس فایت ها مربوط میشه. از مپ شلوغ بازی ایرادگرفتن که تعداد خیلی زیادی radio tower و پایگاه دشمن داره و یه سری بیشتر با اضافه کاری های بازیهای یوبیسافت مقایسه کردن. باس فایت های بازی همتعدادشون زیاد نیست و چیزی که گفتن مثل سری ارکام دشمنهای معروف زیادی توبازی نیست هر چند مکانیزم مبارزه با باسفایت ها خیلی خوب کار شده.ماموریت های جانبی هم اکثرا تاثیر خاصی تو داستان ندارن.
داداش بتمن رو وسط نکش که سه گانش قشنگ جر میدهعالیه.پیشبینی ام درست از آب دراومد.میدونستم متاش بین ۸۸_۹۰ میشههمین که متاش از بتمن نسل هشتمی بیشتره و گیم اسپاتی که به بتمن ۷ داده بود به این ۹ داده نشون میده چقدر فوق العاده است
خب دلت بسوزه.نمرات رو میبینم به خودم میگم کاش Webhead بودم و فراتر از یه بازی خیلی خوب خوشحالم میکرد
ظاهراً تا انتهای دنیا منتظر یه اقتباس اپیک از Green Lantern یا یه اقتباس وفادارانه از Daredevil باید بمونم![]()
تعداد باس فایتا کمه؟
تو تریلر ای تری بعد از نشون دادن اون همه دشمن اسپایدی بچه ها اینجا میگفتن چطوری می خوان تو این 20 ساعت اینا رو جا بدن
من حقیقتا به همون شش تا دشمنی که نشون دادن ( اگه دکتر اختاپوس هم اضافه کنیم) راضیم فقط خدا کنه برا هر کدوم یه بخش داستانی خفن در نظر گرفته باشن نه این که تو یه مرحله بریم دخلشو بیاریم البته با وجود متای 88 فکر کنم برا هر کدوم یه یخش داستانی قابل قبول درنظر گرفتن
با آرزوی آتیش گرفتن Duopoly بتمن و اسپایدرمن تو مدیاخب دلت بسوزه.از اسپایدرمن ۲ به این ور منتظر یه بازی مشتی از آقای عنکبوتی بودم خدایا شکرت.
![]()
خب دلت بسوزه.از اسپایدرمن ۲ به این ور منتظر یه بازی مشتی از آقای عنکبوتی بودم خدایا شکرت.
![]()
خب اینم از اولین اپیک فیل ما از یک بازی با متای 88Mr.negative دشمن اصلی بازی هستش .چیزی من خوندم اون تریلر دشمنا که نشون دادن خیلی دیر توبازی میاد و باس فایت های تواون تریلر با این که مکانیزمشون خیلی خوب کار شده ولی خیلی سریع جمع میشن تا بازی برسه به negative. هرچند narrative بازی میگن فوق العاده کار شده و راحت با بهترین فیلمایmcu برابریمیکنه
اصلا خودشون گفتن از بتمن الهام گرفتیمعالیه.پیشبینی ام درست از آب دراومد.میدونستم متاش بین ۸۸_۹۰ میشههمین که متاش از بتمن نسل هشتمی بیشتره و گیم اسپاتی که به بتمن ۷ داده بود به این ۹ داده نشون میده چقدر فوق العاده است
یعنی از Spider-Man PS1، Spider-Man 2 و Spider-Man: The Movie بهتر؟نمیدونم The Amazing Spider-man [فقط نسخه اول] رو زمان خودش بازی کردی یا نه ولی اونم یه بازی عالی و در خور نام SM بودبه نظر خودم که تا قبل از این بازی جدید بهترین بازی ساخته شده از SM هست.
DF بررسی کرده بازی رو و فقط 20 دقیقه صحنه به صحنه با بیلد E3 2017 مقایسش میکنه و در اخر میگه که بیلد ها نسبت به هم تغییر داشتن ولی به این دلیل نیست که بازی دانگرید شده و دلیلش تغییراتی بوده که تیم هنری رو بازی این مدت اعمال کرده و بعضی جاها هم میگه بستگی به سلیقتون هم داره که از کدوم ورژن بیشتر خوشتون بیاد یا نه در کل حرفش اینه که چیزی به عمد دانگرید نشده ....دوستان يكى بگه از دانگريد و اين حرفا منتقدى ايراد نگرفته؟ بحثى در اين مورد نبوده؟